Profesoara de muzică şi eleva ei

De când am văzut-o m-a atras. Subţirică, păr blond lung, sâni mărişori, picioare lungi. Mi-am acceptat această latură bisexuală, dar nu am vrut să fac din asta un mod de viaţă. În anumite momente cedez în faţa frumosului şi mă înfrupt din carne tânără. Sunt conştientă că nu este bine, micile regrete roiesc în jurul meu, însă, viaţa m-a învăţat să merg mai departe şi că trebuie să-mi asum ceea ce fac, iar în acelaşi timp, trebuie să învăţ să-mi controlez mai bine pornirile sexuale. …  

Am crezut că voi reuşi să-mi ţin departe mâinile de noua elevă la cursul de muzică. Posibil să fi fost o chimie între noi, ne-a adus pe acelaşi drum şi ne-a scos în cale. Nu-mi mai amintesc cum de am ajuns să ne sărutăm, poate de la privirile insistente între noi, atingerile stângace? Ea este o copilă la cei 20 de ani ai săi, de la mine sunt pretenţiile cele mai mari, nu mai sunt de mult o adolescentă ce se umezeşte la fiecare gest sau cuvânt rostit mai provocator.

Şi totuşi s-a întâmplat. O vreme ne-am iubit. Am realizat că orele noastre însemnau mai mult sex, decât studiul muzical. A trebuit să punem punct relaţiei. Părinţii ei mă plăteau să o învăţ să cânte la pian, iar ea nu reuşea să se mai concentreze. Mi-a fost greu un timp, cu siguranţă şi ei. Este greu să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, aşa, brusc, între noi. Era cea mai bună soluţie.

Trecuse mai bine de două luni de când am pus stop relaţiei. Se vedeau reale îmbunătăţiri, rezultatele îmi arătau că evolua frumos, gândul ei era numai la muzică. Mai târziu am înţeles că tot efortul ei avea ca scop pentru a-mi intra din nou în graţii.

În sâmbăta aceea, plouă destul de tare. Vreme urâtă, rece, nici nu-ţi venea să ieşi din casă, dar Lavinia a venit la cursuri, şi am apreciat asta. În prima oră am exersat destul de mult, se vedea munca şi efortul depus împreună. O pauză ar fi fost bine venită, pentru destindere şi relaxare. Lavinia s-a dus la frigider să-şi ia ceva, eu m-am aşezat pe scaunul de la pian. Aş fi putut alege o melodie mai veselă, dar vremea de afară, ploaia ce bătea în geam, mi-a venit să când o melodie lentă, melancolică.

Lavinia a venit a venit lângă mine, mă privea cum apăsam pe clape trăind acea melodie. A venit la spatele meu, a pus mâinile pe umerii mei… a strâns uşor… apoi mai ferm, mâinile au ajuns la gât… aah… era foarte bine. Era prima dată când îmi făcea masaj şi o făcea foarte bine. M-am oprit din cântat, m-am lăsat dusă de plăcerea acelui masaj. O uşoară căldură îmi invada trupul. Atingerile ei au devenit mai senzuale, erotice… şi-mi plăcea.

M-am ridicat de pe scaun şi am venit lângă ea, faţă în faţă… Lavinia m-a prins de mijloc şi m-a tras spre ea. O mână urca şi cobora încet pe pântec şi pe coapsă. O priveam pe această copilă şi mă gândeam că ceea ce a fost între noi, nu a fost bine pentru ea. Până să iau atitudine, Lavinia m-a sărutat pe gură, scurt, privindu-mă atent. Mi-a descheiat nasturii de la pantaloni.

Ar fi trebuit să o opresc, dar nu am făcut-o. Chiar am ajutat-o să-mi dea jos pantalonii. A tras de ei până aproape de genunchi, apoi şi chiloţeii… s-a lăsat imediat în genunchi. Din instinct am pus o mână pe capul ei şi am direcţionat-o către zona… ce ar fi trebuit să-i fie interzisă.

A pus mâinile pe mine, şi-a lipit gura de labiile mele. Am depărtat şi mai mult picioarele ca să poată ajunge mai bine. Mişca uşor capul, limba îmi atingea clitorisul… aahh… i-am prins părul în coadă şi o împingeam tot mai mult. O simţeam înnebunită să mă guste, să mă lingă, să-mi ofere plăcere. Tremuram şi oftam de plăcere, m-am lăsat dusă de val pentru plăcerea maximă.

Mi-am ridicat tricoul eliberând sânii, al căror sfârcuri se întărise destul de mult. Scaunul era aproape, mi s-a părut o idee bună să mă aşez pe el, deşi în dormitor, dezbrăcate, ar fi fost altceva. Ea nu a înţeles ce vreau să fac, se lipise de mine, gura lipită de păsărica mea. I-am ţinut părul în mâna aproape tot timpul şi o apăsam şi mai mult.

Gemetele au schimbat fondul sonor în cameră… nu mai făceam muzică, acum ne iubeam. Am pus ambele mâini pe capul ei şi o apăsăm. Mă ţinea strâns cu mâinile de coapse… îmi frecam clitorisul de buzele şi limba ei. Mi-am prins sânul drept, îl strângeam… îmi era dor de buzele ei sugându-mi sfârcurile. Capul lăsat pe spate, gemete tot mai înalte, o apăsam… tremuram uşor.

Trecuse multă vreme de când nu i-am mai simţit buzele şi limba alintându-mi păsărica, poate de asta eram atât de pornită… excitată, dornică… simţeam că orgasmul este aproape. M-am ridicat în picioare, trupul uşor arcuit, Lavinia nu se dezlipea de mine, mă lingea într-una… aahh… îmi frecam clitorisul tot mai rapid de buzele ei… aaahhh… retrăirea unui orgasm puternic alături de ea, mi-a amintit de momentele noaste înflăcărate.

Tremuram şi ea tot nu se sătura să mă lingă. Până la urmă s-a ridicat în picioare, m-a prins cu braţele şi m-a sărutat. A vrut un sărut lung, l-am acceptat. I-am ridicat şi eu tricoul, i-am prins sânii şi am tras de ei. Nu am putut rezista, în timp ce mă dezbrăcam de pantaloni i-am zis… hai în dormitor!… Acolo, multe momente intime s-au consumat între noi. Mi-a zâmbit bucuroasă, a aruncat bluza pe jos, s-a dezbrăcat de pantaloni.

Amândouă, ţinându-ne de mână am ajuns în dormitor. M-a împins pe spate, s-a urcat peste mine… degetele ei fine îmi atingea pielea senzual, sfârcurile le sugea pe rând. Făcea ce voia cu mine, iar eu i-am permis. A coborât încet, buzele fierbinţi îmi atingea pielea… coborâse sub sâni, pe abdomen… mi-a depărtat larg picioarele… săruturi pe coapsa interioară.

Trăgeam de sâni şi de sfârcuri… a introdus un deget în mine… aahh… trupul mi se arcuia în gemete lungi… buzele s-au lipit de clitoris, încerca să-l cuprindă cu buzele, limba îl biciuia rapid… mişcările alerte ale degetului. Am pus din nou mâinile pe capul ei… o ţineam apăsat, mişcam din bazin. Al doilea deget m-a făcut să ţip. Lavinia nu se putea opri din lins, cei drept nici eu nu voiam să se oprească. Degetele îmi sonda adânc interiorul… mă futea, aproape ca un penis erect.

Al doilea orgasm a fost mai puternic ca primul. Tremuram toată, mi-am strâns picioarele şi m-am ghemuit uşor. Lavinia a venit la mine, mă mângâia pe păr şi mă săruta pe obraz, pe gât, pe umăr. Când mi-am revenit am strâns-o în braţe, mi-am lipit gura de a ei într-un sărut apăsat. Mâinile i-au căutat sânii, trăgeam de ei. Am tras-o deasupra mea, îi sugeam pe rând sânii, cu o mână o strângeam ferm de fese.

Am tras de chiloţi în jos, un deget l-am băgat în păsărica ei… ahhh… gemea tare la ureche. Am ajutat-o să se dezbrace de chiloţi, apoi am ridicat-o mai sus, până s-a aşezat cu păsărica pe gura mea. Mâinile alunecau pe trupul ei subţire, o trăgeam de sâni şi de sfârcuri.

Lavinia a închis ochii, capul uşor lăsat pe spate, se mişca înainte şi înapoi… aaahh… mi se făcuse dor să o gust. Limba adânc în ea, era excitată, gustul ei poposise abundent în gura mea. S-a lăsat peste mine cu toată greutatea, mişcându-se tot mai rapid. Voiam să-i înapoiez plăcerea pe care mi-o oferise mie. Nici nu-mi făceam griji, îmi amintisem că ea termina destul de repede.

O vedeam cum se agită, cum îşi arcuieşte trupul, gemete puternice… aaahh… orgasmul eliberator a venit la scurt timp. S-a prăbuşit pe pat. Avut să se dea la o parte, dar eu m-am prins de ea, rămânând cu capul între picioarele ei, dezmierdându-i clitorisul şi labiile.

Ţinea ochii închişi. Acel zâmbet de satisfacţie, nu-l mai văzusem de multă vreme. Poate că trebuia să reluăm relaţia noastră, cu condiţia să nu afecteze scopul întâlnirii noastre, cursurile de muzică. Am lăsat-o să se liniştească, am urcat mai sus, mi-am aşezat capul pe pieptul ei, ţinând-o strâns cu braţele. Următoarea oră nu s-a mai făcut nimic, nimic despre muzică… doar sex, săruturi şi îmbrăţişări.

Ştiam că trebuie să vorbesc cu ea pe această temă. În adâncul sufletului o doream, îmi era teamă să nu o pierd definitiv, să renunţe la cursul de muzică, dacă îi spun iar că a fost doar o greşeală şi nu trebuie să se mai întâmple. Până la a plecat nu i-am zis că vreau să vorbim, am trăit momentul… poate data viitoare vom face şi muzică!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Profesoara de muzică şi eleva ei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: