Bombonica dansatoarea

La noi în firma se obişnuieşte organizarea de petreceri corporate la fiecare sfârşit de an pe cheltuiala firmei. Distracţie cât cuprinde, cadouri, muzică bună, dans… este momentul în care uităm de tot stresul acumulat în timpul anului. Regula numărul unu… neapărat să venim însoţiţi… să fim o mulţime de oameni care se distrează. Acesta regulă a permis să ne cunoaştem mai bine între noi, să ne facem noi prieteni. … 

La ultima petrecere şeful meu o căuta cu privirea pe soţia mea. L-am observat de multă vreme cum i se scurg ochii după ea în timp ce se ea dansează foarte energic. Deşi soţia lui este mereu prezentă, reuşeşte cumva să o soarbă din priviri, fără să fie observat… sau cel puţin aşa cred. Iniţial, nu i-am spus soţiei că şeful meu are bucurii la ea.

Uneori, din senin, apare la biroul meu cu o cană de cafea în mână, bea din ea şi mă întreabă punctual despre activitatea mea. După ce primeşte răspunsurile dorite… dacă nu sunt probleme, schimba uşor subiectul de la activitatea de la birou la viaţa personală… sfârşind cu întrebarea ce mai face Andra… bombonica dansatoarea, cum îi spune el.

Până la urmă i-am spus soţiei că şeful meu întreabă deseori de ea, iar la ultima petrecere de sfârşit de an i se mărise pupilele văzând-o cum dansează. S-a amuzat la început. S-a gândit un pic apoi mi-a spus:

– Ca să înţeleg… mă place pentru felul cum dansez sau pentru… sex?

– Nu cred că îl interesezi pentru felul cum dansezi…

– Te-ar deranja dacă aş face sex cu el?… mai ales că noi am avem experienţă în schimb de parteneri…

– Nu ştiu… nu cred… dar poate că nu ar fi bine să amestecăm viaţa personală cu partea profesională… zic şi eu.

– Ai dreptate în felul tău. Ştiu la ce te gândeşti… să nu se afle… prejudecăţi, tabu-uri, răutate… dar el are tot interesul să nu afle nimeni, mai ales că putem să obţinem ceva avantaje din asta. De multă vreme aştepţi mărirea de salariu, plus postul de şef de departament. Îl meriţi, eşti cel mai bun din firmă şi ai ocazia să dovedeşti că poţi să faci faţă acestei provocări. Ce zici?

– Ideea nu este rea, dar cum să… punem în practică şi mai ales… să obţinem avantajele?

– E simplu… când te mai întreabă de mine, schimba şi tu subiectul şi aminteşte-i de discuţia avută între voi despre mărirea salariului… apoi vezi ce zice… poate reuşeşti să-l faci să spună ce doreşte de fapt.

A doua zi eram pregătit. Îl aşteptam să vină pe la biroul meu şi să mă chestioneze… ca de obicei. Însă nu a venit. A trecut pe la mine a doua zi, dar conjunctura a făcut să mai fie şi alte persoane în jurul nostru şi nu puteam vorbi liber. Într-o vineri a venit pe la biroul meu, cu cana de cafea în mână, să mă întrebe ceva… nu contează ce.

Se pregătea să plece imediat după ce a primit răspunsul, însă eu l-am făcut atent să mai rămână puţin pentru că doresc să-l întreb ceva.

– Şefu… referitor la discuţia noastră… mi-aţi promis că vă gândiţi dacă îmi oferiţi mie postul de şef de departament şi… o mărire de salariu…

– Ovidiu… aşa este, am spus că mă gândesc. Chiar am uitat de asta… am şi eu multe pe cap. Acum nu am un răspuns pentru tine.

Simţeam că-l pierd, îl vedeam cum bate în retragere. Singurul lucru ce l-ar putea determina să se gândească mai iute era chiar… bombonica dansatoarea.

– Şefu… am o idee… după program, nu vreţi să veniţi la mine acasă să discutăm, Andra a făcut plăcintă cu mere, o să se bucure să vă vadă, ce ziceţi?

La auzul numelui soţiei mele i s-a destins faţa, s-a luminat puţin. S-a bâlbâit puţin apoi mi-a spus:

– Da… este o idee bună, trec pe la voi, dar nu stau mult… că mă aşteaptă soţia, se supără dacă întârzii prea mult.

După ce a plecat, i-am trimis rapid soţiei un mesaj despre discuţie şi că îl vom avea drept musafir. Răspunsul ei… mai mult decât încântată. Ca să nu trezim suspiciuni, eu am plecat înainte cu maşina mea, urmând să ajungă şi el mai târziu.

Acasă, Andra se pregătise. Vroia să-i sucească minţile cu orice preţ. Era îmbrăcată cu un halat semi transparent alb din satin, prin care se putea vedea… tot. Sfârcurile ieşeau în evidenţă împungând materialul. În funcţie de unghiul în care te aflai, se putea vedea forma trupului, linia sânilor şi a picioarelor.

– O să-l înnebuneşti de tot, i-am spus eu… mâncând-o din priviri.

Şeful meu a ajuns şi el după vreo 30 de minute. L-am întâmpinat. De cum a intrat mi-a spus că nu o să stea mult. S-a făcut comod pe canapeaua din sufragerie. Părea puţin iritat, poate din cauza subiectului. Imediat şi-a făcut apariţia şi Andra. S-a oprit în tocul uşii, sprijinindu-se cu mâna de el, arcuindu-şi un picior… lăsând să se vadă piciorul prin crăpătură halatului, aproape tot.

Şefu a rămas impetrit, cu gura semi deschisă. S-a apropiat de canapea cu mişcări lascive. Pe el îl treceau toate transpiraţiile. L-am văzut cum încerca să-şi lărgească puţin gulerul de la cămaşa, trăgând de nodul de la cravata ce devenise brusc… prea strâns.

– Sunt foarte încântată că aţi venit pe la noi… Ovidiu a uitat să menţioneze acest lucru. Nu am pregătit nimic.

– Ei… nu-i nimic… spuse el uşor bâlbâit.

– Iubitule, ar trebui să mergi că cumperi ceva de la magazin… o sticlă de vin roşu, ştii tu de care…

– Dar nu trebuie să vă deranjaţi, sunt şi cum maşina… nici nu stau mult…

– Un păhărel… nu se pune…

Dintr-o singură privire mi-a făcut semn să plec. Mesajul era clar, nu trebuia să vin înapoi prea repede. Andra a preluat controlul discuţiei. Şeful meu rămase mut de uimire. Abia îşi găsea cuvintele să răspundă. Mai mult aproba din inerţie. Andra pregătise muzica specială, de care eu nu aveam habar.

– Ştiţi că mie îmi place mult să dansez…

Din boxe se auzea o melodie lascivă, erotică.

– Haideţi să dansăm împreună…

Prinsese curaj, timiditatea de la început dispăruse. S-a ridicat de pe canapea, cu mâinile a prins-o de mijloc, ea şi-a pus braţele în jurul gâtului său. Rămăsese setat cu un zâmbet permanent… privirea îi aluneca spre decolteul ei. Ea se lipise total de el. Se mişcau agale, în paşi de dans. Andra deţinea controlul, iar el nu părea să realizeze asta. Cred că uitase că eu tocmai plecasem, urmând să mă întorc… atunci când trebuie.

Cred că era şi foarte excitat. O mână îi alunecase pe halatul lucios, desenând conturul funduleţului bombat. S-a oprit din mişcări apoi a strâns-o ferm de fesa dreaptă.

– Dle Ivaşcu… dar ce mâna puternică aveţi…

– Spune-mi pe nume, Radu.

La scurt timp, a vrut să o sărute pe gât pe Andra. Ea şi-a mişcat capul într-o parte oferindu-i cale liberă. A sărutat-o pe gât… apoi a urcat mai sus. Ajuns la ureche, i-a prins lobul urechii între buze sugându-l delicat. Andra gemea uşor… poate chiar se pricepea tipul.

