Tipul de la masaj

Treceam printr-o perioadă destul grea… acasă cu soţul, tensiuni tot timpul, diverse probleme la muncă. Devenisem destul de irascibilă şi parcă nimic nu mă ajuta să ies din acea stare, deşi mi-am dat silinţa… să merg mai mult pe jos, să merg mai des la cumpărături, de citit ceva optimist, să ascult o muzică mai antrenantă. Parcă depresia pusese stăpânire pe mine şi nu mai ştiam cum să o scot la capăt. … 

Colega mea mi-a văzut starea în care mă aflam. Chiar a încercat să mă încurajeze, să mă susţină moral dar nu a mers. Începusem săptămâna cu nervii la pământ, colega mea a venit la mine, s-a asigurat că nu mai este nimeni să ne asculte şi mi-a recomandat să merg la un tip ce face masaj.

La început am fost sceptică… masaj îmi trebuie mie… gândeam eu. Văzându-mă că nu par entuziasmată, mi-a spus că este vorba de un bărbat, iar tipul este foarte bun în ceea ce face şi că mi-l recomanda cu plăcere.

– Bine… o să mă duc, cum se numeşte salonul?

– Nu… nu este la salon. Tipul lucrează numai acasă la el şi primeşte clienţi numai pe bază de recomandare.

– Cum aşa?

– Hai, nu mai pune atâtea întrebări… o să vezi despre ce este vorba… eu merg la el de două ori pe lună. O să te convingi de ce. Lasă-te pe mâna lui, nu-i pune întrebări, mai multe nu-ţi spun, trebuie să te duci.

După discuţia la telefon, am realizat că tipul are destui clienţi, din moment ce a găsit loc liber pentru programare pentru sâmbătă. Până la urmă am acceptat şi am aşteptat ziua de sâmbătă. Începusem să am dubii dacă vreau să mă atingă un bărbat, doar există şi femei care fac masaj. Dacă colega mea a insistat să merg aici, mă conformez.

Tipul, un bărbat de până în 37 de ani, nu foarte solid, însă destul de atrăgător. M-a invitat să intru într-o încăpere cu o lumină difuză, cu un miros aparte de la lumânările aprinse, cu masa de masaj în mijloc şi câteva scaune pe margine. Mi-a spus să mă dezbrac, mi-a oferit un prosop alb şi că revine în câteva minute. Am profitat de ocazie să mă dezbrac iute, aşezându-mi hainele pe un scaun.

Când a intrat în cameră eram deja urcată pe masă, aşezată pe spate, învelită cu prosopul. De cum a intrat mi-a spus că trebuie să mă întorc cu faţa în jos, să relaxăm muşchii spatelui. În timp ce încercam să mă întorc invers, ascunzându-mi sânii cu prosopul, m-am uitat mai bine la el. Avea doar o pereche de pantaloni albi, fără nimic la partea de sus şi o centură în jurul brâului, cu diverse recipiente.

Mă simţeam ciudat să simt mâinile altui bărbat pe mine, dar ce putea să mi se întâmple. Îmi băgasem prosopul sub mine. L-a tras până la mijloc. Mă aşteptam să înceapă în forţă. Întâi s-a jucat u degetele pe spatele meu, pe gât şi ceafă. Începusem să mă relaxez cum nu o mai făcusem de mult. Palmele lui se plimbau în voie, mă strângeau uşor… din când în când mă ungea cu un ulei revigorant.

Cu cât înainta prosopul era rulat în zona feselor. După ce mi-a uns bine şi masat coapsele, am fost surprinsă când mi-a dat la o parte prosopul. M-a uns cu ulei pe fese, cu degetele mă strângea firav. Mâna a coborât între pulpele mele, m-a uns cu ulei… i-am simţit degetele cât mai aproape de anus, apoi mai jos… între picioarele mele masându-mi labiile. Iniţial am vrut să reacţionez, dar felul cum m-a atins începuse să-mi placă.

La scurt timp mi-a spus să mă întorc cu faţa în sus. Prosopul era aruncat pe un scaun. Până la urmă am acceptat fără să comentez. Până atunci nu observasem, atunci când m-am întors am putut i-am văzut erecţia din pantaloni. În sinea mea mi se părea amuzant, până la urmă este totuşi un bărbat şi este normal să aibă erecţie când vede o femeie dezbrăcată.

