Vecine, vino până la mine! (2)

… La puţin timp, m-a împins cu braţele să mă întind pe spate. A venit deasupra mea, ne sărutam în voie. Greutatea ei îmi strivea penisul, iar ea părea să facă asta intenţionat, mai ales că încerca să se apese tot mai mult. Eram pe punctul să-i spun că mă doare, dar s-a ridicat ea uşor. Săruturile ei au coborât pe gât, au ajuns la piept… mi-a lins sfârcurile şi m-a muşcat încet… penisul se poziţionase între sâni… lovindu-l la fiecare mişcare balansată a trupului ei. …

Simţindu-l cum se lovea de sânii ei, a aruncat o privire, mi-a zâmbit. Părea să spună… este al meu, l-am prins!… cu ambele mâini şi-a strâns sânii în jurul penisului, ţinându-l captiv. Nu se mai vedea de sânii ei mari. Cu o mişcare lentă se lăsa în jos de-a lungul lui, vârful ieşise la iveală, Silvia a deschis gura şi a scos limba afară încercând să-l atingă. Şi a reuşit până la urmă. Prins captiv între sâni, cu limba desena frumos în jurul lui, privindu-mă pervers.

Mă uitam la ea, având uşor capul ridicat… respiram greu, gura uşor deschisă… parcă aşteptând momentul în care ajungea din nou în gura ei. Se juca cu mine, ca de fiecare dată. Trăieşte de fiecare dată momentul, nu se grăbeşte să scape repede de mine, iar eu nu pot decât să mă bucur ştiind că am toată atenţia ei. Au urmat câteva curse în sus şi în jos, cu penisul între sânii ei. Era doar o chestiune de timp până când… se întâmplă ce îmi doream eu. Şi s-a întâmplat!

L-a eliberat din strânsoarea sânilor, a pus mâinile pe pat, la dreapta şi la stânga mea. S-a lăsat uşor în jos, mi-a lins uşor testiculele… se uita fix în ochii mei… urca încet, limba apăsa pe gland… aahh… momentul părea o veşnicie până când a ajuns la vârf. L-a prins cu buzele… câteva mişcări de încălzire… penisul în poziţie de drepţi… buzele cărnoase pe gland mă excita foarte mult. Ador să privesc toată scena.

Ştia că vreau să facă cursele ei obişnuite ce mă înnebunesc. De fapt, ăsta acesta este momentul ei preferat. Să controleze ea totul… să-l sugă pe tot, cu multă dăruire şi pasiune… de-ţi vine să te urci pe pereţi de plăcere. Câteva curse timide, de fiecare dată penisul intra mai mult în gura ei. S-a oprit la vârf, doar pentru câteva momente… s-a lăsat brusc în jos, penisul a intrat tot… aahh… buzele au ajuns la baza lui, dar nu s-a retras. A rămas acolo momente bune, timp în care se uita fix în ochii mei.

Fără reacţie, priveam la ea, la toată scena… încordat la maxim. M-a lăsat să mă bucur destul de mult de acest moment, apoi a început să se mişte de sus în jos, de la bază până la vârf şi înapoi, cu mişcări tot mai rapide. Simţeam că nu mai rezist, simţeam că-mi vine să explodez. Am vrut să o dau la o parte, să o opresc… ca să amân ejacularea, însă era hotărâtă să primească sămânţa mea. A văzut vibratorul, l-a luat repede cu mâna stângă şi l-a dus între picioare. Până l-a pornit şi l-a băgat în interior, nu s-a mişcat. Îmi ţinea penisul strâns între buze.

Cele câteva momente de repaus mi-a permis să-mi recapăt forţele. L-a pornit… mmm… a închis ochii, apoi mişcări lente ale capului în sus şi în jos. Mai rapide… bănuiesc în ritmul vibraţiilor ce le primea cu plăcere. Gemetele ei au devenit mai zgomotoase. În acelaşi timp, şi eu respiram mai greu, eram destul de încordat, pumnii strânşi… Silvia a reluat rapid mişcarea energică de mai devreme, de la vârf până la baza penisului… aahh… îmi venea să ţip, dar cumva încercam să mă abţin.

Până la urmă am scos un urlet scurt… aahhh… mi-am încordat abdomenul, cu capul uşor ridicat… sperma a ţâşnit, Silvia s-a oprit, a înghiţit o parte din sămânţă mea apoi mi-a eliberat penisul. A pus capul pe abdomen, gemea intens, respira greu, uşor vlăguită, picioarele strânse, cu mâna între picioare. Câteva jeturi de spermă au poposit şi în părul ei, dar nu i-a păsat sau nu a realizat pe moment.

Mai târziu, după ce şi-a revenit, a ridicat privirea spre penisul meu ce se făcuse mic, plin de sămânţă şi câteva fire din părul ei. Le-a dat cu migală la o parte, la prins cu o mână, decalotându-l încet. Ceva o fascina, se uita cu entuziasm către el. Poate ar fi trebuit să o întreb, dar nu am făcut-o. Joaca ei mi-a provocat din nou erecţie. De data asta a ales să-l atingă, să-l sărute într-un mod pasional, cu mişcări lente şi precise… când la vârf, când mai jos sau la testicule.

M-am ridicat în şezut, i-am ridicat capul dintre picioarele mele şi am sărutat-o pe gură, apoi am tras-o peste mine. Bucuroasă, s-a poziţionat în dreptul penisului, nu a aştepta mult şi l-a potrivit între labii… ahh… s-a lăsat încet pe mine, oftând uşor. A rămas în poziţie verticală mişcându-se după bunul plac… când înainte şi înapoi, când în formă de cerc, alteori se ridica încet şi făcea curse pe toată lungimea penisului. Mâinile alunecau încontinuu pe trupul ei… pe sâni, abdomen, coapse.

Este doar încălzirea, este doar un joc, apoi îmi spune direct ce vrea. Dorinţa ei a venit. Nu înainte să mă sărute. S-a aplecat peste trupul meu, ne-am sărutat pasional, apoi mi-a spus:

– Vreau să mă fuţi!

Imediat s-a ridicat şi s-a aşezat pe pat cu faţa în sus. Picioarele larg depărtate. M-am pus deasupra ei… am intrat… aahh… imediat m-a cuprins cu picioarele de mijloc, la fel şi cu braţele. Am început cu mişcări lente, apoi tot mai rapide. Gemetele ei mă încurajau să mă mişc mai repede, mai repede. Îmi spunea mereu la ureche… fute-mă!… fute-mă!… De fiecare dată când o aud şoptindu-mi la ureche tot felul de cuvinte şi expresii incitante, simt furnicături pe şira spinării.

Mi-a eliberat trupul din strânsoarea picioarelor. Le-a depărtat destul de mult cât să-mi permită să mă mişc în voie. Trupurile noastre se loveau cu putere, iar zgomotele hilare nu au întârziat să apară. Şi chiar şi aşa, îmi repeta într-una să nu mă opresc şi că vrea mai repede. Mişcările rapide m-a făcut să-mi pierd suflul. M-am ridicat cu gândul să schimb poziţia, şi câteva momente de respiro.

I-am spus să se pună capră. Câteva clipe mai târziu, era deja aşezată în genunchi, picioarele uşor depărtate, cu spatele la mine, sprijinită în braţe. M-am lipit de ea. În clipa următoare mi-am înfipt penisul în vaginul excitat şi dornic. A ţipat scurt, şi-a lăsat uşor capul pe spate, parcă invitându-mă să o trag de păr. Invitaţia nu se refuză. I-am prins părul în mâna stângă şi am continuat să mă mişc rapid, lovindu-mă cu putere de ea. I-am simţit o mână atingându-mi testiculele, în timp ce-şi freca clitorisul.

I-am dat drumul la păr. Cu ambele mâini o ţineam de mijloc. Din când în când mă aplecam să o strâng de sâni. Şi-a lăsat capul în jos, lipit de pat, continua să se frece între picioare. Îi vedeam mâna liberă strângând-o puternic. Trupul îi tremura din ce în ce mai tare. A durat ceva până să mă prind că tocmai avusese un nou orgasm.

Nu am ieşit din ea, am rămas adânc, dar fără să mă mişc. Voiam să o pregătesc pentru momentul următor. Mi-am udat un deget cu salivă, apoi am început să-i masez anusul. Când am simţit că este pregătită l-am introdus uşor în interior… aahh… a fost reacţia ei. Am continuat să-l mişc încet. Până la urmă am ieşit din ea. M-am aplecat şi m-am dus direct către vagin… în timp ce aveam limba adânc în interior, am încercat să introduc şi al doilea deget în anus… a intrat lejer.

Silvia nu mai zicea nimic, încă mai simţeam un uşor tremurat al trupului ei. Abia aşteptam să o penetrez anal. Am revenit în poziţia iniţială… penisul direcţionat un pic mai sus… i-am văzut mâinile, ţinea pumnii strânşi, de parcă nu mai făcusem asta niciodată. Mi-am potrivit penisul şi am împins uşor… puţin câte puţin, până când a intrat tot. În apropierea mea se afla vibratorul, jucăria ei preferată, pe care i l-am oferit. Adoră să facă dublă penetrare. Poate într-o zi îi mai aduc un prieten să o futem aşa cum îşi doreşte.

A prins vibratorul. După ce l-a pornit, a început să-l plimbe pe labii şi clitoris. Apoi, l-a poziţionat cu vârful spre ea. L-a împins încet… aahh… dar nu l-a băgat pe tot. M-am dat uşor înapoi, apoi am revenit… de fiecare dată mai mult. Câteva minute mai târziu mişcările erau destul de rapide, ea îşi controla vibratorul şi ţipa de plăcere. Mă excită să o aud cum se manifestă, cum tremură.

Aproape de fiecare dată îmi imaginez cum ar fi să fie în acel moment un bărbat alături de noi… Ea deasupra unuia, penetrată vaginal, iar celălalt deasupra ei să-I înfigă penisul în anus… să facem schimb de locuri. Să găsim amândoi ritmul mişcărilor pentru o experienţă minunată pentru noi, cât şi pentru ea

Mişcările tot mai rapide… Silvia ţipa la mine să nu mă opresc. O ţineam strâns cu ambele mâini de mijloc, penisul culisa pe toată lungimea şi intra rapid, lovindu-mă puternic de fesele ei. Ţipă destul de tare… începusem să mă gândesc la vecini… aaahh… o vedeam cum tremură… mi-a zis răstit… stai, opreşte-te!… Orgasmul puternic i-a zguduit trupul.

Am reluat mişcările, energic. Ea ţipa şi îmi spunea mereu să nu mă opresc. Având în minte o scenă cu sex în trei, mă incitasem foarte tare. Încordat la maxim… cu mâinile o ţineam strâns de talie. Simţeam că sunt aproape. Transpirat, gemetele tot mai prezente, respiraţie sacadată… aaahhh… m-am oprit când eram aproape să ies… eram în dilemă unde să ejaculez. Pe fesele ei, pe spate, să o întorc cu faţa în sus şi să ejaculez pe sâni şi abdomen. Toate sunt preferate de ea. Până la urmă am luat decizia rapid să împing şi să termin în interior. M-am prăbuşit peste ea. A reuşit să se întindă pe pat, cu mine deasupra, strivită de greutatea mea, cu penisul în ea.

Savuram amândoi momentul. Nici unul nu mai spunea nimic, rămaşi în acea poziţie. Mai aveam puţin şi adormeam. M-am ridicat şi m-am dus la baie să mă spăl. Eram convins că mai dorea ceva mai târziu… încă un sex vaginal sau poate încă o sesiune de sex oral adânc cu o porţie zdravănă de proteine. Sfârşit.

… citeste prima parte…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Vecine, vino până la mine! (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.