Funduleţ apetisant… la sfârşit de program

Avusesem o zi destul de încărcată, plină de livrări, prin tot oraşul. Mă simţeam obosit şi abia aşteptam să se termine programul, să mă duc acasă. Mai pe seară am primit o nouă comandă de pizza în partea cealaltă a oraşului. A trebuit să mă duc, clientul îmi plăteşte comisionul şi poate… mă aştept şi la vreun bacşiş consistent. Zona o cunoşteam, nu era greu să găsesc adresa. Speram să fie ultima livrare pentru mine, după o zi aşa de aglomerată. … 

Ajuns la destinaţie, am sunat la interfon, vocea unei femei s-a auzit la capătul celălalt, părea entuziasmată. Sigur îi era foame. Apartamentul nu era prevăzut cu sonerie, aşa că am bătut la uşă. Mi-a deschis o femeie ce nu părea mai mare de 30 de ani. De cum a deschis uşa m-a poftit să intru înăuntru.

M-a surprins lumina stinsă din apartament. Undeva într-un colţ era aprinsă o lampă prevăzută cu un abajur imens ce direcţiona lumina spre tavan. M-am gândit că poate face economie la curent. A încuiat uşa după mine, apoi s-a întors cu spatele la mine şi a plecat într-o altă cameră, spunându-mi că-mi aduce imediat banii.

În lumina obscură i-am putut vedea picioarele frumoase, destul de lungi. Era îmbrăcată într-un furou ce-i acoperea funduleţul sexy. În picioare purta o pereche de papuci cu puf. Am aşteptat câteva minute până a venit din acea încăpere. M-a întrebat:

– Cât ai spus că face?

– 33 lei, i-am răspuns eu.

La intrare, în apropiere de uşă, la o distanţă destul de mică se afla un fotoliu. Femeia s-a dus către acel fotoliu, aşezată cu spatele la mine. S-a aplecat în faţă şi căuta în geanta ce se afla acolo. De cum s-a aplecat, furoul s-a ridicat oferindu-mi o vizibilitate generoasă asupra funduleţului ei, cu un şnuruleţ închis la culoare între fese, de la chiloţei. Ea căuta în geanta stând aplecată.

Imaginea cu această femeie aplecată, cu fesele albe parcă strălucind în întuneric… picioarele drepte, apropiate, coapsele pline şi gambele alungite mi-au trezit dorinţa de a face sex. Vroiam să o ating, fiind la cel mult 1 m distanţă de mine.

M-am apropiat mai mult. Spunea acolo câte ceva, dar eu nu înţelegeam ce spune. Din când în când îşi mişca funduleţul spre dreapta, când spre stânga. Îmi venea să o ating pe fund. Am îndreptat mâna către funduleţul ei, palma pregătită să o apuce de fese, să o strâng cu putere. Puţin a lipsit ca să o ating, apoi mi-am retras mâna, dar nu pentru mult timp.

Dorinţa era mult prea mare. Am făcut aceleaşi mişcări de câteva ori. Vroiam să-i simt pielea, să-i strâng carnea cu degetele. Începuse să-şi mişte fundul mai des, cu mişcări mai ample. La un moment dat m-a întrebat:

– Cât ai zis?… 33 lei?

Nu i-am răspuns. În mine se ducea o luptă… dacă să pun mâna pe acel funduleţ sau nu. Instinctul sexual a fost mai puternic. I-am atins fesa dreaptă. Ea nu a spus nimic. Ba mai mult, îl mişca şi mai provocator. Văzând că nu are nimic de obiectat, am pus ambele mâini pe fesele ei strângând uşor. Rămăsese blocată. Se oprise din căutat. Îşi ridicase capul şi privea către înainte. Nu ştiu ce ar fi putut vedea prin acel semi întuneric, poate avea ochii închişi. O asemenea invitaţie nu trebuia ratată. Fără să o întreb sau să-i spun ceva, m-am descheiat la nasturii de la blugi şi mi-am scos penisul afară.

Am tras în jos de marginile chiloţeilor până jos la gleznă. Mi-am prins penisul cu o mână frecându-l uşor. Eram excitat, dar nu se întărise atât de mult. Am lovit-o peste fese cu penisul de câteva ori. După ce s-a făcut tare ca piatra, i-am depărtat puţin picioarele. Cu două degete i-am pipăit labiile… era atât de umezita încât am introdus un deget cu uşurinţă în vaginul ei.

De cum a intrat… a început să ofteze uşor. Era dornică. Fără să mai scoată un cuvânt aştepta cuminte în acea poziţie, sprijinindu-se în coate de spătarul fotoliului. I-am potrivit penisul între labii. Văzusem cât de excitată era, dar, prevăzător, am zis să nu forţez lucrurile intrând în ea brusc, agresiv.

Penisul a intrat uşor până la capăt. Oftatul ei se prelungise cu fiecare cm ce intra tot mai adânc. Am prins-o de mijloc, pantalonii alunecase de pe mine până au ajuns la podea. Mişcându-mă tot mai repede, ea a început să geamă tot mai tare. În liniştea nopţii se puteau auzi lejer gemetele ei, făcându-mă să mă mişc mai energic.

La un moment dat gemeam împreună cu ea, începusem să mă încordez… mă loveam de fesele ei cu putere… momentul orgasmului era aproape… ca un ultim efort, am strâns-o tare de mijloc, penisul a culisat pe toată lungimea, iar înainte să ejaculez… aahhh… am împins cu putere, adânc în vaginul ei. Am rămas aşa până am simţit că nu mai iese nimic din mine.

Am stat câteva minute aşa, înlănţuiţi. Penisul începuse să se înmoaie. Am ieşit total din ea. M-am îmbrăcat cu hainele, ea şi-a ridicat chiloţeii. Ne-am mulţumit reciproc, mi-a oferit banii ce îi avea pregătiţi în mână, apoi mi-a descuiat uşa ca să plec, urându-mi seară frumoasă înainte să închidă uşa după ea.

Abia aştept noi comenzi de pizza la această adresă…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.