Negocieri salariale

– Iubitule, nu crezi că ar cam trebui să primeşti o mărire de salariu? A trecut multă vreme de când nu ţi-a mai mărit salariu.

– Asta i-am zis şi eu. Săptămâna trecută când m-ai văzut bosumflat, a fost din cauză că m-am certat cu Mircea pe tema asta.

– Şi ce a zis? …

– Mi-a zis că nu poate să facă mărirea preferenţial. Ar trebui să facă la toţi angajaţii, nu doar mie, că sunt finul lui.

– De ce ar trebui să te intereseze de ceilalţi? Ar trebui să-ţi mărească… au explodat preţurile, nu poţi să accepţi acelaşi salariu. Vrei să vorbesc eu cu el?

– Hei, mă faci de râs! Cum să vorbeşti tu cu el? Apoi, ce va zice? Ce fel de bărbat aş părea în faţa lui dacă te duci tu să vorbeşti cu el?

– Bine! Am zis să te ajut, să te susţin, doar eşti soţul meu.

– Apreciez, dar cred că mă descurc singur.

– Facem cum spui tu!

Silvia nu era convinsă că soţul ei va reuşi să obţină mărirea de salariu. Se gândea că poate ar fi bine să vorbească cu naşa. Poate ea va reuşi să pună o vorbă bună pentru finul ei. Câteva zile mai târziu, văzând că soţul ei nu are veşti bune, a sunat-o pe Mihaela, naşa de cununie. Discuţia lungă, ca între femei. Silvia nu a vrut să spună din prima motivul pentru care a făcut acel apel. Spera că până la urmă să lege discuţia despre bani pentru a-i putea spune ce voia de la început.

-… V-ar prinde bine şi vouă o vacanţă, pe undeva… spuse naşa.

– Naşa, zici bine… dar de unde bani. Nu zic că abia ne descurcăm, că nu este aşa, însă, i-ar prinde şi lui Nelu o mărire de salariu. Dacă stau bine şi mă gândesc, a trecut foarte mult timp de când nu i s-a mai mărit salariul. Ştii că eu gestionez banii în casă. Când Nelu aduce leafa, eu trebuie să-i număr… asta dacă nu cumva, soţul meu mă minte şi ascunde bani de mine. Crezi că ar fi în stare să se ducă la curve?

– Hei! Ai alunecat rău de tot! De unde scoţi gândurile astea. Nelu te iubeşte, nu ţi-ar face aşa ceva. Mă interesez, vorbesc cu naşi-tu, aflu ce salariu primeşte şi îţi spun. Aşa afli şi dacă aduce toţi banii acasă, şi vorbesc şi de o mărire de salariu.

– Mulţumesc. Chiar m-ar ajuta să ştiu. Vreau să fiu împăcată că Nelu aduce toţi banii acasă şi nu ascunde bani de mine.

– Hai, nu agita! Sunt sigură că nu este nimic. Nu îl văd în stare pe Nelu să facă asta.

Nelu, într-adevăr, aducea salariul acasă împreună cu fluturaşul. Silvia nu avea vreun dubiu că ascunde bani de ea, dar nici nu credea că soţul ei merge la alte femei. Se folosise de acest pretext în discuţie pentru a fi mai credibilă. Câteva zile mai târziu, Mircea a sunat-o pe Silvia. După discuţia cu Mihaela s-a gândit să vorbească direct cu ea.

– Bună fină, ce faci?

– Bună naşule… pe acasă. Nelu încă nu a ajuns. Cu el voiai să vorbeşti?

– Dacă voiam să vorbesc cu el, îl sunam pe el. Dar aşa, am vrut să vorbesc cu tine.

– Te ascult!

– Am vorbit cu nevastă-mea şi mi-a spus despre ceea ce aţi vorbit voi două, cum că îl bănuieşti pe Nelu că te înşeală, că nu-ţi aduce toţi banii acasă… de unde ţi-a venit chestia asta?

