Şcolăriţa perversă

Conduceam liniştit în drum spre casă. Ca de obicei, iubita mea m-a sunat să afle unde sunt şi cât timp mai am până ajung acasă. Este o femeie geloasă, posesivă aş putea spune… mă verifică tot timpul, să mă ţină din scurt, să nu calc pe alături. Norocul meu că este mereu inventivă şi mă ţine mereu în priză, nu am cum să mă plictisesc alături de ea. … Pusesem telefonul pe difuzor pentru conversaţie… gemea intens, sugându-şi degetul… după plescăitul ce se auzea:

– Te aştept iubitule… am fost rea… vreau să mă pedepseşti… ahh… am fost o şcolăriţă rea… mmhh…

Ştiu de fiecare dată la ce să mă aştept când mă sună şi ridic din timp geamul de la maşină, să nu audă şi alţi participanţi la trafic. Mă cunoaşte destul de bine, felul cum îmi vorbeşte şi cum se alintă mă excită destul de tare. În acele momente îmi doresc să ajung mai repede acasă. Din cuvintele pe care mi le spune şi felul în care se pisiceşte încerc să-mi imaginez rolul pe care mi l-a pregătit.

Cu o erecţie evidentă am intrat în casă nerăbdător. Mă aştepta în dormitor întinsă pe pat având un aspect adolescentin. Părul blond, strâns în două codiţe împletite, un roşu aprins pe buzele ei cărnoase… de-mi fugea mintea către fantezii din cele mai perverse, o cămaşă albă cabrată… prinsă în doi-trei nasturi, prin care se vedeau sânii aproape în totalitate, o fustiţă bleumarin plisată…

Picioarele arcuite larg desfăcute demonstrau cele spuse la telefon… era o fată rea, nu purta chiloţi. Aspect ce nu putea rămâne “nepedepsit”. Încălţată cu o pereche de şosete albe până aproape de genunchi şi cu o pereche de pantofi lăcuiţi fără toc, legaţi cu şireturi, completau imaginea unei şcolăriţe, a unei adolescente… o adolescentă foarte sexy.

De cum am intrat mi-a aruncat o privire provocatoare… îşi muşca buzele foarte senzual. Vibratorul ce-l avea în mâna ca pe un microfon îşi intrase în rol, plimbându-l pe buzele ţuguiate. L-a introdus de câteva ori în gură apoi l-a aruncat pe pat. Cred că şi-a adus aminte că cel “natural” este mult mai bun. A venit spre mine trăgându-se cu mâinile de codiţe.

Am prins-o în braţe şi am sărutat-o apăsând puternic peste gura ei. În acest timp mâinile ei umblau la pantalonii mei, întâi cureaua, apoi nasturii. Cu tupeu a băgat mâna în chiloţii mei şi mi-a scos penisul erect afară ţinându-l cu toată mâna de la bază.

După ce i-am eliberat gura, cu o faţă de copilă alintată s-a uitat în ochii mei şi mi-a spus:

– Iubitule, vreau să-ţi mănânc acadeaua… mă laşi, chiar dacă am fost o fată rea?

Fără să-i răspund în cuvinte, am pus mâinile pe umerii ei să îngenuncheze în faţa mea. După ce l-a umezit bine cu limba şi cu buzele a început să-şi mişte capul energic. Ideea cu codiţele împletite mi s-a părut interesantă, mai ales că părul nu mai reprezenta un obstacol ca alte dăţi.

În schimb, puteam să mă joc şi eu cu ele. I-am prins codiţele trăgând de ele în ritmul mişcărilor. La cât de bine o cunosc, Gina se aprinde foarte repede. Uneori am impresia că este dependentă de sexul oral, trăieşte momentul, iar eu nu pot să-i reproşez nimic… comparativ cu alte iubite din trecut ce erau pe principiul… ia-o în gură şi prefă-te că-ţi place.

Şi-a dus o mâna între picioare. De multe ori se masturbează în timp ce penisul alunecă printre buzele ei. Îşi introduce unul sau două degete în vagin mişcându-le într-un ritm ameţitor, până se prăbuşeşte epuizată de intensitatea orgasmului.

Aproape de fiecare dată scena se termină numai după ce finalizez şi eu, însă, de data asta am vrut să intru în rolul ales de ea. Am ridicat-o de jos. Văzând-o vizibil nedumerită am sărutat-o pe gură apoi i-am spus:

– Ai fost rea… meriţi să fii pedepsită.

A înţeles imediat ce urma să se întâmple. Am întors-o cu spatele la mine şi i-am spus să se aplece sprijinindu-se cu mâinile de pat. I-am desfăcut picioarele, m-am aşezat şi eu în genunchi. Cu palmele trăgeam cât de mult am putut de fesele ei, făcând-o să ofteze adânc în timp ce limba îi explora interiorul culegând sucul dulce acrişor.

M-am ridicat în picioare, în câteva clipe m-am dezbrăcat de pantaloni şi de chiloţi, tricoul l-am aruncat pe pat. Eram pregătit. Gina cu funduleţul bombat, spatele arcuit, capul lăsat pe spate… şi ea era la fel de pregătită. Înainte să o penetrez i-am dat câteva palme cu simţ de răspundere peste fese. Ştiu că-i place, aproape că mă roagă să mai fac asta.

Am prins-o cu o mână de mijloc, m-am aplecat peste ea şi am sărutat-o pe umăr iar cu cealaltă mână o trăgeam de sâni. Ea nu mai avea răbdare, şi-a dus o mâna între picioare frecându-şi clitorisul. Revenind în poziţia iniţială, mi-am potrivit penisul şi am pătruns-o brusc… prin gemete, părea să spună că se află în al nouălea cer.

Se potrivea de minune în acest rol să fiu mai energic în mişcări, ceea ce am şi făcut. Iniţial am crezut că nu-i va plăcea să fiu aşa de la început fără să trecem printr-o etapă ceva mai lentă, dar m-am înşelat. Aproape că ţipa de plăcere, îşi freca clitorisul destul de rapid.

După un timp m-am oprit, fapt ce a nemulţumit-o destul de tare. Striga la mine să nu mă opresc. Am scos penisul din vagin şi am încercat să-l introduc… mai sus. Sex anal nu facem prea des, aşa că, ideea mea i-a plăcut şi ei, invitându-mă să intru mai repede.

Invitaţia trebuia onorată. Mi-am potrivit penisul… am intrat încet… Gina ofta şi suspina din ce în ce mai tare continuând să-şi stimuleze clitorisul. La început au fost mişcări de acomodare, apoi din ce în ce mai rapide. Striga la mine să nu mă opresc… apoi… aahh… gemete şi respiraţia greoaie, urmat de tremuratul picioarelor şi dificultăţi ei de a se menţine pe picioare.

Avusese un orgasm puternic. La scurt timp… a fost rândul meu… aahhh… m-am lăsat peste ea. Fiind epuizată, la fel şi eu… aşa împreunaţi, Gina parcă şi-a luat avânt şi s-a prăbuşit în pat, cu mine deasupra.

A urmat o baie caldă care să ne împrospăteze. Efortul depus cerea o masă copioasă şi mai târziu, a urmat o nouă repriză… ceea ce a fost până acum a fost doar încălzirea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.