Crezi că m-ai ameţit cu sărutul tău? (2)

… Încă ameţit de sexul oral neaşteptat primit de la Amalia, Bogdan nu mai avea nimic în minte decât să găsească o locaţie unde să meargă cu partenera lui, să se înfrupte din trupul excitant în toate felurile posibile. Nu se gândea decât la poziţiile în care s-o penetreze, la toate perversiunile la care o putea supune pe viitoarea lui cucerire sexuală. …

Într-un final, a reuşit să găsească un motel discret, ferit de priviri indiscrete, cu un grad de confort neaşteptat de ridicat. Imediat, la întâlnirea “rituală” de a doua zi, îi spuse Amaliei despre locație și a obținut aprobarea ei pe loc. Se aștepta să primească un nou sex oral drept răsplată, dar, spre surprinderea lui, femeia se urcă în mașină și îl chema pe bancheta din spate. Își dezbracă bluza la repezeală, apoi sutienul.

– Treci și suge, golanule! Te omor dacă nu am orgasm!

Sânii Amaliei, superbi. Mărișori, fermi, cu sfârcuri obraznice. Bogdan îi prinse în palme și începuse să-i frământe, strângând sfârcurile între degete. Începuse să-i lingă tacticos, apoi luă fiecare sfârc în gură, mușcând ușor, apoi sugând din ce în ce mai vârtos. Fără să se oprească din mozoleală, o mână pătrunse sub fustă, apoi în chiloți. Degetele flămânde ajunseră la vulva deja udă. Depărtase labiile și o penetra direct cu două degete, cât mai adânc.

Combinația de penetrare cu degetele și mozolitul sânilor o aduse rapid pe Amalia la un orgasm puternic, care o făcuse să tremure și să se încordeze. Luă capul lui Bogdan în mâini și-l săruta sălbatic, pofticios, explorându-i lacoma gura cu limba.

– Pleacă de aici, trişorule! Nu ți-am dat voie să mă fuţi în pizdă! Ne vedem mâine la motel. O să plătești obrăznicia asta!

Zâmbind, Bogdan o sărută de rămas bun. Următoarea zi, s-au întâlnit la motel și urcară în camera rezervată. Bogdan comandase cocktailuri non-alcoolice care îi așteptau pe masă. Amalia purta doar o bluză subțire care lăsa să i se ghicească sânii frumoși, și o fustă care abia îi acoperea lenjeria intimă. Se îmbrățișară ușor, cu calm, și se sărutară reținut, fără să se pipăie ca de obicei.

– Dragule, uite ce vreau să-ți spun. Îmi pare bine că ne-am cunoscut, că ne-am apropiat și ne cunoaștem un pic. Îmi place pula ta, e de-ajuns de mare pentru mine, vreau să o simt în mine în toate felurile posibile. Și da, vreau să-ți gust sămânța, să o înghit pe toată! Îmi place tare gustul tău și o să vreau să îmi dai tot ce poți scoate din tine. O să fiu curva ta. Poți să faci orice vrei cu mine! Dar am şi eu o condiţie: după ce te satisfaci, vreau să fii şi tu curva mea. Ce zici? Te bagi?

Bogdan intuia ce voia Amalia: să se lase dominat, să fie sclavul ei sexual. Hmmm, până la urmă, de ce nu?! Cine nu riscă, nu câştigă!

– Da, Amalia, de acord! Voi fi şi eu curva ta.

Fără alte cuvinte, Bogdan s-a dezbrăcat iute, dând la iveală scula deja sculată.

– În genunchi, curvo, vino să-ţi venerezi stăpânul!

Supusă, Amalia se dezbrăca şi ea, apoi a îngenuncheat în fața lui. O lua în mâini delicat şi îi decalota pielea dând la iveală capul. Îl linse uşor, de jur-împrejur, apoi îl luă în gură şi începu să-l sugă delicat.

– Vreau să te fut în gură! Culcă-te pe pat şi desfă picioarele. Aşa! Desfă şi labiile.

Bogdan o încălecă în poziţia 69 inversat. Înfipse pula în gura Amaliei, adânc, până în gât. Se năpusti lacom asupra clitorisului. Îl sugea, îl mușcă… iar și iar… și iar. Băga limba între labiile deja ude, apoi intra adânc în pizda Amaliei, lingând cu poftă fluidul cald și dulce. În timp ce se ocupa de pizda, îi depărtase fesele și o penetra anal cu un deget. Penisul intra ritmic în gâtul femeii, care reușea cu greu să nu se sufoce. Bărbatul se ridică brusc și îi spuse:

– Treci în picioare, târfă! Apleacă-te și desfă-ți bucile! Ia pulă de aici!

Veni la spatele ei și înfipse mădularul în vaginul lubrifiat. Ajuns la maxim, se opri, voia să simtă din plin vaginul cald şi primitor, ce zvâcnea pătruns de scula lui.

– Ooohhh, stăpâne, daaaa, intră în mine, tot! Pune pula aia în mine, supune-mă! Hai, fute-mă tare!… Rupe-mă!… Te imploooor, trage-mă în pulă!

Bogdan o apucă de şolduri şi înfipse penisul în ea, mişcându-se ritmic, adânc, fără oprire, până când Amalia a avut acel orgasm exploziv, care o înmuie. Bogdan şi-a retras scula din ea, dar rămase în aceeaşi poziţie. Îi pălmui fesele, uşor la început, apoi din ce în ce mai tare, înroşindu-le şi făcând-o să tresară la fiecare lovitură.

La puţin timp, şi-a potrivit scula la anus şi împinse uşor. Amalia gemu când simţi vârful penisului ce îşi făcea loc în orificiul strâmt. Bogdan împinse uşor, dându-i răgaz Amaliei să se relaxeze. Puţin câte puţin, scula lui Bogdan pătrunse destul de mult în interior. Bogdan începuse mişcarea de du-te-vino, la început rar, apoi din ce în ce mai des. Dintr-o dată, şi-a retras penisul din interior, a împins-o pe Amalia pe pat, întinsă pe burtă. A aşezat o pernă sub bazinul ei, făcând-o să stea cu fundul puţin ridicat, apoi s-a urcat deasupra ei.

– Desfă-ţi bucile alea bune, curvo! Acum o s-o iei în cur de-adevăratelea.

Ascultătoare, Amalia îşi desfăcu fesele. Fără nicio pregătire, Bogdan şi-a potrivit mădularul, apoi a împins rapid, până a intrat tot în orificiul anal.

– Aa-aauuu… doareee… oh, bestie, îmi rupi curul… mmmmmhh… ahhh, ce pulă ai băgat în mine!…

Destul de rapid, Amalia se obişnui cu durerea şi începu să se excite, să simtă plăcerea de a fi futută. Contrele lui Bogdan deveniră din ce în ce mai rapide, penetrând-o la maxim. O futuse îndelung, fără oprire, până când ţipătul şi tremurul Amaliei anunţase orgasmul anal. O întoarse pe spate, o încălecă iarăşi punând scula între sânii ei. Amalia ştia poziţia şi o strânse între sâni, ridicând capul ca să o poată primi şi în gură. Imediat, Bogdan începu s-o fută, frecând scula frenetic între sâni. Din când în când, se oprea şi o lăsa pe Amalia să o prindă cu gura.

– Oooo… vineeee… ahhh… ia sperma, curvo!

Amalia deschise gura ca să primească sămânţa. Jeturile de spermă ţâşniră în gură, dar şi pe buze, pe gât şi pe sâni atunci când Bogdan se retrase puţin. Amalia îl aştepta să termine, înghiţi toată sperma din gură, apoi adunase restul cu degetele şi înghiţi de asemenea. Nu îi dădu timp lui Bogdan să-şi revină. A scos din geantă un strap-on. Bogdan a făcut ochii mari. La aşa ceva chiar nu se aşteptase.

– Hai, sclavule, treci în genunchi să te învăţ eu cum se fute!

Bogdan a îngenunchiat, la comanda ei. Amalia a venit în faţa lui şi îi trase două palme puternice. Îl apucase de păr şi puse pula de cauciuc la gura lui.

– Suge curvă ordinară! Hai, deschide gura şi ia pula!

De voie, de nevoie, bărbatul a primit bucata de cauciuc în gură şi începu s-o sugă. Amalia nu-l lăsa să se dezmeticească şi înfipse pula adânc, făcându-l să se înece.

– Treci în pat şi ia-ţi poziţia! Ştii ce o să păţeşti, nu?!

Bogdan ştia. Se aşezase capră. Palmele Amaliei curgeau peste fesele bărbatului. Fără să se oprească, bagăse o mână printre picioarele lui şi a prins penisul, încă moale. A prins testiculele în mână, le frământa şi le-a strâns dureros, făcându-l pe Bogdan să geamă. Îi depărtase larg fesele, a scuipat pe anusul bărbatului şi îi implantase strap-onul, brusc şi adânc. Gemetele lui Bogdan nu o opriră. La fel cum a făcut şi el cu ea, şi ea îl futea cu forţa. Amestecul de durere cu excitare a făcut ca scula bărbatului să se scoale iarăşi.

Amalia observat asta, dar nu se opri din mişcări. Abia târziu, când a simţit că bărbatul se apropie de orgasm s-a oprit. S-a aşezat pe pat şi i-a spus să vină în faţa ei.

– Ia coaiele într-o mână!… Aşa! Acum fă-ţi labă şi dă-mi sperma în gură fără să risipeşti vreo picătură.

Bogdan se execută rapid. Îşi freca mădularul cu forţa, frenetic. Când a simţit orgasmul apropiindu-se, o anunţase pe Amalia, care deschise imediat gura, primind toată sămânţa şi înghiţind-o. S-a ridicat şi l-a sărutat pe Bogdan, dăruindu-i gustul propriei sperme.

– Ţi-a plăcut? … a zis ea încântată.

– Oh, da! Chiar dacă nu am mai fost futut anal până acum… A fost o experienţă interesantă.

– Atunci, înainte să ne despărţim, vreau să-mi promiţi ceva: de acum încolo, n-o să mai agăţi femei pe şosea ca să le fuţi! Ai priceput?

– … Mda. Promit!

De atunci, când conduce, Bogdan este atent exclusiv la trafic. Dar a găsit şi o alternativă: şi-a convins soţia să facă swing. Curând, Amalia a simţit un sentiment de ciudă pentru că l-a obligat pe Bogdan să promită, dar, ciudat, şi ea a găsit aceeaşi alternativă: şi-a convins soţul să facă swing, dar şi câte un threesome sau foursome.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de D.P.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Crezi că m-ai ameţit cu sărutul tău? (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura