Vechi prieteni… amanţi la fel de vechi (1)

Numele meu este Bela, puţin trecută de vârstă de 35 de ani, măritată, copil acasă şi… amant. Pe Mario îl cunosc de foarte mult timp. De fapt, ce sunt cea mai bună prietenă a soţiei lui, pe care o cunosc de foarte mulţi ani. Dar asta nu mă împiedică să fac sex cu Mario. Nu pot spune că este un amant extraordinar, dar cumva m-am obişnuit cu această situaţie. Mă atrage această poveste secretă, însă, nici micile atenţii pe care le primesc de la el nu sunt de neglijat. Cei care nu mă cunosc ar spune că sunt pe interes, dar…

În acelaşi timp, am ajuns să pot spune că-l iubesc pe Mario şi cred că şi el mă iubeşte. Avem această relaţie de mulţi ani şi nici unul dintre noi nu vrea să renunţe la celălalt. În public încercăm să ne comportăm cât mai natural cu putinţă, fără să dăm de bănuit. Mulţi dintre apropiaţi ştiu că ne cunoaştem de foarte multă vreme şi că ne permitem multe lucruri, dar încercăm să nu lăsăm impresia că suntem amanţi.

Întotdeauna găsim momente să ne întâlnim. Atât eu cât şi el avem ca motiv că lucrăm până mai târziu. Jobul fiecăruia permite, aşa că este cel mai des motiv pe care îl folosim. Aşa s-a întâmplat şi într-o miercuri. Nerăbdătoare să-l întâlnesc, am plecat în grabă, un pic mai devreme faţă de oră de program. Nu prea aveam de lucru, aşa că s-a potrivit perfect. Urma să vină şi el. L-am sunat imediat ce am suit în maşină.

– Hei, ce faci?

– Bună… mi-a răspuns el, cam morocănos.

– Eu acum am plecat, ne întâlnim la hotel. Pleci şi tu acum?

– Da, în cinci minute plec şi eu, ne vedem acolo.

– Eşti bine, nu pari în apele tale…

– Sunt bine. Trebuie să închid să termin ce fac acum, ca să pot pleca.

– Bine… te sărut dulce, te aştept în cameră aşa cum îţi place ţie… dezbrăcată.

– Da… bine iubita mea, vin şi eu acum.

L-am simţit cu mintea în altă parte, îngândurat. Nu cred că era în apele lui. De obicei se manifesta altfel când afla că mă găseşte dezbrăcată în cameră. Într-un târziu a ajuns şi el. Nu ţin minte să fi întârziat vreodată atât de mult precum acum. L-am aşteptat ceva vreme. Îmi venea să-l sun din cinci în cinci minute, să văd pe unde e… sigur nu este cu alta?… eu şi mintea mea paranoică. Îmi venea să-l cert că a stat atât de mult, de parcă era soţul meu. Recunosc, uneori mă comport cu el ca şi când noi am fi soţ şi soţie. Oare cum ar fi fost relaţia noastră dacă noi eram căsătoriţi?sigur se ducea la vreo curvă fără ştirea mea!

L-am ajutat să se dezbrace, apoi s-a dus la baie să facă un duş. Ceva îl apăsa, dar nu voia să-mi spună, deşi l-am întrebat. M-am dezbrăcat şi eu de lenjerie şi m-am dus după el să-l mai înveselesc un pic. Eram la spatele lui, l-am prins cu braţele şi l-am strâns tare, lipindu-mă de trupul lui golaş. Mâinile alunecau în sus şi în jos. I-am prins penisul cu o mână, mă jucam cu el, îl sărutăm pe spate… sunt o minionă sexy.

Mario, serios… se spala riguros fără să spună nimic. M-am strecurat pe lângă el şi am ajuns în faţa lui. Credeam că-i va place asta. Se citea pe faţa mea entuziasmul de a fi cu el, în schimb… el părea distras. Îmi oferise un zâmbet discret, dar nu mă mulţumeam cu atât. Nu m-am putut abţine şi l-am întrebat, în timp ce apa curgea pe noi:

– Tu ai pe altcineva?… spune-mi sincer!

– Ce?… spuse el mirat.

– Te întâlneşti cu vreo curvă? Spune-mi cine este?

– Ce ai Bela? Nu mă întâlnesc cu nimeni.

– Eu cred că ai pe altcineva, nu eşti tu. Niciodată nu ai fost atât de rece cu mine.

– Iubita mea, ştii că te iubesc… apoi m-a luat în braţe şi a vrut să mă sărute.

– Lasă-mă în pace!… i-am zis eu bosumflată.

– Haide, ştii că te iubesc… nu am pe nimeni altcineva. Nici nu aş avea când să fac asta. Tu cunoşti programul meu.

– Bine… dar nu vreau să fi mai fi aşa, nu-mi place.

– Iubire, hai să mergem în cameră, să-ţi arăt cât de mult te iubesc.

M-a luat de mână şi am pornit către cameră privindu-ne unul pe celălalt. M-am întins pe pat cu faţa în sus. Mario a venit peste mine. A urmat săruturi pasionale, mângâieri aşa cum ştie că-mi plac. Trecusem destul de uşor peste momentul din baie. Poate că avea dreptate şi nu aveam de ce să-l bănui, dar aşa sunt eu, mai colerică. Plus că vreau să fie numai al meu… bine, şi al Roxanei… dar mai mult al meu. Cu mine se fute cel mai mult.

Mă săruta pe faţă, o mână o avea pe sâni, o altă între picioarele mele… aahh… puţin mai târziu, săruturile au ajuns pe gât. M-a muşcat un pic… ştie cât de mult îmi place asta. Mi-aş dori să fie şi mai tare, dar există riscul să lase urme şi dau de bănuit acasă. A ajuns la sâni… aahh… mă trăgea de ei, îmi sugea şi muşca sfârcurile… ddaa… toate gemetele mele erau ca o invitaţie să continue. Mă cunoaşte destul de bine, ştie ce-mi place şi ce nu.

I-am prins capul cu ambele mâini şi-l apăsam pe sânii mei. El sugea mai hulpav, mai zgomotos, fapt ce mă excita teribil. Eram umedă şi dornică să fiu futută de el. Preluasem controlul. Ce îl puneam să facă, el executa. Îi spuneam să sugă… asta făcea… să mă muşte de sfârcuri… când la unul când la altul. Ardeam în mine, păsărica umedă aştepta buzele lui. Înainte să ajungă între picioarele mele i-am zis să mă lingă încet până jos. S-a conformat imediat.

Eram cu picioarele depărtate, uşor flexate… el cu capul între ele. M-a privit lung înainte să-mi sărute clitorisul… aahh… a închis ochii… lingea încet, apoi tot mai rapid. Am pus mâinile pe capul lui şi-l apăsam. Simţeam că iau foc, de parcă nu mai făcusem sex de multă vreme. Mi-am stras picioarele, capul a rămas captiv între ele, şi-l apăsam. Aproape că îmi venea să-i spun în cuvinte… ia şi linge!

Simt plăcere când fac asta. Nu am idee de unde această plăcere să-l ţin captiv, să-l văd cum se zbate să respire, roşu la faţă. Parcă nu mă satur să-l privesc. Când îl eliberez, respira uşurat, iar privirea pare să-mi spună… femeie nebună mai eşti! Nu m-aş supăra dacă mi-ar spune, însă aşa îl simt că ar vrea. Tot ce fac, fac din iubire şi ar trebui să ştie asta.

M-am răsucit, Mario cu capul între picioarele mele. O dată cu mine s-a răsucit şi el. Imediat ce s-a aşezat pe spate, m-am lăsat cu toată pizda pe gura lui. El îmi mângâia fesele, din când în când mă strângea tare. L-am lăsat să-şi bage limba în mine… aahh… adânc. Simţeam cum o mişcă în interior culegând tot din mine. Uneori mă aşez peste el în poziţia 69, dar acum, egoista din mine cerşea cât mai multă plăcere. Începusem să mişc din bazin. Labiile şi clitorisul se frecau de buzele lui. Cu o mână mă sprijineam de zid, cu cealaltă mă ciupeam încet de sâni… ahhh… Mario mă strângea ferm de fese.

Primul orgasm este întotdeauna mai puternic. De fiecare dată el îmi acordă atenţie specială, îmi face toate plăcerile, deşi uneori este greu şi pentru el. Simţeam că are dificultăţi să respire, dar eu nu mă opream. Aşezată peste gura lui, mă mişcăm tot mai repede. Insistam mai mult asupra clitorisului excitat. Tremuram tot mai tare cu gemete tot mai puternice.

La un moment dat m-a împins un pic să poată trage un pic de aer, apoi m-a tras peste el. Eram aproape… m-am lăsat un pic pe spate, Mario îmi lingea labiile, eu mi-am dus o mână la clitoris şi-l frecam foarte rapid. Tremuram foarte tare… nu mă puteam opri din frecat clitorisul… aaahhh… îmi vine!… trupul m-a zguduit o dată, apoi… a ţâşnit din mine sucul mult aşteptat de el. Nu mereu am squirt, dar când am, este o plăcere să-l văd cum încearcă să culeagă tot. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Vechi prieteni… amanţi la fel de vechi (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.