Două femei în căutarea plăcerii

Mergeam plictisit pe străduțele întortocheate din zona centrală a Bucureștiului. Aveam nevoie de plimbarea asta după toată perioada aglomerată de la birou, așa că nu îmi doream decât să admir arhitectura zonei și copacii ale căror flori se lăsau purtate de vântul ușor, lăsând locul fructelor care începeau să mijească timid. Terasa discretă a unui restaurant care te îmbia cu meniul scris caligrafic pe un panou părea locul ideal de relaxare, mai ales că am putut observa prin gard că erau ocupate doar câteva mese. M-am așezat la una, într-un colț și am început să citesc absent știrile care se succedau pe ecranul telefonului. …

Rețineam doar o succesiune de imagini fără noimă, așa că l-am lăsat deoparte și m-am cufundat în paharul de vin roșu, a cărui savoare te purta departe, pe podgorii nemărginite zăcând leneșe sub lumina soarelui mediteraneean. Atunci le-am zărit prima dată, două femei atrăgătoare, tinere, care aparent discutau una cu cealaltă, dar care căutau discret cu privirea pe ocupanții celorlalte mese. Privirile noastre s-au intersectat de mai multe ori, de fiecare dată ele întorcând capul ca și când ar fi fost o simplă întâmplare.

Am observat că eu și ele rămăsesem singurii de pe terasă. Deja tipa brunetă era mult mai îndrăzneață, atunci când privirile noastre s-au întâlnit din nou am observat că nu se retrage, ba chiar schițează un ușor zâmbet. M-am apropiat de ele și le-am oferit ceva de băut, puteam cel mult să le par puțin penibil. M-am relaxat când au acceptat, ba chiar mi-au spus că pot să stau cu ele dacă vreau. Discuțiile au mers firesc, fără rețineri sau momente de tăcere jenantă. Părea că la fiecare înghițitură de cocktail mantia aparenței coboară și face loc unor femei care vor să se distreze.

Luiza era o blondă cu părul lung și drept și trăsături fine ale feței, iar Denisa o brunetă cu părul mai scurt și linii ale chipului puțin mai dure, care s-au relaxat odată cu primul zâmbet care i-a ridicat colțurile buzelor pline. Luiza era tăcută, iar rochița ei de mătase o transforma într-o apariție melancolică, evidențiată și de obiceiul ei de a asculta, cu capul sprijinit de palma cu degete lungi și subțiri. Denisa nu se ferea de nici un subiect, ea fiind cea care conducea discuția de multe ori, întrebările directe venind pe neașteptate, însoțite fiind mereu de o glumă care te făcea să întrebi ce își dorea de fapt să afle, cât era curiozitate, cât deschidere și cât doar un simplu joc.

Am aflat că ambele erau din orașe diferite, veniseră la București pentru un curs organizat de firma lor pentru noii angajați și urmau să plece ziua următoare. Am părăsit restaurantul târziu în noapte, când ne-au anunțat politicos că sunt gata să preia încă o comandă, dacă dorim. Am pornit toți trei agale, bine dispuși, ca vechi cunoștințe ce ne simțeam. Le priveam pe cele două femei, mergând braț la braț înaintea mea, silueta subțire a Luizei, care se acoperise peste rochie cu un pardesiu și fesele bombate și coapsele arcuite și ferme ale Denisei, prinse în blugii mulați. În fața hotelului lor mă pregăteam, deloc vesel, să le spun la revedere, dar Denisa s-a întors zâmbind și m-a întrebat:

– Urci, să mai bei un pahar cu noi?

Camera mică a Denisei avea un pat, un fotoliu înghesuit într-un colț și era luminat de niște veioze, fiind mai mult în semiobscuritate. M-am așezat pe fotoliu și în lipsa unor pahare am început să trecem de la unul la altul o sticlă de vin. Femeile stăteau una lângă alta pe marginea dinspre mine a patului. Acum, că îți dăduse jos jacheta, puteam vedea clar că Denisa nu purta sutien. Materialul deschis al bluzei lăsa să se profileze sfârcurile și sânii plini. Am văzut că pe măsură ce discuția devenea tot mai incitantă și râdeam deja cu toții fără a ne putea opri, mâna Denisei se așezase pe genunchiul Luizei, începând să o mângâie încet pe coapsă, pe sub rochița vaporoasă care îi urcase deja spre mijloc.

Timidă, Luiza se înroșise ușor, dar nu se retrăgea. Colega ei a prins curaj, sărutând-o pe umăr și gât, până când buzele celeilalte femei i-au răspuns pasional. Suspinau amândouă încet, uitând parcă de mine. Denisa i-a desfăcut rochia și a lăsat-o să cadă pe podea, dezgolindu-i trupul frumos, cu abdomen plat și sânii mici și fermi, prinși într-un sutien din dantelă. Cupele au căzut odată cu el, desfăcut de mâinile brunetei, lăsându-ne să admirăm sfârcurile tari, cu margini rotunde și ridate deja de excitație. Limba Denisei le-a atins pe rând, în timp ce mâna ei intrase deja între coapse și îi masa leneș labiile prin chiloți.

Luiza a gemut, încercând să îi ghideze mâna celeilalte femei cu mișcări apăsate ale bazinului, până când Denisa a împins-o pe spate și i-a smuls chiloții. O vedeam pe tipa blondă întinsă pe pat, cu picioarele larg desfăcute atârnând peste marginea lui, sprijinite pe podea. Bruneta stătea în genunchi, sărutând-o în interiorul coapselor și ocolindu-i vulva cu mișcări largi ale limbii. Luiza își dezmierda labiile, alunecând cu degetele între ele, căutându-și plăcerea.

Simțeam cum penisul se întărește și l-am eliberat, aruncând cu mișcări grăbite pantalonii și boxerii. Mă uitam vrăjit la spectacolul oferit de cele două trupuri, la limba Luizei care intră cu mișcări rapide în vaginul epilat al colegei ei, la mâinile cu degete lungi cu care femeia care primea plăcerea își prindea sfârcurile erecte și le strângea.

M-am apropiat de ele, tipa brunetă m-a simțit, s-a uitat la mine peste umăr și s-a ridicat în patru labe, continuând să o guste pe cealaltă. I-am tras blugii și i-am privit fascinat fundul bombat, în care chiloții păreau un mic fir care se pierde învelit de plăcere. I-am smuls și pe ei și am început să o sărut nebunește pe fese și între ele, degetele mele masându-i labiile zemoase. Am penetrat-o cu un deget, apoi cu unul și la rugămintea ei cu un altul, primindu-mă înăuntru și mișcându-se apăsat în ele.

S-a întors pe neașteptate și mi-a cuprins penisul cu buzele. M-am ridicat și am apucat-o de păr, i-a plăcut, sau cel puțin așa am perceput geamătul ei. Am obligat-o să îmi ia tot penisul în gură și am apăsat-o ușor, excitat de zgomotul pe care îl scoteau limba și obrajii ei care încercau să mă absoarbă. Denisa se uita la noi cu ochii întredeschiși, masându-și vulva în zona clitorisului. S-a ridicat și s-a așezat pe pat în patru labe, cu picioarele deschise, fesele mici lăsându-mă să îi văd labiile și despicătura dintre ele.

Am îndepărtat-o pe Luiza și i-am prins mijlocul blondei în mâini, potrivindu-mi mădularul între labiile ei. Am tras-o încet spre mine și mi-am plimbat penisul pe labiile ei, simțind cum clitorisul erect și fin îmi împinge pielea sensibilă a vârfului. Gemea la fiecare atingere și se împingea în mine. Am intrat ușor, era strâmtă, striga la fiecare apăsare, dar era un strigăt de dorință și nicidecum unul de durere. Am penetrat-o de mai multe ori, doar cu vârful mădularului, uitându-mi la Luiza care se așezase pe pat în fața Denisei, cu picioarele desfăcute și un triunghi mic de păr aranjat cu grijă care scotea și mai bine în evidență labiile groase și întredeschise.

Denisa și-a ridicat mai mult fundul spre mine și s-a sprijinit de coate, coborându-și capul către vulva care i se oferea și pe care a început să o lingă pe toată lungimea, penetrând-o din când în când ușor cu limba. Simțeam cum excitația o face să tremure și cum vaginul ei mi se deschide și mă primește adânc, strângându-mi întâi penisul și oferindu-i apoi pereții fini, acoperiți de sevă. M-am sprijinit de un genunchi și am intrat tot, până la testicule, ieșind apoi în întregime, cu mișcări lente. Deja ea gemea, nemaiputând să se stăpânească și îmi cerea să i-o trag adânc și puternic.

Am început să o trag spre mine, împingându-mă în ea sălbatic. Testiculele mele îi loveau trupul, vedeam cum penisul meu intră între labiile mici care se mulau pe el și îl lăsau cu greu să scape de îmbrățișare atunci când ieșea. Luiza s-a ridicat și s-a așezat lângă colega ei, în aceeași poziție, oferindu-mi amândouă o imagine pe care și-o dorește oricine: fundurile lor ridicate, rotindu-se provocator, unul mic, cu coapse tari, altul bombat, cu fese mari și coapse pline.

– Fute-mă! Vocile și gemetele lor se amestecau, invitațiile mă excitau, penisul îmi zvâcnea de dorință.

Eram fascinat de modul în care își trăia fiecare dintre ele plăcerea, de degetele lor care se mișcau rapid pe vulvă, în așteptarea mădularului meu, de vaginul strâmt al unei și larg al celeilalte, dar care mă lăsa să intru adânc, capul sensibil al penisului cunoscând noi puncte fine care îl întâmpinau cu nectarul lor. Luiza savura fiecare mișcare, ea era aceea care îmi ghida penisul, îmi arăta fiecare zonă sensibilă din vaginul ei și mă învăța să o penetrez. Denisa părea că atunci se descoperă și trăia cu intensitate îmbinarea trupurilor noastre. Nu avea timp de rafinamente, voia doar să o penetrez sălbatic, să intru în ea cât de puternic puteam.

Trupurile noastre goale care se loveau, mirosul sărat bărbătesc, combinat cu cel dulceag al excitației lor, strigătele de dorință formulate ca niște porunci, toate ne duceau departe de locul acela și ne făceau să căutăm plăcerea fără vreo reținere. Am ejaculat puternic în pizda Denisei, am stat în ea, am simțit cum tresare la fiecare jet gros de spermă, am privit-o cum se trântește pe spate cu ochii închiși. S-a încordat, prinzându-mi penisul în ea și m-a ținut așa minute bune înainte de a se prăbuși pe pat.

Părul frumos era răsfirat pe pernă, sânii fermi coborau și se ridicau odată cu respirația ei. Luiza a coborât repede cu capul între picioarele ei, lingând toată seva noastră care sclipea pe labiile femeii. Și-a apropiat buzele de ale Denisei, lăsând să alunece din gura ei saliva amestecată cu sperma mea, femeia primindu-le gemând, căutând apoi să culeagă totul cu limba.

Am adormit îmbrățișați, sub trăirile orgasmelor intense, primele raze ale soarelui îndemnându-ne să ne cunoaștem mai bine, să ne savurăm fără grabă și să descoperim noi plăceri.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Două femei în căutarea plăcerii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.