Poveste din Creta

Aniversarea căsătoriei noastre mi-a dat bătăi de cap până m-am hotărât ce surpriză să-i fac soţiei. Ţinând cont de multitudinea de oferte şi de perioada concediilor, Insula Creta părea o destinaţie potrivită pentru noi, mai ales că intenţionam să mergem singuri, ca doi porumbei. Fiind surpriză, nu i-am spus soţiei unde mergem, am ţinut-o în suspans până în ziua plecării, tot ce ştia… era doar perioada în care urma să fie în concediu. … 

Surprizele nu s-au terminat, mai aveam în minte ceva ce i-ar place soţiei cu siguranţă, dar aveam nevoie de persoana potrivită. Aşa l-am cunoscut pe Kyros, la câteva zile, un grec bine făcut, bronzat cu ochii albaştri, cu plete rebele. Seara, am luat cina împreună. Ne-am ospătat cu mâncarea tradiţională, vreo două pahare de vin roşu, să nu exagerăm.

Mai târziu ne-am retras la hotel. Soţiei mele îi luceau ochii după el, nici el nu rămase mai prejos. Tot timpul i-a zâmbit privind-o atent, aproape la fiecare mişcare a ei. Antoanela ne-a lăsat pe amândoi în cameră mergând către baie să se pregătească. Kyros, părea nerăbdător. S-a dezbrăcat de haine şi mi-a cerut permisiunea să meargă după ea la baie.

Asta însemna să merg şi eu după el. Îmi place să-mi privesc soţia în timp ce se află în braţele altui bărbat. Dezbrăcat complet a intrat în baie, după el am intrat eu. La fel cum am remarcat eu şi Antoanela a văzut cât de dotat era Kyros. Nu avea penisul erect, dar cu siguranţă era posesorul unui penis mare.

Antoanela l-a primit cu drag lângă ea, mâinile s-au înşurubat în gâtul lui, el a aprins-o de mijloc… a lipit-o cu spatele de faianţa de la cădiţă sărutându-se cu foc în timp ce apa curgea pe amândoi. Cei doi se comportau că şi când nu mai era nimeni care să-i privească. Eu şi soţia mea sunt un cuplu open mind, iar pentru noi este ceva obişnuit.

O ridicase în braţe, picioarele ei s-au prins în jurul taliei lui. Inevitabil m-am excitat destul de mult. M-am dezbrăcat complet. Stăteam în picioare cu penisul erect în mâna stângă masându-l uşor. Kyros şi-a prins penisul cu mâna stângă… atunci i-am văzut instrumentul în erecţie… era aşa de mare precum mă aşteptam. L-a potrivit în vaginul ei şi a intrat. Antoanela a rămas impresionată de dimensiunile acestuia.

Mişcările lui devenise mult mai energice… soţia mea se ţinea strâns de gâtul lui, gâfâind intens spunând cuvinte diverse, unele inteligibile iar altele nu. Dacă toată seară am comunicat în engleză… scena, trăirile au zăpăcit-o complet.

La un moment dat, cred că a obosit cât timp a ţinut-o în braţe. I-a eliberat picioarele, a vrut să o întoarcă cu spatele la el. Antoanela şi-a dat seama ce vrea, însă, a amânat momentul pentru plăcerea ei. S-a aşezat în genunchi în faţa lui… i-a prins penisul cu o mână şi a început să-l sugă energic. Atunci am văzut cu exactitate cât de dotat era.

Apa curgea în continuare pe ei, Kyros trăia din plin plăcerea oferită de soţia mea. Suspina şi respira cu greutate… cu o mână s-a sprijinit de zid, iar cu cealaltă îi dirija mişcările ei. După un timp ea s-a ridicat, genunchii roşii m-au făcut să înţeleg de ce nu a mai continuat.

S-a întors cu spatele la el, s-a aplecat în faţă sprijinindu-se cu mâinile de zid, cu picioarele depărtate stând pe vârfuri, ca să ajungă la nivelul lui. Îi priveam pe amândoi din profil. El o ţinea cu amândouă mâinile de mijloc mişcându-se ritmic în vaginul ei, culisând pe toată lungimea.

Priveam cu interes acea scenă, mă excitasem foarte tare, îmi masam uşor penisul. Nu vroiam să ejaculez în acel moment, mă păstrez de fiecare dată pentru final.

Antoanela gâfâia din ce în ce mai tare… şi-a dus o mâna între picioare. I-am văzut privirea încordată, gura uşor deschisă… Kyros a înţeles că trebuie să mărească ritmul… aahh… gemetele puternice cred că au putut fi auzite din alte camere. Am crezut că el se vă oprii, dar nu… a mărit şi mai tare ritmul, zăpăcind-o şi mai mult. Gemetele lui le-a acoperit pe ale ei… aahh… şi-a scos penisul, l-a frecat energic până a ejaculat pe fesele ei.

S-au spălat, s-au şters bine apoi s-au mutat în cameră… şi eu după ei. M-am făcut comod pe un scaun, dezbrăcat cu penisul erect în mână, amânând cât mai mult momentul… seva bărbătească îşi făcuse apariţia, alunecând uşor de-a lungul prepuţului.

Kyros era în picioare, ea aşezată în fund pe pat… a primit a doua porţie de felaţie. Soţia mea nu părea mulţumită, vroia tot mai mult… sugea hulpav, din când în când încerca să-l introducă pe tot, dar fără reuşită. Cu greu a reuşit el să-i ia “jucăria”… s-a aplecat a sărutat-o pe gură apoi a împins-o pe pat.

I-a aşezat picioarele desfăcute cu genunchii arcuiţi pe pat… aflat în genunchi, a urmat o repriză de cunilingus ce-mi făcuse şi mie poftă… să-i ling labiile, să-mi introduc limba în interior… mmhhh… deja salivam la gustul feminităţii ei.

Eram atât de excitat încât nu credeam că mai pot rezista. M-am urcat în pat şi m-am aşezat în genunchi la capul ei cu faţa către el. Antoanela, bucuroasă… mi-a prins penisul cu o mână şi l-a introdus în gură. Gemetele ei se auzeau mai încet.

Privirea îmi era îndreptată către păsărica ei, unde Kyros îşi făcea de cap. I-am prins sânii cu ambele mâini, jucându-mă cu ei… frământându-i, aşa cum îi place ei… gura flămândă culisa uşor, limba se plimba în jurul lui… nu a mai putut rezista… ahhh… spasmele orgasmului m-au făcut să tremur foarte tare până s-a scurs şi ultima picătură.

Am fost atât de distras încât abia mai târziu am realizat că Antoanela trăia intens momentele unui nou orgasm. După ce am terminat, m-am aşezat lângă ea… ne-am sărutat de câteva ori, apoi m-am dat într-o parte să-i fac loc lui Kyros pentru poziţia clasică.

Niciodată nu am auzit-o să geamă atât de puternic precum în momentul în care penetrat-o adânc în vagin. La câteva minute, aveam penisul din nou erect. Nici nu putea să fie altfel din moment ce mă aflam la câteva palme distanţă de soţia mea, în timp ce Kyros se ocupa serios de ea.

Noaptea a fost lungă, pierdusem şirul orgasmelor pe care le-a avut ea… în diverse poziţii. Soţiei mele îi făcuse cu ochiul dimensiunea penisului pentru o penetrare anală, însă, după o mică probă, şi-a dat seama că nu-i va putea face faţă, aşa că a renunţat.

Serile ce au urmat până la sfârşitul sejurului le-am petrecut în trei. Dorinţa de a reveni şi anul viitor părea o certitudine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.