Bărbatul … cu bile

Iubesc sexul mai mult ca orice altceva … aş putea spune. Sunt o tânără nonconformistă, atrăgătoare şi îmi place sexul total. Când nu am un penis lângă mine, trăiesc clipe intense alături de colecţia mea de vibratoare. Prin minte îmi trec tot felul de fantezii, care mai de care mai neobişnuite, ce ţin de locul unde aş vrea să fac sex, de câţi parteneri să mă aibă în acelaşi timp şi de modul cum să-mi vorbească … mai dur, explicit. Într-o zi poate le voi pune în practică.  … 

Sunt voci care mă critică pentru stilul meu de viaţă, dar nu le bag în seamă şi îmi văd de ale mele, trăiesc viaţa după propriile-mi reguli. Tot după regulile mele m-am ghidat şi când am făcut sex cu unul dintre muncitorii care îmi construiesc noua casă.

Eram singură într-o dimineaţă, în casa veche. De vreme ce a dat căldura, îmi permit să mă plimb prin casă în chiloţi şi în maieu mulat. Îmi pregăteam cafeaua în bucătărie şi urma să mă îmbrac să merg să supraveghez muncitorii. Eram puţin îngândurată, puţin ciufulită după somn şi mă plimbam prin bucătărie. La un moment dat, pe unul dintre muncitori l-am zărit în dreptul ferestrei de la bucătărie cum se holba la mine.

I-am făcut semn să vină la intrare. I-am deschis uşa şi l-am primit în bucătărie invitându-l la o cafea. Nu s-a aşteptat să fiu directă. Tipul nu era de neglijat, un chip atrăgător cu un fizic impozant, bine clădit. Nu era greu de ghicit ce dorea tipul. După un schimb de replici, am observat că îşi ducea mâna foarte des între picioare şi îşi aranja „instrumentul” în timp ce mă scana de sus până jos, la cei 1.70 cm înălţime pe care îi am. Tipul avea erecţie iar eu îl duceam cu vorba. Într-un final l-am întrebat:

– Te bucuri să mă vezi sau ai ceva să-mi arăţi?

S-a bâlbâit puţin înainte să-mi răspundă. Modul meu direct l-a intimidat puţin. Încercând să se scoată, să pară sigur pe el mi-a răspuns că vrea să-mi arate penisul … cu bile. Am 24 de ani, dar nu am întâlnit până acum un bărbat care să-şi fi pus bile în penis, auzisem despre asta, însă nu am dat prea multă importanţă. Acum, curiozitatea de a face sex cu un astfel de bărbat era cât se poate de firească.

Am zâmbit aprobator. În câteva clipe, tipul şi-a deschis fermoarul de la pantaloni și şi-a scos penisul erect, nu foarte mare, dar cu un diametru peste medie. M-am apropiat de el. Îşi scutura penisul în faţa mea. Când s-a oprit am văzut două umflături închise la culoare, la o distanţă apropiată una de alta.

Cafeaua putea să mai aştepte, l-am apucat de penis şi am început să-l frec puţin. Se uita mine şi nu zicea nimic. Am lăsat cana de cafea pe masă apoi l-am tras de penis după mine. Până am ajuns în dormitor eram deja dezbrăcată. Puţinele textile avute pe mine le-am aruncat la întâmplare. A urmat el.

M-am apropiat de tip, cu o mână am început să-i masez penisul, m-a luat în braţe şi am început să ne sărutăm. Nu sunt pupăcioasă defel aşa că am trecut repede la următorul nivel. Parcă mi-a citit gândurile. Şi el dorea acelaşi lucru. Mă pregăteam să îngenunchez … şi-a pus palmele pe umerii mei apăsându-mă cu putere.

În coborâre i-am prins penisul cu o mână, iar când m-am aşezat în genunchi … aveam deja gura plină. Era un penis gros. Aveam posibilitatea să-l examinez mai bine. Sugeam cu simţ de răspundere în timp ce priveam la zona unde se aflau bilele. M-a prins de cap. Mă ţinea fix, mişca din bazin înainte şi înapoi. De fiecare dată forţa să intre şi mai mult … până aproape să mă înec. Mă incita forţa lui brută. Îmi place ideea să fiu dominată, manevrată … folosită. Brusc mi-am dus o mână la vagin. Îmi frecam clitorisul rapid. Aş fi vrut să ţip, însă ţipetele abia se auzeau. Mişcările lui au devenit mai alerte. Încerca să mă pătrundă cu totul, uneori penisul se lovea adânc în gura mea, mă deranja la buze zona unde se aflau bilele. O durere de fălci îşi făcuse apariţia.

M-am smucit şi am reuşit să mă eliberez din strânsoarea lui. Îmi muşcam buzele, m-am ridicat în picioare. În timp ce mă dădeam înapoi către pat i-am făcut un semn cu degetul să mă urmeze. M-am întins pe pat la marginea patului.

Tipul s-a aşezat în genunchi şi a început să-mi sărute vaginul. S-a dus direct la clitoris. Îl lingea delicat. Mă încălzisem puternic. Nu-mi trebuie mult să mă încălzesc pentru o partidă de sex. Era rândul meu acum. L-am prins de cap cu ambele mâini, l-am tras puternic către mine şi am început să-i direcţionez mişcările cu limba la clitoris.

Nu mi-a luat mult până să mă facă să ţip de plăcere. Totuşi voiam să sug ceva. Mi-am amintit că sub pernă am lăsat un dildo. Am întins mâna după el. L-am luat şi l-am băgat în gură … îl sugeam că o apucată, un penis real ar fi fost ideal. După câteva minute l-am eliberat şi i-am zis pe faţă că vreau să mă reguleze.

Am urcat mai sus în pat, iar el m-a urmat imediat. Abia aşteptam să-l simt în interior, mai ales să mă conving dacă bilele măresc plăcerea femeii aşa cum se spune. Mi-a plăcut modul brutal în care m-a pătruns. Faptul că avea un penis mai gros a fost pe placul meu. Era ca un armăsar pur sânge, nu a stat la discuţii … a început să mă penetreze energic, din prima.

Faptul că mă excit foarte repede m-a ajutat să trec cu uşurinţă peste momentul în care a început să mă penetreze energic. Tipul stătea în genunchi, sprijinit în mâini. Braţele lui încordate, pline de muşchi te invitau să le atingi, să le simţi tăria. Nu m-am putut abţine, cu o mână l-am prins de braţ, l-am mângâiat de sus până jos.

Aveam o poziţie excelentă să mă masturbez. Cealaltă mână am dus-o la clitoris. Am început să-l frec energic, aşa cum îmi place mie. Am închis ochii, gemetele s-au transformat în ţipete. Penisul mă penetra cu putere, plăcerea era amestecată cu un disconfort … tocmai din cauza bilelor. Am încercat să ignor acest aspect. M-am gândit că dacă voi schimba poziţia o să fie diferit.

– Ia-mă pe la spate! … i-am spus eu hotărât.

În câteva clipe eram în poziţia doggy style. La fel ca în poziţia misionarului, m-a pătruns rapid. Mă ţinea de mijloc … penisul mă lovea puternic în interior, disconfortul datorat bilelor nu dispăruse … am început să-mi stimulez clitorisul, frecându-l rapid … ahh … ţipam de plăcere. Tremuram toată, momentul meu era aproape.

Mi-am lăsat trupul cât mai aproape de pat, bazinul cât mai sus … cu mâna liberă mă strângeam de sâni, trăgeam de amândoi, tipul se mişca din ce în ce mai rapid … gândeam că poate ţipetele mele îl făceau să fie aşa activ. Am strâns din dinţi … am ignorat pe cât posibil disconfortul provocat de bile. Îmi simţeam clitorisul umflat de excitare … aaahhh … am început să ţip de plăcere. El nu s-a oprit, dar nici eu … trăgeam de sâni, îmi frecam clitorisul intens … brusc a scos penisul. La câteva momente am simţit jeturi din sămânţa lui pe spate şi pe fese … apoi a căzut lat pe spate.

Părea epuizat, după cum l-am văzut … asta a fost tot, dar eu mai voiam, pentru mine a fost doar încălzirea. După ce s-a şters, s-a îmbrăcat şi a plecat, nu înainte să-mi mulţumească. După ce a plecat am rămas să continui singură cu vibratoarele mele.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Bărbatul … cu bile”

  1. Buna ziua, cu toata rusinea va spun mi-am pus o bila pe penis si s-a facut infalmatie si nu stiu daca este bine, bila de pe penis nu o mai pot misca, s-a prins ca un fel de carne, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns daca stiti ce sa fac, va rog ?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.