M-au avut în toate pozițiile

Terminasem liceul într-un oraș de pe Someș și doream să-mi continui studiile la o facultate de prestigiu din Timișoara unde absolviseră și cei doi frați ai mei mai mari. Cazarea o aveam asigurată la sora mamei ce avea o casă frumoasă undeva la marginea orașului. Nu avea copii, iar soțul ei care fusese mare pe la armată, decedase în urma unui infarct. Mătușa Maria avea cam 60 de ani iar după moartea soțului se izolase și ca să-și alunge singurătatea …

o rugase pe mama ca să mă lase să locuiesc la ea. Casa era construită doar pe un nivel, trei camere, o bucătărie, baie și cel mai important o curte frumoasă cu spațiu verde și o piscină demontabilă pe care soțul mătușii o luase pe când trăia. Era prin iunie a primului an de facultă și mă apucasem de învățat pentru examenele din acea sesiune. Cum nu vroiam să am restanțe pe toamnă pusesem burta pe carte ca apoi să pot pleca la mare după cum îmi promisese mama.

De cele mai multe studiam în camera mea, uneori ieșeam afară pe șezlong și după o baie în piscină continuam cu studiul. Eram cu o zi înaintea celui de-al doilea examen din acea sesiune și mătușa mea m-a anunțat că în acea zi avea să vină niște muncitori să monteze niște dale de piatră pe aleea ce lega curtea de grădina din spate. Așa că pentru câteva zile trebuia să rămân în casă să învăţ, pentru a nu mă deranja zgomotul muncitorilor.

Cam pe la ora 13 aud soneria de la poartă. Mătușa era în casă și urmărea un serial turcesc, iar eu eram în costumul de baie lungită pe șezlong. Am mers la poartă să văd dacă au venit muncitorii. Le-am deschis și i-am poftit înăuntru. Cei trei bărbați, de cum au intrat în curte, le-am putut citi pe fețe zâmbetele produse de ținuta mea lejeră de ștrand.

Am strigat-o pe mătușa mea să iasă că i-au venit meseriașii. În timp ce ea preluase echipa de muncitori să le arate ce au de făcut, eu am plecat la bucătărie să le aduc ceva rece de băut celor trei. După ce mi-am tras o rochie pe mine, m-am întors înapoi în curte cu o tavă de pahare și o sticlă de suc rece de portocale. Mătușa mea nu terminase cu ei, așa că am pus tava pe masa de afară și am zis să mă așez pe șezlong și să-i aștept. După ultimele detalii bărbații au revenit împreună cu mătușa ce m-a prezentat:

– Sânzi, nepoata mea, student anul I la Facultatea de A…, încercat ea să se mândrească cu mine ca și cum aș fi fost fiica ei.

Bărbații s-au prezentat și ei măsurându-mă din cap până-n picioare și regretând probabil că nu am rămas în ținuta cu care îi întâmpinasem la poartă. Vio care avea cam la 40 de ani și era un fel de șef al lor, brunet, grizonat, destul de solid cam la 180, Cristi pe undeva pe la 30 și ceva de ani, constituție robust ca a lui Vio, dar niște ochi albaștrii superbi și Dorel, cel care era de vârsta mea, slăbuț și cam prostuț.

După cam 20 de minute de taifas, am plecat înăuntru să-mi continui studiul pentru examenul de a doua zi. Mătușa mea continuat cu vizionarea filmelor turcești, iar bărbații s-au apucat de lucru. Fereastra camerei mele dădea spre grădina unde bărbații ce se dezbrăcaseră la bustul gol munceau pe o caniculă greu de suportat. Erau drăguți. Eu o terminasem cu prietenul meu din liceu, iar la facultă nu se legase încă nimic.

Am tras perdelele într-o parte și am luat din nou ținuta de costum de baie. Când unul dintre bărbați venea să ia dale din stiva de lângă fereastra camerei mele mă ridicam în picioare și-mi căutam de lucru prin cameră, lăsând să mi se vadă corpul bine făcut cu sâni mari și bazin proeminent.

