O noapte pentru el

În ultimul timp, Taya mergea des la prietena ei, ce locuia departe. Şi totuşi, avea nevoie de altă conexiune. I s-a făcut dor de el şi i-a zis unde merge şi că-l aşteaptă. O noapte. Voia să-i ofere o noapte. El urma să ajungă, urmau să se întâlnească, iar dimineaţa plecau, fiecare pe cont propriu. Caleb a acceptat, fără să clipească. O dorea prea mult să refuze oferta ei. …

Afară se întunecase, la puţin timp şi-a făcut şi el apariţia, şi-a luat o cameră lângă camera ei. Taya era pregătită să-l întâmpine. A luat într-o mână sticla de vin, în cealaltă două pahare, pregătită să meargă la uşa lui. Părul aranjat, machiajul impecabil. Nici foarte strident, nici foarte discret… ci, potrivit. Trupul gata pregătit. Ea se simţea precum înaintea unei avalanşe, ce urma să se declanşeze peste tot… în special peste el.

Purta o lenjerie neagră, trupul acoperit cu un halat. A bătut emoţionată la uşă, a apăsat pe clanţa uşii… uşa s-a deschis şi a intrat. Ştia ce urma să se întâmple, doar pentru asta se afla acolo. El s-a ridicat de pe marginea patului şi s-a îndreptat către uşă, înspre ea. Urma să o cuprindă cu toată fiinţa lui. Urma să-i adore corpul, să facă dragoste cu ea, cum nimeni nu i-a mai făcut vreodată.

Taya a intuit motivul pentru care el se îndrepta spre ea. L-a oprit, i-a înmânat tacticos sticla de vin şi paharele. El le-a aşezat pe o măsuţă. Ea voia să îi ofere o experienţă în termenii ei. Mergând spre el, l-a împins cu mâna, până când acesta a ajuns în dreptul patului. I-a făcut semn să se aşeze, timp în care, Taya s-a descheiat la cordonul halatului, lăsându-l să aterizeze încet, până când a ajuns la picioarele ei.

S-a aşezat pe fotoliul de lângă pat. Se priveau unul pe altul, se atingeau uşor cu degetele. Taya îşi dorea ca el să o privească. I se părea interesantă ideea ca ea să fie privită de către acest bărbat. Că el să dorească să o cuprindă cu braţele, dar în acelaşi timp să nu poată. Îşi provoca plăcere cu mâna, în timp ce se uita la el. Şi-a prins sânul strângându-l ferm. Ofta şi gemea, apăsându-şi sporadic buzele. Îşi dorea foarte mult ca el să fie cel care urma să-i aducă multă plăcere şi fericirea pe chip.

Caleb o privea cu un zâmbet larg. Aproape că nici nu clipea, privind la ea. I se citea pe chip expresia că nu-i venea să creadă că amândoi se afla acolo: … Mă omori!… Doamne, eşti atât de frumoasă!…

Cu greu a reuşit să-şi dezlipească ochii de la frumoasa lui partenera. A înţeles că ar fi timpul să toarne vin în pahare. După ce a deschis sticla, a turnat în pahare. Primul pahar l-a oferit ei. Taya a luat paharul, a ridicat mâna, ducând paharul la gură. A sorbit din el în timp ce-l fixase cu privirea, spre privirea lui, ce părea că o devora. Ca să-l aţâţe şi mai mult decât era cazul, a lins paharul de jos în sus. Voia să-I arate ce ar putea să-l aştepte.

I-a făcut un semn discret cu degetul să se apropie de ea. Abia ajuns în dreptul ei, Taya s-a ridicat pe vârfuri şi l-a sărutat pe buze, ca apoi să-şi lipească gura de a lui. L-a sărutat cum nicio altă femeie nu mai făcuse. Trupurile lipite, cu braţele cuprinzându-l pe celălalt. Ea l-a prins de mână, a direcţionat-o către trupul ei. Cu mâna lui încerca să-şi tragă lenjeria într-o parte.

– Vrei să mă atingi?… a întrebat ea cu o voce joasă, abia sesizabilă în cameră.

Caleb nu s-a aşteptat la ceea ce a urmat. După ce a tras de marginea chiloţilor în lateral, i-a condus degetele în interiorul ei… şi a strâns coapsele. Îi plăcea trucul ăsta, îl făcea când era penetrată, mai ales cu degetele.

Au ajuns în dreptul patului. Taya a vrut să se întindă. L-a prins de braţ şi l-a tras spre ea. S-a dezbrăcat de chiloţi destul de rapid. Din nou, l-a prins de mână şi i-a direcţionat degetele către interiorul fierbinte. Caleb se înfierbântase. Nu a mai rezistat tentaţiei. I-a oferit primul sărut pe coapsă. Îşi marca teritoriul cu fiecare sărut ce ateriza pe pielea ei fină, în timp ce degetele alunecau încet printre labii.