– A trecut ceva vreme de când nu i s-a mai mărit salariul, şi m-am gândit că poate el a primit, dar m-a minţit pe mine şi am vrut să mă conving.

– Dacă este numai despre asta. Are acelaşi salariu. Dar nu îţi aduce fluturaşul?

– Aduce, însă, cu tehnologia asta modernă, ar putea să falsifice orice.

– Exagerezi! Dar, este părerea ta.

– Atunci, naşule, când îi vei mări salariul?

– Ce directă eşti fină!

– Poate că nu putem să vorbim despre asta la telefon, însă, putem să ne întâlnim, doar noi, să discutăm despre acest aspect.

Lui Mircea i s-a părut această propunere de întâlnire o invitaţie la sex, şi nu greşea, Silvia asta intenţionase, doar că nu a spus-o direct. Deşi a interpretat corect intenţia ei, se gândea că poate este doar o greşeală.

– De ce să ne întâlnim noi doi?

– Ştii cum e… nu ştii cine ascultă această convorbire. Este mai sigur aşa.

– Şi cum propui să facem asta?

– Mâine am program scurt. După ora 13 sunt liberă, am putea să ne întâlnim undeva, îţi spun de unde să mă iei cu maşina şi vedem unde mergem.

– Bine aşa facem. Deci, rămâne secretul nostru, da?

– Absolut, naşule!

A doua zi şi-au dat întâlnire după ora 13.30 în parcarea unui centru comercial. Silvia urcase în maşina lui Mircea, un SUV 4×4. Nu se mai văzuse de mult, doar ce au vorbit la telefon. S-au sărutat protocolar, urmând o mică discuţie nevinovată. Trecuse câteva minute de când Silvia se afla în maşina lui Mircea, iar subiectul arzător întârzia să apară.

-… Bun, acum ne-am întâlnit, cum vrei să procedăm? Ce anume propui?… zise el.

– Naşule, aici în parcare ne văd mulţi oameni. Avem obligaţii acasă amândoi… de ce să riscăm? Nu ştii tu un loc mai ferit, un hotel, o cameră secretă?… Haide, doar eşti bărbat!… zise ea în timp ce mâna îi alunecă pe coapsa lui, tot mai sus până aproape de prohab… Dar să nu-l înveţi şi pe Nelu!… Restul rămâne între noi.

Pe Mircea îl luase toate transpiraţiile. Nu ştia cum să reacţioneze. Faptul că a înţeles corect care era scopul întâlnirii nu-l ajută deloc. Dacă era doar o farsă, o capcană pusă la cale între ea şi soţia lui?

– Te simt pierdut, temător. Ce se întâmplă?

– Ce zici tu acolo are vreo legătură cu Mihaela? Nu este o înţelegere între voi? Dacă este doar o capcană?

– Naşule, aş fi fost ultima femeie care ar fi participat la acest complot. Scopul meu este altul… Ştii doar, mărirea de salariu. Naşa ne-a recomandat să mergem în concediu, să ne mai aerisim creierele, dar cu ce bani. Aici intervii tu. Ca să putem merge şi în concediu, ne-ar prinde bine ceva bani în plus, iar o mărire substanţială… ar fi tot ce avem nevoie… zise ea, apăsând ferm deasupra prohabului.

Mircea a pornit maşina, avea locul lui secret, despre care nu mai ştia nimeni, în afară de el şi femeile cu care mergea acolo. Acum era şi rândul Silviei. Ajunşi la destinaţie, maşina parcată într-un loc retras, cei doi au urcat în cameră. O garsonieră ce o avea înregistrată pe societate. Dacă tot era liberă, o folosea el.

Un pic timorat, Mircea a intrat în hora sugerată de Silvia. Cu toate că îl încânta ideea, încă avea acea reţinere că poate este doar o capcană. Nici în cameră Mircea nu se simţea mai relaxat, deşi cei doi erau destul de apropiaţi ca vârstă. Silvia şi-a intrat în rol, s-a apropiat de el. Ea micuţă de statură, faţă de cei 1,90 cm a lui Mircea. Îl privea zâmbind, mâna a alunecat pe coapsă, urcând încet către centru.

Când a ajuns cu mâna în dreptul prohabului, ea simţi o uşoară erecţie. Posibil că s-a instalat după ce l-a atins când erau în maşină. În mod normal, Mircea nu se comporta aşa cu femeile cu care se întâlnea pe ascuns. Dar acum nu ştia ce să creadă, tot nu era convins că Silvia nu are alte jocuri ascunse, în afară de cel declarat.

L-a desfăcut la pantaloni, a reuşit să-i scoată penisul afară. Se uita în ochii lui zâmbind provocator. Cu ambele mâini îi freca penisul, ce se întărea cu fiecare mişcare pe care o făcea Silvia. Ar fi vrut să-l sărute, dar el era prea înalt ca să ajungă, oricât s-ar fi ridicat pe vârfuri. Şi totuşi, a încercat. Spera că în ajutorul ei să vină gestul suprem a lui Mircea. Să se aplece către ea.

Mircea a prins-o cu mâinile de talie, s-a aplecat către ea, lipindu-şi buzele de ale ei. Cu fiecare moment ce trecea în sărutul lor, Mircea se relaxa mai mult. Ea s-a lăsat în jos, s-a aşezat în genunchi în faţa lui. I-a prins penisul cu gura. L-a supt câteva momente, apoi… s-a retras puţin. S-a uitat în ochii lui, voia să-i simtă emoţia.

– Ai putea să te relaxezi, nu este… la ce te gândeşti tu!

Nu a zis nimic, însă, şi-a dat silinţa să se bucure de acele momente. Silvia i-a lins penisul roată, buzele şi limba au coborât până la testicule. Le-a prins cu mâna de la bază. Nu se aştepta ca Mircea să fie proaspăt epilat. Limba se plimba în jurul testiculelor. A deschis gura şi a făcut loc unuia… limba nu-i stătea o clipă. Acelaşi lucru a făcut şi celuilalt.

Mircea suspina uşor. Când ea i-a prins din nou penisul în gură, a gemut destul de tare. Nu s-a putut abţine să nu pună mâna pe capul ei. Deja nu mai conta, răul era deja făcut, măcar să se bucure de acele momente. Nu şi-a dat seama, făcuse totul instinctiv. A pus ambele mâini pe capul ei, îl ţinea fix, în timp ce mişca tot mai energic din bazin. Luase iniţiativa, gemea tot mai tare şi o futea în gură pe fina lui. Gâfâia tot mai tare. Silvia l-a oprit.

– Stai! Nu vreau să termini aşa devreme. Trebuie să mă rezolvi şi pe mine. Nu sunt orice femeie, vreau şi eu ceva!… zise ea, după ce a reuşit să se elibereze din strânsoarea lui.

S-a dezbrăcat repede de fustă, şi-a dat repede bluza jos. A urmat sutienul şi chiloţii. Între timp, Mircea s-a dezbrăcat şi el. Nu ştia cum să abordeze problema, se simţea ca un începător în acel moment. Tot ea i-a spus:

– Urcă-te pe pat! Aşează-te cu faţa în sus!

Bărbatul s-a conformat imediat. Se gândea că ei îi place să fie ea deasupra. Avea dreptate, Silviei îi place să fie deasupra, dar înainte de asta, voia să simtă şi ea plăcere. Fără reţinere, s-a urcat deasupra bărbatului, aşezându-se peste pieptul lui. Cu două degete şi-a depărtat uşor labiile. L-a privit cu ochii mari, apoi a făcut semn că este timpul ca şi el să treacă la treabă.

A prins-o pe Silvia cu ambele mâini de fese, a tras-o spre el, o aşezase peste gura lui. O lingea ca un nebun. Se cunoşteau de mult, ceva fantezii cu Silvia se dezvoltase în mintea lui. Nu-şi închipuia că vreodată va avea această şansă să facă sex cu prietena, iar mai nou… fina lui. Ea se mişca tot mai alert, ţinându-se cu braţele de zid. Mircea îşi freca penisul, ea îşi freca labiile de gura lui. Ea s-a încins destul de tare.

