Smotoci-mi-ai pisicuţa

Sâmbătă seara programasem o ieşire în centrul vechi cu iubitul meu, Paul şi Sorana. Atmosfera zgomotoasă, interesantă şi relaxantă în acelaşi timp, la fel cum o ştiam. Oameni mulţi la mese, oameni ce veneau şi plecau, oameni ce se aflau în trecere, completau tabloul unei seri de sâmbătă seara. Eu şi Cosmin preferam un alt local, dar la insistenţele lui Paul, am acceptat recomandarea lui, mai ales că şi Sorana a susţinut propunerea. … 

Localul destul de interesant, aglomerat, ca peste tot, muzică bună şi atmosferă plăcută. Mai târziu am aflat, printr-un anunţ public, că acea seară era una specială pentru local. Au vrut să ofere un program artistic invitând câteva fete să danseze pe muzica orientală.

Şi uite aşa îşi vor clăti ochii toţi bărbaţii, gândeam eu. Fetele şi-au făcut intrarea în ritm duios, pe o melodie lentă, apoi s-a făcut trecerea către o melodie mult mai ritmată. Bărbaţii erau înnebuniţi, fluierau, băteau din palme, le ieşise ochii din orbite. Aveau dreptate, aveau ce să vadă. Fetele arătau foarte bine, destul de frumoase, iar dansul din buric îţi cam luau minţile.

Începuse să-mi placă şi mie de ele. Dacă îmi plăceau mie, bărbaţilor nu aveai ce să le reproşezi. Fetele dansau şi se plimbau printre mese în ritm oriental. Privind atentă la buricul uneia dintre ele… mi s-a aprins gânduri necurate. Realizasem că mă atrăgea într-un mod despre care nu gândisem vreodată. Totul devenise schimbat la mine, îmi era cald, simţeam că nu am aer, mă umezisem între picioare. Cu greu am rezistat până s-a terminat programul.

Cosmin m-a văzut schimbată, dar a crezut sunt geloasă că el le admiră, într-un mod sexual. M-a întrebat la un moment dat când prietenii noştrii nu erau pe fază. Degeaba am încercat să-l liniştesc că nu asta este problema, tot nu m-a crezut. Şi totuşi, îmi era destul de greu să-i spun ce simţeam în acele momente. Aproape că am stricat seara lui, dar şi a celor doi. Cosmin nu a mai fost în largul lui, Paul şi Sorana au simţit şi ei ceva.

Mai devreme decât de obicei, am plecat spre casă, fiecare cu un alt taxi. Cosmin nu mi-a vorbit tot drumul până acasă. M-a condus până în faţa blocului, m-a sărutat şi a vrut să plece.

– Nu vrei să urci la mine?… l-am întrebat eu mirată.

– Ceva s-a întâmplat cu tine în seara asta, dar nu ştiu ce, nu ştiu cu ce am greşit.

– Nu ai greşit cu nimic, trebuie să mă crezi!

– Atunci, care era problema?

– O să-ţi spun într-o zi după ce îmi mai limpezesc gândurile, promit!… hai te rog, vino sus…

– De ce vrei să urc?

– Vreau să-mi smotoceşti pisicuţa… i-am spus eu râzând.

S-a luminat la faţă instant, m-a prins de mână şi a venit după mine. Ai mei dormeau, dar nu însemna că nu puteam face nimic. Eram împreună de multă vreme şi pusesem în practică multe fantezii. M-am întins pe pat, fără să mă dezbrac. Cu ochii închişi mă gândeam la dansatoarea ce mi-a dat palpitaţii şi m-a făcut să mă umezesc.

Cosmin nu avea habar la ce gândeam eu. S-a dezbrăcat iute, a stins lumina şi s-a urcat pe pat pe la picioarele mele. M-a sărutat pe gamba piciorului drept… ahh… apoi mai sus, a ajuns la genunchi… mai sus pe coapsă. Oftam şi suspinam uşor, mângâindu-mă pe trup… o mâna între picioare şi alta pe sâni. Mi-a ridicat marginea rochiţei băgându-se cu capul, sărutându-mă pe coapsa interioară.

Mi-a dat mâna într-o parte şi m-a sărutat între picioare, prin materialul textil. M-a prins de chiloţi, a tras de ei până m-a dezbrăcat, apoi s-a băgat din nou cu capul sub rochiţa mea. Întâi m-a sărutat pe labii… aah… cu degetul mi-a atins clitorisul, masându-l uşor… cu vârful limbii se plimba de sus în jos. Ajuns la clitoris, am tresărit, suspinând profund.

Am tras de bretelele de la rochie, apoi am tras de sutien… eliberând sânii ce ardeau. Sfârcurile deja întărite le-am prins între degete, trăgeam cu putere de sâni, îi apăsam puternic în timp ce mă zvârcoleam înfierbântată, excitată. Gândul că s-ar putea să-mi placă atingerea sexuală a unei alte femei mi-a oferit o senzaţie puternică de excitaţie. Îmi imaginam o astfel de scenă… Cosmin credea că toate reacţiile mele se datorează lui, dar era mai bine să creadă asta.

Nu mai aveam răbdare, l-am apucat de cap şi l-am tras spre mine. Nedumerit, s-a poziţionat deasupra mea. Picioarele desfăcute la maxim îl aşteptau pe el, pe “micul prinţ”, cum îmi place să-l alint. A intrat în mine ca-n brânză, dar tot nu m-am putut abţine să nu oftez puternic.

– Vezi să nu-i trezim pe ai tăi… mi-a spus la ureche pe un ton distrat.

Mi-a ridicat picioarele pe umerii lui. Apasa peste ei cu greutatea lui. Penisul intra în mine foarte adânc. Parcă ştia ce vroiam, se comportă un pic mai agresiv ca de obicei, iar asta îmi plăcea la nebunie. Nu a durat mult de la penetrare. Primul orgasm a venit pe neaşteptate, cred că şi pe el l-am surprins. S-a oprit din mişcări, văzându-mă încordată, suspinând puternic.

– Nu te oprii!… nu te oprii!

La invitaţia mea şi-a reluat mişcările, mai energice ca până atunci. O mână îl ţinea strâns de trup, cealaltă o aveam înfiptă în fesele lui, apăsând, să nu slăbească ritmul. Conştiincios, mi-a făcut pe plac, deşi l-am simţit că începuse să gâfâie… de oboseală. Nu era timp de repaus, cel de-al doilea era aproape, mai aveam puţin. I-am spus şi lui:

– Încă puţin!…

L-am strâns puternic cu braţul meu, unghiile au intrat în carnea lui… aahhh… orgasmul intens m-a făcut să uit pentru moment că nu suntem singuri acasă. Am ţipat la urechea lui, apoi am reuşit să mă controlez. Cu ochii închişi, zâmbetul discret în colţul gurii, aşteptam să reia mişcările ca să termine şi el.

Se odihnise destul. Şi-a reluat mişcările în forţă. A ridicat o mână şi mi-a dat un deget să-l sug. Era mai bine un penis, dar mă mulţumeam şi cu degetul, ştiam că-l excită pe el foarte tare. Dar de ce să nu facem altfel de data asta? Am scos degetul şi i-am prins două degete în gură, arătătorul şi cel mijlociu.

Aveam alt avânt la supt. Acum părea a avea diametrul unui penis. I-a plăcut şi lui ideea, pompa în mine cu putere, gemea şi suspina puternic, uitase de sfatul pe care mi-l dăduse mai devreme. Cu un ultim efort… aaahhh… şi-a scos penisul, mi-a eliberat picioarele. Sămânţa a ţâşnit puternic pe abdomenul meu. Aş fi vrut să termine în mine. Nu am apucat să-i spun, dar nici nu m-am supărat pe el.

Amândoi întinşi pe pat cu faţa în sus, mă gândeam la cum îi voi spune ce s-a întâmplat în seara aceea şi cum va primi şocul că eu mă gândeam la cum aş face sex cu o femeie în timp ce făceam sex cu el.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Smotoci-mi-ai pisicuţa”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.