Sex cu Maria… (2)

… Pofteam la ea, o doream foarte mult, îmi doream să o gust foarte mult, gustul ei dulceag… de femeie matură… dar în acelaşi timp voiam să o penetrez, să o pătrund mult şi bine… să mă guste… penisul meu să fie alintat de gura ei… toate astea în acelaşi timp. M-am ridicat în picioare, am prins-o de mijloc şi am lipit-o de mine. I-a plăcut atitudinea mea… nu a părut speriată. Deşi încercam să o ţin lipită de mine, simţeam cum se lasă în jos, pe lângă mine…

Privirea plină de apropouri… m-a sărutat pe piept… înainte să ajungă la picioarele mele mi-a prins penisul cu mâna, imediat ce a ajuns cu gura la el, şi-a mutat capul către înainte, ochii închişi… l-a prins cu buzele şi l-a prins bine cu gura… intrase aproape jumătate, şi nu părea că se vă oprii aici… aahh… ştiam cât de mult îşi dorea Gina să vadă asta. Mă aflam cu faţa către uşă, crezusem că uşa a fost închisă de Gina, când a plecat.

Se vedea o deschizătură, uşa nu era bine trasă. Gina ne privea printre acea crăpătură. O vedea pe Maria de la spate în timp ce îmi sugea energic penisul. Ştiam că ar fi vrut să vadă asta, că o excita. Mi-a venit ideea să iau un prosop ca să o leg la ochi pe Maria, să nu vadă uşa deschisă, în caz că s-ar fi întors brusc. Mi-a fost uşor să trag unul din prosoape ca să o leg la ochi. Nu a ştiut ce vreau să fac, dar am rugat-o să aibă încredere în mine. După ce am legat-o la ochi, am observat că părea încântată de idee.

Îmi părea mai devotată acţiunii de mai devreme. Gura flămândă se delecta cu penisul meu. Cumva am reuşit să mă poziţionez mai în lateral, către uşă, să poată vedea şi Gina. A deschis mai mult uşa, şi băgat capul în baie. O vedeam entuziasmată, cu mâna la gură, să nu se dea de gol şi ochii mari. Maria era ocupată, gemea intens… buzele mulate pe gland alunecau, iar când ajungea la vârf scotea un zgomot de plăcere… ce mă excita la culme. Dar cel mai mult mă excita să o văd pe Gina privindu-ne.

Am prins-o de cap pe Maria. O ţineam fix, mişcam rapid din bazin… penisul aluneca voios aproape jumătate în gura ei, şi nu părea să o deranjeze. Când Gina a plecat şi a revenit cu telefonul, am crezut că face doar o glumă, şi nu îi va face poze. Nu s-a lăsat până nu a filmat câteva minute din acea scenă. Şi totuşi, acele momente mi-au oferit o atitudine diferită, mai energică, excitantă. Îmi plăcea ideea. Priveam când la gura Mariei ce primea cu bucurie penisul meu, când la Gina. Nu mai rezistam mult în acest fel.

Dacă mai continuăm aşa mult, aş fi terminat în gura ei, dar eu voiam să intru în ea… peste tot. I-am scos penisul din gură, am ajutat-o să se ridice. A vrut să-şi dea jos prosopul, dar am încurajat-o să-l ţină că mă excită, şi nu pentru motivul real, că Gina o privea. Am întors-o cu spatele la mine, în câteva momente, am aranjat-o. Sprijinită cu braţele de zid, trupul arcuit, fundul către mine… am prins-o de mijloc. Am simţit-o nerăbdătoare, dornică… am împins printre labiile super excitate… aahhh… într-o clipă mă aflam adânc în ea.

Gemetele din baie se auzeau destul de tare. Maria nu se mai sfia să se controleze. S-a lăsat pradă instinctului, iar în acele momente nimic nu mai conta. I-am prins sânii cu ambele mâini. Mă loveam de ea cu putere, îmi oferea contre. Priveam către Gina, mă excita să ne privească… lăsase telefonul deoparte şi ne privea cu aceeaşi uimire ca şi prima dată.

Sprijinită de tocul uşii, şi-a pus o mână la gură iar cu cealaltă îşi freca intens clitorisul. Mmmhh… aş fi vrut să o ling iar pe Gina. Mi-ar fi plăcut să se fi aşezat pe gura mea, în timp ce Maria mă călărea… dar, nu reuşeam să o conving să se alăture cu noi în dormitor.

Am ieşit rapid din ea, am tras-o de mână în jos, din nou la picioarele mele. A ştiut ce urma să fac, avea gura pregătită, deschisă… i-am pus penisul pe buze şi l-a luat în gura rapid. Buzele mulate au culisat pe lungimea lui… intrase foarte mult, mai mult de jumătate… aahh… se vedea că îi plăcea să sugă, doar că trebuia să treacă peste acea reţinere.

