De vorbă cu trupul tău

Ar fi trebuit să-ţi spun mai de mult ce simt pentru tine, care sunt trăirile mele atunci când nu eşti aproape, atunci când te văd şi mai ales când te simt în braţele mele, dezbrăcaţi… de inhibiţii, de tabu şi false pudori. Pentru că sunt bărbat şi prin definiţie bărbatul este mai rece, cu dificultăţi în exprimare atunci când vine vorba de sentimente… nu reprezintă o scuză, însă, este nevoie de timp şi răbdare pentru a căpăta încrederea necesară, să pot face asta…. 

Sunt multe lucruri pe care vrei să le afli… însă, deşi nu îmi exprim trăirile şi sentimentele aşa cum ţi-ai dori, am o relaţie specială cu trupul tău… el îmi vorbeşte de fiecare dată, mai ales când tânjesc după tine, după parfumul tău specific feminin ce-mi trezesc toate simţurile… de atingerea ta nu mai vorbesc, are un rol primordial.

Îmbrăcată, mergând pe stradă… te scanez de sus până jos, caut elementele care să mă ducă dincolo de bariera ţesăturii, să-ţi văd trăsăturile golaşe, mi-i te imaginez dezbrăcată mergând pe stradă… îmi creionez în minte linia corpului, pe care, deşi îl ştiu, îţi cunosc goliciunea, tot nu mă pot sătura de el.

De la depărtare, linia piciorului încălţat cu pantof cu toc străluceşte de la razele soarelui… o reflexie de la dresul pe care îl porţi. Paşii mari şi repezi mă fac să cred că se grăbesc pentru mine, să ajungă mai repede. Crezi că asta este tot? Deloc. Sânii tăi ascunşi în cupa sutienului, din care se vede un V provocator, îmi şoptesc. Mă cheamă la ei, se simt singuri şi dornici de afecţiune, alint şi mângâiere cu palmele şi buzele mele.

Parfumul ce-l emani se aproprie discret de mine, se înfăşoară în jurul meu, mă prinde… mă agaţă şi nu-mi mai dă drumul, se joacă cu mintea mea. Să-i rezist? Poate că aş putea… dar îmi doresc acest lucru, doresc să mă împotrivesc? Cu siguranţă nu, pentru că ştiu ce urmează. Este chimia ce ne apropie pentru ceea ce ne place şi dorim de fiecare dată…

La acea urmă de nerăbdare atunci când îţi prind obrajii între palme şi te sărut… îmi lipesc buzele de ale tale apoi mă retrag brusc lăsându-te nemulţumită de stilul meu pervers şi egoist… tu mai vrei iar eu îţi iau bucuria. Continuăm să ne sărutăm… mâinile alunecă pe trupul tău… se opresc în dreptul nasturilor de la cămaşă. Aş putea să mă grăbesc, dar nu o fac. Tresări la fiecare nasture descheiat.

Inima în piept bate cu putere, sfârcurile se întăresc… ştii că urmează să am o “discuţie” prietenească cu sânii tăi, le-am auzit glasul chemându-mă şi nu pot rezista tentaţiei să-i strâng în palme şi apoi, aplecat în faţa ta, să-i sug în neştire… cu gândul la pielea fină ca mătasea care mă invită să continui către “buzele” excitate, flămânde.

Vreau să te aşezi comod pentru ceea ce va urma. Mă ridic, te apuc de mână şi te invit să te întinzi pe pat. Aşezat între picioarele tale, îndepărtez uşor dresul, apoi bucata de material textil ce îţi acoperă feminitatea. Ştii ce urmează, îţi prinzi sânii cu ambele mâini… îi smotoceşti, tragi de ei, te joci cu sfârcurile… printre gemete şi suspine.

Îţi ridic piciorul stâng… îl sărut uşor în zona genunchiului… buzele mele alunecă pe pielea ta catifelată… tresări la fiecare atingere a buzelor mele… te simt nerăbdătoare, înfierbântată. Ajung într-un final la punctul fierbinte, excitat… i-am auzit strigătele să ajung mai repede. La fel ca alte dăţi, întâi te ating încet. Ritmul creşte… dorinţa se amplifică… penisul activ, plin de viaţă este pregătit să te pătrundă… este doar începutul unei seri lungi, fierbinţi alături de tine, dominată de dorinţă şi pasiune.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.