Invitaţie la… cafea

– Bună… când ieşim şi noi la o cafea?

Cu această întrebare simplă s-a prezentat în faţa mea, fără să se prezinte mai întâi, un pic arogant, dar cu un aer misterios, privirea pătrunzătoare, buza de sus încălecând-o uşor pe cea de jos. Înainte să-i răspund, mi-am afişat un zâmbet discret, privindu-l pe sub gene direct în ochi. M-am prefăcut puţin, cu un aer de femeie inocentă, l-am studiat, măsurându-l din cap până la picioare. … 

Până şi poziţia corpului emana un aer de masculinitate. Spatele drept, pieptul înainte, bărbia uşor ridicată… un pic superior… mâna dreaptă în buzunarul de la pantaloni, picioarele depărtate… cât avea lăţimea în umeri, vârfurile de la pantofi îndreptate în direcţii opuse.

– Un adevărat domn se prezintă când se adresează unei doamne…, i-am pus eu uşor ironică…

– Cum să nu… dacă mă prezentam de la început remarca nu-şi mai avea sens, iar eu vroiam să te determin să-mi vorbeşti.

Exact cum l-am ghicit, cu un aer de superioritate. Conversaţia a durat ceva, până la urmă am acceptat să facem câţiva paşi împreună fără să ne atingem. Mi se părea interesant ca bărbat, avea cuvintele la el, cu un aer superior, dar în limite decente.

Ne oprisem în apropierea unei cafenea. L-am făcut atent că suntem în apropierea ei şi dacă mai este valabilă invitaţia.

– Oare de cafea avem noi nevoie? Cred că puteam să sărim peste… de data asta… prea multă cafea nu face bine…

În timp ce-mi spunea aceste lucruri s-a apropiat tot mai mult, aproape că se lipise de mine. Cu degetele mi-a mângâiat delicat obrazul stâng, iar zâmbetul capăta tot mai mult contur. Mă fixase cu privirea, parcă nici nu a clipit în tot acest timp.

– Care sunt nevoile noastre în acest moment?… l-am întrebat eu cu un aer uşor naiv, în timp ce îmi plimbam ochii când la stânga, când la dreapta.

Crezusem că l-am blocat cu întrebarea mea, deşi era prea uşor. Răspunsul lui a fost altfel decât cum m-aş fi aşteptat. Îmi doream asta, dar a fost ceva neanunţat… ce m-a surprins într-un mod plăcut. S-a aplecat şi m-a sărutat pe buze, apoi s-a retras aşteptând reacţia mea.

– Hmm… acestea sunt nevoile tale în acest moment?… destul de previzibil, pentru un bărbat…

Nu am apucat să termin bine ce aveam de spus că s-a năpustit asupra mea sărutându-mă luându-mă pe nepregătite. I-am pus mâinile în jurul gâtului şi i-am răspuns la sărut. Mi-a eliberat gura, m-a prins uşor de fese… zâmbind mi-a făcut cu ochiul să-l urmez.

Nu departe de noi se afla un hotel cochet. Entuziasmaţi, ca doi adolescenţi am dat fuga către el. În cameră, îmbrăţişaţi, lipiţi de zid… ne sărutam, încercând să ne dezbrăcăm iute de haine. Golanul, a fost rapid când mi-a descheiat rochia, lăsându-mă în chiloţei şi sutien, iar pe el abia reuşisem să-l deschid la cămaşă, după ce şi-a aruncat haina pe un scaun.

– Nu-i corect… joci dur. Aproape că m-ai dezbrăcat de tot, iar pe tine abia am început să te dezbrac…

– Să te ajut şi eu în acest sens… îţi ofer un mic ajutor…

Şi-a deschis prohabul, apoi şi-a scos penisul afară.

– Asta-i tot?…

– Am spus… un mic ajutor…

Până la urmă am reuşit să-l deschei la cămaşă. El se împingea în mine… penisul tare mă împungea în stomac. L-am prins cu o mână şi am început să-l frec. Nu ne mai săturam din sărutat… amândoi doi pupăcioşi. Şi-a mutat gura mai jos… m-a muşcat uşor de bărbie, alunecând pe gât… a ajuns la umăr, m-a muşcat şi acolo.