Nu am lăsat-o mult, apoi am ridicat-o iar, aşezând-o în aceeaşi poziţie. M-am lăsat în genunchi, cu mâinile am tras cât de tare am putut de fesele ei, ea şi-a desfăcut picioarele mai mult… limba i-a atins labiile, am pătruns în ea… se împingea în mine. Cu un deget i-am masat zona anusului… l-am umezit în gură şi am încercat din nou. Continua să se împingă în mine… am vrut să introduc degetul în anus, dar m-a rugat să nu insist. Eram curios dacă şi ei îi plăcea sexul anal… însă, m-a lămurit.

M-am ridicat în picioare, mi-am potrivit penisul şi am pătruns-o iar… aaahh… o ţineam de mijloc cu o mână, cealaltă aluneca pe trupul ei… pe spate, pe sâni, pe abdomen. Apoi mai jos… ea şi-a dus o mâna între picioare… am pus mâna peste a ei şi am strâns-o uşor, apoi am coborât mai mult… pe coapsele fine… strângeam ferm, făcând-o să geamă de fiecare dată. O simţeam cum tremură… gemetele tot mai puternice… Gina continua să-şi frece clitorisul şi să-şi maseze sânii… am citit pe faţa ei că este aproape, se chinuia să nu facă zgomot.

Faţa schimonosită spunea totul… s-a încordat… apoi a plecat în cameră, trăgând uşa după ea. Penisul se lovea puternic de interiorul Mariei… îi tremurau picioarele, abia reuşea să se menţină în picioare… tremura şi mai tare, se freca energic între picioare… s-a oprit brusc, fără să scoată vreun sunet. A ieşit din mine şi s-a lăsat pe podeaua de gresie. Tremura şi nu spunea nimic, doar respiraţia greoaie îmi spunea că mai trăieşte.

A fost un orgasm puternic, ar fost mai interesant într-un pat… dar era bine şi aşa. O priveam tremurând, în timp ce-mi frecam penisul… şi-a dat jos prosopul de la ochi, s-a uitat în ochii mei, apoi s-a dus direct la penis… mâinile le-a pus pe fesele mele, mă apăsa discret, încercând să-mi direcţioneze mişcările spre gura ei… din ce în ce mai repede şi mai adânc.

Sprijinit cu mâinile de zid, priveam în jos către buzele ei, mari, cărnoase… mulate… şi gropitele în obraji. Am închis ochii… având această imagine în minte… începusem să tremur de la picioare… simţeam că nu mai durează mult. Penisul culisa mai mult de jumătate în gura ei, gemetele ei au devenit mai clare, mai excitant pentru mine… aahh… am pus mâna pe capul ei şi am preluat controlul, mă mişcăm eu, tot mai repede… aahhh… m-am oprit… a strâns buzele mai tare în jurul măciuliei… aaahhh… înainte să ejaculez l-a scos repede şi l-a direcţionat către sâni.

Jetul călduţ i-a stropit sânii, pe amândoi. Maria avea grijă să direcţioneze în mod egal. Acum era timpul să am eu dificultăţi cu statul în picioare. M-am aşezat lângă ea şi am început să o sărut pe gură. M-a strâns în braţe ca un gest de mulţumire.

Am lăsat-o pe ea să facă prima duş, apoi am urmat eu. Când am intrat în cameră, Maria nu se îmbrăcase, era înfăşurată cu un prosop, iar Gina, mă privea satisfăcută… ştia ce se întâmplase.

M-am aşezat pe pat între ele. Le-am tras pe amândouă spre mine şi le-am sărutat pe rând. Maria nu s-a simţit în largul ei, şi nu am insistat mult. Gina, perversă se juca cu penisul meu… căzut la datorie. Mâna ei dibace, reuşise să-l trezească din amorţire. Când văzut că se măreşte din nou, s-a dus la el şi l-a luat în gură, sub privirile atât de aproape ale Mariei.

Maria nu a putut rezista mult asupra acestei scene şi s-a dus la baie să se îmbrace. Când a revenit… gura flămândă a Ginei tocmai se delectase, din nou, cu sămânţa mea. A urmat să plece şi Gina la baie. Discuţia avută cu Maria, doar noi doi… a lăsat loc şi pentru alte întâlniri, dar de data asta, doar noi doi, fără prezenţa Ginei. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Citeste si: Sex cu fiica Mariei… (1)

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex cu Maria… (2)”

  1. CIT de excitanta a fost as fi dorit sa o futile si pe Gina era mai fierbinte oricum imi place in special sex anal

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.