Mulţumesc pentru ospitalitate… doar atât! (3)

… – Îmi faci, te rog, sex oral?

– Nu… nu acum… după ce termini prima dată! …

Nu înţelegeam cum vine asta, dar nu am zis nimic. Încă aş fi putut să plec. Ceasul era aproape de ora 16. Aveam posibilitate de întoarcere la puţin după ora 18, dar şi mai târziu puţin. Însă, am decis să rămân. …

M-am resemnat că nu primesc nimic… niciun pic de preludiu, niciun pic de implicare, lipsă totală de feminitate din partea ei. De sex oral… nu mai amintesc, părea departe de mine. Se întunecase un pic. Corina s-a oferit să ieşim ca să-mi arate oraşul, deşi am mai fost de câteva ori în trecut, cu munca. Ce-i drept, de la ultima vizită trecuse ceva timp, plus că, anumite lucruri păreau schimbate. O plimbare nu strica pentru amândoi, ar fi ajutat la somnul de mai târziu.

Ne-am întors după aproape două ore. Unele lucruri nu le ştiam din oraş. Zonele de plimbări în parc nu le vizitasem în trecut. Atunci am fost pe grabă şi nu a fost timp pentru aşa ceva. Mi-a plăcut plimbarea, la fel şi ei… şi-a făcut şi numărul de paşi impuşi de ea pe aplicaţia de pe telefon. Reveniţi după ora 19, ne-am dezbrăcat şi ne-am făcut comozi în pat, îmbrăcaţi lejer.

La puţin timp după ora 21, am zis să fac o ultimă încercare înainte să ne punem la somn. Ştiam că ea nu stă noaptea până mai târziu. O mână pe sâni, mâna pe sub bluză… a înţeles ce vreau. S-a dezbrăcat de haine, la fel şi eu. Din nou, aceleaşi mişcări şi tot ce se s-a întâmplat în primele două încercări. Ea doar a stat pe spate şi a aşteptat, doar mâinile le mişca atingându-mi trupul… dar, nu pot spune că era vreun stimulent sexual.

Nici preludiu, nici mai multă implicare, nici gemete, nici oftat ceva, gâfâieli… nimic. Nici când i-am făcut sex oral, nici când am penetrat-o din lateral… când se afla întinsă pe spate, nici când s-a întors cu spatele la mine. Nimic din ceea ce am făcut nu părea că este bine. La un moment dat, am zis să schimb ceva. Femeilor le place să fie penetrate pe la spate, când partenerul se afla deasupra lor. Asta am şi făcut. Am întors-o cu faţa în jos, aşa cum se afla, de-a latul patului. Am luat o pernă şi am aşezat-o sub abdomen, ca să-i ridic puţin fundul.

Aveam o mică temere că nu voi reuşi să o pătrund pe la spate, datorită fundului un pic mai generos sau cum descriu unii bărbaţi în câteva cuvinte… fund de braziliancă… şi cu asta au spus tot. Spre surprinderea mea, am intrat chiar foarte uşor, şi mai mult decât atât, aveam o stabilitate foarte bună. Reuşeam să mă mişc destul de repede, fără să pierd ritmul.

Mişcările alternante… mai încet, mai rapid. Ea întinsă cu faţa în jos, sprijinită în coate. În momentele în care mă mişcam mai rapid, abia atunci reuşeam să-i provoc uşoare gâfâieli. Îmi crea speranţe că sunt pe drumul cel bun. Am continuat o vreme doar în această poziţie, sperând că voi reuşi să-i provoc un prim orgasm. Degeaba mi-am dorit să se întâmple, acest lucru nu l-am reuşit. Şi nici nu aş fi reuşit, oricât de mult aş fi insistat.

Când am realizat asta, deja eram destul de obosit la cât m-am mişcat deasupra ei, alternând mişcările… mai lente, mai rapide. M-am dat jos de pe trupul ei şi m-am aşezat lângă ea. În acel moment am observat că penisul nu era umed cum ar fi fost în alte cazuri. În mod normal, ar fi strălucit de la schimbul nostru de fluide, ar fi trebuit sa fie extrem de ud, dar nu se întâmpla şi în cazul ei. Poate nu se lubrifiază cum ar fi trebuit. Ea ar fi trebuit să ştie asta. Atunci m-a întrebat:

– Dar tu când termini?

– Nu termin aşa de uşor… i-am zis eu.

Oricât de mult aş fi vrut să-i spun că implicarea ei a fost aproape de minim, nu puteam să-i spun asta, deşi gândeam acest lucru.

– Dar tu nu poţi să ai orgasm?… întreb eu.

– Eu nu am orgasm uşor, am foarte rar.

Poate că are legătură cu explicaţia că vaginul ei nu se lubrifiază cum ar trebui. În schimb i-am spus ce mi-aş dori, că mi-aş dori un sex oral din partea ei.

– Ai putea să mă ajuţi să termin, făcându-mi un sex oral…

– Păi, ce, sunt nevastă-ta?… a fost răspunsul ei ferm şi rece.

Nu-mi venea să cred că poate să-mi ofere un asemenea răspuns. Nu înţelegeam… De ce mă aflu acolo, de ce mi-a spus să vin la ea acasă?… În mod sigur nu era vorba că nu mă place ca bărbat. Mi-a spus să vin la ea acasă, împreună cu… Important este că te plac… Şi cu toate astea, ce nu a fost bine? De ce se comporta aşa? Din discuţia avută prin mesaje, nu a zis că o deranjează să facă sex oral.

– M-ar ajuta foarte mult… continui eu, pe o voce joasă, ca să nu stârnesc o ceartă pe la ora 21.30. Nu aveam nimic de câştigat dacă încercam să mă impun în faţa ei.

– Dacă vrei, pot să ţi-o frec… doar atât!

– Asta pot să fac şi eu! Şi nu mai trebuia să vin până aici, plus că în discuţia noastră nu ai spus că ar fi o problemă sexul oral.

– Doar pizda este pentru sex, restul nu! Ţi-o frec, doar atât pot să fac! Plus că mie nici nu-mi face plăcere să fac asta. Nu simt nimic.

– Înţeleg… însă, poţi oferi o plăcere cuiva, in acest caz… mie… din altruism, că vrei să oferi o plăcere cuiva, chiar dacă nu te încântă prea tare. Se numeşte compromis. Este ca şi când ai vrea să cumperi o prăjitură pentru cineva, pentru că vrei să-i oferi o bucurie.

– Bine, hai că-ţi fac sex oral! Du-te la baie să te speli!

M-am ridicat, mă aflam la uşa de la dormitor când m-am gândit să întreb… Corina are o problemă cu faptul că penisul meu a fost în vaginul ei şi îi este scârbă să-l prindă cu gura?… Nu i-am adresat întrebarea asta, dar am zis altceva:

– Dar a fost la tine… în interior?!

– Şi ce, la mine este baie?!… a răspuns ea destul de ferm.

Ce argument să mai am la o asemenea reacţie. Nu am mai auzit de nicio femeie care să-mi zică să mă spăl înainte să-mi facă sex oral, după ce, în prealabil, a fost introdus în vaginul ei. În anus este altceva, despre asta nu discut, este alt subiect. Poate că este mai sensibilă la microbi. Nu se sărută cu oricine, nu face sex oral după ce a fost în vagin. Până la urmă m-am conformat şi m-am dus la baie, dacă voiam să primesc ceva.

Am revenit, m-am aşezat pe pat cu faţa în sus, perna sub cap. Aveam penisul în semierecţie. Încă mă mir şi acum cum am reuşit să o păstrez atâta timp, din moment ce această femeie este destul de rece… chiar şi în intimitate. Atunci am realizat că… primul semnal pe care trebuia să-l iau în considerare, a fost când am vorbit la telefon. Vocea ei şi modul ei de exprimare mi s-a părut a fi a unei femei mai reci, dintr-o bucată. Dar am zis că poate mi se pare.

Pe viitor ar trebui să fie un prim test… când voi mai fi invitat de alte femei pentru o partidă de sex. Dacă vocea ei indică semnalele că ar fi o persoană rece, să refuz întâlnirea. Acum am precedentul şi voi ştii cum să abordez o astfel de femeie. Dacă nu va trece testul convorbirii telefonice, să-mi iau adio de la o întâlnire cu o astfel de femeie.

Revin la sexul oral. S-a întors spre mine, mi-a prins penisul cu mâna… l-a prins cu gura şi a început să-l sugă… aaahhh… vai, ce bine se descurca… mmmhhh… buzele sugeau frumos, alunecau până aproape de jumătatea penisului. Limba intrase în scenă, mi-a lins capul, m-a lins de-a lungul penisului… l-a băgat în gură şi îl sugea frumos… era minunat!…

În altfel de condiţii, aş fi pus mâna pe capul partenerei şi aş fi încercat să deţin eu controlul, să-i dirijez mişcările. Doar cine mă ştie, ştie ce vreau să spun. În cazul de faţă, nu am încercat nimic, deşi, abia m-am abţinut să nu-i pună mâna pe cap. Îmi era teamă să nu reacţioneze în vreun fel şi să renunţe să mai facă sex oral… mai ales că se descurca minunat.

Aici este loc de un alt subiect. A zis că nu-i face place să facă sex oral. O femeie cu experienţa ei, la modul cum îşi mişca buzele, nu poate să-mi spună că nu-i place. Dar nu i-am zis nimic atunci. Am zis că am tot timpul să o întreb după.

Gemeam tot mai tare, mă încordam… buzele ei alunecau minunat pe gland… aaahhh… Oare de ce a trebuit să mă rog de ea, când ea o suge minunat?De ce?… Ar fi putut să o sugă de multe ori până atunci, dar nu a vrut. Nu am idee de ce. La cât de frumos îmi făcea sex oral, aş fi fost în stare să o las să se ocupe de gland toată noaptea, fără să ejaculez. Asta mi-aş fi droit. Insă, eram convins că după o perioadă va fi iritată dacă nu ejaculez.

După mai bine de 5 minute am decis să o ajut un pic. Mi-am prins penisul cu mâna şi am început să-l frec, dar ea continua să-l prindă cu buzele. Mâna mea o incomoda. Mi-am retras mâna şi am lăsat-o pe ea. Îi plăcea. Nu se poate să mă mintă că nu-i place să facă sex oral! Cu toate astea, a făcut-o!… Că nu-i place să înghită sperma, este alt subiect. Dar să facă sex oral… îi plăcea foarte mult.

Am mai lăsat-o încă puţin să se delecteze cu penisul meu, apoi l-am prins din nou şi am început să-l frec. Eram foarte încordat. Ea şi-a retras capul, mi-a prins testiculele şi mi le masa… eu mă masturbam tot mai tare… aaahhh… la puţin timp sperma a ţâşnit abundent pe abdomen. În sfârşit! În sfârşit… eliberat.

M-a ajutat să mă şterg cu şerveţele umede şi uscate. Nu a fost suficient, tot a trebuit să mă duc la baie să mă spăl. Când am revenit, primul lucru pe care i l-am spus a fost… Mulţumesc, a fost minunat!… apoi:

– De ce spui că nu-ţi place să faci sex oral? Se vede că ai experienţă!

– Da, am experienţă…

– Păi, şi?!

– Până la urmă am decis să-ţi fac sex oral pentru şi tu ai rupt din timpul tău ca să fii cu mine…

– Bun… şi dacă nu rămâneam peste noapte, nu primeam sex oral?

La întrebarea asta s-a mai repetat încă o dată cu ceea ce mi-a spus mai devreme, apoi a trecut de la un subiect la altul, iar tema noastră de discuţie s-a pierdut în neant. Nu am înţeles ce anume s-a întâmplat, de ce nu a putut să fie mai maleabilă, mai implicată, mai feminină, mai seducătoare, pentru a avea amândoi o amintire de neuitat.

Din păcate, amintirea se duce în extrema cealaltă, este un fel de… aşa nu!… Un alt motiv pentru care am acceptat să merg la ea acasă, a fost faptul că am realizat că la ea acasă s-ar simţi mai în largul ei, plus promisiunea făcută de ea… Atât vreau, primul pas să îl faci tu, apoi fără reținere vin eu la București!

De făcut, am făcut primul pas, însă… mai are rost să ne mai vedem în aceste condiţii, când nu există implicare din partea ei, când nu există preludiu, când trebuie să mă rog de ea pentru un sex oral?

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Mulţumesc pentru ospitalitate… doar atât! (3)”

 1. Unele femei își merită soarta și să fie singure. !
  Dacă era o femeie de pus in rama. ….o femeie are lejer mereu 10 bărbați la coada și ce să aleagă .

  Așa am avut și eu o experiență ciudata cu o tipă ce părea wow ,smart ,deosebita pe net din poze și profil plus comunicare 2luni ,iar după o vacanță de 7zile petrecuta intim sa vad o mulțime de lipsuri ce țin de educație banala .
  In pat era binișor fiind și bolnavă de inima. Dar nu doar atâta,aflând că de fapt are o lista lunga de probleme .
  La lucrurile ce țin de educație ,evident că le percepe gluma ,că pentru ea e normal ,că e mica …alintata ,ea o zână .
  Cu dezamăgire vad că există unele femei ce nu le rușine că nu sunt organizate ,curate ,nu știu de menținerea și susținerea nevoilor Intr o casa ,nu știu de bunele maniere și să duc furculița la gura ,nu știu să aibă mers de felina pe strada după ploaie etc
  Am avut socul vieți din partea unei persoane de 24ani ,cu job de educator .
  Deci jobul nu mai e o carte de vizita .din păcate.
  Am ieșit cu vânzătoare mult mai educate în viața reală .
  Pe net toate construiesc profil de diva.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d