Cristi, bărbatul din echipă cu ochii lui albaștri m-a observat imediat, apoi le-a spus și celorlalți doi. Au început schimburi de priviri și zâmbete. Cred că le era frică că mătușa să nu-i observe. Așa că au avut grijă de asta, mai ales că Vio, șeful lor le atrăsese atenția de vreo două ori când bătrâna merse în spate să vadă cum merg lucrările.

Vio era căsătorit și avea o fată aproape de vârsta mea, așa că i-a lăsat pe ceilalți colegi să se joace cu mine.

A doua zi la ora 9 aveam examen scris la facultă. Am știut tot. Așa că după o oră am predat foaia asistentului ce ne supraveghease și am ieșit grăbindu-mă să ajung acasă pentru a face o baie în piscină. Deja era caniculă. Mătușa mea de cum am ajuns m-a întrebat:

– Cum a fost?

– Am scris tot, am răspuns eu în timp ce abia îmi stăpâneam emoțiile. Fusese cel mai greu examen din acea sesiune cu un profesor groaznic de exigent, de aceea colegii l-au planificat să fie printre primele.

– Felicitări, a spus ea.

– Merg să fac o baie la piscină că nu mai pot de cald, i-am spus eu.

– Bine dragă mea, dar vezi că merg cu Vio, șeful de echipă la cimitir să-mi spună de ce am nevoie pentru cavou.

Am intrat în bazinul cu apă răcoroasă și am stat cam 10 minute, după care am ieșit să mă usuc la soare. În timp ce tușica se pregătea să plece împreună cu Vio, mă ștergeam cu prosopul. Am mers după ei să-i conduc și să închid poarta.

Cristi venise din grădină cu pretextul dacă pot să-l servesc cu ceva rece. Am intrat la bucătărie și am deschis frigiderul. Am văzut că mă urmase astfel că l-am întrebat:

– Ce doriți? Apă minerală, apă plată, suc sau bere.

– Pe tine te doresc, mi-a răspuns el și am simțit că este în spatele meu.

M-a prins cu mâinile de sâni și i-a eliberat de strânsoarea sutienului. Apoi m-a întors cu fața spre el și m-a sărutat pe gură. Chiloții au zburat de pe mine după care am fost împinsă și așezată cu spatele pe masa din bucătărie și picioarele largi desfăcute. Tipul a început să-mi dezmierde labile cu limba. Apoi s-a ridicat și m-a penetrat cu mădularul lui noduros. Cu greu, dar reușise.

Mi-am ridicat capul de pe masă și atât i-am spus:

– Poate vine mătușa, colegul tău… miroși a transpirație și nu suport.

– Stai liniștită, ne-am înțeles cu Vio că vrem să ți-o tragem. Când se vor întoarce ne dau telefon.

M-a ridicat de pe masa din bucătărie, deranjând ramele cu fotografiile din tinerețile mătușii cu soțul ei și răsturnând vază cu flori. Mi-am încolăcit picioarele în jurul bărbatului, iar cu brațele m-am ancorat de gâtul său, în timp ce el mă ținea cu palmele de fese. La ușa de la intrarea în casă, m-a lipit cu spatele de tocul din partea stângă și a făcut câteva penetrări profunde în timp ce mă sălta de fese cu palmele.

Printre gemetele de plăcere l-am auzit pe Dorel:

– Vreau și eu, vreau și eu. Era dezbrăcat și se masturba.

Așa înlănțuiți am sărit în apă unde ne-am continuat jocul. Eu stând cu spatele spre margine, iar Cristi ținându-mă de fese. În apă a intrat și Dorel care îmi masa sânii imenși. După 5-6 minute am ieșit din apă și am pornit-o spre hol. Acolo la intrare lângă cuier, Cristi m-a pus să mă aplec. A fost o tură pe la spate, apoi una iar în bucătărie.

Mi-am recuperate sutienul și chiloții de pe jos, apoi am mers în camera mea. A urmat un sex nebun stând pe spate… o luam între picioare de la Cristi, iar la Dorel mi-o dădea oral.

La un moment dat am văzut că Cristi întețește ritmul și apoi a pătrundere adânc. Se terminase. Rapid Dorel care tot îl rugase să-l lase și pe el i-a luat locul. Cam în 5 minute s-a terminat și el. Am mers la baie să mă spăl jos de sperma celor doi. Acolo a urmat a doua tură cu Cristi.

