Sărutul furat a aprins pasiunea dintre noi (1)

M-a atras de la început. Avea ceva al ei şi nu-l puteam explica. Poate că blândeţea în glas m-a atras cel mai mult. Adaug şi timiditatea atunci când se adresa cuiva, deşi nu era chiar o puştoaică, ea fiind o femeie matură, la vârstă. Nici nu avea cum să nu te atragă, mai ales fizic, trupul natural nu-i arata primăverile strânse de-a lungul vieţii. Tot ce puteam să fac era să o plac de la distanţă, nu aveam curajul să-i împărtăşesc gândurile sau să fac primul pas… asta până la un moment dat, când situaţia s-a întors în favoarea mea. …

Ziua onomastică era un prilej favorabil să mă apropii mai mult de ea. Nu-mi făcusem un plan anume, aşteptam o sclipire de geniu din partea mea, speram să găsesc cheia care să-mi deschidă uşa către ea. S-a întâmplat să ajung un pic mai devreme la muncă, nici ea nu a ajuns la ora obişnuită. În birourile noastre colegii nu-şi făcuseră apariţia, dar nu eram singuri. În alte birouri se mai aflau câteva persoane.

Mi-am amintit că este ziua ei şi voiam să merg eu la ea în birou, dar a venit ea la mine să mă întrebe ceva… la fel de timidă şi de sfioasă, deşi vârsta era în favoarea ei. M-am ridicat de pe scaun cu gândul să o sărut… oriunde pot. Aflat lângă ea, am atins-o cu mâinile de mijloc… La mulţi ani, draga mea!… am dat să o sărut… a întins obrazul spre mine, dar eu i-am căutat buzele. Şi am reuşit, am sărutat-o scurt. Aşteptam reacţia ei. Pentru moment, a părut surprinsă de gestul meu, privindu-mă atent, cu o uşoară roşeaţă în obraji.

Nu i-am spus nimic, cred că şi ei, dar şi mie, îmi bătea inima cu putere, poate că emoţiile ei au ajuns şi la mine. Nu m-am oprit aici, am căutat să o sărut din nou, nu s-a împotrivit. Buzele apăsau pe ale ei, limba îşi făcuse loc printre buze, căutând-o pe a ei. Într-un târziu mi-a răspuns cu aceeaşi monedă. Strânsă în braţele mele, se cuibărise la pieptul meu, cu braţele interpuse între mine şi ea.

Mă excitasem, penisul se zbătea în chiloţi, cerea să fie eliberat. Cred că a simţit erecţia din pantaloni, în timp ce era lipită de mine. În încăpere se auzea doar plescăitul săruturilor noastre. Nu mă aşteptam să cedeze atât de uşor, să accepte atât de repede să se lase sărutată. Ştiam că mult timp nu vom avea la dispoziţie. Voiam să profităm de acele momente cât mai mult.

O lipisem cu spatele de un dulap, fără să întrerupem arta sărutului nostru. Şi-a pus braţele în jurul gâtului meu şi mă ţinea strâns, eu mă jucam cu sânii ei. Aveam mâna băgată pe sub bluza subţire direct pe sâni, pe deasupra sutienului. Aş fi vrut să o pipăi între picioare, degetele să-i atingă labiile, să o fac să mă dorească trupeşte, dar pantalonii de blugi, mulaţi pe ea, erau scutul perfect. Dacă îţi propuneai să o violezi, nu cred că reuşeai să o dezbraci, la cât de strânși erau pantalonii pe ea.

Un zgomot s-a auzit de pe hol. Imediat ne-am depărtat unul de altul, ne-am şters rapid la gură de urma de salivă ce ne umezise buzele, rapid şi-a aranjat hainele, eu mi-am ascuns erecţia ce devenise vizibilă. Înainte să intre cineva în birou, Izabela a ieşit pe uşă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Colegii au intrat la puţin timp. Pe lângă salutul obişnuit, încercam să par concentrat la activitatea mea, dar gândul meu se ducea la ea.