-E timpul să te muşc şi eu, i-am spus eu hotărâtă.

M-am aşezat în genunchi… îi ţineam penisul în poziţie verticală, în timp ce îl lingeam la vârf. După ce l-am umezit bine cu salivă, l-am luat în gură. L-am privit în ochi… privire laser. Se uita la mine. Apăsam doar cu buzele… treptat, dinţii mei au intrat în scenă. Nu l-am muşcat, doar vroiam să le simtă prezenţa.

Chiar a simţit asta, mă privea atent şi gemea uşor. Cred că să se gândea în acele momente… sper că nebuna asta să nu mă muşte cu adevărat. Mai mult i-am dat senzaţii tari, nu aveam de gând să-l muşc. Câteva momente mai târziu… trecusem de la agonie la extaz. Buzele şi limba se jucau sfios cu penisul lui. Aluneca agale printre buzele mele, făcându-l să uite prin ceea ce trecuse.

M-a prins de braţ şi m-a ridicat. Dintr-o smucitură mi-a rupt chiloţeii şi i-a aruncat pe jos, apoi m-a apucat de braţ şi m-a aruncat pe pat. M-am întors cu faţa spre el având o privire plină de reproş. S-a dezbrăcat imediat de haine s-a urcat în pat, mi-a desfăcut larg picioarele… nu era greu de ghicit ce urma să se întâmple, dar el a întârziat puţin momentul, intenţionat a făcut asta, l-am simţit.

Când şi-a lipit gura de labiile mele am scos un sunet de uşurare. Cu o mână îi apăsam capul de vaginul meu… limba intrase adânc în mine sorbind din sucul femeiesc. Aproape că ţipam de plăcere… apăsam cu ambele mâini, vroiam să-mi devoreze păsărica… aşa cum îmi place mie.

S-a smucit de câteva ori până s-a eliberat din strânsoarea mea. Mă “iubea” din priviri… îi venea să mă mănânce. S-a urcat deasupra mea şi m-a pătruns imediat. Mi-a luat picioarele şi le-a pus pe umerii lui laţi. Sprijinit în braţe, mă privea ca şi când mă ura, pe alocuri scrâşnea din dinţi, în timp ce pompă în mine… fără milă.

Începuse să mă doară picioarele datorită greutăţii lui. Aş fi vrut să-i spun asta dar nu vroiam să-i dau satisfacţie. S-a oprit, s-a ridicat… m-a întors cu faţa în jos. De la capătul patului a luat o pernă, pe care a aşezat-o în dreptul bazinului. S-a urcat peste mine… cu degetele trăgea uşor de fesele mele… îi simţeam penisul nehotărât… unde să intre.

A intrat în vagin. S-a lăsat peste mine, aproape că mă strivea cu trupul său. Mişcările erau destul de energice… se auzeau zgomote ciudate de la modul în care se lovea de fesele mele. Mi-am băgat cu greutate o mâna între picioare, să-mi stimulez clitorisul… începusem să mă încordez… aveam ochii închişi, trăim scena, încercam să o vizualizez.

S-a oprit… din nou. A revenit în poziţia şezut… a scos penisul din mine. M-a apucat de fese cu ambele mâini, trăgând într-o parte şi alta… i-am simţit vârful în jurul anusului… a împins uşor… mi-am arcuit uşor trupul, ridicând bazinul mai mult.

Cu ajutorul oferit a reuşit să intre… după câteva mişcări lente, s-a aşezat din nou peste mine, apoi a împins cu putere până a intrat toată… făcându-mă să scot în icnet puternic… o uşoară senzaţia de durere amestecată cu senzaţia de plăcere.

Plăcerea se amplifica cu cât se mişcă mai mult. La rândul meu… îmi frecam energic clitorisul… gâfâiam amândoi destul de puternic, îi simţeam respiraţia în ureche… aahhh… aproape în acelaşi timp. Orgasmul puternic m-a făcut să tremur şi mai tare. La scurt timp… lichidul călduţ îmi invadase orificiul.

S-a dat jos de pe mine şi s-a aşezat pe pat cu faţa în sus. M-am întors către el, am pus capul pe pieptul lui şi i-am spus:

– Ai fost minunat, iubitule!

– Şi tu ai fost minunată… după ce facem un duş, urmează repriza a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.