Poţi avea o carieră de durată atunci când faci videochat în Bucureşti? Află răspunsul modelelor online!

Te tentează să faci videochat în Bucureşti, dar te gândeşti că nu este o meserie de viitor? Mulţi oameni cred că modelele online părăsesc rapid acest domeniu, dar realitatea este alta. Modelele care aleg un studio cu renume nu îşi doresc un alt loc de muncă, deoarece se bucura de condiţii de lucru excelente şi au foarte multe beneficii. …

Iată de ce modelele de videochat Bucuresti Studio 20 aleg să lucreze mulţi ani în acest domeniu:

 

Se bucura de sprijin financiar de la început

Încă din primele 3 luni de lucru, modelele online primesc un venit minim garantat de 5000 de lei pe lună, indiferent de performanţele lor pe site-urile pe care lucrează. Pentru a primi această sumă, modelele trebuie să respecte programul de lucru pe care îl stabilesc singure şi să urmeze îndrumările primite de la trainerii specializaţi.

În plus, la început de activitate, studioul le oferă sprijin financiar pentru achiziţionarea produselor de machiaj şi a hainelor pe care le vor purta în timpul sesiunilor private cu membrii. Produsele sunt selectate conform preferinţelor pe care le au modelele, iar dacă ele rămân în echipa studioului cel puţin 3 luni, aceste cheltuieli devin un cadou de bun-venit.

 

Veniturile lor cresc odată cu experienţa

Veniturile modelelor de videochat din Bucureşti pornesc de la un comision de baza de 50% din toate încasările generate pe platformele online pentru adulţi. Ele au posibilitatea de a obţine bonusuri semnificative, cum ar fi:

  • un bonus de 2% pentru modelele care petrec cel puţin 90 de ore online într-o anumită perioadă de timp;
  • un bonus de 5% pentru modelele care petrec cel puţin 100 de ore online într-o anumită perioadă de timp;
  • un bonus de 5% atunci când încasările totale ale modelului depăşesc 10.000 de dolari;
  • un alt bonus de 5% este acordat modelelor online care lucrează în cadrul studioului de videochat din Bucureşti timp de un an calendaristic complet, fără întrerupere.

Aceste bonusuri se pot cumula, ceea ce înseamnă că procentul din încasări poate ajunge la 65%, modelele obţinând venituri semnificative. Unele modele au realizat adevărate recorduri, câştigând peste 5.000, 10.000 sau chiar 25.000 de dolari pe lună!

 

Oportunitatea de a primi un credit cu dobândă 0

După câteva luni de experienţă, modelele online se bucura de o nouă oportunitate: posibilitatea de a primi un credit direct de la studio, fără comisioane şi dobânzi. Banii vor fi returnaţi, ulterior, din veniturile obţinute pe site-urile de profil.

Aşadar, dacă îţi doreşti să te bucuri de o carieră de durată, poţi alege un studio de videochat din Bucureşti cu experienţă. Aici vei avea şansa să obţii încasări din ce în mai mari, care te vor ajuta să îţi cumperi casa mult visată, o maşină de lux, să investeşti într-o afacere care să îţi aducă profit sau să te răsfeţi aşa cum ţi-ai dorit mereu.

Vei lucra în condiţii de top, vei avea alături de tine o echipă dispusă să te ajute, vei fi dusă şi adusă de la studio cu limuzina şi vei fi promovată pe site-urile de profil, astfel încât să ajungi o adevărată vedetă a mediului online!

Material scris de: iAgency

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d