Începusem să realizez că era vineri, iar până luni, gândul meu ar fi rămas numai la ea, iar până urma să ne vedem din nou ar fi părut o eternitate. Despre săruturi şi îmbrăţişări nu mai zic. Dacă era posibil, m-aş fi dus la ea şi aş fi sărutat-o până ne dureau buzele pe amândoi.

De-a lungul zilei nici unul nu a adus în discuţie cele întâmplate. Nici nu am avut cum, datorită colegilor aflaţi prin preajmă. Fiecare a încercat să se comporte cât mai firesc posibil, încercând să ne vorbim ca şi înainte în interacţiunile pe care le-am avut.

Mă gândeam să rămân un pic peste program, poate rămânea şi ea, măcar 10 minute în care să o pot atinge, să ne strângem din nou în braţe şi să ne sărutăm în voie. Greu a trecut ziua, nu mă concentram deloc la ceea ce făceam. Câteva greşeli le-am corectat fiind atenţionat de către colegi.

Era aproape ora de plecare, unii dintre colegi au luat startul mai devreme. Nu puteam decât să mă bucur în sinea mea. Speram să se întâmple la fel şi la ea în birou. Sub pretextul că mă interesează ceva, m-am dus la ea, în timp ce mă chinuiam să inventez un subiect, i-am strecurat o hârtiuţă sub tastatură în care scria… Mai rămâi 10 minute după ce pleacă toţi, te rog

Timpul trecea cu greutate, nu aveam confirmarea că va rămâne, numărul ei de telefon nu-l aveam. Stăteam ca pe ghimpi aşteptând să plece toţi. Nu se mai auzea nimic pe hol, m-am ridicat să merg către biroul ei. În acelaşi timp ea venea spre mine. Ne-am întâlnit la uşă. Am închis iute uşa în urma ei, apoi ne-am aruncat unul în braţele celuilalt şi am început să ne sărutăm… gurile apăsau cu putere. Îmi venea să trag de haine să o dezbrac acolo, dar îmi era teamă să nu se întoarcă careva şi să ne prindă aşa.

M-am mulţumit să-i simt trupul lipit de mine, mâinile alunecau pe linia trupului… sânii îi striveam prin haine, mototolindu-i puţin bluza… fesele le-am strâns cu putere prin pantalonii de blugi. Icnea şi suspina de fiecare dată când o strângeam mai tare. Am prins-o de o mână şi am aşezat-o între picioarele mele, să-mi simtă bărbăţia ce părea că vrea să-mi rupă pantalonii.

Nu a zis nimic, nici nu a retras mâna, a continuat să-mi maseze zona… cu greu m-am abţinut să nu mă deschid la pantaloni şi să-mi scot penisul erect afară. Nu ştiam dacă este adepta sexului oral, dar mi-ar fi prins bine să-l scot din strânsoarea textilelor şi să mă las atins de mâna ei fină. Nu ştiu cât timp am stat împreună, dar parcă a trecut prea repede.

– Este timpul să plec, nu pot să mai rămân… ştii cum e…

– Da, aş fi vrut să mai rămâi… te doresc enorm de mult în clipa asta.

– Ştiu, ai răbdare, te rog. Încerc să ajung luni la fel de devreme, sau poate, mult mai devreme. O să avem timp să stăm mai mult.

– Aş vrea ca prima dată să mergem la un hotel. Dacă tot mergem mai departe, ar trebuie să fie ceva memorabil, ce zici?

– Da, este mai bine aşa. Trebuie să vedem cum procedăm.

– Ne gândim până luni la o soluţie.

Un ultim sărut înainte să plece. Mă simţeam ca un adolescent ce tocmai se sărutase cu o fată. Emoţia mă învăluise, dorinţa de revedere era puternică. Deja îmi părea rău că trebuie să plecăm acasă. Am lăsat-o pe Izabela să plece prima. După câteva minute de stat singur, mi-am imaginat numeroase lucruri pe care le puteam face împreună într-o cameră de hotel. Speram că ceea ce îmi imaginasem să aibă corespondent în realitate, speram să fie compatibilă sexual cu mine. Ca niciodată, abia aşteptam să vină ziua de luni…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sărutul furat a aprins pasiunea dintre noi (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.