Îi plăcea mirosul ei, voia să-l simtă şi mai intens de atât. Şi-a retras degetele, a urcat mai mult între picioarele larg depărtate. I-a atins zona intimă cu limba. Taya a tresărit la prima atingere. El a înţeles că şi ei îi place… a insistat mai mult. Destul de priceput, ştia să-şi folosească limba asupra zonei feminine, ştia ce mişcări îi place ei. Simţea asta din modul în care ea respira.

O savura din plin. Ea îi strângea capul între pulpele ei pline, în timp ce gemea intens. Îi plăcea să se exprime, destul de vocală şi expansivă, aşa cum nu era niciodată în viaţa reală. Din când în când îi ridica privirea, să se privească reciproc. L-a oprit brusc. S-au ridicat amândoi în genunchi, apoi au coborât de pe pat. Respirau intens. Era dureros de intens. Caleb i-a luat obrajii între palmele, a sărutat-o apăsat, apoi i-a pus capul pe pieptul lui.

– Auzi cum bate? Te vrea!…

Au rămas aşa câteva momente. Acolo s-au zguduit lumile lor. El şi-a băgat uşor mâna în părul ei, apoi, încet, i l-a strâns în mâna lui. Ei îi plăcea să se joace în părul ei. L-a împins uşor către fotoliu, apoi s-a lăsat în jos. Au schimbat rolurile. Urma ca şi ea să-i ofere clipe de plăcere. Îi plăcea să facă sex oral, o făcea ca nimeni alta, era atuul ei.

O încânta faptul că îl făcea să geamă, să simtă cum îi tremură corpul. Buzele alunecau, capul se mişca în formă de cerc, în timp ce urca şi cobora. L-a pus să se uite în ochii ei, în timp ce îi oferea cele mai intense momente din viaţa lui. Amândoi adorau asta. Când l-a simţit prea încordat, s-a ridicat de la podea, l-a prins de mâini şi l-a tras după ea spre pat.

S-a aşezat în genunchi la marginea patului, cu faţa spre perete şi spatele către el. Îşi dorea să fie penetrată. Caleb, după ce s-a lepădat rapid de haine, s-a lipit de trupul ei. I-a prins mâinile, i le-a ridicat şi le-a ţinut strâns în timp ce o săruta pe gât şi pe umeri. I-a şoptit cu o voce tremurândă şi noduri în gât:

– Te rog, trage-mi-o! …

L-a rugat, s-a uitat spre el peste umăr. Se vedea în ochii ei dorinţa. Bărbatul a cedat rugăminţilor ei. Şi-a potrivit penisul erect în vaginul umed. A intrat uşor. Mişcările la fel de lente o vreme. Un du-te-vino lent, cu penisul alunecând de la vârf până la rădăcină. A fost ca un preludiu, apoi s-a declanşat avalanşa. O ţinea ferm de talie, se mişca destul de rapid. Taya primea tot ce a râvnit atâta timp şi putea să fie ea, aşa cum se simţea cel mai bine.

Gemea puternic. Tot ce îi făcea era puternic. O domina şi ei îi plăcea. În acelaşi timp, îi plăcea şi să se joace şi să deţină controlul. Aşa că au schimbat rolurile, din când în când. A venit peste el să-şi facă numărul. El întins pe pat cu faţa în sus. Taya s-a urcat deasupra lui, călărindu-l. Doamne cât îi plăcea!… Îi plăcea să îl simtă în ea… Îi plăceau mişcările ei… era de neoprit.

Când a simţit că urmează să aibă el orgasm, s-a oprit din mişcări. S-a ridicat, apoi s-a aşezat peste faţa lui, să o lingă. Şi în acea poziţie îi plăcea foarte mult. Avea mişcări interesante şi aşa… când înainte şi înapoi, când în formă de cerc… când mai lent, când mai rapid. Ştia exact ce îi place. El o strângea de fese şi se juca cu ele.

Limba lui făcea minuni. Avea corpul amorţit. S-a dat jos de pe el şi a mers la pahare. Îi era sete. Sete de adrenalină. A turnat din nou în pahare. Au închinat pentru ei şi experienţa lor. Se doreau foarte mult.

– Vreau să fii a mea!

– Sunt, în vise… şi acum, aici!…

În cameră era un miros îmbietor. S-au oprit şi s-au privit intens din nou. El a cuprins-o, corpurile lor s-au contopit. A strâns-o atât de tare şi cu atâta grijă. Ea era un paradox, aşa că el o trata ca atare. A trântit-o pe pat. A urcat peste ea în poziţia clasică şi a penetrat-o vârtos. Se uita la ea cu atâta tandreţe, în timp ce i-o trăgea tare.

Ea şi-a înfipt unghiile în spatele lui, cu picioarele îi strângea corpul, care se trudea să îi ofere pasiune şi plăcere. Gemeau amândoi. Ochii ei lăcrimau, afişând şi un zâmbet larg. Orgasmele nu au contenit să apară. A fost exploziv. A fost ca ea.

Caleb și-a lipit corpul de al ei, a strâns-o puternic și a sărutat-o. Voia să o țină așa la nesfârșit, să nu se mai despartă vreodată.

Poveste scrisa de Taya

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „O noapte pentru el”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura