Mulţumesc pentru ospitalitate… doar atât! (2)

… Nu înţelegeam de ce este atât de distantă cu mine. Niciun fel de pasiune, niciun pic de senzualitate, niciun moment de feminitate, chiar dacă eram un străin pentru ea, şi era pentru prima dată când ne întâlneam. Cu toate astea, nicio altă parteneră cu care m-am întâlnit, chiar şi pentru prima dată, nu a fost atât de neimplicată cum a fost Corina. Din experienţă, în astfel de momente, mai bine nu spui nimic decât să încerci să schimbi ceva la atitudinea unei femei. Se lasă mereu cu ceartă! Nu-ţi rămâne decât să te îmbraci şi să pleci. …

Alternam mişcările, când mai rapide, când mai lente, dar nu se întâmpla nimic special. Nu simţeam că fac sex. Aveam o femeie goală lângă mine ce nu-mi lăsa impresia că fac sex cu o femeie. Dacă nu s-ar fi mişcat, şi nu mă atingea cu mâna, putea foarte bine să fie confundată cu o păpuşă sexuală din silicon.

S-a întors cu spatele la mine, corpul orientat de latul patului. O ţineam de mijloc şi încercam să mă mişc din ce în ce mai repede, şi mai adânc. Se auzea destul de tare cum cele două trupuri se loveau unul de altul. Mă gândeam că poate aşa voi reuşi să smulg ceva gemete din partea ei. Nici asta nu a ajutat. Ba mai mult, mi-a spus:

– Te mişti prea repede!

– În regulă! Sunt prea energic pentru tine?

– Daaa…

Am continuat să mă mişc, însă mult mai lent faţă de cum o făceam. O trăgeam de sânul stâng, dar tot nu schimba nimic, chiar dacă mă mişcam mult mai încet. S-a întors din nou cu faţa în sus. Întinsă pe spate, băgat pe sub piciorul ei. Nimic nu părea să schimbe în bine ceea ce noi făceam acolo. Ea nu lăsa impresia că se simte bine, eu nu primeam niciun stimul de la ea… nu mă simţeam nici eu bine.

A revenit lângă mine, aşezată cu capul pe pernă. Săruturi pe gât, la ureche… îi masam sânii, trăgeam de ei. Mâna a coborât mai jos pe abdomen, apoi între picioare. Am prins-o ferm de coapsele interioare… niciun sunet, nicio reacţie. Îi sugeam sânul stâng, mâna între picioarele ei, masându-i labile. Atunci mi-a spus:

– Îmi place mai mult la clitoris! Stai să dau cu puţin ulei!

A luat de pe noptiera de lângă pat o sticlă transparentă cu pulverizator. Câteva pufăituri între picioare, apoi mi-a spus că acum ar trebui să alunece mâna mai bine. Degetele alunecau între labii. Au ajuns la clitoris, masându-l în toate direcţiile. Îşi plimba mâna pe trupul meu, mi-a atins penisul, l-a prins cu mâna, frecându-l încet. Masturbarea reciprocă are farmecul ei, însă nu pentru asta am venit.

M-am ridicat ca să-i sărut şi sânul drept, cel care a fost mai puţin băgat în seamă. Îmi mutam gura de la unul la altul, sugându-I hulpav, încercând să cuprind cât mai mult din fiecare. De acolo, nu mi-a fost greu să îmi mut atenţia către abdomen, iar de acolo… a fost doar un pas… să ajung cu capul între picioarele ei.

Dacă o femeie îşi doreşte să facă sex oral, poate fi testată într-un singur mod. De obicei, în cazurile în care partenera doreşte să facă asta, răspunde pozitiv la această poziţie. Cele mai multe dintre ele, în timp ce m-am aflat cu capul între picioarele lor, cu trupul invers, au încercat să-mi prindă penisul cu mâna, ca apoi să facă sex oral. Din această poziţie se poate dezvolta cu uşurinţă o invitaţie către un 69. În cazul Corinei, nu s-a întâmplat nimic.

Nici după ce i-am făcut din nou sex oral lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Ea a stat tot timpul pe spate, fără să emită anumite sunete, cu care sunt obişnuit, doar că îmi atingea trupul, pe grabă. Acel 69 pe care îl aşteptam, nu s-a întâmplat. M-am mutat din nou între picioarele ei, încercând din nou să o penetrez în poziţia clasică. Mare greşeală!

Se pare că memoria de scurtă durată nu mi-a fost de ajutor ca să-mi amintesc că această poziţie nu funcţionează între noi. Am renunţat rapid, după câteva momente de la penetrare. Înainte să mă aşez lângă ea, i-am sărutat din nou trupul, începând de la interiorul coapselor… continuând cu vulva… pe abdomen, apoi i-am prins sânii şi i-am supt pe rând.

Aveam aşteptări. Speram ca până la urmă va fi mai implicată un pic, să se întoarcă spre mine şi să înceapă să mă sărute pe trup… şi restul, dar nu s-a întâmplat. În schimb, mi-a oferit sticla cu ulei, s-a întors cu faţa în jos şi mi-a zis să o dau cu ulei şi apoi să-i fac masaj. Dintr-o partidă de sex, s-a transformat într-o şedinţă de masaj.

Am pulverizat de câteva ori din acel ulei pe trupul ei. Mâinile alunecau, întinzând din acel ulei peste tot, până când acesta a fost absorbit în piele. În joacă, nu m-am putut abţine să nu o lovesc peste fese. Întâi pe fesa dreaptă. Cum nu a părut să o deranjeze, chiar a părut să-i placă, am lovit-o şi peste cea stângă. De acolo, tăcerea a luat sfârşit, ea început să vorbească, apoi şi eu şi s-a terminat tot. Prima încercare de sex.

Nu sunt un performer în ale masajului, mi-am dat silinţa să o masez cât de bine m-am priceput. Când am considerat că este suficient, m-am oprit. M-am aşezat lângă ea, ne-am învelit şi am stat o perioadă fără să vorbim. În acea linişte mă uitam spre ceasul agăţat de pe perete. Ora 13 şi un pic. Şi mai era mult timp până a doua zi. Deja mă întrebam… De ce naiba am promis că rămân toată noaptea?… Nu mai bine îi spuneam că stau până la ora 18 şi apoi plecam?… Dar am promis! Promisiunea este promisiune!…

Timpul a trecut, discuţia s-a mutat pe diferite subiecte. Corina s-a ridicat şi a zis că ar trebui să pregătească ceva de mâncare. Ne-am înţeles rapid. Voia să pregătească ceva mai mult, crezând că eu aş putea să mănânc mai mult, pentru că-s barbat, dar nu este cazul. Îmi ştiu porţia pentru fiecare masă. A mers foarte bine şi un pahar mic de Sheridan’s. După ce am mâncat şi am ajutat-o să strângă, ne-am mutat din nou în pat, vorbind pe diverse teme şi uitându-ne la televizor.

Mult mai târziu, am simţit că ar trebui să reaprindem scânteia între noi, deşi, mai mult a pâlpâit la prima încercare, nu prea a ars. Întâi o mână pe sâni, pe deasupra bluzei cu care era îmbrăcată. Apoi, am băgat mâna pe sub bluză şi i-am prins sânul. Ea s-a ridicat, s-a dezbrăcat de pantaloni şi de chiloţi. M-am dezbrăcat şi eu complet. Ea întinsă pe spate. Tot eu am dat tonul la cântec. Dar nu mă plâng de asta, ci doar că aş fi vrut să fie mult mai implicată şi mai pasională.

Am tras pilota într-o parte, m-am întins pe burtă între picioarele ei. La prima încercare de a face sex, când i-am făcut sex oral, am stat mai ghemuit. Nu a fost chiar comod, mă durea gâtul. Acum, întins cu faţa în jos, era altceva. Puteam să-i ling pizda mult şi bine. Şi chiar am insistat o vreme. I-am lins clitorisul, labile, mi-am băgat limba cât de adânc am putut în interior. Mâinile când pe coapse, când pe sâni, când sub fund şi o strângeam de fese.

Din nou, am uitat că este de evitat poziţia clasică cu ea. Nu ar aduce vreo plăcere pentru amândoi, mai ales că ea continua să se mişte în contratimp. Nici de data asta nu a făcut vreun gest de preludiu, preludiu pe care mi l-aş fi dorit destul de mult. Ca fiecare persoană, atunci când este vorba de sex, fiecare funcţionam diferit, avem anumite preferinţe.

Nu sunt genul de bărbat care termina repede, dar şi pentru a termina este nevoie de mai multă implicare a femeii de lângă mine. Poate că majoritatea partenerilor pe care ea i-a avut de-a lungul timpului au terminat relativ repede între 3 şi 10 minute, iar ea s-a declarat mulţumită. Nu este şi cazul meu. Pot mai mult de atât şi am nevoie de stimuli adecvaţi pentru a finaliza. De obicei, după ce partenera este satisfăcută, are unul sau mai multe orgasme.

Din nou… ea aşezată pe spate, picioarele depărtate, corpul aşezat înspre lăţimea patului. Eu pe o parte, băgat sub picioarele ei… mi-am potrivit penisul… am împins. Mi-am amintit că nu trebuie să fiu atât de energic, pentru că nu îi place. Încercam să alternez ritmul, când mai încet, când mai rapid… dar nu foarte rapid pentru a nu ne lovi trupurile între noi.

Mâna pe sânul drept, trăgeam de ea, o masam. Din acea poziţie, nu reuşeam să ajung să-i prind sânul cu gura. O vreme, penetrarea s-a menţinut în această poziţie, apoi ea s-a întors cu spatele la mine, aşezată pe o parte. Mă mişcam nu foarte tare, alternând… de la încet până la un nivel pe care ea îl accepta. Nimic nu părea că fac bine. Niciun suspin, niciun oftat din partea ei. Doar patul care scârţia la fiecare mişcare a mea. Despre orgasm pentru ea… părea la ani lumină distanţă până va veni.

A revenit la poziţia iniţială, întinsă pe spate, timp în care am mai încercat cu aceeaşi mişcări, aceeaşi atingeri între noi… şi cam atât. Totul părea mecanic, nicio pasiune, nicio implicare. Mă mir că în acele momente nu mi s-a culcat. Unele femei nu înţeleg că nu este suficient să stai goală în faţa unui bărbat, fără să faci nimic. Avem nevoie şi noi, ca bărbaţi, de atenţia voastră, să simţim că suntem doriţi… la fel şi voi, doamnelor, cum şi voi vă doriţi atenţia totală a bărbaţilor.

Ceasul îmi făcea cu ochiul. Se afla în raza mea vizuală… oofff… De ce am promis că rămân peste noapte la ea?… Dar, am promis!… Mama ei de promisiune!…

Pe lângă faptul că obosisem un pic, nu mai aveam nicio tragere de inimă să continui. Ea aşezată lângă mine cu capul pe pernă, eu lângă ea, întinşi cu faţa în sus. Aveam penisul erect. L-am prins cu mâna şi îl masam încet. I-am prins mâna şi am dus-o către el… l-a prins şi am lăsat-o pe ea. Îşi mişca mâna binişor, dar nu de asta m-am deplasat aproape câteva sute de km… ca să fiu masturbat de o femeie. Atunci i-am zis:

– Îmi faci, te rog, sex oral?

– Nu… nu acum… după ce termini prima dată! …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d