Maseuza super excitată

De cum am intrat înăuntru, m-a întâmpinat Andreea, îmbrăcată în lenjerie intimă şi pantofi cu toc. O fată uşor plinuţă, dar destul de atrăgătoare. Mi-a întins mâna şi mi-a urat bun venit. M-a invitat să intru în salon. Mergând după ea, i-am observat câteva din tatuajele de pe spate, dar atenţia mi-a fost furată de fundul generos şi coapsele pline. Din lista de produse oferite din partea casei, cafea, apă şi suc acidulat, am ales o apă plată. …

Andreea m-a invitat să mergem în cameră. A dorit să mergem la etaj. Urcând uşor treptele înguste, fundul ei se legăna pe un picior pe altul. I-am atins fundul cu mâna dreaptă şi l-am strâns uşor. Din neatenţie, cu ochii către locul de unde o strângeam, m-am dezechilibrat şi era să cad. M-a simţit imediat şi m-a avertizat să fiu atent la trepte.

Camera călduroasă, cu o temă roşiatică. Becul roşu, materialul de pe tavan roşu şi el. O melodie senzuală se auzea în boxe. Rapid m-am dezbrăcat şi m-am băgat la duş. Andreea a ieşit din cameră şi a revenit după ce s-a dezbrăcat de lenjeria intimă, însă era acoperită cu un prosop pe trup. M-a aşteptat întinsă pe pat, cât timp eu mă ştergeam cu prosopul. Mă întrebase dacă am mai fost la Ador Masaj, iar eu i-am răspuns că da… spre mirarea ei, deşi îi păream a fi un client ce vine pentru prima dată.

M-am întins pe pat cu faţa în jos, mâinile sub cap. Andreea s-a poziţionat între picioarele mele, a luat flaconul cu gel şi a început să mă ungă pe piciorul stâng… de la gambă până mai sus pe coapsă. Procesul a fost reluat şi la piciorul drept. Discutând cu ea, ne-am împrietenit un pic, am făcut şi glume împreună. Mâinile se aflau pe fese… apăsa cu degetele pe fesele mele şi urca încet pe spate. Mai punea puţin gel, apoi relua mişcarea. I-am spus să insiste pe o anumită zonă. Aveam nevoie de mai multă atenţie în acea zonă.

– Te rog să-mi spui dacă ceea ce fac este bine. Să-mi spui dacă din ceea ce fac te deranjează.

– Este în regulă, fă-ţi treaba cum ştii tu mai bine. Ai experienţă şi cu siguranţă ştii ce anume şi-ar dori un bărbat ce vine la masaj erotic.

Nu am terminat bine de spus, cu mâna apăsa tot mai tare şi se lăsa cu toată greutatea… aahh, ce bine era. Spatele era complet uns cu gel… a pus antebraţul pe spatele meu şi apăsa cu putere, în timp ce urca tot mai mult. Uneori, noi bărbaţii suntem în stare să ne declarăm iubirea la întâmplare, atunci când primim ceva ce este fantastic de plăcut. La cât de bine mă simţeam în acel moment, parcă îmi venea să-i spun că o iubesc, profesional vorbind.

Mai târziu, mâinile au ajuns la ceafă. Am crezut că îmi va face un masaj acolo, însă ea a urcat mai sus… direct pe cap. Îmi plăcea atenţia oferită asupra scalpului. Gemeam uşor, relaxându-mă total. S-a urcat deasupra mea, m-a atins cu sânii pe spate. Se mişca înainte şi înapoi. Nu a durat mult şi s-a lăsat peste mine cu toată greutatea… primeam un body masaj sublim. Simţeam adierea unui aer rece pe spate şi pe ceafă. Era de la ea, sufla uşor.

A revenit în poziţie iniţială, mâinile alunecau pe spate în jos până la fese. A băgat mâna printre picioare şi mi-a atins testiculele. În acel moment am gândit la fel. Invitaţia ei de a mă întoarce cu faţa în sus a venit concomitent cu mişcarea mea. Îmi plăceau sânii ei… nu foarte mari, dar tari, plini de tinereţe. Atunci i-am văzut şi câteva din tatuajele nevăzute până atunci. M-a uns cu gel pe gambe, urcând încet spre coapse. În treacăt mi-a atins penisul cu un deget.

Mâinile urcau şi coborau lent. A pus o cantitate destul de mare în palme. Mi-a pus întâi pe testicule, apoi a urcat pe gland încet până când a ajuns la vârf. Andreea s-a aplecat, sânii mi-au atins penisul, mâinile au urcat pe abdomen, până la piept. Penisul erect s-a cuibărit între sânii ei… priveam cu gura deschisă la felul cum îşi mişca trupul în sus şi în jos.

Mişcarea înainte şi înapoi îmi părea cunoscută, dar nu reuşeam să o interpretez corect. Atunci am întins mâna şi i-am prins un sân… aahh… abia aşteptam să-i gust un pic. Andreea urca mai mult, sânii îmi atingeau abdomenul şi pieptul. Totul era o surpriză pentru mine. Nu aveam idee cât de mult va urca. Îmi doream să urce atât de mult încât să ajungă cu sânii la gura mea, dar încă nu eram decis să-i spun. După mişcare părea că totul va fi de la sine, la iniţiativa ei.

S-a oprit. S-a mutat dintre picioarele mele, spre stânga mea. Sânii îmi atingea penisul, se mişca încet deasupra lui. Am întins mâna stângă şi i-am atins posteriorul. Am strâns puţin, apoi am căutat să ajung cu mâna între picioarele ei. I-am atins labiile… aahh… gemea cu fiecare atingere pe care o făceam. Mi-a prins penisul şi-l freca energic, destul de aproape de gura ei. Evident că m-am gândit la sex oral… deja îmi imaginam cum îmi face sex oral. Cred că era anormal dacă nu mă gândeam la aşa ceva.

M-am ridicat în şezut, am sărutat-o pe partea laterală a trupului. Andreea s-a lăsat pe o parte, întinsă lângă trupul meu. Continua să-mi frece penisul, iar eu îmi făcusem loc cu degetul în vagin. A strâns picioarele. Coapsele tari şi puternice îmi ţinea mâna captivă. Se uita când la mine, când la penisul pe care îl freca energic. O vedeam cum îşi muşcă uşor buzele. Gemetele erau evidente. M-am dus către ea, s-a întins pe spate.

Întâi i-am prins sânii ferm cu o mână, apoi m-am dus să-i sug… aahh… cu un deget îi masam labiile şi clitorisul. Buzele alunecau încet pe trupul ei… spre abdomen, pe muntele lui Venus, un pic pe coapsă, apoi pe labiile excitate. Gemea şi mai tare, îşi mişca bazinul. De câteva ori a pus mâna pe capul meu şi m-a apăsat, în timp ce îşi freca clitorisul de buzele mele.

Voiam să-mi simtă limba în interior. Am intrat adânc, Andreea gemea destul de tare, mă apăsa cu o mână, iar cu cealaltă îşi freca clitorisul. Era dornică să termine şi ea. Speram să o ajut în acest sens. Îmi dădeam silinţa să o satisfac. I-am lins labiile şi clitorisul cum am ştiut mai bine. Nu a durat mult, iar poziţiile noastre s-au modificat un pic. Ne aflam într-un 69, dar pe o parte. Mi-am băgat capul între picioarele ei… mă ocupam de clitoris, ea mă apăsa cu mâna şi gemea destul de tare. Nu mai reuşea să se concentreze asupra penisul meu.

Mâna cu care mi-a frecat penisul până atunci mă apăsa pe cap. La un moment dat, a strâns picioarele… coapsele tari şi pline mi-a prins capul între ele. Îşi freca clitorisul de gura mea. Poziţia devenise un pic cam incomodă. După ce m-a eliberat, m-am întins pe spate, apoi i-am spus ei să se urce peste mine. Vaginul umed apăsa peste gura mea, s-a lăsat greu peste mine.

Gemea şi îmi freca penisul energic. A început să se mişte deasupra mea… o trăgeam de fese şi mă bucuram de gemetele ei tot mai puternice… aahh… Abia când i-am simţit trupul tremurând uşor, am realizat că tocmai a avut orgasm, dar nu m-am oprit. Am continuat să-i alint clitorisul… ea îmi freca penisul în acelaşi ritm… eram aproape… aahhh… s-a ridicat un pic… spermă a ţâşnit puternic pe sânii ei, apoi pe abdomenul meu.

Andreea s-a dat jos de pe mine, apoi m-a şters cu un şerveţel. Nu mă grăbeam deloc, aşa că am profitat să stau câteva minute întins pe spate, respirând greoi, de parcă eram căzut la „datorie”. Ea a făcut un duş rapid, apoi a ieşit din cameră lăsându-mă să-mi revin, apoi să fac şi eu dus şi să mă îmbrac.

Exact cum purtasem noi discuţia, când se folosea se antebraţ să-mi facă masaj… i-am spus că după un masaj erotic, vezi viaţa din altă perspectivă. Şi aveam dreptate. Trebuie să mai revin!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Maseuza super excitată”

  1. O experiență unica ! Și eu fac masaj și se întâmplă ca doamnele sa se excite și sa își dorească ceva mai mult decât un masaj de relaxare și atunci cu drag le ofer cele mai fierbinți atingeri și săruturi intime. Am și un super vibrator pentru doamnele mai pretențioase.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura