O zi călduroasă de vară

o-zi-calduroasa

Întâi i-am zărit sânii obraznici dezvăluiți de decolteul adânc. Apoi pe ea, sumar îmbrăcată, de vară, în timp ce se urca în autobuz. Ochii mei nu se puteau dezlipi de sfârcurile ieşite în relief, pe care mi-i imaginam că două alune.

Am realizat că nu pot să o privesc pe acesta “zână” cu gura căscată şi saliva la gură. Discret, am măsurat-o din cap până în picioare. Pantalonii ei strâmţi îi scoteau în evidenţă fundul bombat şi pulpele pline, pe care le sorbeam din priviri…

Imaginaţia îmi juca feste. Stătea acolo în picioare lângă fereastră, cu mâna pe telefon şi butona de zor. Mintea mea deja avea întipărită imaginea în care ea era dezbrăcată în faţa mea putând să o privesc mai întâi de sus până jos și apoi rotindu-mă în jurul ei.

În acelaşi timp, în pantalonii mei “simţul datoriei” îşi făcu imediat simţită prezenţa şi se reliefa o urmă vizibilă pe partea stângă a pantalonului, deoarece vara nu-mi place să port chiloţi. Simt că mă strâng atunci când “peisajul” este pe măsura aşteptărilor.

Trebuia să fac ceva. Se întărise şi deveneam suspect în ochii celorlalţi călători. În timp ce o priveam pe acea scumpete de fată, m-am prefăcut că vreau să-mi aranjez tricoul, m-am răsucit puţin într-o parte pentru a nu fi văzut şi discret am introdus mâna în pantaloni, mi-am apucat penisul şi l-am aşezat în poziţie de drepţi.

Îl simțeam fierbinte iar sângele-mi fierbea de nerăbdare, capul mădularului aproape că ieşise afară. Am aşezat tricoul mai bine deasupra, cu speranţa că erecţia va trece neobservată.

Nu-mi era suficient că o dezbrăcam cu  privirea ci voiam să o ating cu vârful degetelor și să o sărut peste tot, să nu omit nimic. Mă și vedeam în postura de a fi în ipostaze intime cu ea, îmbrăţişaţi, iar săruturile şi mângâierile să fie în plină acţiune.

Prins de euforia imaginaţiei şi cu penisul erect uit că trebuie să îmi fac cunoscute intenţiile de a o cunoaşte. În timp ce curajul negocia cu mine şi mă hotărâsem să intru în vorbă cu ea, brusc a coborât grăbită în staţie.

Am ratat să intru în discuţie cu ea, să aflu cum o cheamă şi bineînţeles numărul de telefon. Uşile s-au închis şi am rămas cu buza umflată și plin de dorinţe carnale.

În timp ce autobuzul se îndepărta îmi vine ideea să călătoresc mai des prin această parte a oraşului, având speranţa reîntâlnirii…

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „O zi călduroasă de vară”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.