Căldură mare… în sutien şi-n chiloţei

Vremea toridă m-a prins descoperită, aparatul de aer condiţionat nu mai făcea faţă, iar eu nu mai puteam de cald, mi se lipeau hainele de mine la propriu, la cât de transpirată eram. Duşurile reci nu rezolvau problema, după un timp îmi era cald din nou. Cel mai mult îmi era teamă să nu răcesc, de la duşurile reci. … 

Fiind singură, am căutat pe internet un service autorizat pentru aerul condiţionat. A doua zi, a venit un tip din partea firmei. Destul de drăguţ, înalt, bine făcut… nebărbierit, dar sexy. Tipul, ce s-a prezentat cu numele de Horia, s-a apucat imediat de treabă. După câteva minute mi-a spus că problema mea poate fi rezolvată doar dacă îi pune freon.

Pesemne că şi lui îi era foarte cald deoarece şi-a dat jos tricoul. Îi priveam trupul muşcându-mi buzele gândindu-mă la… cealaltă problemă. Oare mi-o rezolva şi pe accea? M-am dus în dormitor. Ca să-l ispitesc mi-am dat jos sutienul şi chiloţeii, rămânând doar cu rochiţa pe mine. Aşezată pe pat, cu mâna între picioarele mele oftând adânc căutam strategia de atac.

Horia îşi scotea instrumentele din cutia lui, eu mă foiam pe lângă el, aplecându-mă după aşa zise scame ce le găseam pe covor. Poate îmi va vedea sânii în timp ce mă aplec sau se uită la fundul meu când sunt cu spatele la el. Transpirată din cauza căldurii, mi se lipise rochiţa de piele. Se putea vedea forma sfârcurilor ce împungeau prin materialul textil.

Încercam să-l surprind să văd dacă mă observa. M-a observat, nu avea cum. Într-un moment în care el spera că nu-l văd, l-am văzut cum şi-a pus mâna între picioare şi a tras în sus. Hmm, oare ce să fac ca să-l determin să mă repare şi pe mine? Cu această întrebare în minte m-am dus în dormitor. M-am întins pe pat cu faţa în sus, genunchii flexaţi şi picioarele desfăcute… cu mâna dreaptă îmi masam labiile, le frecam intens.

Să fac un duş… poate îi dă ceva idei. Am revenit în sufragerie şi i-am spus că îmi este foarte cald, aproape că îmi este rău de cald şi merg să fac un duş. Evident, nu am închis uşa de la baie în totalitate, iar cabina de la duş nu am închis-o. Cât timp am făcut duş m-am uitat pe furiş spre uşa întredeschisă să văd dacă mă urmăreşte. Dar nu l-am văzut. Poate nu a fost deloc sau poate a ştiut cum să se ascundă.

În maxim 10 minute am ieşit din baie înfăşurată cu un prosop, un pic sub nivelul feselor până deasupra sânilor. Tipul mi-a spus că mai are puţin şi termină şi apoi mă pot bucura de aerul rece. Zâmbetul de încântare nu era fals deloc, abia aşteptam să-l pun în funcţiune, să pot dormi noaptea mult mai bine.

Cu spatele la el, m-am aplecat un pic în faţă, pe motiv că doresc ceva din sertarul de jos. Eram ferm convinsă că a observat cum s-a ridicat marginea prosopului deasupra feselor mele. Nu, nu era nimic acolo în sertar, poate în dulapul de sus. Horia se plimba şi el prin cameră. Mă simţeam urmărită de ochii lui.

La dulapul de sus am nevoie de obicei de un scaun ca să pot vedea ceva. Stând pe vârfuri, cu o mână mă sprijineam de dulap, iar cu altă încercam să trag ceva de sus. I-am simţit paşii venind spre mine. Cu emoţie imensă, aşteptam cu nerăbdare să vină să ajute o pitică la necaz. Şi a venit.

– Cu ce să vă ajut? Ce vă trebuie de aici?

Se afla în spatele meu, încercând să-şi dea seama ce doresc. Eu nici gând să mă dau la o parte şi să-l las pe el. Încercam să-i explic ceea ce doresc, doar că nu îl văd. Îngrămădit în mine, încercând să mă ajute, discret mi-am desfăcut puţin prosopul. Nu de tot, doar un pic ajutor, cât să alunece uşor de pe mine şi să mă lase dezbrăcată în faţa lui.

Inevitabilul s-a produs câteva momente mai târziu. Prosopul a alunecat, eu m-am prefăcut că este doar un accident. Am scos un sunet de uimire şi mă pregăteam să mă aplec după el. Horia mi-a luat prosopul, m-a întors cu faţa către el. Eu, cu o faţă inocentă, încercam să-mi acopăr goliciunea. S-a uitat la trupul meu, măsurându-mă din ochi de sus până jos apoi mi-a întins prosopul şi mi-a spus zâmbind:

– Aerul voastră funcţionează, tocmai l-am pornit. Problema noastră este rezolvată. Mai aveţi şi altceva de rezolvat… prin casă?

