Doamna în Roz… întâlnire cu Domnu’ Roz (3)

… Şi-a retras mâinile, a urmat un ultim sărut, apoi s-a întors cu spatele la mine. Încerca să-şi facă loc ca să se întindă cu faţa în jos. A reuşit, într-un final! Braţele încrucişate, capul aşezat pe braţe. Trupul ei se asemăna precum valurile mării. Partea superioară ceva mai ridicată, ce se pierdea în jos până în zona bazinului, posteriorul ridicat, iar coapsele se pierdeau uşor până aproape de genunchi. …

Lăsa impresia că în curând va aţipi, dacă aş fi lăsat-o. I-am atins fesele, le-am prins şi am strâns ferm. Gemetele ei… de atât aveam nevoie să o simt “prezentă” lângă mine. La scurt timp m-am suit deasupra ei, călărind-o peste fese. Palmele aşezate pe zona lombară… au urcat agale până la nivelul umerilor. După o uşoară strângere a umerilor, le-am coborât încet pe linia trupului.

Ofta şi suspina. Părea mult mai relaxată acum. M-am aplecat peste trupul ei, lăsându-mă cu greutatea peste trupul firav. Un sărut pe umăr, unul pe gât… i-am prins lobul urechii între buze. Am muşcat-o un pic, ca să nu adoarmă.

– Auuu… m-a durut!

– Ştiu! Intenţionat am făcut asta.

– De ce?

– Mai aveai un pic şi adormeai. Am vrut să-ţi ofer un stimul puternic…

– Nu adormeam… stăteam un pic întinsă.

Un nou sărut pe gât. M-am dat puţin înapoi, sărutând-o pe şira spinării. Mâinile le-am băgat sub ea şi i-am prins sfârcurile între degete. O trăgeam de sfârcuri, mi-am continuat deplasarea mult mai înapoi. A tresărit când i-am atins zona lombară. La fel şi când i-am atins fesele cu buzele. Doar că nu i-am oferit un simplu sărut. I-am lăsat şi o mică amintire. Un semn distinctiv al urmelor de dinţi se putea observa în carnea ei. Nu să dureze, ci pentru câteva momente.

Daria a ridicat încet posteriorul, a depărtat încet picioarele. Culcat peste picioarele ei, mi-am băgat capul între coapse. În acea poziţie, cu posteriorul mai ridicat, mi-a fost uşor să-mi lipesc gura de vulvă. Limba s-a strecurat printre labii. Încercam să împing cât mai mult cu limba, în timp ce, cu ambele mâini o trăgeam de fese.

Se împingea cu posteriorul spre mine, suspinând lung. A ridicat capul de pe braţe, a întors capul şi se uita spre mine. Ochii semideschişi, gura întredeschisă. M-am ridicat de pe picioarele ei, am urcat mai sus şi m-am lăsat din nou peste ea. Penisul poziţionat între fese, apăsându-l tot mai mult. Mă mişcăm înainte şi înapoi. Nici ea nu mai avea răbdare. Prin natura mişcărilor ei, îmi sugera să o pătrund numaidecât.

O uşoară ridicare din bazin… suficient cât să reuşesc să-mi poziţionez penisul la poarta feminităţii ei. Am împins brusc, adânc, şi m-am oprit. A tresărit imediat, urmat de gemete puternice. Abia când s-a mai liniştit un pic, a început să se mişte sub mine. Penisul nu avea cum să culiseze, dar mi-a oferit semnalul care mă anunţa că este timpul să mă mişc.

Ritmul a devenit alert la scurt timp, lovindu-mă fără milă de fesele ei minunate. Daria îmi părea foarte încordată, strivită de greutatea trupului meu, deşi încercam să mă sprijin în coate, pentru a nu mă lăsa cu totul peste ea.

– Eşti greeeeuuu!… a reuşit ea să spună gâfâind, cu un ultim efort.