S-a dat mult mai în spate, i-a prins penisul cu mâna şi l-a direcţionat în vaginul umed. S-a lăsat cu totul, gemând lung, ţinând ochii închişi. Sprijinită în braţe, se mişca tot mai rapid. Mircea privea încântat la trupul ei. Mâinile alunecau peste tot. A insistat mai mult la sâni, la coapse şi la fese.

Mircea se relaxase total, uitase să-şi mai facă griji de vreo posibilă înţelegere între Silvia şi soţia lui. S-a mişcat sub ea, dintr-o mişcare a răsturnat-o pe Silvia. Ea se pregătea să se aşeze cu faţa în sus, dar Mircea nu i-a dat voie. A întins-o cu faţa în jos, apoi s-a urcat deasupra ei. Şi-a înfipt penisul rapid în vagin, apoi s-a lăsat cu aproape toată greutatea peste trupul ei firav.

Abia reuşea să mai respire. Bărbatul o penetra vijelios, gâfâind puternic la urechea ei. Silvia s-a încordat, pumnii strânşi, gura larg deschisă, din care ieşeau diverse sunete. Orgasmul a venit destul de repede pentru ea, dar Mircea continua să menţină acelaşi ritm neobosit. Gemetele ei l-au aţâţat şi pe el, se încordase destul de tare, gâfâia… era aproape să finalizeze şi el. În ultima clipă s-a ridicat, ţinându-şi penisul în mâna stângă, s-a dus la capul ei. A reuşit să pună în şezut pe pat, cu spatele lipit de zid.

I-a prins capul şi l-a dirijat între picioarele lui larg depărtate. Silvia, bucuroasă, îi acaparase aproape tot penisul. S-a lăsat pe mâna lui. Mircea îi mişca capul destul de rapid. Gemetele, zgomotoase… aaahhh… s-a încordat puternic, a oprit mişcarea capului ei, ca apoi să ejaculeze abundent în gura flămândă. Silvia înghiţise fiecare picătură. În camera liniştită se putea auzi fiecare înghiţitură.

Silvia ar mai fi vrut să mai rămână cu el, dar Mircea trebuia să ajungă din nou la sediu, ceva important urma să se desfăşoare. În timp ce se îmbrăcau, el şi-a amintit de mărirea salariului… pentru finul lui.

– Voi vedea cu cât îi voi mări salariul lui Nelu.

– Nu că vezi. Cu cât anume?

– 20% zic că este suficient.

– Haide, sigur poţi mai mult!… 35%…

– Mă omori! Îmi pui ceilalţi angajaţi pe cap.

– Haide! Ştii că merit!

– 25% este mai bine?

– Se putea şi 30%, dar merge şi aşa.

– Deci, rămâne între noi, nu-i aşa? … a întrebat el.

– Evident! Crezi că am curaj să-i spun lui Nelu?

– Chiar, ce-i spun acum? De curând l-am refuzat. Ce motiv aş avea să-i măresc salariul?

– Asta te descurci tu. Îi dai ceva responsabilităţi în plus, îl avansezi… găseşti tu! Să nu ridice suspiciuni.

– Când ne mai vedem?… a întrebat Mircea, dornic de o nouă întâlnire.

– Vrei să negociezi cu mine la fiecare întâlnire? … a zis ea amuzându-se pe seama lui.

– Amuzantă mai eşti!

– Mă gândesc. Sper că data viitoare nu mă expediezi atât de repede.

Două zile mai târziu, Nelu a venit vesel acasă. Silvia se afla în bucătărie, trebăluind. A prins-o de mijloc, s-a lipit de ea, apoi a sărutat-o pe gât şi i-a zis:

– Ghici cine a obţinut o mărire de salariu substanţială?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Negocieri salariale”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura