O altă zi de iubire cu Mimi

Bună dimineața, Mimi! Așa începe o zi pentru mine. O zi frumoasă care începe să prindă contur, la gândul că astăzi ne vom întâlni și vom fi câteva ore singuri, ne vom face de cap, ne vom iubi cum numai noi știm.
Abia aștept să vină ora la care trebuie să ne întâlnim. Ne propusesem să ieșim să bem un suc, să bem o cafea undeva, departe de ochii lumii, dar parcă timpul ar sta pe loc. Am devenit nerăbdător. Nu ne mai întâlnisem de ceva timp și dorul unul de celălalt, ne mistuia și ne făcea să ne dorim cât mai mult. …

Activitățile zilnice nu ne permiteau să ne întâlnim și din această cauză atunci când ne vedem, parcă, nu ne mai ajunge timpul să recuperăm ce am pierdut. Am mers și am luat-o de acasă, era îmbrăcată lejer. Parcă voia să mă ațâțe… un tricou mulat prin care se vedeau sânii strânși în sutienul culoarea pielii, o fustă scurtă din velur strânsă pe fundul apetisant, scurtă, deasupra genunchiului, lăsa să se vadă gamba piciorului acoperită de dresul de mătase, culoarea pielii.

Pantofii din piele cu tocurile înalte completau vestimentația cu care s-a afișat în fața mea, mi-a provocat o erecție instant. Abia așteptam să îi mângâi formele provocatoare. Am stat un pic de vorbă cu părinții ei, după care am plecat să ne plimbăm, am intrat într-o cofetărie unde am mâncat câte o prăjitură și am băut suc, am discutat despre ce am făcut în timpul cât nu ne-am văzut, am făcut un pic haz de necaz pentru timpul pe care l-am pierdut, deși, îmi doream să o sărut, să o strâng în brațe, îmi era dor de îmbrățișările ei de săruturile ei.

Am urcat în apartamentul, pe care părinții ei îl aveau într-un bloc din oraș, să bem o cafea. Mimi a pus de cafea, a pregătit ceștile în care urma să pună cafeaua, iar tava a pus-o pe masa din sufragerie, a adus ibricul de cafea turnând în fiecare ceașcă cafeaua aburindă. Ne-am aprins câte o țigară trăgând cu nesaț din ele. Simțeam nevoia să mă calmez, eram excitat, iar Mimi amâna la nesfârșit apropierea intimă dintre noi. Am terminat cafeaua de băut, Mimi a strâns tava cu ceștile și a dus-o la bucătărie după care a revenit în sufragerie.

Am așteptat să se apropie și am luat-o în brațe imediat, am sărutat-o puternic pe gură, i-am căutat mâna, apoi, i-am luat-o și i-am pus-o pe pula mea erectă. Eram dureros de excitat, iar Mimi amâna, acum nu mai avea ce face, mi-am scos mădularul din pantaloni. Mâna ei a început să-l frece, am desfăcut fermoarul fustei, aceasta a alunecat pe pe covor. Mimi a rămas în dresurile de mătase și chilotul din dantelă.

I-am băgat mâna pe sub chilot să ajung la păsărica de care îmi era tare dor, am tras de dres și chilot dându-i jos spre genunchi, acum se vedea pizda frumos epilată, ce aștepta să fie futută. Mimi îmi freca penisul din ce în ce mai cu rapid, am oprit-o, rugând-o să înceteze. S-a așezat în fața mea, a luat penisul în mână și a început să-și frece clitorisul cu capul decalotat, apăsând cu putere pe el.

M-am depărtat de ea, în acest timp ea și-a dat jos dresul și chilotul, rămânând în păsărica goală. Pantofii și i-a păstrat dându-i un aer de vampă, un tablou frumos. Simțeam nevoia să o ling, să-i simt gustul păsăricii excitate. Am întins-o pe canapea, ea și-a depărtat picioarele expunându-și pizda în toată splendoarea, se putea vedea șuvițe de sevă se prelingea pe labii spre anus, semn că Mimi era excitată și păsărica ei dorea să fie futută. Clitorisul era întărit și plin de dorință.

L-am luat între buze, limba l-a masat și lins până când acesta a devenit roșiatic, după care i-am băgat două degete în vagin, mișcându-le apăsat, căutându-i punctul G. Limba se juca cu labiile și cu clitorisul, alternând de la a le masa, la ale suge sau linge. Pătrund cu limba în vaginul plin de sevă acrișoară, Mimi își arcuia trupul de plăcere, când limba mângâia gaura păsăricii. Vibra de plăcere, nu putea să spună decât… fute-mă, fute-mă!… articula aceste cuvinte printre gemete și suspine.

I-am dat un pic de timp să se refacă, sărutând-o și ținând-o strâns în brațe. Ne-am aprins câte o țigară, am stat privindu-ne unul pe celălalt preț de câteva minute fără a ne spune ceva. Am terminat țigările și le-am stins în scrumieră. Mimi a luat penisul meu în mână jucându-se cu el, decalotându-l, l-a privit câteva secunde cum pielea se plimba între degetele ei, după care l-a sărutat scurt… plimbându-și limba pe glandul decalotat. Îl bagă în gură sugând cu putere din el, nu putea să îl bage tot rămânând o parte din el afară, saliva curgea spre testicule.

O apăsam pe cap având o plăcere să îi dirijez mișcarea și să îi imprim ritmul, eu simțeam cum cerul gurii apăsa pe capul penisului. Își plimbă limba pe pula erectă, plină de vene proeminente, prin care circula sângele fierbinte. M-a pus să stau pe scaunul de la masă, un scaun cu spătar, după care ea s-a pus peste mine, aducându-și aminte cum făcusem noi prima dată dragoste, plus că, în această poziție ea deținea controlul asupra ritmului și intensității mișcării.

Îi plăcea să-i pun mâna pe fund să o bag mai mult în ea, să o trag de bucile tari, să îi mângâi anusul, iar această poziție îmi permitea să fac tot ce ei îi plăcea. După câteva mișcări am simțit-o cum are un orgasm puternic, tremurând și gemând de plăcere. Nu am lăsat-o să își revină după orgasmul avut, am întors-o cu spatele la mine și am pus-o capră. Din această poziție eu dețineam controlul penetrării, intensității și ritmului și chiar al violenței cu care intrăm în ea, o violență nedureroasă, plăcută.

O trăgeam spre mine cu putere știind că îi face plăcere, testiculele îi loveau clitorisul cu putere. Îl freca şi ea, în acest mod are orgasme mai dese și puternice. Am simțit că nu mă mai pot controla și am intensificat mișcările. Lăsându-mă pe mine, i-am frecat clitorisul cu degetul arătător, am avut amândoi în același timp orgasm. Sperma fierbinte a țâșnit din mine, Mimi tremura, nu se mai putea ține pe picioare, nu avea control asupra corpului, era epuizată.

Nu ne puteam despărți, eram lipiți unul de celălalt, eram transpirați, mirosul nostru se amesteca având un iz de iubire. Am stat un timp așa, nevrând să se termine aceste momente niciodată, momente pline de iubire. Am intrat la duș, timpul se scursese rapid, iar Mimi trebuia să ajungă acasă devreme, așa era regula și trebuia respectată. Te iubesc Mimi și îți mulțumesc pentru clipele pe care mi le oferi, clipe pline de iubire la superlativ.

Poveste scrisa de Ursulețul

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O altă zi de iubire cu Mimi”

  1. Ursulețule frumoasă poveste de iubire trăiești! Înțeleg că sunteți împreună și acum dacă nu cumva Mimi după ce ai învățat-o ce ai învățat-o te-a lăsat singur?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.