O seară specială pentru soţia mea (2)

… Caviarul s-a terminat, şampania la fel, dar nici unul din noi nu voia să se retragă, pentru moment. Aşa că ne ridicăm de la masă, te iau de mijloc şi ne îndreptăm toţi trei spre bar să comandăm nişte shot-uri. Muzica era mai puternică acolo, aşa că ne-am pus şi pe dans, noi doi. Tipul continua să facă conversaţii cu noi, ne spunea bancuri, ne face să râdem, ne simţim bine în prezenţa lui. Arăta şi foarte bine, înalt, ochi deschişi la culoare, cred că albaştri sau verzi, la cât am băut nu mai disting culorile. Corpul se vedea că era bine lucrat la sală, constituie atletică, nu pronunţată, dar formată. Se aproprie o fată de noi. …

Merge spre el, îi spune ceva la ureche, iar el da uşor din cap, semn că neagă, nu acceptă ce i-a zis fata la ureche, posibil îl invita la dans sau ceva mai mult de atât. Curios, îl întreb de ce nu a acceptat, ce gusturi are la femei, iar el răspunde dintr-o bucată că te vrea pe tine, că l-ai zăpăcit, şi că se simte foarte bine în prezenţa noastră, în special a ta. Ai roşit, sfârcurile s-au întărit, m-ai strâns de mijloc, dar privirea îţi era doar la el, îl măsurai, analizai, păreai curioasă de ce se ascunde în spatele hainelor, dar ceva de reţinea în a-mi spune direct.

Comand încă un rând de shot-uri, mă întorc cu ele la voi. Îţi dai pantofii jos şi mă rogi frumos să îi duc la maşină, că nu mai poţi să stai cu ei, îţi simţi picioarele umflate. Zis şi făcut, i-am luat în mână, mi-am aprins o ţigară şi am tulit-o spre maşină. Pe drum mă tot gândeam… ce seară perfectă, cât de bine ne simţim, cum a decurs totul ca într-un basm. Nu puteam şti însă cum va decurge de acum înainte seara, simţeam o oarecare stare de concurenţă masculină, ceva mă neliniştea, dar nu ştiam ce. Nu am dat importanţă, deja eram la maşină cu pantofii tăi.

Închid portbagajul, mă îndrept spre bar, dar fac o oprire la toaletă, unde era destul de aglomerat, am aşteptat un loc liber minute bune, poate vreo 10-15 cel puţin. Nu vă puteam vedea din interior, dar nici nu îmi făceam griji, ştiam că tipul este prea bine crescut şi nu ţi-ar putea face ceva rău. Aveam oarecum încredere în el, cel puţin pe partea asta. După, ies din restaurant, îmi fac loc printre mulţimea care dansa, arunc o privire generală, văd că toată lumea a început să danseze, atmosfera se schimbase deja. Ajung la bar, mai iau un rând de shot-uri, dar nu vă mai vedeam în acelaşi loc, era foarte aglomerat.

Dar îl văd pe el undeva la 10 metri faţă de locul iniţial. Am fost surprins… eraţi îmbrăţişaţi, vă sărutaţi pasional, cu poftă imensă, el avea mâinile pe sub fusta ta, te strângea tare de fese cu o mână, iar cu cealaltă îţi mângâia vaginul, îi vedeam mişcările. Nu m-a văzut nici el, iar tu nu aveai cum, erai cu spatele la mine, îţi admiram tot curul. Inima îmi bătea tare, dar nu de gelozie, îmi plăcea ce văd, dar nu ştiam acum ce să fac, să vin spre voi sau să vă las în pace. Am decis totuşi să vin uşor, fără să vă întrerup, dar el m-a văzut, aşa că te-a împins de la pieptul lui, şi-a scos mâna de sub fusta ta, iar mâna care o avea în vaginul tău arată foarte umedă.

Atunci mi-am dat seama că şi tu îţi doreai asta, că era ceva spontan şi te-a excitat enorm. Când m-ai văzut şi tu, atunci te-ai speriat şi sărit în braţele mele şi mi-ai spus că îţi pare rău, că eşti ameţită şi nu ţi-ai dat seama ce faci. Tipul era roşul la faţă, m-am uitat spre scula lui şi am văzut că era sculată, aşa că mi-am zis… cine sunt eu să opresc o dorinţă comună. V-am dat shot-ul fiecăruia, am toastat, şi de data asta am spus… pentru toţi trei, să fim sănătoşi şi iubiţi. L-am dat pe gât într-o secundă, tipul a plecat spre bar să mai comande. Am rămas noi doi lângă stâlpul cu pricina, te simţeam ruşinată şi am început să îţi explic că nimic din cea mă văzut nu m-a deranjat.

Ţi-am zis să faci ce consideri tu, fără constrângeri şi fără resentimente, şi că orice ar fi, orice s-ar întâmpla, nu va schimba nicicum iubirea ce ţi-o port, şi că relaţia noastră va rămâne aceeaşi, indiferent de cum a evoluat sau cum va evolua seara. Tu îmi spui într-una că a fost doar un exces de excitare şi dădeai vina pe afrodisiacele pe care le-am mâncat şi băut, eu continui să îţi explic cât de importantă eşti pentru mine, dar tu nu vrei să renunţi la prejudecăţi şi continui să îmi spui că doar pe mine mă vrei, că vrei să te iert şi că vrei să plecăm. Am simţit că eşti supărată şi tristă, lucru care nu mi-a căzut cum trebuie, pentru că îmi doream că seara asta să fie una plină de senzualitate şi pasiune.

Încerc cumva să te conving, să te fac să înţelegi că nu ai de ce să îţi ceri iertare, mereu te-am apreciat pentru cea ce eşti, pentru naturaleţea ta, şi că ar trebui să faci ce vrei tu pentru a-ţi îndeplini visul de a avea o seară perfectă, fie în compania mea, fie în compania lui. Te întreb totuşi de ce l-ai sărutat, de ce te-ai lăsat mângâiată, de ce te-ai umezit, dacă nu te simţi atrasă de el. Ai înţeles atunci că nu mă deranjează şi ai renunţat la prejudecăţi. Îmi răspunzi că îl găseşti atrăgător, că îl vezi că pe un amant, o aventură de o noapte, şi faptul că era doar un turist, un necunoscut, te-a făcut să accepţi şi să acţionezi.

Ajunge tipul înapoi la noi după vreo 20 de minute, cu o tavă de shot-uri. Îl vedeam că încearcă să te evite, dar scula era tot întărâtă, se vedea că era destul de bine dotat, iar tu doar în direcţia şliţului te uitai, erai curioasă ce mădular ascunde. Tipul devenise uşor respingător, păstra distanţa, nu ştia ce să facă cu tine, iar mie îmi spunea să îl iert, a acţionat din instinctul masculin şi că eu ar trebui să fiu conştient că am o femeie extrem de atrăgătoare şi bună de futut, ca să folosesc cuvintele lui.

Să îl înţeleg, ca şi eu sunt bărbat şi că uneori noi nu gândim, doar acţionăm. I-am spus clar că pentru mine nu a fost nici o problemă, ştiu că am o femeie care mă iubeşte enorm, care ar face orice pentru mine, iar el va fi întotdeauna cel mult o aventură de o noaptea, nimic important pentru ea. Auzind lucrurile astea, a făcut uşor un pas în spate şi a revenit lângă tine. Eu am decis să nu mai plec de lângă voi, voiam să te văd cât de fericită eşti alături de el în seara asta.

Adoram să ştiu că eşti curioasă, dar încă eram nedumerit de ceea ce vrei, dacă vrei să vă las singuri şi să plec, să îmi caut şi eu o fată, sau poate nu voiai nimic mai mult decât să fii incitată şi excitată de el, iar pe mine să mă fuţi cu gândul la el. Nu prea îmi plăcea partea a doua, o simţeam ca o trădare, aşa că decid. Îţi spun la ureche, ca să nu audă el.

Orice decizie iei în seara asta, fii sigură că noi rămânem la fel de apropiaţi, poate chiar mai apropiaţi ca până acum. Fii tu însuţi, fii naturală, fă ce îţi doreşti, simte-te liberă, ştiu că pe mine mă iubeşti şi mă respecţi, dar în seara asta trebuie să fii tu! În seara asta te vom fute amândoi, vei avea partea de cele mai multe orgasme într-un timp relativ scurt, doi bărbaţi vor avea grijă să îţi satisfacă toate dorinţele sexuale! Dar nu uita, tu eşti cea care face regulile, nu noi! Nu îmi răspunde nimic acum, ai ascultat ce am avut de zis. Te iubesc enorm şi sunt de acord cu orice decizie iei!

Nu vreau să ratez o aşa ocazie pentru tine, să fii iubită de doi bărbaţi în acelaşi timp. Nu ştiam ce urmează, ador misterul, mai ales misterul sexual, când nu şti ce va fi, dacă va fi sau când va fi, dar un lucru ştiu sigur:  tu trebuie să fii satisfăcută cum nu ai mai fost până acum! Dăm pe gât două, trei, patru, cinci shot-uri de tequila, tipul ăsta pleacă la bar să ia o sticlă de vin roşu, acelaşi pe care l-am băut toată noaptea. În timpul cât era plecat, vii în braţele mele şi mă întrebi dacă sunt sigur de cea ce ţi-am şoptit mai devreme la ureche.

Bineînţeles că da, dar nu uita că tu eşti stăpână, tu faci regulile, orice ar fi, amândoi trebuie să le respectăm, dacă ceva te va deranja, doar spune şi totul se termina fără resentimente… îţi spun eu. Mă iei în braţe, mă strângi foarte tare, aproape că rămân fără aer, îmi spui că mă iubeşti şi îmi mulţumeşti pentru seara asta perfectă. Vine tipul cu sticla de vin, iar tu îi sugerezi că mai bine o bem retraşi, unde nu era aşa multă gălăgie şi multă lume, aşa că ne îndreptăm toţi trei spre cameră. Tipul ne roagă să îi spunem numărul camerei, că vrea să meargă să ia din camera lui ceva şi vine el singur. Tu îi spui să vină la camera 123, să se îmbrace lejer şi că îi lăsam uşa deschisă, doar să intre.

Intrăm amândoi în cameră, te trag în braţe brusc, te sărut puternic lăsându-te aproape fără aer, îţi dau bluza jos, o arunc pe jos. Îţi trag picioarele în jurul mijlocului meu, penisul super erect îţi atinge labile, tu gemi în timp ce te sărut. Mă ţii strâns de după gât, eu te ţin strâng tare de buci, cobor sub fustă o mână spre vaginul foarte umed. Eşti excitată peste măsură, vrei să ţi-o tragi enorm de tare. Mergem împreunaţi spre baie, dau drumul la duş în timp ce tu îţi dau fusta jos. Îmi tragi pantalonii jos, aproape să mi-i rupi, erai nerăbdătoare să îmi vezi scula erectă, umedă şi ea.

Intrăm sub duş şi începi să mă sugi cu poftă, adânc, foarte adânc, erai deja pregătită, cereai asta fără să o zici. Mă sugi deja de vreo cinci minute, apa caldă îmi cade pe spate, sunt pe post de umbrelă, am grijă să nu fi deranjată de apa căzută de la duş. Sunt foarte excitat, mă controlez greu, mai ales că îmi faci un oral foarte agresiv, puternic. Dar salvarea mea vine când îl văd pe tipul ăsta cum ne privea prin uşa de la baie întredeschisă. Era în bustul gol, nu îmi dau seama dacă avea sau nu pantalonii pe el. Mă uit la tine cu ce pofta sugeai, nici nu ţi-ai dat seama că cineva era acolo.

Stăteai în genunchi, cu spatele la uşă, apa curgea, erai concentrată acolo, gâfâiai, de câte ori o scoteai din gură şi o băgai la loc, curgea saliva. ÎI fac semn tipului să intre. El era deja dezbrăcat, nu ştiu dacă aşa venit sau a făcut-o între timp, habar nu am. Mă sugeai prea bine ca să fiu atent la ce e dincolo de uşă. Vine tipul uşor în spatele tău şi te mângâie cu scula lui pe spatele tău. Ai simţit ceva dubios pe spatele tău, ai deschis ochii şi ai întors capul, dar fără să eliberezi scula mea.

Ţi-ai întors privirea spre mine, eu te prind de obraji, mă dau înapoi, mi-o scot din gura ta şi te direcţionez spre penisul lui, ca să prinzi mai mult curaj. Tipul ăsta era dotat, avea pula groasă, nu prea lungă. Cu obrajii în mâinile mele îţi întorc uşor capul spre el. Ai început să îl sugi de parcă nu ai mai văzuseşi pulă, vedeam şi mă bucuram cât de mult îţi doreai asta, şi ai încercat să o ţii ascunsă sau să nu vorbeşti despre asta. Pentru mine era deja seara perfectă, era tot ce îmi doream, să te văd cum te destinzi, cum renunţi la orice prejudecată şi profiţi de fiecare moment.

Mă uitam că a lui nu intra toată, dar nici el te forţa. Te las să te mai bucuri de supt, dar nu rezist prea mult şi te trag din scula lui şi ţi-o bag pe a mea în gura. Era rândul meu să ţi-o trag în gură, cum vreau eu. Tipul te apucă de sâni, te trage de sfârcuri, te ridica de cur şi te pune capră. Începe să te lingă în vagin, gemea şi îşi dădea laba în timp ce tu aproape că mă muşcai de pulă din cauza plăcerii provocate de el. Dădea limbi cred, era bun, nu regret alegerea făcută.

După vreo 10 minute de supt, tu pe mine, el pe tine, luăm o scurtă pauză până ajungem să ne facem mai confortabili, pe patul matrimonial, mare rău. Te-am întins pe spate şi îţi spuneam cât te iubesc, că eşti formidabilă, că eşti bună în pat, şi că în seara asta te vom satisface amândoi. Tipul nu era prea vorbăreţ în cuvinte, dar cu limba în pizda ta făcea ravagii, cel puţin aşa îl vedeam la duş, privit de sus. Acum stai întinsă pe spate, în mijlocul patului. Încep să te ling pe ţâţe, te muşc de sfârcuri şi mă duc în jos să îţi dau limbi.

Îţi place, clitorisul şi labiile sunt umflate, eşti umedă şi simt cum tremuri, semn că urmează să îţi dai drumul. Tipul îţi flutură pula spre tine, dar te amăgeşte, se joacă cu tine, şi ţie îţi place, nu te lasă să i-o iei în gură. Eu jos, văd că îţi place jocul, te încordezi şi scoţi fluide prin vagin. Continui să te ling puternic, îţi bag două degete înăuntru şi le mişc lent, în sus şi în jos, în stânga şi în dreapta. Tipul ţi-o baga în gură când nu te aşteptai. Stai cu ochii închişi, dar gura o ai deschisă, abia aştepţi să ţi-o umple unul din noi cu pula lui.

Ai tresărit, ai închis ochii la loc şi ai început să sugi demenţial de mişto. Te priveam, dar nu puteam să te las aşa, nelinsă, doar ţi-am promis că vei fi futută de doi bărbaţi, deci nu puteam lua pauză nici eu, nici el. Te ling într-una, îţi dai drumul cu jet, o parte îmi intră în gură, o parte îmi inundă faţa. Tipul îţi dă mâinile la o parte şi continuă fără ajutorul tău, te domina, nu mai poţi face nimic, îţi place, tremura corpul la fiecare două minute.

Brusc, scula mea intră în pizda ta fierbinte şi umedă, după nici un minut ţi-ai dat drumul din nou, dar acum ai ţipat de plăcere încât şi eu şi tipul ne-am speriat, eu am crezut că el a făcut ceva greşit, iar el că am făcut eu ceva greşit. Ne uităm unul la altul, după aia la tine, ne dăm seama că plăcerea cauzată te-a făcut să ţipi, şi decidem să facem schimb. Eu vin şi te sărut, nu îmi pasă că ai supt altă pulă, voiam să îţi dovedesc că nu îmi pasă de asta, ci că îmi pasă mai mult de tine, de cum te simţi şi de starea maximă în care te afli.

În timp ce te sărut, ţii ochii închişi, dar mâinile mi le treci prin cap, pe după gât şi după mă mângâi pe faţă. Dintr-o dată te văd cum deschizi ochii şi urli iară de plăcere. Tipul ţi-o băgase toată înăuntru, îţi place, tremuri toată, mă strângi tare de mână şi îmi spui… iubire, mamă ce îmi place, te iubesc enorm. Doar din vorbele tale îmi venea să ejaculez, dar nu puteam să fac asta, tipul încă era în putere, cu toate că îl vedeam şi pe el super excitat, nu cred că mai rezista mult nici el.

Gemi şi tipi, transpiri toată, patul e ud tot, eu nu prea mă pot controla, dar decid să ţi-o bag în gură pentru încă o sesiune de oral, ştiam că asta vrei, îţi place să fii dominată, supusă şi satisfăcută de doi bărbaţi, să ne simţi gustul amândurora. Te trage tipul într-o parte şi te pune capră. Te linge iară în pizdă, atât de bine încât imediat ţi-ai dat drumul şi în gura lui, cum ai făcut şi cu mine. Al meu penis ţi-a umplut gura, îl sugi cu mai multă poftă, eşti şi mai excitată, tremuri într-una, nu te mai poţi controla. Te linge tipul încă vreo zece minute, eu cu greu mai rezist “violenţei” cu care mă sugi, fac o pauză şi încep să te sărut cu limba până în gât.

Îi fac semn tipului să mă lase şi pe mine să te fut în pizdă, să facem schimb. Zis şi făcut. Te aşez într-o parte, îţi ridic picioarele, te ling pentru 1-2 minute până îţi dai iar drumul cu jet; tipul se întinde pe spate iar tu fără nici o ezitare i-o iei în gură, nerăbdătoare, îţi era dor să i-o mai sugi un pic. Cum ţi-ai dat drumul, ţi-am băgat scula adânc în pizda, erai atât de udă doamne, mă excită doar că eşti udă, semn că îţi place să fii futută de doi. I-o sugi tipului, eu te penetrez adânc şi puternic, labiile şi clitorisul sunt umflate de atâta plăcere.

Mă mişc rapid, nu mai îmi vine să îmi dau drumul, am putut să îmi controlez ejacularea. Mereu, ochii îmi sunt ţintiţi spre tine. Văd cât de mult îţi place, nu te-am văzut niciodată atât de satisfăcută, bucuroasă. Meritai o aşa experienţă unică. Sunt bucuros şi mândru că am reuşit să te fac să renunţi la prejudecăţi pentru a descoperi o plăcere senzaţională. Chiar dacă arăţi epuizată, nu te mai opreşti din tremurat, ţi-ai dat drumul de vreo cinci ori până acum, nu vrei să te opreşti din supt şi nici din futut în pizdă.

O scoţi pentru un moment din gură şi îmi ceri să facem schimb, vrei să fii futută şi de el, îţi place pula lui maxim. Zis şi făcut. Întinde-te pe spate, te rog, vreau să urc peste tine, vreau să controlez eu tot… îi spui tipului. Acum pot spune că într-adevăr ai prins curaj, nu mai îmi faci griji, ai preluat iniţiativa, conducerea partidei. Totul stă în mâinile tale. Părul îţi e ud, pe spate îţi curge sudoare. Te urci pe scula tipului, şi începi să sari. Eu mă aşez în faţa ta, dar te vedeam că îţi place cel mai mult să fii deasupra. Tipul are scula groasă şi un pic mai lungă decât a mea cu câţiva cm.

Ai închis ochii, te-ai întins pe pieptul lui şi îţi ondulai fundul în aşa fel încât căutai să intre toată în tine, nu voiai nimic să rămână fără. Dacă tot te-ai întors aşa pe el, trec şi eu în spatele tău, nu am vrut să fiu prea aproape cu pula de faţa tipului, nu îmi place ideea. Îţi bag uşor degetele pe lângă pizdă, fără să vă deranjez, iau puţine fluide de acolo şi te mângâi cu un deget în anus. Te mângâi uşor până văd că nu te mai încordezi. Tipul dădea semne că nu mai rezistă, l-am văzut cum se încordează. L-am ciupit de picior şi i-am zis să te fută în continuare, dacă îşi dă drumul… ne supărăm.

S-a speriat şi nu a avut încotro. Eu mi-am văzut de anusul tău, deja un deget intrase. Mă urc în picioare şi vin cu scula aproape de anus, mă mişc uşor uşor până intru tot. Eh, abia acum te-am văzut pentru prima oară cât de mult îţi place în acelaşi timp cu doi, unul anal, unul vaginal. Tremurai necontrolat, ţipai de plăcere, tipul săracul nu mai putea, şi după nici 5 minute de futut amândoi odată, te roagă să schimbi poziţia, că nu mai poate. Aşa că sunt nevoit să ies din tine şi propun să mergem în baie, eu trebuie să mă spăl.

Sunteţi de acord şi voi, aşa că mergem în baie. Eu mă spălam sub duş, iar tipul te-a pus capră la chiuvetă şi ţi-o băga adânc şi se mişca foarte rapid. Când şi-a scos-o tu ai udat gresia, aşa mult fluid a ieşit din tine. Te-a pus direct în genunchi, te-a pus să îl sugi ca să termine. Mă uit la voi cât de mult îţi place, cu ce poftă sugi, şi încep să mi-o iau la labă şi eu, eram super excitat şi încântat de ce s-a întâmplat. Nu te-am văzut până acum aşa împlinită sexual, cum nici pasiunea asta cu care o sugeai, atât mie cât şi lui, a fost ceva nou pentru mine.

Termină tipul, îi sare sperma pe faţa ta, şi pe ţâţe, după care te pune să îl cureţi cu gura, aşa că mai continua suptul, dar de data asta lent, nu mai puteai nici tu, nici el, nici eu. Cum ai terminat de curăţat, omul te sărută şi te ia cu el sub duş să vă spălaţi. El se spală, eu te-am pus capră la zid, ţi-am băgat-o puţin, câteva mişcări adânci şi rapide după care te-am pus în genunchi… ţi-am băgat-o adânc în gât şi ţi-am umplut gura de spermă. Nu a scăpat nimic. Te luăm amândoi în braţe, continuăm să te alintăm sub duş, eu te muşc de o ureche, el de cealaltă, te mângâiem pe sâni, tipul te spala la vagin, eu pe spate.

În continuare tremuri, nu ai mai scos o vorbă în ultimele minute, nu mai poţi vorbi. Stăm la duş încă vreo cinci minute, terminăm de spălat, ne clătim şi ieşim din baie. Nu puteam să ne întindem în pat momentan, era prea ud. Continuăm să te admirăm amândoi. Tipul îmi spune că eşti o femeie minunată, unică din perspectiva lui, că suntem un cuplu extraordinar şi că vede şi simte cât de fericiţi suntem împreună, că suntem făcuţi unul pentru altul şi că şi-ar fi dorit şi el să fi întâlnit cu femeie ca tine.

Îşi trage pantalonii pe el, tricoul, şi la fel de politicos cum l-am cunoscut, aşa a şi ieşit pe uşă. Nu ştiu cum îl cheamă, nici nu mă interesează, cred că nici pe tine. În schimb sunt bucuros de seară minunată şi de faptul că a ieşit exact cum am vrut… tu să fii în centrul atenţiei şi să te simţi iubită cum nu ai mai fost până acum.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de: Nimeni Altu’

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O seară specială pentru soţia mea (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.