Scopul scuză mijloacele

Activitatea în vânzări poate să aducă satisfacţii dacă este făcută cu plăcere. Pe lângă partea financiară, ai şi satisfacţii morale atunci când, prin contribuţia ta, ai făcut încă un client mulţumit. Lucrez la o firmă mare de amenajări interioare. Ca orice activitate de vânzări şi aceasta presupune atingerea unui target lunar pentru ca aspectul financiar să răsplătească munca depusă şi de asemenea, te scapă de un stres suplimentar la şedinţe. … 

Deşi ne dorim foarte mult să avem cât mai mulţi clienţi, eu şi colegii mei, sunt luni ale anului în care vânzările sunt în scădere, spre nemulţumirea şefilor ce nu obosesc să ne critice. Ne aflam în acea perioadă a anului, cu vânzări slabe. Trecuse mai bine de jumătate din luna iar vânzările mele nu erau spectaculoase şi nici nu părea să se schimbe ceva.

Când nu mai aveam nici o speranţă de redresare, a sunat un domn pe numărul de mobil ce era interesat de mobilarea unei locuinţe. În prima fază nu am înţeles prea bine ce presupunea acest lucru, dar am convenit împreună să ne întâlnim pentru o consiliere.

Adresa unde se afla imobilul era într-o zonă cunoscută cu multe blocuri la preţuri piperate. Dacă are bani de o locuinţă în acea zonă, sigur are bani pentru produse de calitate. Un astfel de client nu-ţi intră prea des pe uşă.

Domnul destul de sexy, îmbrăcat obişnuit, însă parfumul lui spunea totul, sigur era unul scump. De cum ne-am văzut a ţinut să menţioneze că nu prea se pricepe la amenajări interioare. De obicei, soţia era cea care lua astfel de decizii, însă fiind proaspăt divorţat avea nevoie de îndrumarea şi priceperea unei femei.

Pentru mine a fost ca un cadou suplimentar. Brusc mi-a trecut prin minte… al meu eşti! Eram convinsă că îl voi convinge uşor pentru mobilarea completă a apartamentului de trei camere. La început, m-am folosit de arsenalul din dotare… zâmbetul larg, ochii cât mai alunecoşi cu subînţeles, iar dacă te apropii mai mult, filtrezi cu el… nici un bărbat nu rezistă, îl ai la degetul mic, dar nu şi acest bărbat.

Nimic din ceea ce îi spuneam nu părea pe gustul lui. Nu vroiam să-l pierd. Încheierea acestui contract îmi asigura depăşirea targetului şi încă ceva peste. Trebuia să mă folosesc de toate trucurile posibile să-i distrag atenţia. Începusem să fac anumite mişcări ce ar fi părut neglijenţe… decolteul scos la înaintare, posteriorul îndreptat către el, buzele ţuguiate atunci când vreau să exprim aprecierea pentru alegerea făcută.

Găsisem un punct de plecare. Tipul de mobilă în camere, covoare, draperii, corpuri de iluminat… toate la preţuri de top. De obicei încep cu bucătăria la prezentări, însă cu acest bărbat am luat-o invers. În timpul discuţiei devenisem foarte apropiaţi unul de altul. L-am simţit că se uita în decolteul meu. Când vroia să-şi spună părerea mă atingea uşor pe mână, apoi, mâna lui s-a mutat pe braţ… braţul lui m-a cuprins de mijloc şi m-a tras către el.

Era un bărbat arătos, nu aveam ce zice, dar poate că am depăşit puţin măsura cu trucurile mele, iar acum tipul avea alte dorinţe. Eram într-o dilemă, mă gândeam că dacă îl refuz sau îl resping, toată discuţia noastră ar fost degeaba, dar nici nu eram convinsă că vreau să mă culc cu el. Speram să fie doar atât, să se mulţumească doar cu pipăitul.

Într-un moment de neatenţie, m-am simţit înghesuită într-un colţ al bucătăriei. Am încercat să ies elegant din acea strâmtoare dar nu am reuşit. M-a prins de mijloc, m-a tras brusc spre el apoi a încercat să mă sărute. Până la urmă l-am lăsat. Parfumul lui masculin, cu acel aspect bărbătesc dominat… m-a cucerit.

Ajunsesem în punctul în care nu mai opuneam nici un fel de rezistenţă. Ba mai mult, l-am tras spre mine până m-am lipit de zid. Mă excitasem, îi căutam gura să mă sărute şi mai mult. Mi-a desfăcut fermoarul de la rochie. Bretelele căzuse… sânii îmi ieşise afară. Nu mai conta nimic. Mi-a scos sânii afara din sutien, i-a prins cu ambele mâini, trăgându-mă de ei, ciupindu-mă de sfârcuri în timp ce mă săruta pe gât.

Mi-a eliberat un sân. Mâna s-a dus între picioarele mele. A tras de marginea rochiei până a ridicat-o de tot. Dintr-o smucitură mi-a rupt chiloţii tanga. Mmmm… un bărbat dur, dominant. Sigur motivul divorţului a fost infidelitatea. S-a aplecat să-mi sugă un sân. Un deget l-a băgat la mine în interior, mişcându-l din ce în ce mai repede… aahh… făcându-mă să suspin puternic.

Nu-mi doream să se oprească. Îl vroiam în mine. Eram atât de dornică încât m-am repezit la pantalonii lui, l-am deschis la curea şi la nasturi apoi i-am scos penisul afară. Am rămas fără reacţie când i-am văzut penisul mare. Aveam nevoie de ambele mâini ca să-l cuprind pe lungime. Nici în diametru nu era mic.

L-am frecat entuziasmată. Vroiam să mă aplec să-l ating cu gura, dar momentul nu s-a întâmplat. Parcă nu eram pregătită. În schimb, el mi-a prins un picior l-a ridicat în sus până la jumătatea lui, lăsându-mă să mă sprijin cu braţele de zid. Dintr-o mişcare m-a pătruns… aaaa… ca nici un alt bărbat de până atunci. Din doamna finuţă de mai devreme, elevată, îmi venea să ţip la el… dă-i, nu mai sta!

Parcă îmi ghicise gândurile, tipul era foarte dotat şi foarte energic. Mi-a scos tot suflul din mine. După un timp, mi-a lăsat piciorul jos, apoi m-a întors cu spatele la el. Mi-a făcut semn să depărtez un pic picioarele, cu mâinile m-a prins de mijloc. Eram nerăbdătoare să intre mai repede în mine. Nu m-a lăsat mult să aştept.

Penisul şi-a făcut loc rapid printre labii, pătrunzându-mă atât de adânc încât m-a durut puţin în interior. Nu aveam timp să mă vait, m-a luat într-o repriză de nu mai ştiam de mine. Mă strângea de fese, când de sâni… penetrându-mă viguros. Uitasem de mine şi de scopul meu acolo. Uitasem şi de faptul că nu purta prezervativ.

La un moment dat, i-am simţit un deget ce îmi cauta celălalt orificiu. Părea o idee grozavă, trebuia să simt un astfel de penis în mine, peste tot. Înainte să mă penetreze anal vroiam să ţin în gura acel mădular, să mă simt împlinită.

M-am mişcat până a ieşit din mine, rapid m-am lăsat în jos şi i-am luat penisul în gură. Era destul de mare pentru ce eram eu obişnuită. Am încercat să văd până unde pot să-l cuprind, dar abia reuşeam până la jumătate. Îmi îndeplinisem dorinţa, m-am ridicat în picioare şi mi-am reluat poziţia.

A umezit un deget, apoi a căutat cealaltă intrare. L-am primit cu bucurie mişcându-mă înainte şi înapoi. Mă pregătisem sufleteşte pentru ce urma să se întâmple. Penisul era pe punctul de a intra. El împingea uşor… m-am împins şi eu… aaaa… a intrat. Mişcările de început au fost mai lente, apoi, din ce în ce mai rapide. Mi-am dus o mâna între picioare să-mi frec clitorisul.

Gemea din ce în ce mai puternic, mâinile mă ţineau tot mai puternic de mijloc, se lovea de mine cu putere, în acelaşi timp cu el… aaahhh… s-a mişcat de câteva ori înainte şi înapoi, apoi a împins până a intrat tot şi a rămas aşa, umplându-mă cu sămânţa lui. Îi simţeam penisul cum îi pulsând în interiorul meu.

Am reuşit încheierea contractului şi mai mult de atât, am avut parte şi de un sex pe cinste.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.