Sex de împăcare

Reţelele de socializare pot fi o sursă interminabilă de ceartă în viaţa de cuplu, iar dacă unul dintre parteneri este mai posesiv, atunci chiar este o problemă. Gelozia este o boală despre care se spune că o dată ce o ai, cu greu te vindeci de ea. Totuşi, este normal să ai o mică “scânteie” în tine atunci când este vorba de partenerul de viaţă, dar extremele aduc mult rău relaţiei… 

Seara, eu şi soţia mea avem un obicei. După masa de seară, facem câte un duş, împreună sau separat, apoi ne băgăm în pat, butonam puţin la televizor până ne vine cheful de hârjoneală. De obicei ea este cea care dă tonul, se alintă că o pisicuţă, se gudură pe lângă mine. Ştiu exact ce vrea, însă, mă prefac că nu înţeleg, mă las greu… o las să fiarbă puţin.

Mă sărută pe gură, pe faţă, pe gât, se urcă pe mine punându-se paravan între mine şi televizor. Degeaba încerc să trag capul într-o parte, nu reuşesc să văd nimic de ea. După un timp îşi scoate maieul eliberându-şi sânii. Îşi mişcă trupul, sânii dansează în faţa mea. Privirea se mută pe sfârcurile mici în poziţie de drepţi de parcă ar vrea să împungă pe careva.

Hmmm… închid televizorul din telecomandă şi o arunc departe de mine. Mi-a atras atenţia, iar acum este timpul să ne hârjonim. O apuc cu ambele mâini de trup şi o arunc pe pat, apoi mă arunc deasupra ei. Mă prefac că sunt un animal feroce ce este gata să o devoreze cu totul. O muşc uşor de gât, cobor către sâni, îi prind cu ambele mâini… îi sug, o muşc uşor de sfârcuri… ahh… alunec pe trupul ei spre abdomen, nu ratez momentul şi o muşc din nou.

Îi prind chiloţeii cu dinţii, trag de ei ca şi când aş vrea să-i rup, dar mă opresc imediat. De fiecare dată mă atenţionează să nu trag tare. Sunt o fiară, trag de chiloţei să o dezbrac, mai mult de formă… doar ajutat de mâini reuşesc să o dezbrac. Îşi ridică genuchii şi îşi apropie picioarele ţinându-le strâns şi nu mă lăsa să ajung… să-i devorez piersicuţa.

– Care este cuvântul magic?… spune ea hlizindu-se la mine…

– Te… mănânc…

– Nu… nu este asta cuvântul magic…

– Te iubesc.

Picioarele se deschid uşor făcându-mi loc între ele. Hotărât, îmi lipesc gura de piersicuţa ei… să o mănânc cu totul. Cu buzele trag de labiile ei… limba îşi face loc printre… tot mai adânc. Ea geme şi suspină arcuindu-şi trupul mişcându-şi bazinul înainte şi înapoi… cu o mână apasă pe capul meu… picioarele se strâng… pulpele mă strâng cu putere.

Se umezeşte foarte repede, simt gustul feminităţii ei. Din când în când deschid ochii şi o privesc cum îşi muşcă uşor buzele şi se joacă cu sfârcurile. O aud cum îşi suge degetul… un mic preludiu pentru ce va urma cu penisul meu. Mă eliberează şi îmi spune să mă urc peste ea. Mă dezbrac de haine şi mă poziţionez deasupra sânilor cu penisul erect ce-i atinge buzele.

Îl prinde cu o mână de la bază… deschide gura… simulează că vrea să mă muşte, doar cât să simt prezenţa dinţilor. Îl introduce rapid mişcându-şi capul în sus şi în jos. Pune o mână pe fesele mele, mă apucă ferm, apăsă cu unghiile. Renunţă să mai ridice capul, îmi direcţionează mişcările apăsând pe fesele mele.

Este pregătit… umezit din plin de salivă. Mă aşez peste ea, între picioarele ei. Le desface larg şi le ridică… intru cu putere, nu e timp de mişcări lente. Vrea să mă mişc rapid, cu mâinile apasă peste fesele mele să mă mişc şi mai rapid.

Schimbăm poziţia. Mă ridic, o ajut să se ridice şi îi spun să se aşeze în poziţia doggy style. Fundul bombat, spatele arcuit, capul aplecat băgat în pernă… o mână o duce între picioare, frecându-şi clitorisul. După ce intru, o prind cu ambele mâini de mijloc… mă lovesc cu putere de fesele ei… parcă ar fi din ură, dar ei îi place.

O simt… îi simt trupul încordat, gemetele au o altă tonalitate… ştiu că este aproape aşa că nu slăbesc ritmul… aahh… orgasmul puternic o face să se prăbuşească pe pat ieşind din mine. O las să-şi revină în timp ce-mi frec uşor penisul să-l menţin erect. Se întoarce cu faţa în sus şi mă invită să mă aşez peste ea între picioarele larg desfăcute.

De data asta vrea un pic mai lent. Cu mâna îmi dirijează mişcările, îmi indică să rămân cu totul în interior şi să mă mişc uşor, frecându-ne pubisurile unul de altul. Renunţă să ne mai sărutăm, ţine capul într-o parte… gura uşor deschisă, destul de încordată… mă apasă… inevitabil ritmul devine mai rapid la iniţiativa ei… ahhh… mă opreşte să rămân adânc în ea, fără să mă mişc.

Dacă mai continuam un pic urma să am şi eu orgasm, însă m-am conformat dorinţei ei. Mă dau la o parte şi mă aşez pe spate. De obicei urmează lecţia de călărie. Stă în poziţia şezut şi sare pe mine de mă înnebuneşte. De data asta a ales altceva.

S-a aşezat pe burtă între picioarele mele, mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l sugă energic. Priveam cu plăcere la buzele ei mulate pe gland ce alunecau cu rapiditate. Aş fi vrut ca acest moment să mai dureze dar nu m-am putut abţine şi am ejaculat puternic.

După o nouă repriză la duş, ne-am băgat în pat pentru o nouă repriză de vizionat tv, înainte ne punem la somn. Ea şi-a luat telefonul. Navigând pe internet, a văzut după un timp că am primit mai multe like-uri şi mesaje de aprecieri de la mai multe persoane, dintre care şi femei, la postarea de la prânz. A luat foc.

– Cine este asta care ţi-a dat like? Ţi-a lăsat şi un comentariu. Uite!… încă una…

– Nu îi cunosc pe toţi din lista mea, la unii am dat accept fără să-i ştiu…

– Nu cumva asta este amanta ta? Sigur este amanta ta, altfel nu îţi comenta ţie…

– Draga mea… nu ştiu cine este… te rog să mă crezi…

Argumentele mele nu au fost de folos. Au urmat din partea mea cuvinte care mai de care mai romantice ca să o fac să înţeleagă că doar pe ea o iubesc. Din animalul feroce de mai devreme, începusem eu să mă pisicesc în vorbă şi atitudine… săruturi şi mângâieri… ne-am încălzit, iar până la sex a fost doar un pas. Am luat-o de la capăt ca să o mai îmbunez. Vi s-a întâmplat şi vouă?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.