Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (6)

… Ivaşcu i-a reluat activitatea. Mi-a tras capul spre el şi mi-a băgat penisul în gură, ţinându-mă de cap. Se mişca tot mai alert, încercând să nu forţeze să intre mai mult decât puteam eu să-l cuprind.

– Dacă tot a intrat… trebuie să te futem amândoi în acelaşi timp!… a zis Ivaşcu gâfâind. …

De auzit, auzisem foarte bine ce a spus, dar nu reuşeam să procesez prea bine informaţia. Eram un pic zăpăcită de tot ce se întâmpla. Ivaşcu avea “lupta” lui cu gura mea, de mă dureau şi fălcile. Bogdan mărise un pic ritmul şi mă penetra anal de zor. Mă simţeam folosită de cei doi bărbaţi, iar gândul ăsta părea mai incitant decât ce spusese mai devreme Ivaşcu.

Reuşisem să-mi smucesc capul din mâinile lui Ivaşcu. Mă durea gura, aveam nevoie de un mic repaus. În acea seară, sexul oral a fost ca un maraton. Când m-a futut unul, când celălalt în gură. Bogdan a văzut că m-am eliberat de strânsoarea lui Ivaşcu şi s-a gândit să încercăm altceva. În prima fază m-a atenţionat că vrea să mă tragă spre el.

A reuşit să mă tragă spre el, picioarele lui au trecut pe sub mine. Fără să pierdem contactul, m-am trezit deasupra lui, cu penisul înfipt în anus, cu spatele la el. Mă lăsasem peste el, dar nu total, ci sprijinită în braţe. Aveam ochii închişi, savurând momentul, când l-am simţit pe Ivaşcu venind spre mine. S-a aplecat şi mi-a supt sânii pentru câteva momente, apoi l-am văzut cum încerca să-şi facă loc între picioarele mele.

Bogdan m-a tras cu totul peste el, posibil ca să-i ofere lui Ivaşcu mai mult spaţiu de manevră. Am realizat imediat ce urma să se întâmple. Aveam deja unul dintre orificii ocupat, Ivaşcu se pregătea să intre şi în celălalt. După mai multe momente în care şi-a căutat o poziţie mai bună, şi-a potrivit penisul şi a împins în mine… ddaaahhh… Pentru prima dată aveam doua penisuri în mine. Mă simţeam plină. Pentru prima dată am înţeles ce simţeau actriţele în filmele porno la dublă penetrare.

Bănuiesc că nici ei nu erau experimentaţi. I-am simţit un pic cam stângaci până când au reuşit să se sincronizeze amândoi în mişcări. Până la urmă totul a fost bine. Se simţea plăcerea din momentul în care au reuşit să-şi găsească ritmul. Bogdan, avea mai puţină libertate de mişcare. Nu reuşea să culiseze penisul mai mult de câţiva centimetri. În schimb, Ivaşcu, era în delir. Penisul lui culisa pe toată lungimea, lovindu-se cu putere de fiecare dată de mine.

Mă trăgea de sâni, mă săruta pe gât. Eram atât de încordată, cum poate nu mai fusesem în alte momente. Cu ochii închişi, ţipând de plăcere, futută de cei doi masculi în ambele orificii… aaahh… Dacă mai exista încă un bărbat care să-mi umple gura în acel moment, ar fi fost meniul complet. Atunci nu mai eram în stare să mă mai gândesc la ceva. Orgasmul pe care l-am avut pur şi simplu m-a năucit complet. Tremuram foarte tare. Mai bine de câteva momente nu am reuşit să realizez pe ce lume mă aflu.

Ivaşcu mă futea energic fără întrerupere. La un moment dat a ieşit gâfâind din mine, a venit cu penisul direct spre mine, l-a băgat aproape jumătate în gura mea… mmmmh… primul jet din sperma lui a venit ca după o scuturare a trupului, împreună cu gemetele aferente. Mi-a umplut gura cu sămânţa lui, pe care a trebuit să o înghit.

Ivaşcu s-a întins pe pat cu faţa în sus, respirând greu, masându-şi penisul. Bogdan a continuat să se mişte sub mine, dar până la urmă a realizat că nu are prea mult spor aşa. M-a întors cu faţa în jos, o dată cu mine s-a răsucit şi el deasupra mea. Doar un pic a lipsit să pierdem contactul dintre noi. După ce s-a urcat peste mine, şi-a găsit punct de sprijin în picioare şi a început să se mişte… din ce în ce mai rapid. Penisul culisa aproape pe toată lungimea, cu mişcări destul de rapide.

Gemea la urechea mea şi gâfâia destul de puternic, simţindu-i trupul masiv peste mine. La modul cum l-am simţit, am realizat că şi el urmează să ejaculeze. Eram prea năucă în acele momente ca să mă gândesc la posibilitatea ca şi el să-şi dorească să ejaculeze în gura mea. În mod normal, nu aş fi avut o problemă, dar nu după ce m-a penetrat anal. Asta ar fi fost exclus să se întâmple!

S-a ridicat, sprijinit în braţul stâng… şi-a scos penisul, simţeam cum îl freacă energic, gâfâind la cote maxime… aahhh… sămânţa caldă a ţâşnit pe fesele mele şi pe spate. La puţin timp după ce a terminat de ejaculat, Bogdan s-a dus direct la baie, lăsându-mă să-mi trag sufletul alături de Ivaşcu care părea mai vioi acum.

– Îţi doreai de mult să fii cu doi bărbaţi?… m-a întrebat el.

