Seară romantică, plimbare şi… o surpriză

Comparativ cu iubita mea, mă consider mult mai open mind, mult mai deschis pentru noutăţi în materie de sex. Îmi place adrenalina, mereu ceva nou, iar dacă se întâmplă să fie cu ceva riscuri, să fim văzuţi, gen, în public… de ce nu, mă încântă ideea. Încă nu am fantezii cu sex în trei sau schimb de parteneri, dar cine ştie ce idei îmi vor veni pe viitor. Iubita mea nu gustă astfel de lucruri, prefera în pat. Pentru a-mi face pe plac, am făcut sex în maşina de câteva ori, într-un loc ce nu riscam să fim văzuţi, o dată pe balcon, când era mai întuneric. …

Aveam în minte să-i fac o nefăcută, ceva cu care să o şochez, dar în acelaşi timp să-mi placă foarte mult. De ceva vreme voiam să fac sex cu ea în scara blocului, mă incita ideea. Chiar i-am propus asta, dar m-am lovit de refuzul ei. Că nu se face, dacă ne vede cineva… tocmai asta era şi ideea, să trăim acea adrenalină.

Îmi trebuia un motiv solid ca să accepte să facă sex cu mine, în condiţiile mele, un motiv prin care să nu mă refuze. Ştiu, veţi spune sunt un idiot… dar ăsta sunt. Am ales seara perfectă… într-o sâmbătă, vreme frumoasă, nici prea călduroasă, nici prea friguroasă. Întâi am ieşit la o mică plimbare ca doi îndrăgostiţi, ţinându-ne romantic de mână, apoi am mâncat la un restaurant. În drum spre casă, am mers o perioadă pe jos… cerul senin, stelele ne luminau calea… romantic. Săruturi şi mângâieri, cuvinte atent alese.

Eram convins că o să vrea sex când vom ajunge acasă. De fapt, mi-a şi spus asta când mai aveam un pic şi intram în bloc. Ajunşi la etajul 7, linişte în bloc, trecut de ora 21. Lumina de pe scara funcţionează pe bază de senzor de mişcare. Îmbrăţişaţi, ne sărutam pe hol. I-am zis să ne aşezăm un pic pe treptele scării. Prin fereastra dintre etaje, seara se văd multe lumini, când se stinge becul pe scară. Uneori mai stăm acolo, în liniştea serii, îmbrăţişaţi şi privim în gol, pe întuneric.

Aşteptam momentul potrivit. Cei drept, îmi era un pic teamă de reacţia ei, dar tot voiam să fac asta. Ea aproape de balustrada de metal, eu lângă ea, la dreapta ei. Ca să pun planul în aplicare, aveam nevoie ca ea să nu fie atentă, şi mai ales… ceea ce urma să scot din buzunar, să nu facă mult zgomot.

– Iubita, vrei să închizi ochii câteva momente… fără să te uiţi!

– De ce?… mi-a răspuns ea zâmbind… Ce pui la cale?

– Te rog, haide, fă-mi pe plac!

– Bine. Sper că nu stau mult aşa…

– Nu. Îţi spun eu când să deschizi ochii… da… rămâne cum am stabilit, da?

– Da. Promit că nu deschid ochii!

Perfect, am zis în sinea mea. M-am ridicat în picioare, în faţa ei. Lumina s-a aprins pe scară. Din buzunarul de la jachetă am scos perechea de cătuşe, cât de încet am putut, ca să nu fac zgomot. Cătuşele le mai folosim în momentele noastre intime, suntem obişnuiţi cu ele. Fără să realizeze ce se întâmplă am reuşit să-i prind mâna în ele şi apoi de balustradă. A simţit ea ceva şi a deschis ochii, fără ca eu să-i spun asta.

– Ce faci? De ce m-ai legat?

– Ai promis că nu deschizi ochii până nu îţi spun eu…

– Da, dar nu mă aşteptam să mă legi de balustradă. Hai, dezleagă-mă!

– Nu!

– Cum adică nu? Ce joc este ăsta?

– Te dezleg cu o singură condiţie… i-am spus eu emoţionat. Nu aveam idee cum va reacţiona. Cred că de aici pleca totul.

– Ce condiţie?

– Vreau să-mi faci sex oral… acum, aici!… Nici nu am terminat bine de spus, că am început să mă deschei la pantaloni.

I-a trebuit ceva până să proceseze informaţia. Până să spună ceva, aveam deja penisul afară scos din chiloţi.

– Du-te, mă, de aici! Nu-ţi fac nimic! Vrei să ne prindă cineva?

