Emoţii la intrare

Îmi plac foarte mult femeile … dar nu reuşesc să am o relaţie care să dureze mai mult timp. Nu sunt vreun cuceritor şi mă pierd în momentele când trebuie să conversez cu ele. Încerc să mă gândesc la ceva inteligent de spus când le abordez dar … ori spun prostii când vreau să fiu amuzant, ori tac şi pierd momentul prielnic. Onania salvează bărbaţii care nu au parte de prea multă activitate sexuală, ca de altfel şi pe mine. Poate că eu o fac în exces, dar ce mai contează?! Trebuie să  eliberez cumva tensiunea sexuală acumulată. Când am cunoscut-o Silvia mi-am spus că este momentul … să am parte de sex adevărat, să uit de onanie şi să mă bucur de momentele speciale dintre un bărbat şi o femeie. Deşi doream să fac sex cu ea de fiecare dată când ne întâlneam îmi era teamă să aduc în discuţie aşa ceva.

Trecuseră aproape două săptămâni de plimbări împreună … cu mângâieri şi săruturi cuminţi. Hormonii mi-o luaseră razna. Au fost seri în care mă gândeam la ea şi mă masturbam, mi-o imaginam în anumite scene de amor, de la preludiu până la finalizare.

Ar fi trebuit să fac o pauză … să nu mă mai masturbez, să mă păstrez pentru ea, să fiu în formă, dar am zis că în acest mod ar trebui să-mi îmbunătăţesc performanțele sexuale. Eu deja derulam filmul unei partide de sex precum cea a unui star din filmele pentru adulţi.

Singura minciună la care ne-am gândit ca să poată lipsi noaptea de acasă şi să doarmă într-o sâmbătă la mine a fost să spună părinţilor că merge în club cu nişte prieteni. M-am bucurat când am auzit că voi rămâne singur acasă tot weekendul. Mă gândeam că voi sparge gheaţa şi voi avea parte de zbenguială.

Nu ştiu câtă emoţie avea Silvia, însă eu aveam la greu. Toată seara m-am chinuit să trec peste emoţii încercând să par încrezător, sigur pe mine, chiar am vorbit mai mult decât de obicei … posibil că şi ea a observat acest lucru.

Am făcut duş separat. După ce am făcut eu, am venit în cameră având doar un prosop în jurul taliei. Mi-a spus să o aştept aici. Fiecare minut ce trecea părea o veşnicie în timp ce o aşteptam întins pe pat. Şi a venit … până la urmă, având un prosop ce-i ascundea frumuseţea trupului. La vreme aceea nu am înţeles de ce se ascunde, deoarece avea un corp foarte frumos.

A stins lumina şi a venit în pat lângă mine, cu tot cu prosop. Mi-a trebuit ceva să mă acomodez cu întunericul din cameră. Ne sărutam … uşor stângaci i-am desfăcut prosopul căutându-i sânii pe care pană atunci îi atinsesem doar prin haine. Penisul erect era împiedicat de prosop să se ridice falnic.

Mi-am desfăcut prosopul să-l las liber. Timid, Silvia mă mângâia pe piept … mâna coborând câte puţin până la abdomen. Emoţiile puternice mă făceau să par stângaci, nesigur. Dacă ar fi trebuit să spun ceva cu siguranţă m-aş fi bâlbâit.

Cu mişcări lente m-am suit deasupra, făcându-mi loc între picioarele ei. Ne sărutam … mă jucam cu sânii ei … penisul l-am frecat de pubisul ei, întărindu-se şi mai tare. Ştiam că la un preludiu bun, treaba e pe jumătate făcută, însă în teorie este una … la practică trebuie să mai exersez.

Am coborât pe trupul ei sărutând-o din loc în loc … i-am prins sânii cu palmele … Silvia ofta … am început să-i sug sfârcurile … gemea… sau aşa credeam până mi-a spus că o doare. Ups … mi-am continuat munca alunecând uşor între picioarele ei.

Ştiam că nu este virgină, dar nu am crezut că nu a primit cunnilingus până acum. În prima fază m-a oprit, la rugăminţile mele insistente m-a lăsat … trebuia să o fac să-i placă … i-am sărutat labiile … un mic oftat din partea ei … clitorisul l-am tot căutat cu limba dar nu mi-am dat seama unde e … când am vrut să introduc limba adânc m-a oprit cu mâinile şi şi-a strâns picioarele într-o parte.

La cât de ruşinoasă era nu credeam că primesc un sex oral. Aveam doar varianta de sex normal cu speranţa că … o vom face în mai multe poziţii. Am revenit în poziţia iniţială deasupra ei. M-a primit între picioare … din nou … mi-am potrivit penisul dar nu nimeream. După câteva încercări am reuşit … experienţa în astfel de cazuri este definitorie. Trebuia să-mi dau seama că nu este bine umezită şi că trebuie să intru mai încet … am reţinut asta din exclamaţia ei ce nu părea potrivită.

După câteva mişcări lente mi-am dat seama că le pot intensifica … mai tare şi mai tare… mă credeam un taur în călduri. Faptul că gemea şi suspina îmi oferea încredere … dar nu pentru mult timp. Penisul tare … încet, încet s-a înmuiat … abia reuşeam să o mai pătrund în vagin.

Un moment mai crâncen decât să-ţi moară la intrare nu există pentru un bărbat. Am crezut că reuşesc să redresez situaţia … m-am ridicat în genunchi, mi-am prins penisul cu mâna stângă şi am început să-l frec energic. Să nu pară că am invitat-o la mine doar ca să mi-o frec în faţa ei, m-am aplecat peste ea să o sărut.

Băiatul prinsese viaţă, se întărise. Dacă schimbam poziţia poate era mult mai bine, am gândit eu. I-am spus să se ridice şi să se aşeze cu spatele la mine în genunchi şi mâini. I-am prins mijlocul cu mâinile să o ridic mai mult la nivelul meu.

Doar în filmele xxx reuşesc actorii să pătrundă fără să se ajute de mâna. Am încercat şi eu … nici o şansă. Între timp penisul a mai scăzut din erecţie … încă o mică repriză energică şi a fost ca nou. De data asta trebuia să-l introduc eu, însă nici aşa nu mi-a fost uşor.

Într-un final am intrat … penisul părea că există … şi împinge … şi dăi … aahhh … gata o rup de data asta, îmi dovedesc calităţile de amant veritabil. Uitasem că trebuie să o fac pe Silvia să se simtă bine, eram mândru că penisul este tare şi nu a căzut la datorie.

Transpirasem la cât de multă energie am consumat în acea poziţie şi începusem să mă plictisesc … Silvia gemea dar nu-mi lăsa impresia că o voi duce pe culmile orgasmului … senzaţiile de plăcere pe care le aşteptam întârziau să apară … o dată cu plictiseala şi penisul meu se înmuia câte un pic, până când … nu am mai avut ce să fac cu el.

În zadar am insistat … energic … să-l readuc la viaţă. Nimic. Eram posesorul unui penis în stare flască lângă o femeie dezbrăcată şi nu mai puteam să-i fac nimic. Îmi venea să intru în pământ de ruşine. A încercat ea să mă scoată, să mă facă să mă simt mai bine spunându-mi că poate e din cauza emoţiilor, dar nu a reuşit să-mi schimbe starea de spirit. Aşteptam revanşa data viitoare.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.