Sex cu Maria… (1)

… Mergând uşor spre baie, complet dezbrăcat, mi se părea firesc să o găsesc pe Maria în fapt, în timp ce se masturba şi îşi freca sânii. Nu-mi amintisem să fi blocat uşa, poate reuşeam să o surprind. Înainte să o deschid, am pus urechea de uşă, să încerc aflu ce se întâmplă dincolo de ea. Îmi părea că aud nişte sunete interesante, în surdină. Penisul se ridica uşor. Mă incita ideea să o găsesc în plină acţiune… oare ce o face acolo?… am deschis uşor uşa şi am dat să intru…

Maria m-a simţit, hainele uşor dezordonate, pantalonii descheiaţi la primul nasture. M-a văzut că am intrat. Am închis uşa în urma mea.

– Ai nevoie la baie?… imediat ies… mi-a zis ea, după ce mi-a aruncat o privire scurtă. Încercă să-şi aranjeze hainele. M-am dus lângă ea, m-a văzut că mă apropii şi nu ştia cum să reacţioneze. I-am prins mâinile… penisul se ridică falnic, i-am surprins privirea scurtă în jos, către el.

– Nu am nevoie la baie, eu am venit pentru tine… i-am zâmbit uşor.

O simţeam cum tremură, devenise agitată, dar nu a spus nimic care să o deranjeze la ceea ce am spus eu.

– Stai, nu faci bine, dă-mi voie să te ajut!

Nu aveam de gând să o ajut să se îmbrace, ci invers. Şi-a dat seama când a văzut că-i desfac nasturele de la cămaşă. Se uita când la mine, când la mâinile mele ce reuşise să-i deschisă al doilea nasture. Am venit mai aproape de ea, cu braţul am prins-o de mijloc şi am tras-o spre mine. A tresărit, nu se aştepta la aşa ceva. Îmi doream să o sărut, dar nu voiam să mă năpustesc asupra ei. Voiam să fie cât mai relaxată, chiar dacă ştiam că mă doreşte.

Am reuşit să-i deschid toţi nasturii, cămaşa ce era doar jumătate în pantaloni, am tras până când a ieşit toată. Cu mişcări lente, am tras de marginea de la cămaşă cu gândul că să o dezbrac. A vrut să ridice mâna, să se împotrivească, dar a renunţat. Nu mai reuşea să mă privească, privea în gol, în jos, către dreapta ei. Reuşisem să o dezbrac de cămaşă, lăsând-o în sutien. M-am lipit de ea… doar să o miros, să-i simt parfumul. I-am prins mâna dreaptă, mă jucam cu degetele ei ca şi când am fi fost doi adolescenţi. Încercam să-i trezesc anumite stări, amintiri de mult uitate.

După… i-am tras mâna către centru… să-mi prindă penisul. L-a atins. A dat mâna într-o parte de parcă ar fi curentat-o. Cu puţină insistenţă, am reuşit să o aduc din nou în această poziţie. L-a atins din nou, de data asta nu s-a mai ferit. I l-am aşezat în palmă, apoi mi-am retras mâna de pe a ei. Să o aţâţ şi tare, am început să-mi încordez penisul. A tresărit de fiecare dată. M-am lipit de ea, i-am ridicat bărbia în sus şi am sărutat-o scurt.

Încă avea ochii închişi când m-am retras… nu am lăsat-o aşa, am revenit cu încă un sărut. De data asta mi-am lipit buzele de ale ei. Simţeam cum îi freamătă, încă mai tremura uşor. Din două mişcări am reuşit să-i desfac sutienul, eliberându-i sânii. I-am prins sânul stâng… a prins mai mult curaj, acum mă săruta ea. Înfierbântată… a suportat cuminte în acel fotoliu, iar acum se dezlănţuia puţin câte puţin. M-am împins cu ea către cel mai apropiat zid liber. M-a prins cu braţele şi mă strângea tare.

Locul era destul de spaţios, dar cu locul dintr-un pat nu se compară.

– Vrei să mergem în cameră?… am întrebat-o eu. Ceva îmi spunea că nu va dori asta, dar mi-a venit să întreb.

– Mai bine rămânem aici, mi-a spus ea emoţionată. Bănuiam de ce. Nici nu am mai intrat în detalii. Nu s-ar fi simţit în largul ei, ştiind că Gina o priveşte. Se juca cu penisul meu, frecându-l uşor. Am sărutat-o din nou… scurt. Nu ştiam cum va reacţiona la ce urma să fac, dar am simţit că trebuie.

Am pus mâinile pe umeri ei şi apăsam… cât să înţeleagă ceea ce doream de la ea. Deloc deranjată, se lăsa uşor în jos pe lângă zid. Ajunsă jos, la picioarele mele… penisul falnic aproape de gura ei. Am văzut-o cum şi-a strâns buzele de emoţii. Mă privea, emoţionată. Eram convins că ştie ce vreau.

Sprijinit cu braţele de zid, picioarele uşor depărtate… mişcam din bazin… ca într-un dans erotic fără muzică. Penisul se balansa de la stânga la dreapta. De câteva ori i-am atins bărbia. Încă se juca cu mâinile între picioare. Venind mai aproape de ea, vârful penisului i-a atins obrazul. A deschis uşor gura, de parcă ar fi vrut să-l prindă din zbor. Şi-a deschis gura mai mult, m-am oprit din mişcări. Penisul i-a atins buzele, s-a năpustit asupra lui… aahhh… şi-a strâns buzele în jurul lui…

Aveam impresia unui déjà vu. Mişcările îmi păreau cunoscute, gemetele intense, dar puţin diferite decât ale Ginei. Per ansamblu… nu mai ştiam cine pe cine a copiat, păreau asemănătoare ca tehnica… şi totuşi erau două femei diferite. Priveam la buzele ei mulate cum îmi înghiţea penisul. Cu mişcări în formă de cerc… cu puţină imaginaţie, putea să fie Gina, iar în secunda următoare Maria. Mi-am dorit să le am pe amândouă, dar nu luasem în calcul că nu pot să le am în acelaşi timp.

Una să mă sugă la început, ca apoi să mă călărească, iar cealaltă să-mi ofere cu generozitate vaginul pentru a o gusta până mă dureau buzele. Deja visam la aceste momente… aveam ochii închişi şi mă lăsasem prada imaginaţiei. Visul m-a adus la realitate când s-a auzit uşa deschizându-se. Gina a vrut să vadă ce se întâmplă în baie. Tocmai o văzuse pe Maria cu penisul meu în gură sugându-l de mama focului. Maria a văzut-o pe Gina şi şi-a retras capul în partea opusă. Din priviri, i-am făcut semn Ginei să plece.

A dat din cap şi a închis uşa. M-am aplecat spre ea şi am început să o sărut. Pe gât, pe obraji… şi-a întors capul spre mine şi m-a sărutat. Aş fi vrut să-i spun ceva… care să o liniştească, dar nu-mi venea nimic util. În timp ce ne sărutam, m-a prins cu braţele… eu trăgeam de nasturii de la pantaloni ce au rămas nedescheiaţi. Am ajutat-o să se dezbrace de ei, apoi şi de chiloţi. Îmi plăcea modelul smocului de păr, tuns scurt, în formă de inimioară.

Nu mai încăpea îndoială că nu era excitată. Voiam doar să o gust. M-am aplecat şi am sărutat-o direct pe labii. Poziţia nu mă avantaja. I-am spus să se ridice în picioare. Eu băgat între picioarele ei depărtate… am început să o ling… îşi dorea foarte mult, cu mâinile mă ţinea de cap şi se freca de gura mea. Mmmhh… a ţinut atât în ea, iar acum era pe punctul să erupă, să se transforme într-o femeie fără inhibiţii…

… citeste partea a doua …

Citeste si:  Sex cu fiica Mariei… (1)

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex cu Maria… (1)”

  1. Seara adormi mult mai bine după ce citesti această fantezie erotică în timp ce te masturbezi .Super mega incitant.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.