– Gânduri şi dorinţe. Unele vin şi trec, altele rămân impregnate în memorie şi reapar când mă aştept mai puţin. Dar, daaa… îmi doream asta de mai de mult.

– Şi, cum e? Este aşa cum te-ai aşteptat?

– Mă vezi pe mine că mă plâng?!… i-am zis eu zâmbind spre el.

– Îţi place, te simt că-ţi place…

– Daaa… îmi place!… Mă bucur că s-a întâmplat asta.

Bogdan a revenit în cameră după câteva minute. M-am ridicat şi am zis că e timpul să mă duc eu. Se uscase sperma lui pe mine şi mă deranja un pic. Dacă tot mă duceam la baie, am profitat de ocazie să mă dezbrac de corset, de ciorapi şi de pantofi. Era suficient cât timp le purtasem în acea noapte.

În cabina de duş, apa caldă, uşor spre fierbinte, îmi mângâia trupul, lăsându-o să curgă pe cap, pe spate, pe piept, pe fund. Aproape că nu mai voiam să ies din baie, dar a trebuit să ies după o vreme. Şi aşa, Ivaşcu mă dăduse dispărută. Credea că am leşinat în baie. Nu era chiar departe să se întâmple, la cât de fierbinte era apa, mai ales după sexul maraton cu cei doi bărbaţi.

Moleşeala de după duş a pus stăpânire pe mine. Întinsă pe pat, între cei ei doi, mă întindeam ca o pisicuţă. Ei mă pipăiau peste tot. Se aplecau peste mine şi îmi lingeau trupul, care cum apucau, sperau că îmi vor aţâţa simţurile din nou. Îmi plăcea ce făceau ei, dar moleşeala mea a fost greu de înfrânt. Atingerile lor suave, gurile lor flămânde după trupul meu au răzbit.

M-au întors şi m-au răsucit în fel şi chip, penetrându-mă pe rând în vagin şi punându-mă să-i fac sex oral unuia dintre ei, făcând mereu cu schimbul între ei. În acele momente, chiar mă simţeam folosită, disponibilă, la discreţia lor. Mă penetrau aproape violent, atât în vagin, cât şi în gură. Pierdusem şirul orgasmelor, mai tot timpul cu ochii închişi, gemând. În anumite momente nu mai ştiam cine mă penetrează vaginal şi cine mă pune să i-o sug.

Ivaşcu a mai vrut să încercăm dublă penetrare, dar nu mă mai simţeam în stare să fac. Mă aflam deasupra lui Bogdan, penetrându-mă vaginal. Ivaşcu la spatele meu. Mă pregăteam să-i spun… NUUU… dar nu reuşeam să scot cuvintele pe gură. Bogdan se mişca energic sub mine. Când i-am simţit penisul aproape, am dus o mână la spate şi am zis… NUUU…

Atunci i-a venit altă nebunie în minte. S-a gândit el că ar fi interesant să încerc să primesc doua penisuri în vagin. Îmi aminteam că văzusem un video cu actriţe profesioniste care au făcut aşa ceva, de nu am mai ştiut cum să reacţionez când am văzut scena. Nu voiam să aflu dacă amândoi îşi pot implanta penisurile în vaginul meu.

Se făcuse târziu, iar eu nu mai aveam chef. Mă simţeam foarte obosită. Cei doi bărbaţi m-au folosit la maxim. Ca să-i împac pe amândoi, le-am zis să le mai fac o dată sex oral, stând la picioarele lor. Le-a plăcut ideea. Am luat o pernă şi am aşezat-o pe podea, pe care m-am pus cu genunchii. Amândoi în faţa mea, penisurile aţintite spre mine. Le-am prins cu mâinile şi le frecam. Îmi mutam gura de la penis la altul, sugându-I cu mişcări ample.

Îi simţeam cum le tremură picioarele, în timp ce mă ţineau de cap şi mă futeau în gură. Atâta muie nu am luat în toată viaţa mea, cât am luat în acea noapte. Dar a meritat! Primul care a terminat în gura mea, pe faţă şi pe sâni, a fost Ivaşcu. La puţin timp a urmat şi Bogdan. Mă ţinea cu mâinile de cap, şi-a îndesat penisul în gura mea la limita suportabilităţii mele… apoi şi-a eliberat o cantitate impresionantă de spermă, pe care am înghiţit-o, aproape pe nerăsuflate.

După ore bune de sex, toţi trei eram epuizaţi. În acele momente nu îmi ardea să merg spre casă. Voiam doar să mă odihnesc. Nici ei nu aveau de gând să plece imediat. Ca ei să nu ajungă prea târziu acasă, ne-am înţeles să ne tragem sufletul măcar o oră şi apoi să plecăm. Întâi mă duceau pe mine acasă, apoi se descurcau ei.

După o oră şi un pic, mi-am luat doar pardesiul pe mine. Corsetul şi dresul le-am îndesat în buzunare. Ivaşcu m-a lăsat în faţa blocului, abia aşteptam să mă întind în patul meu şi să dorm… mult. Am fost atât de obosită, încât, m-am trezit a doua zi la ora 13 şi un pic. Mi-am făcut o cafea şi zâmbeam uşor amintindu-mi din scenele făcute cu ei. Simţeam un disconfort la anus, dar nu era ceva grav. În timp ce savuram cafeaua, mă gândeam că poate ar trebui să mai organizăm pe viitor o astfel de ieşire. Sfârşit!

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

… citeste partea a patra …

… citeste partea a cincea …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Plecată de acasă pe jumătate dezbrăcată (6)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d