Dezinvoltă în conversaţii… ruşinoasă în pat (1)

Multă vreme am fost doar amici, ne plimbam seara prin parcuri, aveam numeroase teme de discuţie. O perioadă a întâmpinat mai multe greutăţi. De fiecare dată mă suna pe mine. Să luăm puţin aer, să facem câţiva paşi împreună şi… să-şi descarce sufletul. De multe ori nu vroia un sfat de la mine. O bucura doar dacă eu eram prezent acolo, să o ascult. … 

Nici unul dintre noi nu avea o relaţie, dar nici nu ne gândisem să oferim o şansă unei relaţii intre noi. Ne cunoşteam de multă vreme, de-a lungul timpului ne-am deschis sufletul unul altuia în numeroase ocazii.

Se făcuse întuneric afară, cumpărasem ceva dulce de la magazin şi două sticle de apă. Plimbându-ne prin parc sticla mea s-a golit. Căldura toridă din timpul zilei s-a resimţit şi seara… înnăbuşitor de cald. Ne-am aşezat pe o bancă. Flavia a băut o gură din sticla ei şi mi-a oferit şi mie să beau, după ce a şters marginea sticlei cu mâna.

– De ce ai şters sticlă?

– Nu ştiu… din obişnuinţă, cred… de ce, te deranjează?

– Este ok, nu era nici o problemă pentru mine.

– Cred că am lăsat o urmă de ruj pe marginea sticlei…

– Dar poate eu vroiam să-ţi gust rujul… i-am spus eu, uitându-mă fix către ea.

L-a auzul celor spuse de mine, s-a oprit din mişcări şi s-a uitat fix în ochii mei. Distanţa dintre noi era destul de mică. S-a întins către mine şi m-a sărutat scurt pe buze. Nu fusese nimic premeditat, totul a fost spontan.

– Mai vreau… i-am spus eu, plin de emoţii…

M-a sărutat din nou, la fel de scurt, dar s-a retras foarte puţin. Cred că aştepta să fac eu următorul pas. Şi asta am şi făcut. Gurile noastre s-au unit într-un sărut lung şi pasional. Când i-am atins sânii s-a oprit. Nu pentru că nu i-ar fi plăcut, altul a fost motivul. Ruşinoasă din fire, mi-a spus să ne mutăm pe o altă bancă, mai puţin circulată şi luminată, deoarece îi este ruşine să se sărute în public.

Nu am obiectat, i-am respectat dorinţa. Ştiam o altă alee mai puţin circulată, iar întunericul… era perfect. Până am ajuns la banca nu am vorbit despre cele întâmplate mai devreme. De data asta părea mai timidă, după cum respira, emoţiile ei erau destul de mari, cred că şi ale mele.

Aşezaţi pe bancă, lipiţi unul de altul… am sărutat-o pe buze încet, apoi mi-am lipit gura de a ei. Amândoi respiram greoi. De multă vreme nu mai trăisem aceste senzaţii. Întâi i-am atins sânii pe deasupra bluzei, apoi mi-am făcut curaj şi am încercat să introduc o mâna pe sub bluză. M-a lăsat, nu a spus nimic… îi prinsesem sânul stâng prin sutien… vroiam să-i ating pielea, nu m-am mulţumit doar cu atât.

Am vrut să trag de sutien în jos să-i eliberez sânul… dar m-a oprit. Şi-a retras buzele, zâmbind, vizibil ruşinată mi-a spus:

– Dar ai tupeu nu glumă… vrei să mă dezbraci aici…

Un timp am stat îmbrăţişaţi, fără să spunem nimic, privind în sus către stele. În timp ce o conduceam spre casă m-a întrebat cum lucrez a doua zi. Nu ştiam de ce mă întreabă. După ce mi-a spus că este liberă peste două zile, am realizat că vrea să ne întâlnim. Apoi, spusele ei mi-a confirmat ipoteza.

Seara m-am gândit cu emoţii la ziua ce urma să vină. Nu mai făcusem de multă vreme sex şi mă gândeam să nu termin repede. Entuziasmat, cu gândul la ce am putea face… nu m-am putut abţine şi m-am masturbat.

În ziua întâlnirii mi-am aranjat să nu lucrez. Flavia a venit la mine în jurul prânzului. Am invitat-o la mine în cameră. M-a pus să închid uşa la cameră, să sting lumina şi las jaluzelele. Cei drept, era interesant în semi întuneric, dar aş fi vrut să nu ne ascundem.

Înainte să ne dezbrăcăm, ne-am sărutat mai multe minute. Cred că şi ea era nerăbdătoare. Mi-ar fi plăcut să mă lase pe mine să o dezbrac, dar mi-a spus să o las pe ea. Mai iute ca ea, am aşteptat gol aşezat pe pat până s-a dezbrăcat complet. Când a terminat a urcat în pat şi s-a aşezat cu spatele la mine, uşor ghemuită.

M-am întins la spatele ei, am sărutat-o pe umăr. Cu o mână am tras-o uşor spre mine, ca să se întoarcă. I-am căutat buzele… zgomotul buzelor noastre mă aţâţa şi mai tare. I-am pus mâna pe sâni… am tras de ei, i-am smotocit, apoi am coborât mâna între picioarele ei. Am vrut să introduc un deget în interior, dar nu m-a lăsat.

Dacă nu a vrut din prima nu am mai insistat. În schimb, m-am urcat deasupra, făcându-mi loc între picioarele ei. Aveam emoţii cât mine de mari. Nu mai atinsesem de multă vreme o femeie şi vroiam să profit de aceste momente.

Săruturile au coborât pe gât, îi prinsesem sânii cu palmele şi trăgeam uşor de ei. Sfârcurile excitate le-am lins… i-am prins pe rând între buze şi i-am supt hulpav. Parcă nu mă saturam de ei. Mi-am amintit că vreau să ajung între picioarele ei… să o gust… să simt gustul pierdut al unei femei.

Am ajuns, după ce am sărutat-o pe abdomen şi coapsele interioare, mă pregăteam să-i sărut labiile, dar s-a opus. Mâna mi-a blocat accesul. De data asta nu am renunţat uşor, am insistat să mă lase, rugând-o frumos. Până la urmă a cedat, dar nu a vrut să mă privească, a întors capul într-o parte.

Gemea şi suspina la tratamentul la care era supusă. Nu ştiam care era cauza pentru care nu a vrut să mă lase să-i fac cunilingus… dar era clar că îi place şi ei. Distracţia nu a durat mult, a băgat mâna între picioarele blocându-mi accesul şi mi-a spus ruşinată:

– Ajunge pentru moment…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d