Dependent de …

Mă consider un bărbat normal, însurat cu o femeie cu care mă potrivesc foarte bine la pat. Încercăm, pe cât posibil, să fim deschişi unul cu altul şi să ne împărtăşim din fanteziile şi plăcerile noastre şi bineînţeles să le punem în practică, pentru diversitate. Uneori părem că nu se săturăm unul de altul de parcă am vrea să ne devorăm sexual unul pe celălalt. Avem momente în care facem dragoste în fiecare seară, alteori la câteva zile. … 

Când avem relaţii intime la interval de 2-3 zile pasiunea este mai mare, focul arde şi mai tare în noi. De fiecare dată suntem frânţi de oboseală. Şi totuşi, parcă nu este suficient. Într-un final ea adoarme cu zâmbetul pe buze, iar eu mai rămân treaz până mai târziu în noapte în cealaltă cameră la calculator sau televizor. Aproape de fiecare dată, simt nevoia să mă joc cu penisul meu. Îmi bag mâna în chiloţi şi încep să mă joc cu el până se întăreşte.

Nu rezist tentaţiei, dacă sunt deja la calculator intru pe siturile mele preferate cu filme pentru adulţi. Îmi pun căştile şi încep să-mi fac selecţia. Nu caut ceva anume. Nu aş putea spune că mă masturbez în timp ce mă uit la femei cu un trup de invidiat. Ce-i drept, nu are cum să nu-mi placă, pe lângă aspectul feţei să le privesc linia trupului… de-mi vine să bag mâna prin monitor să le prind în braţe. Dacă sunt femei înalte, încălţate cu pantofi cu toc cât mai înalt, este şi mai bine.

Alteori, privesc cu interes salivând a poftă la câte o fătucă focoasă, minionă… de trebuie să o cauţi în pat că dai de ea. Nici cu kilogramele în plus nu am o problemă. Cu drag privesc la domniţele rubensiene… mai ales când stau aşezate în poziţia capră şi sunt penetrate energic de către un bărbat superdotat în timp ce gemetele ating un prag înalt al decibelilor.

Nu ştiu dacă asta îmi lipseşte, însă, îmi plac şi filmuleţele unde este aglomeraţie mare. Cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Toată lumea în acţiune, nimeni nu rămâne nesatisfăcut, poate doar cel care filmează. Scenele doar cu femei sunt preferatele mele, poate şi datorită faptului că soţia nu este de acord să mă împartă cu altcineva, am avut discuţia asta iar subiectul a rămas închis… fără poate că… sau… ne mai gândim.

În timp ce privesc scenele în care sunt două femei şi un bărbat, uneori, îmi imaginez că eu mă aflu între ele. Aşezate una peste alta, într-un 69 savuros. Să le aud cum gem şi suspină la unison… întâi să o pătrund pe cea care stă deasupra făcând priză fermă în talia ei. Penisul plin de sucurile noastre să fie gustat pe îndelete de cea care se afla dedesubt… mmhh… după care, să schimbe poziţiile între ele.

Sunt convins că mi-ar place să fiu făcut prins la mijloc între două femei. Să fiu mângâiat şi sărutat, mâinile lor să-mi mângâie trupul… să primesc toată atenţia lor. Amândouă să se ocupe în acelaşi timp de penisul meu… o scenă cu un sex oral care să dureze cât mai mult… până la finalizare. Nu ar fi rea nici următoarea scenă: eu întins pe pat, în timp ce una sare energic în penisul meu, iar cealaltă aşezată deasupra gurii mele, în timp ce ele se mângâie şi se sărută.

Alegerea filmuleţelor diferă de fiecare dată, preferinţele se diversifică tot timpul. Mereu vreau să văd altceva. Nu mă opresc la un filmuleţ, să privesc atent la ceea ce se întâmplă… îmi frec penisul până la ejaculare şi gata. Este prea simplu.

Navighez printre ele, le deschid, mă uit puţin să văd dacă sunt pe placul meu… cu mâna stângă îmi frec uşor penisul, derulez sau privesc până la sfârşit… aleg altul şi tot aşa până mă înfierbânt. Penisul este gata să explodeze, să erupă, însă eu nu sunt pregătit, vreau mai mult… caut în continuare alte filmuleţe şi parcă nu mă satur. Când nu mai pot să rezist, îmi frec penisul energic până finalizez puternic.

De multe ori, am continuat, m-am şters cu un prosop şi am continuat să privesc la alte filmuleţe folosind aceeaşi selecţie. În câteva momente penisul este din nou pregătit. Abia după al doilea orgasm mă opresc. După ce mă spăl, merg în dormitor şi mă pun lângă soţia mea la somn.

Se poate spune că am un apetit sexual destul de ridicat, însă, sunt dependent de masturbare sau de filmele pentru adulţi?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.