Noua mea vecină… o brunetă interesantă (3)

… I-am prins sânii cu ambele mâini, săruturile lungi i-au alungat tristeţea de pe chip, braţele ei m-au cuprins pe după gât. Îmi plăcea să o necăjesc un pic… îmi mişcam bazinul în sus şi în jos, penisul de freca de labiile ei. O simţeam agitată, voia să intru în ea cât mai repede. Într-un final mi-am potrivit penisul şi am intrat… lent, să simtă fiecare centimetru. Cu ochii închişi, capul băgat în pernă, gemea lung… degetele le-am simţit în carnea mea, apăsa nu foarte tare. …

O sărutam pe gât, de sus până jos, intrasem tot în ea. I-a plăcut foarte mult faptul că m-am oprit adânc. Mi-am amintit că i-a plăcut când mă îmi încordam penisul în interior. A tresărit de fiecare dată când m-a simţit încordat. Dacă ar fi fost după ea, ar fi vrut să rămân aşa tot timpul, la cât de mult îi plăcea. Am dat să ies încet, ea m-a prins de fese cu o mână şi mă împingea la loc. M-am conformat. O vreme am stat aşa, fără să mă mişc.

Am mai încercat o dată să preiau controlul. De data asta nu a obiectat. Penisul a culisat încet, aproape să iasă tot, apoi l-am introdus înapoi la fel de lent. Nu mă grăbeam deloc, iar ei părea să-i placă foarte mult. După un timp, Bianca a vrut să-mi dirijeze mişcările. Apăsa cu mâna pe fesele mele, să mă mişc mai repede… mult mai repede. Abia când ritmul a fost pe placul ei, a renunţat să mai apese, în schimb, şi-a înfipt unghiile în fesa stângă şi mă strângea… când mai uşor, când mai puternic.

Voiam să ajung cu gura la sânii ei, în timp ce o penetram energic, dar nu prea îmi reuşea. Într-un final am reuşit, dar poziţia era destul de incomodă. Până la urmă am ieşit total cu penisul din vagin, m-am dus direct la sâni… îi strângeam cu mâinile, sfârcurile excitate le-am atins cu limba. Asemeni precum unui şarpe, îmi mişcam limba rapid atingându-i sfârcurile. I-am luat fiecare sfârc între buze, îl sugeam zgomotos. Bianca mă apăsa uşor pe cap.

Mi-am dus o mâna între picioarele ei, i-am atins labiile zemoase. Încet, mi-am făcut loc în interior cu un deget. Au urmat câteva mişcări du-te-vino. Bianca gemea, şi-a strâns brusc picioarele, mişcarea devenise un pic mai greoaia. Îmi venise o idee grozavă. Să gust degetul plin de sucul dulce – acrişor. Înainte să-l bag în gură la mine, m-am dus cu degetul la buzele ei. Aşteptam să văd ce reacţie are, va refuza sau se va înfrupta în el. Nu a ezitat să-l guste, mi-a prins mâna, a deschis gura şi la introdus în gură, aproape pe tot.

Îmi sugea degetul de parcă ar fi fost penisul meu. Buzele strânse în jurul degetului, îşi ridica uşor capul şi-l mişca încet în formă de cerc. Era o senzaţie plăcută, dar nu mai plăcută decât dacă ar fi fost penisul meu. O vreme eu îi sugeam sânii ea îmi sugea degetul. Nu am mai rezistat, apoi m-am urcat deasupra ei, în dreptul sânilor, stând în poziţie verticală. Penisul se afla aproape de buzele ei. L-a prins cu o mână, a ridicat capul puţin, cât să-l prindă cu buzele.

Voia mai mult. Încerca să-l introducă mai mult în gură. Cu o mână mă trăgea de fese, să vin mai aproape de ea. Poziţia părea un pic incomodă. Şi-a aranjat perna mai bine, să fie cu capul un pic mai sus, apoi m-a tras către ea. Sprijinit cu mâinile de zid, mişcam din bazin în ritmul trasat de ea. Penisul intrase aproape de jumătate, ritmul era unul destul de lent, dar nu a durat mult. Încet, încet… mă mişcam tot mai repede. Un pic din iniţiativa mea, dar şi stimulat de mişcările pe care le dorea ea.

La un moment dat, m-a tras spre ea mai mult ca obicei. Voia să intru mai adânc. Se chinuia să îndese penisul în gură, dar nu intra mai mult. A insistat un pic, apoi a renunţat. Se înecase. Pentru o asemenea încercare, era mai potrivită o altă poziţie. M-am dat la o parte, i-am oferit un sărut pe gură, apoi i-am zis să se ridice să încercăm altceva. Mă gândeam la 69, dar nu m-am exprimat bine pentru a mă face înţeles. Imediat m-am aşezat în locul ei.

– Acum, urcă-te pe mine.

– Cum?… aşa?… crezând că eu doresc să mă călărească precum la început.

– Nu, nu aşa… în 69…

Nu mi-a zis nimic, dar şi-a căutat poziţia, în timp ce eu îmi aranjam perna, ca să ajung cât mai bine la păsărica suculentă. Imediat ce s-a aşezat peste mine, mi-a prins penisul cu gură. A făcut câteva mişcări de încălzire, până aproape de jumătatea penisului. Eu apăsam cu mâinile pe fesele ei. Voiam să se lase cât mai mult peste mine, să-i simt toată greutatea. Îmi simţea atingerile rapide peste labii şi clitoris. Mişca încet din bazin.

Când am introdus limba în interior, atunci s-a lăsat cu toată greutatea peste gura mea. Îmi plăcea foarte mult, încercam să intru cât mai adânc. Începuse să mă doară limba, dar nici nu voiam să renunţ prea uşor, mai ales că o auzeam cum geme. S-a ridicat în şezut, cu o mână îmi freca încet penisul. Se mişca înainte şi înapoi. I-am prins sfârcurile cu ambele mâini şi trăgeam încet. Bianca a pus o mână peste mâna mea şi apăsa cu putere. Mişcarea devenise mai amplă, îşi freca labiile de buzele mele.

Credeam că va continua aşa până când va avea orgasm. Puţin mai târziu s-a ridicat imediat de pe mine, s-a dus direct câte penis. În acea poziţie, cu spatele la mine, şi-a potrivit penisul în vagin şi s-a lăsat cu toată greutatea. A stat un pic în poziţia verticală, apoi, s-a aplecat în faţă, sprijinindu-se cu mâinile de pat. S-a ridicat, penisul era aproape să iasă tot, apoi a revenit. Am întins mâna şi i-am atins fesa dreaptă, apoi şi cu şi cea stangă. Cu un strop de nebunie, i-am dat o palmă peste fesa stângă… aauch…

Mişcările devenise tot mai rapide, penisul dispărea rapid în vaginul ei. Nu aveam idee cât putea să ducă în această poziţie, dar îmi plăcea la nebunie. Bianca sărea ca o nebună, gemea destul de zgomotos. După un timp, mişcările au devenit mai lente. O vedeam cum abia se ridică, apoi se lăsa imediat pe mine. Credeam că va renunţa, dar şi-a reluat din nou mişcarea rapidă, însă nu pentru mult timp.

S-a ridicat în poziţie verticală, apoi s-a lăsat cu totul peste mine. Respira greu şi mă mângâia pe obraz. I-am prins sânii cu ambele mâini. A întors capul spre mine şi ne-am sărutat lung. Credeam că vom reuşi să continuăm în această poziţie. Încercam să mă mişc în interiorul ei. O vreme ne-am descurcat excelent, apoi, poziţia a devenit tot mai incomodă.

Am împins-o spre stânga mea. Ea nu părea să înţeleagă ce se întâmplă. M-am ridicat, apoi am tras-o de mijloc şi am aşezat-o în genunchi, aplecată în faţă cu spatele la mine. Bianca încerca să-şi găsească o cât mai bună poziţie a trupului, când mai sus, când mai jos. Nu am aşteptat mult după ea, mi-am potrivit penisul şi am intrat rapid în ea.

Nu am menajat-o deloc. O ţineam strâns de mijloc şi o penetram rapid. Gemea puternic, îmi oferea contre… am prins-o de sâni cu o mână, i-am simţit o mâna între picioare. Trupul îi tremura uşor, deja ştiam ce urma să se întâmple… la puţin timp, a început să sune un telefon. Părea să fie de la bucătărie, dar nu era telefonul meu. Încercam să ignor apelul, cred că şi ea, la cât de încordată o simţeam. De data asta am auzit-o ţipând, nu foarte tare… aahh…

S-a prăbuşit cu capul pe pat, a scos mâna dintre picioare… deşi m-am oprit adânc în ea, ea a continuat să alunece încet, până când am ieşit cu tot penisul, iar ea s-a întins pe pat. Ţineam penisul în mână şi îi priveam trupul gol… linia spatelui, fesele, coapsele pline… mă excita să o privesc aşa… Nu am aşteptat ca ea să-şi revină, îmi frecam penisul cu mâna dreaptă când m-am aplecat să o muşc de fese.

Eram aproape… gâfâiam tot mai gălăgios, Bianca s-a ridicat, m-a văzut cum îmi frecam penisul. S-a dus direct la el, mi-a dat mâna într-o parte. Avea mâinile pe şoldurile mele, îşi mişca capul energic, penisul intra un pic mai mult de jumătate… aahh… a simţit primul jet de spermă ce ţâşnise în gura ei şi s-a oprit. Stătea cu capul nemişcat, buzele strâns în jurul lui, cu mâna îl freca încet să elimin tot.

La final, m-am prăbuşit pe pat cu faţa în sus, iar ea plecase din cameră. Credeam că Bianca s-a dus la baie, dar ea s-a dus după telefon. Imediat ce a venit, privind foarte atent la telefon, mi-a spus:

– Trebuie să pleci, nu mai putem continua, este fostul… mi-a dat mesaj că vrea să vină pe la mine…

– Bine, imediat. Ne mai auzim. Succes, poate vă împăcaţi.

– Da… cine ştie, nu mi-a spus de ce vine. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Noua mea vecină… o brunetă interesantă (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.