– Ar fi ceva… cred că am o problemă cu lumina în dormitor.

Nu-mi mai pusesem prosopul în jurul meu, îl ţineam pe tot în faţă. Horia m-a urmat spre dormitor uitându-se cu ochii mari la fesele mele.

– Ce problemă aveţi la lumină?… m-a întrebat el văzând că deja este lumina aprinsă.

Nu i-am răspuns, am stins lumina am dat drumul la prosop, apoi m-am lipit de el cu mâinile pe pieptul lui lucrat, tare ca piatra. M-a cuprins cu braţele, apucându-mă ferm de fese pe la spate. Oftam intens, îmi plăcea cum mă strângea de fese. De mult nu mai o făcuse cineva atât de bine. Mi-a dat o palmă peste ele, făcându-mă să tresar şi să suspin a plăcere.

Cred că nu purta chiloţi, i-am simţit penisul întărit ce stătea să rupă cracul pantalonului. Şi-a desfăcut fermoarul a scos un ditamai penisul din pantaloni. Mi-a pus mâinile pe umeri şi mă apăsa în jos până am ajuns în genunchi în faţa lui. I-am prins penisul cu ambele mâini, minunându-mă cât de mare este. Abia îl cuprindeam pe lungime cu mânuţele mele delicate.

Entuziasmată, l-am cuprins cu buzele sugându-l uşor. Gemea… cu mâna mă trăgea de sâni, îmi prinsese sfârcurile şi se juca cu ele. Prinsă în “magia” momentului… încercam să-l cuprind pe tot în gură, dar nu am reuşit. I-am lins penisul de sus până jos… la marginea pantalonului. Tipul a băgat mâna în pantaloni şi şi-a scos “bijuteriile” afară.

Nu puteam să ratez asemenea ocazie. Mă săturasem să tot sug la vibratorul meu, vroiam ceva natural. I-am poziţionat penisul în sus… coborând cu limba de-a lungul penisului până la testicule, le-am lins pe rând, apoi am luat câte unul în gură jucându-mă cu limba în jurul lor.

Eu mai vroiam dar el se excitase foarte mult. M-a ridicat de jos, m-a răsucit şi mi-a indicat să mă aplec sprijinindu-mă cu mâinile de pat. S-a pus în genunchi, mi-a desfăcut picioarele… gura lui s-a lipit de vaginul meu, simţeam cum intră… suspinam şi mă împingeam tot mai mult spre el… să mă pătrundă mai adânc. S-a dat puţin înapoi. Un deget m-a pătruns… după câteva mişcări du-te-vino a intrat şi al doilea… ahh… eram fleaşcă, mă umezisem abundent. Îl vroiam în mine. Parcă mi-a citit gândurile, s-a ridicat în picioare, a intrat adânc în mine ţinându-mă ferm de mijloc. S-a aplecat de câteva ori şi m-a tras de sfârcuri… în gemetele noastre am avut un orgasm intens.

Se lovea de mine tot mai puternic… penisul imens aluneca în mine cu putere. Am ieşit din el, m-am pus în genunchi şi l-am supt din nou. Vroiam să simt gustul fluidelor noastre. Horia nu m-a lăsat mult, m-a ridicat şi m-a aşezat pe pat. S-a urcat deasupra mea… cu picioarele larg desfăcute, primeam cu bucurie mişcările energice ale tipului… exprimându-mă tot mai zgomotos. Cred că nu şi-a dat seama când am avut al doilea orgasm.

Ca un taur în călduri pompa în mine cu putere… nu mai ştiam de mine, aveam unghiile băgate în carnea lui. Gemea tot mai tare, ritmul un pic mai alert, speram să nu irosească sămânţa şi să mi-o ofere mie pe toată. L-am văzut încordat, gemând şi abia respirând… aahh… s-a ridicat de pe mine, şi-a frecat penisul de câteva ori… sămânţa a ţâşnit puternic până în dreptul sânilor, iar restul… s-au scurs uşor pe abdomen.

Înainte să plece mi-a arătat că funcţionează aparatul de aer condiţionat. Eu i-am amintit că mai nevoie de un om care să priceapă la toate.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Căldură mare… în sutien şi-n chiloţei”

  1. Draguţă poveste. Doar că am dezvoltat așa o indigestie la băiatul de la cablu/vecinul cu netul/livratorul de pizza/reparatorul de aere condiţionate. Dar, fără îndoială, frumos scris.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d