Fanteziile mele (2)

… Despre ce-a de-a doua fantezie ce rulează în mintea mea, se spune că se află în topul preferinţelor sexuale a tuturor bărbaţilor şi se crede, că nu există vreun bărbat care să nu-şi dorească să aibă relaţii intime cu două femei în acelaşi timp. Bineînţeles, fiecare avem lista de argumente pentru care dorim să experimentăm asta, măcar o dată în viaţă. … 

Nu am derulat în minte, cum ar trebui să se desfăşoare o astfel de experienţă, însă o pot face acum, să încerc să înşirui după preferinţele mele, modul ideal al unei astfel de întâlniri… în trei. Descrierea ideală a personajelor nu este relevantă. Are mai puţină importanţă dacă cele două femei sunt înalte sau scunde, blonde, roşcate sau şatene. Fiecare femeie este frumoasă după cum a lăsat-o natura.

Îmi imaginez o încăpere cu un pat mare şi suntem dezbrăcaţi în mijlocul camerei. Cele două femei se apropie de mine, ne strângem toţi în braţe, ne mângâiem în neştire trupurile… săruturile pornesc firesc cu ambele femei. Suntem lacomi… vrem mai mult… nici nu termin de sărutat pe una, că cealaltă îmi vrea gura, să ne jucăm cu vârful limbilor, să ne strivim buzele, să le muşcăm.

Le prind pe amândouă de fese, le strâng uşor… le invit să se sărute pe gură, cum aş fi eu, să privesc cu penisul erect la spectacolul gemetelor şi plescăiturilor dintre cele două femei, după care să mă alătur lor sărutându-ne la întâmplare.

Cu siguranţă îmi doresc toată atenţia lor, însă să mă bucur şi de spectacolul oferit, să mă înfierbânte şi mai tare, dacă este cazul. Apoi, să fiu sărutat de ambele femei, pe gură, pe faţă, uşor pe gât… nu contează cine şi cum, dar să-mi frece penisul şi să mă mângâie la testicule în acelaşi timp… să mă sărute pe piept, să-mi alinte sfârcurile cu buzele şi limba.

În acelaşi timp să coboare la podea, sărutându-mă până se poziţionează în genunchi în faţa mea. Penisul erect este pregătit de interacţiunea cu cele două femei. Privindu-mă în ochi să se întâlnească la mijloc, atingându-mi vârful penisului cu buzele. În timp ce una dintre ele îl prinde între buze, cealaltă să mă sărute la scrot, făcând cu schimbul.

Mi-ar place să le prind pe amândouă de cap, să le apropii de gland din lateral, să-l sărute împreună pe toată lungimea, mişcându-se amândouă în acelaşi direcţie, iar când ajung la vârf… să fie un amestec de sărut între ele, dar şi atingeri suave cu buzele şi limba la vârful penisului.

Acum aş spune că m-aş mulţumi doar cu această scenă, însă, atunci aş vrea şi altceva. Pe lângă faptul că aş vrea să le penetrez pe rând, în diverse poziţii, în timp ce se mângâie şi se sărută reciproc, cu gemete şi plescăituri din buze, cred că aş vrea să punem în o scenă o poziţie destul de interesantă.

Să stau întins pe spate, una dintre ele să se urce pe mine, în poziţia şezut… cu penisul înfipt în vagin, iar cealaltă să se aşeze faţă în faţă cu cealaltă femeie, cu păsărica peste gura mea. Să le aud cum se sărută, cum gem de plăcere, mângâindu-şi sânii reciproc… una, mişcându-se după bunul plac, în sus şi în jos, opturi, înainte şi înapoi… iar cealaltă să-şi mişte bazinul înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de buzele mele, iar după un timp să facă schimb între ele.

Finalul… nu-mi imaginez un alt mod de a încheia întâlnirea noastră… la fel cum a început. Însă, de data asta ar fi indicat să fiu aşezat pe pat. La felul cum se vor ocupa de penisul meu, cu greu voi reuşi să mă menţin pe picioare.

Ca două feline în călduri, pofticioase, dornice… să mă răsfeţe… împreună să-mi sărute penisul din lateral, de sus până jos, apoi din nou la vârf… iar când ajung sus, gurile lor să se apropie, atingându-şi buzele… gurile lor flămânde să-l devoreze… în timp ce sunt încordat la maxim pentru un orgasm epuizant.

Deşi această fantezie are şanse mai mari, cred că va rămâne neîmplinită.

… citeste partea intai … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fanteziile mele (2)”

  1. Am trăit aceasta „fantezie” , greu este când nu mai ai acces , dispare .
    Soția s-a împrietenit cu o femeie , am ajuns toți trei in pat . Vreme de 2 ani am petrecut multe seri împreună , am fost in concediu împreună . Totul s-a încheiat oarecum , ea are o relație , iar el este împotriva sexului in 3 .
    Ne mai vedem cu ea , dar foarte rar . Chiar am dorit cu toții să-l implicam și pe el …dar când nu ai cu cine .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: