Fanteziile mele (1)

Am fost întrebat de mai multe ori… care sunt fanteziile sexuale ale tale? Ca fiecare avem în creierul nostru o mică cămăruţă, ascunsă undeva, în care ne depozitam cele mai intime şi mai secrete fantezii atunci când vine vorba de sex. Nu ştiu dacă la mine are legătură cu vorba conform căreia trebuie să le încerci pe toate, însă, este ceva care mă determină foarte mult să-mi doresc. Două lucruri. … 

Prima fantezie are legătură cu femeile de culoare. În principiu, este o femeie ca oricare alta, doar că un pic diferită din punct de vedere cultural şi spiritual, dar anatomic nu diferă cu alte femei autohtone. O vreme am încercat să înţeleg care este motivul pentru care îmi doresc să fac sex cu o femeie de culoare.

Cu siguranţă este o experienţă nouă, cu o femeie diferită din punct de vedere cultural, cu o altă percepţie asupra relaţiilor dintre un bărbat şi femeie, însă răspunsul este doar unul. Analizând argumentele pro şi contra, cred cu tărie că îmi doresc asta deoarece vreau să primesc un alt tip de sex oral, dus la perfecţiune… sau cel puţin asta este în mintea mea.

Am erecţie numai când mă gândesc la buzele mari şi cărnoase ale unei astfel de femei ce se vor mula pe glandul meu, alunecând natural pe toată lungimea, până la bază, cu o mişcare oscilantă a capului. Chiar dacă dorinţa mea are legătură cu sexul oral, nu aş rata ocazia să facem lucrurile pe care le-aş face cu oricare altă femeie, într-un mod firesc.

Deja mă gândesc… că ne ţinem în braţe şi ne sărutăm… cu mâinile îi smotocesc sânii, pe care mai târziu să-i alint cu buzele şi limba… să-i prind sfârcurile în gură şi să-i sug neîncetat, ea să geamă să se zbată sub foamea cu care i-aş devora sânii.

Nu aş omite să ajung între picioarele ei… cu drag m-aş cuibări… să-i prind labiile cu degetele, limba să-şi facă loc în interior, culegând nectarul feminităţii sale. Cu siguranţă mi-ar place să o ajut să aibă aşa primul orgasm, să urle de plăcere în timp ce gura îi devorează vaginul… sugându-I clitorisul… să-i tremure tot corpul, iar eu să mă opresc doar atunci când orgasmul o face să se simtă pe altă lume.

După ce vom pune în practică poziţii cât mai diverse, cu siguranţă îmi doresc ca ultima oprire să fie… un sex oral. Să stau întins pe spate, sprijinit de zid având o pernă la spate. Ea întinsă pe pat între picioarele mele, să-mi prindă penisul direct cu gura… la început să-şi îndrepte atenţia către vârf, să-l sugă zgomotos, să-l lingă, apoi să-şi mişte capul în sus şi în jos, cu mişcări lente… de fiecare dată să intre mai mult… şi mai mult… până la bază.

De fiecare dată să rămână câteva secunde nemişcată, apoi să urce la fel de lent până la vârf. Cu timpul să mărească viteza… să privesc cum penisul se pierde printre buzele ei, oftând a plăcere de fiecare dată când gura lacomă îmi înghite tot penisul. Sunt multe femei care pot şi le place să facă asta, însă, mi-aş dorii că acest lucru să mi-l facă Ea, o femeie de pe un alt continent, pe care, poate, nu aş mai întâlni-o cu altă ocazie.

Ar fi interesant să trăiesc acele momente… cu abdomenul şi picioarele încordate… penisul dur, pregătit să erupă… mişcându-se tot mai rapid, cu buzele precum al unui aspirator, să extragă tot ce am mai bun în mine… pregătită de momentul final… încordat, să-mi vină să ţip… suspinuri intens… aahhh… tot corpul tremură, în timp ce sămânţa ţâşneşte cu putere… înghiţind şi ultima picătură.

O fantezie, pusă sub semnul întrebării, cu mici şanse de a fi realizată.

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fanteziile mele (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d