Trebuie să mă laşi să-ţi ofer plăcere (2)

… A venit deasupra mea. Aşezată deasupra penisului se mişca provocator, apăsând cu putere. Mă săruta pe buze, pe obraji, pe gât… a urcat către urechea mea… mmm… mi-a prins lobul urechii între buze… aahh… m-a muşcat un pic, cât să mă audă cum suspin. Îi plăcea să facă asta. Se citea satisfacţia pe chipul ei. Şi-a muşcat buzele. Ceva îmi spunea că ar mai vrea să facă asta încă o dată, dar a renunţat. A coborât cu săruturile pe gât… mmm… s-a dus către pieptul meu, palmele se plimbau nestingherite… mi-a atins sfârcurile cu limba… mmm …

– Să nu mă muşti!… i-am zis eu, zâmbind uşor.

– Cine, eu?!… Nu dragule, eu îţi ofer plăcere…

A continuat să-mi lingă sfârcurile, când pe unul, când pe altul. Senzaţiile plăcute făceau să mă relaxez mai mult, să mă las pe mâna ei. A ajuns la abdomen, palmele îmi atingeau penisul… tresăream la fiecare atingere. Ştiam că va ajunge între picioarele mele, dar ea făcea tot posibilul să întârzie momentul un pic. Îşi plimba buzele şi limba în zona abdomenului, dintr-o parte în alta. Cu fiecare centimetru ce era mai aproape de penis, deveneam mai nerăbdător.

Într-un final ajuns. Ţinea penisul între palme, zâmbea la mine, în timp ce continua să-l frece uşor. L-a eliberat… şi-a lăsat capul spre el, l-a atins… mai jos, aproape de testicule. A urcat încet, sub pulsiunile penisului ce părea că vrea să ajungă mai repede în gura ei. Când a ajuns la vârf, l-a lins o vreme, apoi l-a prins cu gura, a închis ochii… trăia acel moment, atât de concentrată era. Părea că vrea să aibă o relaţie specială cu el.

Mişcările au devenit mult mai ample, cu fiecare mişcare du-te-vino intra tot mai mult în gura ei. Îmi arcuiam trupul… la fel şi bazinul, de parcă aş fi vrut să intru mai mult… tot mai mult. Era atât de concentrată încât nu mă mai privea, se putea auzi doar zgomotele de plăcere emise de ea şi gemetele mele. Urme de salivă se prelingeau uşor, poposind la baza penisului. La un moment dat a făcut o pauză. Mi-a prins penisul de la bază cu mâna dreaptă, l-a eliberat dintre buzele cărnoase… mi-a zâmbit, privindu-mă atent. Cu mişcări lente se lovea încet peste gură… aahh…

– Nu vrei să facem 69?… am întrebat-o eu nerăbdător.

– Hmm… Nu a zis nici da, nici nu. Mi-a prins penisul cu buzele, l-a supt puţin apoi, s-a urcat pe mine în şezut, în poziţie verticală… sânii proeminenţi în faţă. I-am pus mâinile în talie… urcând agale, am ajuns în dreptul sânilor. I-am prins din lateral şi i-am strâns către centru… Tina îşi mişca bazinul înainte şi înapoi. Îi simţeam labiile frecându-se de penis. Ţinea capul lăsat pe spate, abia auzind-o suspinând.

Mai târziu, s-a ridicat în genunchi… mi-a prins penisul cu mâna dreaptă, l-a potrivit între labii şi s-a lăsat în el până a intrat tot… aahh… cu ochii închişi, afişând un aer de satisfacţie, îi auzeam fiecare suspin. Uşor aplecată spre mine, a pus mâinile pe pieptul meu… mişca din bazin înainte şi înapoi… aahh… telefonul a început să-i sune în geantă la volum mic, apoi tot mai tare. Un pic speriată, s-a oprit. Mă gândeam să nu fie cineva de la muncă. După privirea ei… poate se gândea să nu fie altcineva, poate soţul.

Până să ajungă la el, apelul s-a oprit. Când a văzut cine a sunat s-a relaxat instant… o sun eu mai târziu… a zis ea. A revenit în pat, uşor zâmbăreaţă. Mi-a prins penisul direct cu gura… îl sugea lacom. Priveam la ea cu plăcere… ahhh… mă pregăteam să întind mâna spre capul ei. Şi-a amintit de dorinţa mea de mai devreme. Câteva momente mai târziu se afla deasupra mea, în poziţia 69. Bucuros, am pus mâinile pe fesele ei, trăgeam ferm de ele, apăsam cu putere… mă înfruptam din vaginul ei, lingând şi sugând cu drag. Tina, concentrată… îşi mişca capul tot mai rapid, penisul intra tot mai mult în gura ei… gemete tot mai puternice.

Au fost momente când nu mai făcea nici o mişcare. Ţinea penisul cu gura… mmm… dar îşi mişca bazinul înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de buzele mele. Îmi plăcea enorm de mult, mă incita… simţeam momentul tot mai aproape. Chiar îmi doream să termin în acest mod, când…

– Nu vreau să termini aşa, vreau să termini în mine. Mi-a zis ea printre gemete. Îmi place foarte mult aşa…

– Eşti sigură că vrei asta? Nu există riscul de…

– Nuu… nu-ţi face griji în privinţa asta…

S-a ridicat de pe mine, imediat s-a aşezat pe spate cu picioarele depărtate, un pic ridicate. Mă aştepta cu braţele întinse spre mine, chemându-mă la ea. Un pic reticent, nu eram convins că este bine să finalizez în interior. M-a prins cu braţele de gât, urmat de un sărut scurt pe gură, apoi mi-a şoptit la ureche.

– Vreau să termini în mine, te rog. Îmi place foarte mult…

Nu i-am răspuns, dar încrederea cu care mi-a spus asta, m-a făcut să mă las pe mâna ei. Poate ştia ea mai bine şi nu era momentul să dezvoltăm un astfel de subiect pe loc. Iute, mi-am potrivit penisul în vagin… aahh… m-am ridicat în genunchi, imediat am pus ambele picioare pe umerii mei, apoi m-am lăsat cu toată greutatea peste ea… ddaa…

Ritmul a devenit alert la scurt timp, mă loveam puternic de interiorul ei. Gemea destul de tare, din când în când îi auzea încurajările printre gemete… vreau să termini în mine!… ddaa… vreau sperma ta!… Nu eram obişnuit cu o parteneră atât de directă, dar îmi plăcea foarte mult, îmi trezea toate simţurile. Începusem să mă încordez, mă loveam de ea tot mai puternic… gâfâiam o dată cu ea, eram aproape… simţeam asta. În ultima clipă mi-am amintit de dorinţa ei şi parcă nu eram pregătit să fac asta.

Tina a pus mâinile pe fesele mele şi mă apasă… unghiile apăsau… aahhh… eram pe punctul să ies, dar am rămas în ea… aahhh… sperma ţâşnea în valuri în interior. Tremuram puternic, ea a pus mâinile pe obrajii mei şi mă săruta pe toată faţa.

Nu mai aveam ce face, speram că totul va fi în regulă şi nu va rămâne însărcinată. M-am dat la o parte şi m-am întins lângă trupul ei. O auzeam spunând cât de mult îi place senzaţia. A băgat un deget în interior, a intrat tot şi l-a scos. Plin de sperma mea, l-a dus la gură şi a început să-l sugă. Culegea cu migală fiecare strop din sămânţa mea. A continuat să facă asta şi cu două degete.

– Dacă ştiam că îţi place să guşti spermă, era mai bine să primeşti de la sursă… i-am zis eu, afişând un zâmbet pervers.

– Nu este acelaşi lucru. Fluidele amestecate fac să fie un gust mult mai grozav…

– Interesant…

– Nu ai făcut asta niciodată?

– Nu, nu am avut o parteneră ca tine.

– Hmmm…

Penisul nu-şi pierduse erecţia totală. Imediat s-a dus între picioarele mele, mi-a depărtat mai mult picioarele pentru a se face mai comodă. Mi-a luat penisul cu gura şi a început să-l sugă… lent… îmi stimula vârful cu limba şi buzele. Cu timpul, ritmul a devenit tot mai alert. De data asta mă privea în ochi, mai ales în momentele în care încerca să-l cuprindă cât mai mult. Îşi dădea silinţa să-l introducă pe tot, dar nu reuşea. Când a înteles asta, s-a concentrat mai mult pe simulare decât pe introducerea totală.

Îmi ţinea testiculele într-o mână şi se juca cu ele. Gura flămândă îmi sugea penisul tot mai energic, tot mai zgomotos… nu credeam că voi putea să am un nou orgasm la câteva minute după ce am avut deja unul. Încrederea ei, felul în care reuşea să mă aţâţe, au făcut ceea ce nu credeam că sunt în stare. Destul de încordat, ţineam în pumni părţi din cearceaf… aahh… adoram acest moment. Ţipătul ce a urmat înainte să ejaculez, au făcut-o pe ea să se oprească din mişcări.

Penisul pulsa… aahhh… sperma a ţâşnit în gura ei minunată. Îmi mângâia testiculele, ţinând vârful penisului în gură. Când a simţit că nu mai iese nimic, s-a ridicat… buzele strânse, zâmbind. Nu aveam idee de ce. Eram năucit de momentul suprem. Şi-a lipit buzele de ale mele… nu era prima dată când sărutam o femeie după ce mi-a făcut sex oral, niciodată nu mi s-a părut dizgraţios, însă acum urma să se întâmple altceva.

O parte din sămânţa mea a lăsat-o să se scurgă în gura mea. Am realizat imediat ce face. Tocmai gustam din propria sperma. Cine ar fi crezut că am întâlnit-o pe ea… una din cele mai perverse partenere pe care le-am avut vreodată? Nu mi s-a părut un gust rău, chiar i-am răspuns la sărut. S-a bucurat şi ea că am acceptat asta.

– Credeam că ai înghiţit… i-am zis eu, uşor surprins.

– Nu tot. Am înghiţit ceva, dar am zis să-ţi las şi ţie ceva, să-ţi fac o surpriză.

– Şi ce surpriză?!… continui eu.

Telefonul i-a sunat din nou, de data asta a trebuit să răspundă. Părea ceva important. Ne-am spălat un pic pe grabă, ne-am îmbrăcat şi am plecat. Găsisem partenera un pic mai perversă decât mine şi mă atrăgea foarte mult. Speram să reuşim să avem multe momente de acest gen. Sfârşit.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Trebuie să mă laşi să-ţi ofer plăcere (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.