Ca să grăbească puţin lucrurile, Andra a pus o mâna între picioarele lui şi l-a strâns uşor de bijuteriile familiei. El a rămas mai mult decât uimit. Atitudinea ei mai curajoasă a fost pe placul lui. Poate că se gândea că vor termina mai repede până să ajung eu înapoi.

Andra rămase cu mâna între picioarele lui, el a făcut un pas înapoi. Cu ochii mari, zâmbind discret, a deschis cordonul halatului. Dezvelindu-i trupul, a rămas mut, muşcându-şi buza şi sfârâind din dinţi. Halatul lucios a alunecat uşor, cu ajutorul lui, prăbuşindu-se la picioarele ei. Penisul se întărise. Până şi Andra a fost curioasă să vadă ce are acolo.

– Hhhmm… dar ce avem noi aici?!…

S-a lăsat în genunchi în faţa lui. Îi privea trupul tremurând de emoţie. L-a deschis la pantaloni, penisul erect a fost scos din strânsoarea chiloţilor. S-a uitat fix în ochii lui… i-a prins penisul cu o mână, s-a dus cu gura direct la testicule. Întâi le-a lins pe rând, apoi a luat câte unul în gura sugându-l şi alintându-l cu limba, în timp ce îi decalota penisul cu grijă.

Gemea din ce în ce mai tare. Posibil că nu era obişnuit cu astfel de tratament, acasă, de la soţia lui. Andra l-a văzut destul de încordat, suspinând zgomotos. S-a gândit că ar trebui să se grăbească, altfel el va ejacula înainte să apuce să o penetreze.

L-a prins iute vârful penisului sugându-l energic, mai mult să-l umezească bine de tot. S-a ridicat, apoi s-a întors cu spatele la el. Cu o mână l-a prins de penis şi a vrut să-l potrivească în vagin.

– Nu stai, zise el… vreau să continui cum ai făcut înainte…

-… şi nu mă penetrezi şi pe mine… vreau să te simt adânc în mine…

S-a împins în el cu putere. Mâinile lui au prins-o de mijloc mişcându-se mai lent. În compensaţie, Andra se lovea de el energic. Vaginul umed permitea o culisare rapidă a penisului. Începuse să-i placă şi ei, însă ea încerca să fie atentă la semnalele lui, ca să nu ejaculeze în interior.

La puţin timp, l-a simţit gâfâind mult mai puternic. A ieşit brusc din el, s-a pus în genunchi, năpustindu-se cu gura asupra penisului. L-a supt de câteva ori, cu mişcări ample, apoi l-a eliberat… s-a ridicat cât să ajungă cu sânii în dreptul penisului. L-a potrivit între sânii ei mari. Cu mâinile l-a fixat foarte bine.

Mişcările energice, în sus şi în jos, îi permitea să ajungă cu limba la vârful penisului. De câte ori avea ocazia, limba făcea rotocoale în jurul lui. El era înnebunit… îi tremurau genunchii, se ţinea cu o mână de ea să nu cadă… aahhh… sămânţa lui ţâşnit stropind-o pe bărbie, iar restul s-a scurs uşor între sâni.

Epuizat, s-a aşezat pe canapea. Andra i-a adus un prosop să se şteargă. I-a luat ceva timp până să-şi revină, nu mai are nici vârsta de la prima tinereţe. Se pregătea să plece. Eu abia intrasem pe uşă cu o sticlă de vin roşu în mână. Roşu la faţă mi-a spus că nu mai poate să rămână, că a stat prea mult.

Pe fugă a apucat să-mi spună că voi primi 20 de procente în plus la salariu, iar despre postul de şef de departament, nu poate să ofere un răspuns imediat.

După ce a plecat şeful meu, Andra mi-a spus satisfăcută:

– E un început, ajungem şi la postul ăla cât de curând…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.