După ce m-am ridicat, s-a ridicat şi ea. A sărit cu braţele pe după gâtul meu, sărutându-mă apăsat. Aşezat în şezut picioarele întinse. Urcată peste mine, a prins penisul cu mâna stângă, l-a potrivit între labii, apoi s-a lăsat brusc în jos, oftând lung. Braţele pe după gât, buzele noastre apăsau unele peste altele. Mişca din bazin înainte şi înapoi. Între mişcările înainte şi înapoi, a strecurat şi câteva mişcări în formă de cerc.

Se împingea în mine ca să mă întind pe spate. Până la urmă am făcut întocmai cum mi-a sugerat. I-am eliberat trupul din strânsoarea braţelor mele şi m-am lăsat împins de mâna ei, până am ajuns la orizontală. Ea a rămas în şezut deasupra mea. Mişcându-se în sus şi în jos deasupra mea. Palmele ei alunecau pe pieptul meu. La rândul meu, mă jucam cu sfârcurile excitate.

– Apleacă-te spre mine!… i-am spus eu.

– De ce?… mi-a răspuns gâfâind.

– Vei vedea!

S-a aplecat deasupra mea. Am prins-o cu braţele de talie, trăgând-o mai mult spre mine. Cu puţin efort, am reuşit să-i prind sfârcul stâng între buze. Nu aveam o poziţie prea comodă a capului. Trăgeam de el şi sugeam zgomotos. Palmele aşezate pe fese, dirijându-i mişcările… din ce în ce mai rapide. Mă încordasem şi eu, se încordase şi ea. Gemea destul de tare la urechea mea, pe seama faptului că… iar sugeam la sânul stâng. Cel care care o excită foarte tare.

Eram foarte aproape, tremuram uşor. Încă nu eram decis unde voi ejacula. În interior nu era o opţiune, cu toate că ea nu mi-a atras atenţia asupra acestui lucru. Am încercat să cuprind cât mai mult din sânul ei, încordat la maxim… mmmm… am scos brusc penisul, am apucat să-l frec de câteva ori, ca apoi sperma să o stropească pe Daria pe spate, fese şi coapse.

Încă ţineam sânul ei în gură, suspinând puternic, respirând greu. Daria a avut un nou orgasm, cu gemete lungi aproape de urechea mea. A vrut să coboare de pe mine, să se întoarcă cu faţa în sus pe pat, dar am avertizat-o imediat.

– Stai!… Nuu încă!

– De ce?

– Vei murdări lenjeria…

– Daaa… am uitat.

A coborât de pe mine şi s-a întins cu faţa în jos. Încă puţin mai aveam amândoi şi ne lua somnul, aşa cum eram întinşi pe pat. Un duş cald urma să ne învioreze rapid. De data asta am urmat-o la baie, mergând împreună. Nici acolo nu am avut astâmpăr noi doi. Sub duşul cu apă caldă, moleşeala dispăruse. Aveam amândoi chef de joacă, spălându-ne unul pe altul.

Cu toate că nu era prea târziu, tot trebuia să dormim. A doua zi, urma să plecăm mai devreme. De la locuinţa ei până unde aveam eu bagajul, la o localitate apropiată, era ceva de mers. Ca să ajungă la timp la muncă, era necesar să ne trezim mult mai devreme, faţă de cum era ea obişnuită.

– Mai vii în Irlanda?… m-a întrebat în timp ce conducea.

– Încă nu ştiu, dar sunt şanse să revin peste 2-3 luni. Tu când vii la Bucureşti?

– La mine este mai complicat. Vin mai rar, nu-mi permite jobul.

– Înţeleg. Rămâne de aflat care face primul deplasarea.

– Sunt şanse mari ca tu să ajungi mai repede aici, decât invers.

Înainte să cobor din maşină, ne-am sărutat şi îmbrăţişat. Ne-am aprins din nou, ne luase flama pe amândoi. Dacă ar fi fost cum voiam noi, ne-am fi întors din nou la locuinţa ei şi ne-am fi continuat distracţia.

– Pa, te pup! Îţi dau mesaj când ajung.

– Călătorie fără incidente… Pup şi eu!

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura