Vanilie şi ciocolată… Liuba şi Naomi (2)

… Liuba şi-a făcut loc, mi-a prins penisul cu mâna stângă şi l-a prins cu buzele, făcând mişcări energice ale capului. Naomi a coborât mai jos către scrot. Buzele magice mi-au prins fiecare testicul, sugându-i zgomotos. Amândouă sugeau lacom, zgomotos. Le priveam atent pe cele două, sunetele lor mă aţâţau şi mai tare, penisul se întărise din nou… era gata pregătit, cu ajutorul nemijlocit al fetelor. … 

Naomi şi-a cerut porţia, a urcat prin partea ei către vârf. Liuba nu se îndura să împartă. Până la urmă s-a dat într-o parte, făcându-i loc colegei de apartament, iar ea a coborât cu săruturile la testicule. De câteva ori au schimbat rolurile între ele. Îmi plăcea ceea ce simţeam, trăirile erau atât de intense încât eram hotărât să finalizez oral a doua oară.

Liuba, a luat iniţiativa, ca de fiecare dată. S-a dat într-o parte, lăsându-i trofeul lui Naomi, iar ea s-a urcat deasupra mea, aşezându-se cu păsărica aproape de gura mea. Eram nerăbdător să o gust. Cu ambele mâini, am prins-o de bazin şi am tras-o spre mine. Micul smoc de păr, îngrijit, pe muntele lui Venus, demonstra o atenţia deosebită a felului cum se epila.

S-a aşezat cu toată greutatea peste gura mea. Abia reuşeam să-i sorb labiile aşa cum mi-aş fi dorit, reuşisem să pătrund cu limba în interior. Mâinile ei delicate mă atingeau pe obraz, mai mult de formă. Se uita la mine cu gura deschisă şi gemea intens, în timp ce Naomi continua să înghită tot mai mult din lungimea penisului meu.

La gemetele zgomotoase ale lui Liuba, Naomi s-a ridicat şi a venit înspre noi. S-a uitat puţin în jos, apoi şi-a prins cu o mână un sân, cu cealaltă a apucat sânul lui Liuba. Priveam atent în sus la felul cum se sărutau, limbile cotrobăiau în gura celeilalte, gemând şi suspinând la unison.

Aş fi vrut ca una dintre ele să rămână sus, iar cealaltă să mă călărească, însă Liuba nu era de acelaşi părere. Posibil ca asta era poziţia ei favorită. S-a ridicat de pe mine, au urmat câteva mângâieri şi săruturi cu Naomi, apoi s-a întins pe spate, cu picioarele arcuite, larg desfăcute. Şi-a dus o mâna între picioare, jucându-se cu clitorisul, apoi mi-a făcut semn să vin la ea.

Eu mă aşezasem deasupra ei, potrivindu-i penisul în vaginul umed. Naomi s-a aşezat lângă noi. Cu o mână îi smotocea sânii lui Liuba, o trăgea de sfârcuri. La un moment dat s-a aplecat şi a prins un sfârc între buze şi l-a supt puţin. După un timp şi-a îndreptat atenţia spre mine. M-a sărutat pe gât, pe umăr, cu o mână mă apasa pe fese, tot mai energic.

Liuba mi-a spus hotărât să mă ridic. O văzusem foarte încordată. S-a ridicat şi s-a aşezat rapid în poziţia doggy style. Am prins-o de mijloc. La îndemnurile ei am început să mă mişc tot mai rapid. Naomi s-a băgat pe sub ea şi a început să-i sugă sânii. Liuba îmi dădea contre, gemea şi ofta destul de tare. Se lovea de mine tot mai puternic… aahh… apoi s-a prăbuşit peste Naomi.

Aşteptam să văd ce urmează. Era clar pentru mine că ele controlau situaţia. Jucându-se una peste alta, Naomi şi-a făcut loc şi s-a băgat între picioarele lui Liuba. O apucase cu ambele mâini de fese şi o trăgea spre ea. La scurt timp Liuba s-a poziţionat perfect pentru poziţia 69.

