Aventură în tren

Mă urcasem în tren și lăsasem în urmă mica localitate dintre dealuri unde terminasem liceul și unde toată lumea se cunoștea cu toată lumea. Am scos capul pe fereastră să le fac cu mâna alor mei ce mă conduseră la gară cu mașina noastră veche. Când trenul s-a îndepărtat, m-am așezat pe bancheta din vagon și am luat o carte sperând să treacă timpul mai repede până la destinație. În compartiment mai erau doi bătrâni care vorbeau despre cum era …

pe timpul lui Ceașcă, că tineretul s-a stricat, că nu mai există bun simț și au continuat cu injuriile la adresa politicienilor. Discuția a fost întreruptă de controlorul de tren. Acesta mi-a aruncat o privire lungă după ce mi-a verificat biletul. Mă enervau discuțiile celor doi moși care mă făceau să nu pot să mă concentrez la citit, așa că am ieșit pe hol să văd dacă nu găsesc un compartiment mai liber. Am luat-o pe culoar spre capătul vagonului, căutând cu privirea locurile goale, sau cel puțin, cu călători mai liniștiți.

În ultimul compartiment am observat că era o doamnă cam la 50 de ani care citea o revistă de modă. Aici este. Am intrat și am cerut permisiunea dacă pot să mă așez lângă dumneaei. Răspunsul a fost afirmativ. Așa că am plecat după bagaje. În timp ce-mi luam trolerul de sus, bătrâneii și-au continuat conversaţia pe teme politice fără să remarce că am nevoie de ajutor.

M-am așezat confortabil pe bancheta din fața doamnei și apoi am continuat să citesc. Din când în când mai aruncam ochii pe geam și priveam peisajul. Doamna cu care eram în compartiment a intrat în discuție cu mine. Era pensionară și mergea la fiica ei stabilită în Cluj. Apoi m-a întrebat și pe mine ce fac în marele oraș al Ardealului. I-am spus că mă cheamă Cristina H. și am 19 ani, plec să fac medicina, iar după terminarea facultății aveam de gând să mă stabilesc dincolo.

Vulpoaica bătrână m-a și remarcat că aș fi bună de noră. Avea un fiu inginer de 25 de ani. Discuțiile au continuat, dar nu le-am luat în seamă. În compartiment au mai intrat o doamnă cam la 50 de ani și doi domni cam de aceeaşi vârstă. Așa că viitoarea mea soacră avea cu cine să discute. Se făcuse noapte, iar trenul avea să ajungă doar dimineața pe la 5 și jumătate. M-am pus să dorm împreună cu ceilalți călători din compartiment. La un moment dat m-am trezit. Când toată lumea dormea, am ieșit pe hol să deschid geamul să privesc luna.

Eram dusă pe gânduri în fața geamului deschis când o voce de bărbat m-a abordat.

– Domnișoarei nu-i este somn?

Mi-am întors privirea spre partea stângă de unde se auzise glasul bărbatului. Era controlorul de tren care își făcea rondul. Un bărbat la vreo 35 de ani cu un chipiu în cap. Alături de el era un coleg de al lui, de la vagonul de dormit, ce era mai tânăr, cam la 30 de ani, blond, pe nume Ionuț. Discuțiile dintre noi m-au făcut să fiu interesată de Mihai. Era mai înalt ca mine cu un cap, avea cam 180, cu puțină burtică și brunet. La 35 de ani nu era încă căsătorit, dar avea un spirit de a glumi.

Pe tocuri încercam să mă apropii de înălţimea fetelor de vârsta mea, dar aveam șarm și ochii albaștrii expresivi, ce reprezentau un atuu. Părul castaniu bucălat, lung până mai jos de umeri era suflat de aerul ce pătrundea prin fereastra vagonului. Discuțiile au continuat cu întrebări personale. M-am prins, dar am intrat în joc. În liceu avusem un prieten, pe Cristi, cu care avusem și relații intime, dar el plecase la muncă în Germania, iar relația a luat sfârșit.

Glumele dintre noi au continuat, până ce au început să fie din ce în ce mai picante. Îmi era frică să nu fim auziți de doamna ce îmi oferise pe fiul ei de soț. M-am întors să văd dacă nu cumva ne auzise conversația, dar dormea dusă cu capul spre geamul de lângă ușa de intrare în compartiment, pe partea dreaptă. Figura ei cu gura căscată mă făcuse să pufnesc în râs. Cei doi bărbaţi m-au invitat să beau ceva la ei în compartiment. Am spus eu:

– Dar bagajele?

– Lasă-le acolo că nu le ia nimeni. Până la Cluj mai sunt încă vreo 4 ore și ceva.

Am înaintat pe culoare până la al treilea vagon. Mihai era primul, urmam eu, iar ultimul era Ionuț. Călătorii dormeau în mare parte. Câțiva bărbați erau pe holurile vagonului și discutau în șoaptă să nu-i deranjeze pe ceilalți. Am ajuns în dreptul unui compartiment închis cu un lacăt și lanț, unde cei doi își țineau lucrurile personale.

Am intrat înăuntru împreună cu Mihai, în timp ce Ionuț a rămas pe hol. Bărbatul a tras perdelele groase care acopereau geamurile dinspre coridorul vagonului. A pus o mână pe picioarele mele și a inceput să le maseze usor. Mi-a pus mâna pe obraz s-a apropiat de mine și m-a sărutat pe gură. În timp ce ne sărutam s-a descheiat la șliț și și-a scos penisul din pantaloni. Mi-a luat o mână și a pus-o pe penis arătându-mi cum să fac mișcările.

Mă uitam cu plăcere la penisul barbatului, de marime medie. Ştiam ce dorește de la mine, însă nu vroiam să am eu inițiativa, trebuia să mă invite el. I-am frecat penisul, apoi m-a invitat să-l sug. Pentru a ajunge la nivelul prohabului am stat pe bancheta din partea stângă. Bărbatul m-a prins cu palmele de cap dirijându-mi mișcările.

La un moment dat m-a ridicat în picioare și m-a întors cu spatele la el. Mi-a ridicat fusta și mi-a tras chiloții într-o parte, strecurând două degete umezite de saliva lui în vagin.

M-a prins cu mâna stângă de șold, spunându-mi să mă ridic, în timp ce cu mâna dreaptă își fixa glandul la intrarea în vagin. Cred că a fost excitat la maxim pentru că nu a rezistat mai mult de 2 minute, a ieșit din mine lăsând să curgă sământa lui pe jos. Extenuat a căzut în fund pe cealaltă banchetă. A stat o vreme să-și revină apoi și-a tras pantalonii și a ieșit pe hol.

A urmat Ionuț, care nerăbdător m-a penetrat din prima. Dădea mai brutal, nerăbdător să ajungă la momentul maxim. Loviturile lui pe la spate m-au făcut să mă dezechilibrez și să dau cu capul în spătarul banchetei unde eram aplecată. Mă ținea cu o mână de mijloc, iar cealaltă mă tragea de sâni. Era mult mai energic în mișcări față de Mihai.

După un timp și-a scos penisul și a încercat să mă pătrundă anal, dar am refuzat categoric. Nu o mai făcusem niciodată și nu eram pregătită să încerc într-un compartiment de tren. M-a penetrat din nou, parcă mai viguros ca înainte. Gemea intens… trupul începuse sa-i tremure… și-a scos penisul aruncând spermă pe fesele mele.

M-a pus stau în genunchi și mi-a spus să-l sug. Nu eram straină de gustul sămânței de bărbat, însă modul cum a spus-o nu mi-a placut, dar până la urmă am acceptat. I-am supt penisul, adunând restul din sămânța lui până penisul s-a facut mic… atât de mic încât încapea cu usurință în gura mea, pâna la testicule.

M-am întors în compartiment. Doamna care dorea să-i fiu noră se trezise și m-a întrebat unde am fost. Aventura din acea noapte mi-a rămas în minte și nu am să o uit niciodată. Acum, sunt medic într-o țară civilizată care știe să-și respecte valorile.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.