Vreau dragoste, nu sex

Până nu de mult consideram că o soţie trebuie să fie tot timpul la dispoziţia bărbatului, cu tot ce are acesta nevoie… mâncare, haine spălate, curăţenie şi… sex, de fiecare dată când doreşte, indiferent unde, în ce poziţie are el chef şi nelipsitul sex oral cu finalizare de câteva ori pe săptămână. Spun sex şi nu dragoste pentru că lipseşte pasiunea dintre noi, trăirea momentului, plăcerea atingerii şi a săruturilor… nebunia din timpul actului, să ţipi de plăcere, să trăieşti momentul suprem la cele mai înalte cote…  

Nimic din toate astea. Relaţia noastră a ajuns să devină o rutină, o lecţie învăţată. El se aproprie de mine, mă atinge uşor pe braţe, mă întoarce mă sărută pe buze, câteva atingeri şi gata. De cele mai multe ori a avut de ales între a mă întoarce cu spatele la el pentru o penetrare pe la spate sau să îngenunchez în faţa lui. Nu tu pasiune, nu tu preludiu… nu tu orgasm… asta până l-am întâlnit pe Viorel.

Cu Viorel mă cunosc de mulţi ani, este un bărbat însurat, este un prieten de familie. Nu ne mai văzusem de multă vreme şi l-am văzut ieşind dintr-un magazin în timp ce mergeam către casă de la servici. S-a oferit să mă conducă acasă cu maşina. Haios de fel, reuşeşte întotdeauna să mă facă să râd.

Nu ştiu dacă era din greşeală sau totul a fost premeditat… schimbând treptele de viteză la fiecare oprire, m-a atins de câteva ori pe picior. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a plăcut, ba dimpotrivă. În minte încolţise o idee la care nu m-am gândit niciodată… să-mi înşel soţul. Întrebarea se punea: cum să procedez ca să pară că el a avut iniţiativa?

Câte puţin, am făcut în aşa fel ca marginea de la rochiţă să se ridice câte un pic dezvelind uşor coapsele pline, cu picioarele uşor depărtate, să ofere o privelişte misterioasă către… necunoscut. Treptat, l-am simţit pe Viorel un pic distras, cu privirea uşor în jos… când la condus, zâmbetul nu mai era acelaşi.

Cu un aer încrezător, mi-am dat seama că a văzut ceea ce trebuia să vadă. Mingea se afla în terenul lui, aşteptam o reacţie pe măsură. În drumul lung spre casă… cred că m-a ocolit puţin prin aşa zisele scurtături… devenise tot mai îndrăzneţ pe măsură ce schimba treptele de viteză. A încercat el să se scuze că mă atingea pe piciorul gol, însă eu făceam tot posibilul ca asta se se întâmple, având piciorul destul de aproape.

La o mică intersecţie a făcut dreapta în loc să ţină drumul înainte. A mai mers puţin apoi a oprit maşina având mâna pe schimbător. Priveam înainte, cu coada ochiului l-am observat că se uită spre mine. Linişte totală… mâna lui s-a mutat uşor de pe schimbător pe piciorul meu. Nu era nimic de zis din partea mea, i-am privit mâna ce continua să alunece tot mai sus, apoi m-am uitat la el.

Mi-am aşezat mâna pe a lui trăgându-l uşor între picioarele mele. De multă vreme nu mai simţisem plăcerea atingerii, iar acum profităm din plin… lăsându-mă cu capul pe spate, cu ochii închişi, suspinând cu regret la ceea ce am pierdut.

Viorel s-a năpustit asupra mea sărutându-mă şi mângâindu-mi sânii. Îmi pierdusem minţile aşezată în scaunul de la maşină. Rujul mi s-a întins pe faţă. Într-un moment de luciditate i-am spus că trebuie să ne oprim pentru că nu pot lipsi mult şi trebuie să ajung acasă.

Până acasă nu mai era mult, maxim trei minute. Mi-am aranjat hainele, machiajul… părul ciufulit. Speram să spună ceva, să vină cu o idee. A tăcut puţin apoi şi-a făcut curaj. Discuţia a fost utilă. Stabilisem să ne întâlnim a doua zi, cu mult înainte de terminarea programului. Cumva, aveam o portiţă pentru a pleca mai devreme de la servici. M-am bucurat în sinea mea ştiind că şi el poate.

A doua zi m-a luat cu maşina, după cum ne-am înţeles, nu foarte aproape de service, să nu ne vadă careva. De cum am urcat în maşină mi-a pus mâna pe picior apoi s-a întins ca să mă sărute. Rezervase o cameră în regim hotelier. Cu cât ne apropiam mai mult, cu atât îmi bătea inima mai tare, un gol în stomac am avut tot drumul… de emoţii că urma să am o relaţie extraconjugală.

Ajunşi în cameră, emoţiile parcă se dublase. Chiar dacă am încercat să fiu tare, Viorel şi-a dat seama de asta. Eram aşezată pe pat. S-a aşezat în genunchi în faţa mea. Mi-a prins obrajii şi m-a sărutat pe gură. Închisesem instinctiv ochii, degetele fine alunecau uşor pe gât. Retrăiam senzaţiile de altă dată. M-am lăsat dezbrăcată de el, de mult nu mai trăisem acest sentiment.

M-a întins pe pat, mi-a depărtat larg picioarele… le-a sărutat… ah… după multă vreme mă umezisem. Viorel avea experienţă, ştia ce are de făcut. Aveam senzaţia că mi-a devorat toată păsărica. A fost o nebunie… labiile mi-au fost linse, clitorisul alintat cu buzele şi limba… două degete şi-au făcut loc în mine sondând adânc.

S-a ridicat, mă privea în timp ce se dezbrăca rapid de haine. A venit lângă mine, mi-a spus să urc mai mult… apoi şi-a făcut loc între picioarele mele. Mi-a prins sânii, trăgând de ei cu putere. Penisul m-a pătruns… aah… făcându-mă să exclam de plăcere. Mâinile nu-i stătea locului o clipă… mi-a mângâiat obrajii, gâtul… sânii, coapsele.

Cu mişcări lascive, penisul se plia mănuşă pe interiorul meu. Pe sub braţele lui, i-am cuprins trupul cu braţele mele, strângându-l puternic… degetele s-au înfipt în carnea lui. Căuta într-una să mă sărute pe gură, dar îl evitam să pot să respir. Simţeam că nu am aer.

Mi-am încolăcit picioarele în jurul lui. Mişcările ritmice m-au făcut să mă exprim gălăgios. Pe lângă gemete intense şi suspine, porumbelul a ieşit pe gură fără să realizez:

– Mai repede, Viorele… mai repede…

A făcut ceea ce i-am cerut. Orgasmul puternic mi-a cutreierat tot corpul. Acesta era primul orgasm după o absenţa îndelungată. Mi-a luat ceva timp ca să-mi revin. Din acel moment s-au pierdut anumite detalii. Tot ce-mi amintesc că stăteam vlăguită, întinsă pe pat, cu un zâmbet de discret de mulţumire, faţa destinsă, relaxată… de parcă mă simţeam într-un vis şi nu o întâmplare trăită la maxim.

Nu am regretat o clipă acea decizie. Din acea zi, acasă fac sex cu soţul meu, iar de două ori pe săptămână fac dragoste cu Viorel. De fiecare dată aştept cu nerăbdare ziua în care fac dragoste cu adevărat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.