Fetele uitase din nou de mine. Se răsuceau în pat, schimbând mereu rolurile. Le făcusem loc să se desfăşoare. Cu penisul erect ţinut în mâna stângă, îl frecam uşor, privind la ele, sorbind zgomotos din feminitatea celeilalte. La ultima răsucire, Naomi se afla deasupra, cu faţa spre mine. Vroiam să-i simt interiorul. Văzând că am destul loc, m-am dus în partea cealaltă a patului. Funduleţul apetisant îndreptat spre mine parcă mă ruga să-i acord atenţie.

Nu ştiam care va fi reacţia lor dacă le întrerup, însă m-am poziţionat mai aproape de ea, am ridicat-o un pic mai sus de mijloc. Cu mâna stângă îmi ţineam penisul pregătit. Nici nu a apucat să reacţioneze, poate că nici nu a vrut. Din prima încercare am reuşit să o pătrund.

S-a oprit puţin din activitatea ei, gemând intens, apoi s-a afundat tot mai mult între pulpele blondei. O ţineam puternic de mijloc şi o penetram viguros. Liuba s-a împins mai mult, băgându-se cu capul între picioarele mele. Mi-a pus o mână pe fese, ca să mă opresc.

Buzele şi limba îmi alintau testiculele. Naomi nu vroia să mă opresc, se împingea în mine tot mai mult. Spaţiul de la spatele meu devenise tot mai mic, fetele se împingeau, veneau mereu înspre mine, iar eu nu reuşeam să mai mă mişc.

Aveam de gând să face eu pasul, dar până la urma Naomi s-a ridicat m-a tras de mână şi mi-a indicat să mă aşez pe spate. Următoarea clipă era peste mine, potrivindu-şi penisul în vagin. Sânii dansau frumos în ritmul mişcării ei. Liuba s-a alăturat şi ea, mângâind-o şi sărutând-o pe Naomi peste tot.

Ritmul mişcărilor devenise tot mai alert. De câteva ori penisul a ieşit din ea. Cu răbdare l-a prins cu mâna şi l-a introdus înapoi, reluând mişcările, la fel de energice. Îi prinsesem sânii cu ambele mâini, trăgeam de ei, mă ridicasem puţin cu capul să-i prind sfârcurile. Ţinea capul în sus, cu ochii închişi, având gura uşor deschisă, respirând tot mai greu… ddaahhh… s-a mai mişcat de câteva ori apoi s-a împins puternic să rămână cu penisul adânc în ea.

Abia se mai ţinea în braţe. Liuba a venit la ea şi a început să o sărute. Cu greu a reuşit să-şi revină din spasmele orgasmului ca să-i răspundă la sărut. S-au sărutat puţin. Naomi s-a dat la o parte de pe mine şi s-a întins pe pat.

Liuba s-a aşezat între picioarele mele. O nouă repriză de sex oral… mă gândeam eu… oare se va alătura şi Naomi? Bucuroasă, a cules de pe penis rezultatul schimbului de fluide dintre mine şi Naomi. După ce a terminat, l-a prins cu o mână de la bază, s-a aplecat spre el şi l-a prins între buze de la vârf. Îi simţeam mişcările pe care le făcea cu limba în jurul lui.

În comparaţie cu Naomi, blondei îi plăcea mai mult să facă sex oral. Oftam şi suspinam în timp ce o priveam cu buzele alunecau uşor pe lungimea acestuia. Ritmul mişcărilor s-a schimbat brusc, dintr-o dată a început să se mişte tot mai repede.

Naomi privea la noi în timp ce îşi masa sânii. Vroiam să se alăture şi ea. Mi-am luat inima în dinţi şi am rugat-o să se alăture nouă. Am crezut că am convins-o, însă ea avea alt plan. A venit spre mine şi s-a urcat cu păsărica peste gura mea. Ştiam eu că mai uitasem ceva… uitasem să o gust şi pe ea. Se aşezase cu fundul pe pieptul meu, cât să pot ajunge cu buzele şi limba.

Liuba se ocupă de mine că o profesionistă. Gemetele noastre asigurau fondul sonor în încăpere. Zăpăcit de cele două fete am ejaculat puternic în gura blondei, ce nu s-a sfiit să culeagă toată sămânţă, doar pentru ea.

Aventura între noi nu s-a terminat aici, de multe ori am dormit la ele, fiind prea oboist să mai plec acasă. Liuba este cea care vine mai mereu cu idei noi, iar noi suntem dornici să le punem în practică.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vanilie şi ciocolată… Liuba şi Naomi (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.