Slăbiciunea mea eşti tu… pe valurile plăcerii…

După despărţirea de iubitul meu mă simţeam dezamăgită de bărbaţi, nu mai doream să aud de o nouă relaţie, deşi prietena mea cea mai bună încerca să mă încurajeze că voi găsi un alt tip care să mă facă să-l uit pe Tiberiu. Avea dreptate în ceea ce spunea, dar parcă nu aveam puterea să intru imediat într-o nouă relaţie. Văzându-mă mereu tristă şi supărată, s-a hotărât să-mi facă o vizită într-un weekend. Aş fi preferat să rămân singură, dar nu am scăpat de ea, mai ales că m-a făcut curioasă spunându-mi că are o surpriză pentru mine. …

Venise la mine cu câteva schimburi, câteva fursecuri şi o sticlă de Sheridan’s. Nu-mi propusesem să mă înec în alcool, dar un pahar ar fi mers de minune. Cum vremea de afară era mai mohorâtă, indecisă şi cu mari şanse de precipitaţii, am stat toată ziua de sâmbăta în casă, îmbrăcate lejer, doar cu un simplu maieu şi o pereche de chiloţi tanga. Spre seară, aşezate în patul din dormitor… un pahar din minunata licoare a mers de minune, cât să ne dezlege limbile pentru discuţii mult mai intime.

În timp ce Ana îmi povestea din experienţele avute cu bărbaţi, simţeam un fior de căldură ce a pus stăpânire pe trupul meu. Fără să-mi dau seama mi-am dus o mâna între picioare şi alta în dreptul sânilor. Mă excitasem, trăiam o senzaţie de plăcere auzind-o cu câtă dezinvoltură îmi spunea anumite detalii din viaţa ei amoroasă. Până atunci nu a fost niciodată atât de darnică în detalii. Acum, pe fondul uşoarei ameţeli, îmi părea mai perversă, totul îmi părea mai excitant… şi pe fondul unei perioade mai lungi de lipsă de sex.

Ana continua să-mi spună zâmbind… felul cum se exprima când îmi descria penisul ultimul tip cu care făcuse sex, mă încinsese foarte tare. Îmi doream un doream un penis în mine, chiar acel penis, simţeam că iau foc. Inconştient, îmi masam uşor labiile pe deasupra chiloţilor. Nu am mai rezistat şi mi-am băgat mâna în chiloţi, apăsând mai tare pe clitoris şi pe labii.

A văzut şi ea ce făceam, dar nu i-a păsat. Chiar s-a apropiat de mine, a pus mâna pe sânul drept, l-a strâns uşor, apoi şi-a continuat deplasarea cu mâna în jos spre abdomen, pe coapse. Îmi amintesc că am închis ochii pentru câteva momente, când… m-am trezit sărutată de Ana direct pe buze. A fost ceva ciudat, plăcut şi interesant în acelaşi timp. Nu am crezut că vreodată noi două am putea avea şi o altfel de relaţie. Până la urmă, totul trebuie experimentat.

A urmat un sărut lung şi multe îmbrăţişări. Îmi doream să se întâmple ceva între noi. Am prins-o de mijloc şi am tras-o spre mine. Iniţial a vrut să se urce deasupra mea, dar apoi şi-a amintit de ceva… Stai, vin imediat!… O să-ţi placă!… a continuat în timp ce se deplasa către sufragerie. Îmi făceam o mie şi una de gânduri negative. Când a revenit, am văzut că ţinea în mână o jucărie mov cu argintiu pe margini. Era evident că era un vibrator, însă forma mi se părea diferită.

– Ţi-o prezint pe Soraya, a zis Ana… Ştiu că tu nu eşti adepta folosirii unei jucării sexuale, nu am uitat asta… pe asta trebuie să o încerci.

Nu am apucat să-i răspund, imediat mi l-a pus în mână. Destul de plăcut la atingere, un silicon de calitate. Forma un pic diferită, faţă de cum aveam eu în minte că arată un vibrator. Ana mi l-a luat şi l-a aşezat lângă noi.

– Lasă-l un pic, ai un pic de răbdare… mi-a zis ea cu un zâmbet pervers.

S-a urcat deasupra mea. I-am făcut loc între picioarele mele. Mi-a oferit un sărut scurt pe buze, cu mâna dreaptă mi-a ridicat maieul până când mi-a dezvelit sânii. Ea s-a dezbrăcat de al ei într-o clipă. Aveam mari emoţii, şi totuşi ceva din mine dorea să facem asta. Mi-a atins buzele cu degetul opozabil, a păsat uşor, apoi s-a aplecat peste mine şi m-a sărutat apăsat.

Tremuram de emoţie, de plăcere, de dorinţă… în acelaşi timp mă simţeam nesigură în tot ceea ce trebuia să fac. Ana mă mângâia pe trup, îi răspundeam la fel cu aceeaşi intensitate. M-a ajutat să mă dezbrac de maieu. Cu vârful degetelor se plimba uşor pe trupul meu… în sus şi în jos. A ajuns la sâni. După ce a făcut câteva cercuri în jurul sfârcurilor, mi-a prins sânii cu ambele mâini şi i-a strâns ferm. Începusem să oftez, îmi arcuiam uşor trupul. Mă simţeam ca o pisicuţă în călduri, răsfăţata de Ana.

Sfârcurile mi-au fost alintate şi supte într-un mod cum nu am putut să trăiesc până în acel moment. La început, atingeri fine cu buzele şi limba, ca apoi să fie din ce în ce mai ferme. Devenisem mult mai gălăgioasă în exprimare, trăiam momente unice de care nu aveam habar.

Ana şi-a continuat deplasarea pe trupul meu, cu atingeri delicate şi săruturi scurte. Ajunsă cu capul între picioarele mele, am realizat imediat ce urmează să se întâmple. Am ridicat capul şi am privit-o cu ochii mari, gura semi deschisă… un pic nedumerită de ceea ce ştiam că urmează.

– Relaxează-te!… Întinde-te, stai confortabil!… ai încredere în mine!

Nu i-am spus nimic, dar la îndemnul ei m-am întins, privind spre tavan. M-a dezbrăcat de chiloţii tanga. Degetele ei se plimbau pe coapsa interioară… mi-a atins uşor labiile… mmm… am închis ochii… deşi nu vedeam, am reuşit să simt momentul când s-a aplecat cu capul între picioarele mele. Mi-a sărutat labiile, cu limba urca şi cobora lent… de la baza labiilor până la clitoris şi înapoi.

A băgat un deget în mine, am tresărit imediat… aahh… atingerile cu buzele şi limba au devenit mai ferme. Strângeam în mâini de cearceaf, mă simţeam extraordinar. Nu îmi doream să se oprească. Tocmai atunci Ana s-a ridicat, a venit deasupra mea şi m-a sărutat pe gură. Intenţionat a făcut asta, să simt gustul meu de pe buzele ei. Mi-a plăcut.

– Dacă îţi place jucăria, mergem împreună la sex shop să-ţi iei şi tu una…

M-a sărutat din nou. Am văzut cum a luat vibratorul, s-a dus între picioarele mele. Întâi l-a umezit cu buzele la vârf. Am simţit cum îl plimba uşor pe labii… aahh… era plăcut la atingere. Eram atât de excitată încât îmi venea să-i spun să-l bage mai repede în mine. Simţeam că nu mai pot de dorinţă. De parcă îmi citise gândurile, l-a introdus încet… aahh… mi-am arcuit trupul.

Ana a apăsat pe un buton… vibraţiile de joasă intensitate mă făceau să tremur. L-a împins mai mult… aahh… a făcut câteva mişcări du-te-vino, apoi l-a împins total. Imediat ce mi-a atins clitorisul am realizat care era scopul acelui element ieşit în relief. Am început să tremur, tremuram toată… aahh… Ana avea grijă să-l mişte continuu în mine. De câte ori schimba la o treaptă mai înaltă, ţipam mai tare, tremurând mai puternic. Orgasmul puternic a venit mai repede decât mă aşteptam. Mi-am arcuit trupul, cu o mână trăgeam de cearşaf şi cu una de sâni… aaahh…

Ana nu s-a oprit, a insistat, avut să-mi demonstreze de ce este capabilă aceasta jucărie. Tremuram necontrolabil, urlând de plăcere. Orgasmele avute ulterior m-au făcut să-mi doresc şi eu un astfel de vibrator.
Prietena mea s-a aşezat lângă mine, m-a săruta uşor pe frunte, pe obraji. Încercam să mă liniştesc, însă îmi venea greu după intensitatea orgasmelor avute. Am reuşit să-i zic doar atât:
– Trebuie să-mi cumpăr şi eu aşa ceva!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Slăbiciunea mea eşti tu… pe valurile plăcerii…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.