Trupul mi-a fost uns cu ulei, apoi a început cu aceleaşi mişcări ce le-a făcut când eram cu faţa în jos. A insistat foarte mult în zona sânilor, până să meargă mai departe. Începuse să-mi placă, mă excitasem, sfârcurile se întărise, vaginul se umezise.

Acum eram eu nerăbdătoare să ajungă între picioarele mele. Şi nu a durat mult, după câteva atingeri şi mângâieri pe abdomen şi-a concentrat atenţia în zona coapsele, mai ales între picioare. Mi-a atins labiile, degetele treceau cu uşurinţă peste ele, masându-le, ungându-le cu ulei. Închisesem ochii şi respiram greu.

Aproape că îmi venea să-l rog să-şi facă loc printre labii. Am întors capul către el şi m-am uitat la pantalonii lui. Partea din faţă era acum şi mai umflată. Vroiam să-i ating penisul dar nu aveam tupeu, aşa că l-am lăsat pe el să aibă iniţiativa. Nici nu am terminat bine ideea din capul meu că degetele lui şi-a făcut loc printre labii, sondând în interior… uşor la început, apoi mai rapid.

Doamne… ia-mă o dată… aşa îmi venea să urlu la el. L-am văzut cum şi-a desfăcut centura, a tras marginea pantalonilor, lăsând să iasă penisul afară. Nu era foarte mare, însă era erect şi era tot ce conta în acele momente. Mi-a luat o mână şi a pus-o pe penis, dirijându-mă să-l frec.

L-am frecat puţin, apoi l-am tras mai aproape de mine, m-am întins către el… în câteva clipe mă aflam cu penisul lui în gura mea sugându-l energic, în timp ce el sonda cu degetele în interiorul meu. Ajutat de mână şi de modul cum a dat din picioare s-a dezbrăcat de pantaloni.

S-a uitat la mine cum îi făceam sex oral. L-a eliberat din strânsoarea buzelor mele, mi-a indicat să mă aşez pe spate, apoi s-a urcat pe masă deasupra mea, într-un 69 diferit de cum eram obişnuită. Speram să nu mi-o bage adânc să mă înec cu ea. Tipul ştia ce făce, s-a aşezat în genunchi, lăsându-mă pe mine să aleg cât de mult să intre în gura mea.

Aveam aproape jumate din scula lui în gura mea, nu mai eram în stare să reacţionez, să mişc capul în sus. Degetele lui abile m-au făcut să tremur, eram destul de încordată, gemeam destul de tare, doar penisul mai atenua din icnetele mele.

S-a dat jos de pe masă, s-a urcat din nou pe la picioarele mele, le-a desfăcut larg… şi-a lipit gura de păsărica mea, mi-a lins labiile… a urcat la clitoris.. la lins de câteva ori, l-a frecat puţin cu degetele. S-a aşezat deasupra mea, picioarele le-a pus pe umeri. M-a pătruns imediat. Cu o mână mi-a prins sânii, mă trăgea de ei, penisul intra în mine vijelios.

Uitasem de mine şi de tot, de toate problemele. Tipul ăsta reuşise să mă facă să uit de toate. Tremuram şi mai tare, cred că m-a simţit că mai aveam un pic pentru că a început să se mişte şi mai tare… aahhh… mi-am pus picioarele în jurul lui şi l-am tras către mine, să rămână adânc în mine. Am rămas încleştaţi un timp, apoi l-am eliberat.

S-a dat jos de pe mine. Cu braţele lui puternice, m-a tras de braţ, m-a învârtit şi m-a aşezat cu faţa pe masă. După ce şi-a potrivit penisul, m-a prins de şolduri şi a început să mă penetreze energic. Mi-am băgat o mâna între picioare… îmi simţeam clitorisul mult mai mare de atâta excitare. Frecându-l intens… penetrată la viteză maximă… aahh… a venit şi al doilea orgasm. M-am prăbuşit pe masă, eram epuizată, însă schimbată, eram deja alt om.

Vroiam să-i sug penisul până la ejaculare, să finalizeze în gura mea, să se scurgă pe sâni, însă am fost mirat când am văzut că şi-a luat pantalonii să se îmbrace. Mirată l-am întrebat:

– Dar tu… nu vrei să termini şi tu?

– Mă aşteaptă şi alte cliente azi, trebuie să fiu în formă.

M-am îmbrăcat, după ce i-am plătit… o şedinţă destul de costisitoare, a rămas să sun pentru o nouă programare. După ce am ieşit mi-am sunat colega şi i-am spus că avut dreptate, era tot ce aveam nevoie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Tipul de la masaj”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.