Îmi vreau soţia curvă la pat

Se spune că nu este uşor să fi femeie, însă nici ca bărbat nu este uşor, ţinând cont de câte femei atrăgătoare se găsesc la tot pasul. Nu doresc să iau apărarea bărbaţilor, însă, aş vrea să vorbesc despre mine. Sunt un bărbat între două vârste, căsătorit de mulţi ani cu doi copii reuşiţi. Oricât de mult îmi iubesc soţia şi nu doresc să o fac să sufere, fără să ştie îmi găsesc deseori refugiul în braţele altor femei, pentru satisfacerea fanteziilor. … 

Soţia mea este foarte atrăgătoare, ne înţelegem de minune, este foarte amabilă, serviabilă, uneori nu ştiu cum să mă revanşez faţă de ea, să simtă că o iubesc. De cele mai multe ori îi cumpăr flori, fără un motiv anume, iar ea se bucură de fiecare dată.

Chiar dacă ne înţelegem foarte bine, avem deschidere către comunicare, problema cea mai importantă… relaţiile intime dintre noi. Este o femeie conservatoare, religioasă şi oricât de mult am încercat o conving să o fac să aibă o deschidere către nou, nu am reuşit. Am avut numeroase discuţii pe acesta temă şi de fiecare dată mă lovesc de refuzul ei.

Mi-ar place să o văd cum umblă goală prin cameră în timp ce se schimbă de haine, să o surprind la baie când se spală sau să facem baie împreună şi de ce nu, să ne iubim în timp ce apă caldă curge peste noi. Toate acestea sunt doar în mintea mea, iar ea nu le poate înţelege… cum de îmi doresc aşa ceva. Însă nu doar atât.

M-ar place să putem face dragoste cu lumina aprinsă sau măcar în semi întuneric, să-i văd trupul gol, în timp ce mâinile desenează cu minuţiozitate peste tot, să o sorb din priviri, să ne sărutăm îmbrăţişaţi… să o pătrund, să văd cum se arcuieşte… să-i văd mimica fetei, cum trăieşte plăcerea. Mi-ar place să diversificăm momentele noastre intime, să trecem împreună peste prejudecăţi.

E timpul să încercăm şi altceva decât poziţia misionarului sau pe la spate într-o încăpere în beznă, îmbrăcată cu cămaşă de noapte. Pentru început, mi-aş dori să poarte pentru mine o lenjerie sexy. Să intre în dormitor venind de la baie îmbrăcată cu halatul pe ea. Să-i citesc în ochi… numai apropouri… să desfacă cordonul halatului în timp ce ochii mei se măresc a nerăbdare.

Să-l lase să alunece la podea, dezvelind trupul ei îmbrăcat cu un sutien cu dantelă ce-i ascund sânii, o pereche de chiloţei ca o aţă şi o pereche de ciorapi cu portjartier… iar în picioare pantofi cu toc, să pară mai înaltă… să-i scoată în evidenţă frumuseţea piciorului. Să-i văd fundul bombat în timp ce face câteva piruete pentru onorata asistenţă.

Vreau să fie lumina aprinsă, să o sărut pe tot trupul, de sus până jos… cu palmele să-i cuprind sânii, să trag de ei, să-i smotocesc, să nu mă satur de supt… să-i gust feminitatea, ard de nerăbdare… să mă joc cu labiile ei, să le prind între buze, să le sug uşor… limba să-şi facă loc, să intre adânc, să gust interiorul feminităţii ei… să-i alint clitorisul cu buzele şi limba… să o văd cum se zbate cu păsărica asediată de limba şi buzele mele… să primească toată plăcerea pe care doresc să i-o ofer.

Îmi doresc să-şi ia inima în dinţi, să-mi ofere plăcerea pe care şi-o doresc toţi bărbaţii. Aştept momentul ăla… să joace un rol de felină în călduri, să mârâie la mine cu o privire laser… să mă las dominat de către ea. Eu întins în pat cu faţa în sus, ea să mă sărute… pe buze, pe obraz… pe gât… să mă mângâie pe piept, să mă sărute… coborând uşor pe abdomen… până la penisul meu erect.

Cu o mână să-mi ţină penisul de la bază, privirea să fie fix la mine… să-şi muşte buzele uşor în timp ce se lasă tot mai jos… către penis. Buzele îl ating uşor… se deschid… îi fac loc… să simt plăcerea oferită de buzele şi limba ei. Buzele mulate într-un cerc aproape perfect, alunecând uşor în sus şi în jos.

Nu ar fi rău să trăim împreună plăcerea unui 69 sublim. Penisul erect, ţinut cu o mână să se zbată, să pulseze în gura ei, în timp ce o trag de fese cu gura lipită de vagin, explorându-i interiorul cu limba. Gemetele şi plescăiturile să domine fondul sonor din liniştea nopţii.

După un preludiu nebun, ar fi ideal să ne iubim în toate poziţiile posibile, cu săruturi şi mângâieri infinite… cu mişcări suave sau mai energice, cu orgasme ce vin pe bandă rulantă pentru ea… să o văd epuizată, zăpăcită… fericită şi dornică pentru o nouă partidă de dragoste în seară ce vine.

Toate acestea rămân un vis, un vis ce nu poate transpus în realitatea datorită prejudecăţilor.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Îmi vreau soţia curvă la pat”

  1. Ar trebui sa citeasca sotia ta acest text. Sigur va exista o schimbare in conceptiile ei daca te iubeste, chiar daca efectele nu se vor vedea chiar imediat.

    1. frate ii grav….ceva de genul cunosc si eu dar invers, ea ii maritata cu 2 copii, si am cunoscut-o pe o retea de socializare. Ea avea toate fanteziile si barbatuso….taran prost da din cur se 3 ori si ii gata. Fara sa ma laud, am abordat-o , i-am descoperit fanteziile….si ii carpa mea! o super femeie, ala prostu nu stie ce pierde. la fel si nevasta ta. ultima data poate iti gasesti in secret una cum trebuie. Bafta!

  2. Și eu îmi doresc ca sotia mea să fie curva,ma excita să o văd cum este fututa de alt bărbat cu pula mare,sa o vad ca îi suge pula cu pofta. Să scoată pula din gura și eu sa o sărut pătimaș,să o scoată din pizda și eu sa o ling,după ce termina în ea sa o fut si eu cu drag. Chiar după un timp sa si aducă prieteni unul câte unul să o futa amândoi eu doar sa privesc să ling și sa o sărut acolo unde fut ei și după ce termina amândoi sa mi fut si eu nevasta. Dorința mea cea mai mare asta e.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.