Fanteziile unei lesbiene

Eu sunt Ioana, am 22 de ani, sunt orfană de la naştere, am crescut la cămin şi sunt lesbiană. Până la această vârstă nu am cunoscut iubirea adevărată, iubirea dintre o femeie şi un bărbat. Lipsele afective şi nevoile neîmplinite au stârnit în mine cele mai complexe şi perverse fantezii: alăptarea erotică, dragostea cu ursuleţi de plus, baia erotică, masajul oriental, sexul tantric, kamasutra… tot cu femei….

De la vârstă fragedă mi-am descoperit trupul şi nu pot să uit primul fior, prima excitare şi primul orgasm. De cele mai multe ori eram singură pe întuneric, dezbrăcată… în timp ce mă mângâiam simţeam că se mişcă ceva în interiorul meu… a fost magic. Mai târziu, m-am iubit prima dată cu o femeie. Aveam vârsta majoratului iar ea o femeie cu experienţă, cam 45 de ani.

Am multe fantezii, mai ales când îmi fac somnul de după amiază. Înainte să adorm îmi imaginez o femeie frumoasă ce vine la mine şi mă atrage cu vorbe dulci. Mă las dezbrăcată de ea în timp ce o privesc în ochii ei albaştrii ca marea. Uneori fantezia mea începe din baie. Amândouă intrate în cadă, ne privim… mâinile ei se plimbă uşor pe trupul meu, mă spală cu grijă, se joacă cu sânii mei, mă alintă.

Scena se mută rapid în dormitor. Stau întinsă pe pat, cu faţa în jos. Se aşează pe fundul meu… mâinile se plimba încet pe spate, imaginaţia îmi joacă feste, aproape că simt uleiul cum curge pe spatele meu. Atingerile virtuale mă fac să gem lung, grav şi adânc.

Se întinde peste mine, îi simt sfârcurile întărite pe spatele meu. Mă sărută pe gât şi pe umeri… sunt deja udă. Se întinde lângă mine, se aşează pe o parte. Cu braţele mă trage către ea. Îi prind un sân… se ridică mai mult şi-mi oferă sânul stâng. Zâmbesc, cu ambele mâini îl prind delicat, buzele mele prind sfârcul roşiatic cu grijă… aud cum îi bate inima… ling şi sug printre gemete.

Mă alintă, îmi spune cuvinte incitante… mâna se se joacă în părul meu, apoi coboară uşor pe spatele meu, se opreşte în dreptul feselor, strângându-mă ferm de ele. Îşi face loc pe sub mine şi ajunge la vulva mea… e udă şi lipicioasă. Mie pofta de ea, pornesc uşor spre abdomenul ei… ea se aşează comod pe spate… ajung între picioarele ei… îi ling cu o poftă nebună vrăbiuţa ei udă.

Se răsuceşte, îşi face loc sub mine… într-un trup unic, fiecare cu capul între picioarele celeilalte. Mă linge cu poftă… tremur… juisez din plin… o stropesc… gemete intense din partea noastră. O chem lângă mine să ne strângem în braţe, cer alintare. Mai târziu… după trei ore, mă trezesc singură în patul meu alături de ursuleţi de pluş. Seara va fi lungă… o singură fantezie nu-mi este de ajuns.

În jurul orelor 20 mă duc la baie să fac un duş, mă pregătesc pentru o nouă fantezie. Lângă cadă mi-am pregătit lenjeria mea favorită… un costum de mătase cu danteluţe. Rapid, m-am dezbrăcat am intrat în apă şi m-am întins. Stau liniştită în apa caldă, fără să mă mişc. În acea linişte pot auzi cum îmi bate inima.

Încep să mă mângâi pe sâni, pe abdomen… pe coapse. Mă abandonez din nou în fantezii. Apar două maseuze orientale în portul popular. Din abundenţă am pus gel pe sânii mei… gem şi suspin intens. Mi-am masat burtica, sânii, gâtul, vulva, fesele, gambele. După ce m-am şters, m-am uns cu ulei pe trup, apoi m-am îmbrăcat cu lenjeria şi m-am dus în dormitor.

Patul este pregătit cu pătura mea favorită… cea pufoasă, ursuleţii la locul lor aşezaţi strategic… vibratorul şi uleiurile pentru masaje sunt aşezate pe noptieră. În grabă am aprins trei lumânări parfumate, am tras perdeaua şi am lăsat să cânte la un nivel scăzut muzica indiană.

Iute am sărit în pat, m-am făcut comod în mijlocul patului… ursuleţul meu favorit l-am strâns în braţe… are culoarea gri şi este foarte pufos şi are o puţică cusută de mine. Am o imaginaţie debordantă, mă aprind repede… fantezii picante, inocente, perverse… mă vedeam întinsă pe un altar în timp ce o maseusă indiană, complet dezbrăcată, dansa peste trupul meu.

În timpul masajului îmi imaginez bărbaţi puternici cu braţe vânjoase… acum, eram masată de patru mâini de la doi maseuri ce aveau nişte coroniţe din flori pe cap. Suspin adânc, respir cu greutate… mângâindu-mă pe tot trupul.

Mi-am dat jos lenjeria, m-am uns pe mâini cu ulei pentru masaj. Palmele alunecau uşor peste trupul meu lăsând o urmă de ulei… tremuram şi respiram cu greutate. Ţineam cu o mână ursuleţul la pieptul meu. Am respirat adânc, m-am arcuit un pic… degetele se jucau cu vulva mea udă şi lipicioasă. Vibratorul meu mic şi mov a intrat în scenă. Întâi l-am plimbat de-a lungul vulvei mele.

L-am introdus încet… cu cât intra mai mult cu atât gemeam şi mai tare… mi-am strâns picioarele, după minute bune am juisat. Vibratorul l-a dat într-o parte şi mi-am introdus două degete în interior… gemeam şi mai tare, cuvinte murdare mi-au ieşit pe gură… mi-am lins degetele cu plăcere. La fel cum o fac de mică, mi-am frecat clitorisul cu putere… oh da, oh da!… vocalizam cu voce tare.

Extazul trecuse, m-am ghemuit… parcă nu era suficient, parcă nu vreau să adorm repede. În continuare vreau să visez erotic, să am un orgasm şi mai intens… să mă trezesc udă şi să mă gandesc toată ziua până la următoarea oră de joacă.

Poveste scrisa de Rodica

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.