M-a pus să stau aplecată peste vană ca să intre anal. M-a întrebat:

– Ai mai făcut-o?

– Nu, i-am răspuns.

– Cremă ai pe aici? A întrebat el în timp ce căuta pe suportul de la oglindă de deasupra chiuvetei cutiile din cremele mătușii mele. A găsit un borcănel în care și-a băgat capul penisului.

Am simțit o durere ascuțită în zona sfincterului în timp ce bărbatul mă ruga să stau relaxată. Glasul meu strident prin care încercam să-l opresc pe Cristi din penetrările anale, l-au atras pe Dorel.

– Nu mai pot, hai oprește-te.

– Hai, să mergem altundeva, mi-a spus Cristi. Unde doarme bătrâna? A continuat el.

Apoi m-a tras de mână spre camera mătușii.

– Sunteți nebuni. Am concluzionat eu.

– Ți-o tragem peste tot să-ți aduci aminte cât vei sta aici. A spus Cristi în timp ce mă întindea în patul din camera mătuşii.

A urmat penetrarea. Cristi deasupra, iar eu pe spate cu picioarele pe umerii lui. Dorel venise la gura mea să-l sug. Apoi mi-a spus:

– Hai să văd cum îți stă cu ochelari. Și mi-a așezat pe nas. Erau ai mătușii mele.

– Nebuni… am concluzionat eu din nou în timp ce Cristi dădea puternic astfel că patul vechi a început să scârțâie. – Poate pătați patul, i-am avertizat eu. Hai să mergem dincolo. Vă rog. Poate vine mătușa și ne prinde, am încercat eu să le spun în timp ce Dorel mă lovea cu penisul peste ochelari și mi-l îndesa printre buze. Apoi l-am văzut că se ridică, îmi ia ochelarii de pe nas și-i aruncă pe noptiera din dreapta patului. Își ia telefonul și sună.

– Nea Viorel, mai aveți?

– Da, stați liniștiți și faceți-vă treaba până la capăt. Vă anunț eu cu 10 minute înainte de a ajunge la voi, am putut auzi la telefonul dat pe speaker la volum maxim.

– Na vezi? Poți să stai liniștită.

Cristi s-a ridicat de pe mine și a spus să mergem altundeva. Am intrat în cămară. Rezemată de rafturile cu murături și compoturi Dorel mi-o trăgea pe la spate ținându-mă de șolduri. S-a terminat lăsându-și spermă în mine. Cum m-am ridicat am simțit că se scurge pe picioare. Dorel a plecat lăsându-mă pe mine și pe Cristi singuri.

– Ei ultima fază, mi-a spus Cristi în timp ce mă așeza pe un scăunel cu spatele de la tocul ușii debaralei din partea dreaptă. Ai să o iei pe gât.

În spate nu puteam da pentru că ceafa îmi era lipită de tocul ușii, mai făceam stânga sau dreapta. Până la urmă bărbatul a reușit. A urmat încă un val de spermă care mi-a inundat cavitatea bucală și pe care am scuipat-o la WC.

Cei doi au plecat la muncă în soarele arzător, iar eu după ce am făcut un duș, m-am culcat și până seara nu m-am mai trezit. Când m-am trezit bărbații își terminaseră treaba și plecaseră transmițându-mi prin mătușa mea să am noroc maxim în viață. Apoi ea m-a întrebat ce s-a întâmplat cu crema ei de față din baie, cu fața de masă din bucătărie care era deranjată și cu ochelarii de pe noptieră din dormitor.

EPILOG

Anii au trecut. Mi-am terminat facultatea și m-am căsătorit. Am stat în continuare la mătușa mea împreună cu soțul meu. Înainte de a muri, mătușa mea ne-a dat cu act de vânzare-cumpărare casa din Blașcovici pentru a nu avea probleme cu neamurile soţului ei. Deci am avut noroc maxim în viață.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „M-au avut în toate pozițiile”

  1. As dori si eu o asa femeie sa o am, cred ca as intineri cu 10 ani, imi place sexul in toate formele lui, poate cineva doreste

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.