– Stăm aici de aproape 10 minute şi nici o mişcare… cine să vină? Nimeni!

– Nu!… dezleagă-mă!… Intrăm în casă şi te sug cât vrei…

– Iubita, eu vreau aici. Numai ideea că o facem aici, mă incită foarte mult… uite cât de tare s-a sculat!

Privea, când spre penis, când spre mine… se uita prin jur. Nu ştia ce să facă.

– Şi dacă nu ţi-o sug, ce ai să faci?… mi-a zis ea râzând… Uite, refuz să ţi-o sug aici, ce se întâmplă?

– Rămâi legată aici toată noaptea… am plusat eu.

– Du-te, mă, de aici!… a zis ea, încercând să mă lovească în coapsă cu mâna liberă.

– Iubita… uite, te aşteaptă… te doreşte, vrea doar să o sugi… i-am zis eu, în timp ce veneam mai aproape de ea.

Se vedea că este un pic stresată de situaţie şi nu ştia cum să procedeze. Se uita, când la mine, când la penis. M-a prins de penis şi m-a tras spre ea. Cu o privire rece, mi-a zis:

– Să nu crezi că nu o să mă răzbun! Într-o zi, tot ţi-o coc eu…

– Da, da… i-am răspuns, apoi i-am introdus penisul în gură.

Îl ţinea de la rădăcină… a închis ochii, limba făcea rotocoale la vârf. M-am aplecat spre ea. Am reuşit să-i deschid bluza şi să-i scot un sân afară din sutien, apoi şi celălalt.

– Dacă vine cineva şi ne vede?… a zis ea pe un ton serios.

– Nici o problemă, tu sugi pula în continuare!

M-a lovit cu pumnul pe coapsă. Ca să mă răzbun, am prins-o de cap şi i-am introdus penisul mai adânc în gură… aahh… mişcam din bazin încet, înainte şi înapoi. Ea a renunţat să-mi mai ţină penisul. Cu mâna liberă îşi masa uşor sânii. Cedase complet, îi auzeam gemetele joase. Am scos penisul, cu mâna l-am ridicat, apoi am pus-o să-mi lingă testiculele… aşa cum o face când suntem în dormitor. L-a prins pe unul între buze, îl sugea încet… oftam împreună cu ea. Încercam să am grijă să nu mă exprim prea tare şi să ne audă vecinii.

Îmi frecam lent penisul, ea se ocupa de testicule, îi sugea pe rând. Rar îmi face asta, dar acum voiam să se întâmple. Poate că era momentul potrivit. Am forţat-o să-i cuprindă pe amândoi în acelaşi timp cu gura. Nu a refuzat… îi ţinea pe amândoi în gură… aahh… îi simţeam limba în jurul lor… mă uitam la ea şi respiram greu. Ea se uita la mine cu ochii mari… ce bine e!… am exclamat eu.

I-a eliberat pe amândoi. Mi-am potrivit penisul între buzele ei cărnoase şi am împins până a intrat jumătate… ddaa… mâinile aşezate pe cap, ţinându-l fix… mişcam din bazin… mai repede. Saliva se scurgea uşor pe lângă buze. Am văzut-o când şi-a băgat o mâna între picioare, apoi le-a strâns puternic. Nu mai avea nimic împotrivă, venea spre mine, încercând să-l cuprindă mai mult.

M-am retras un pic, imediat m-am lăsat în jos… cu degetele i-am prins bărbia cu degetele şi am sărutat-o apăsat. Gustul penisului îl culegeam de pe buzele ei. Cât timp ne-am sărutat, mi-a prins penisul cu mâna şi-l freca energic.

Nu voiam să forţez nota, chiar dacă era târziu, poate chiar ne prindea cineva. Trebuia să o ajut, cumva, să pot termina mai repede. M-am ridicat, mi-am prins penisul cu o mână şi-l frecam energic… ea l-a prins cu buzele de la vârf, îl sugea zgomotos, limba făcea rotocoale în jurul lui… ddaa… începusem să mă încordez, priveam la buzele ei strânse în jurul lui… îi vedeam ochii mari fixându-mi privirea.

Îl frecam tot mai repede… aahh… am dat mâna la o parte şi m-am împins către ea, penisul a intrat adânc. Mi-a prins testiculele şi le masa uşor. Mă mişcam tot mai rapid… saliva abundentă se scurgea pe treapta scării… concentrat la maxim, încordat cu fiecare muşchi… ejacularea nu era departe. Îmi venea să ţip, aşa cum fac de obicei când suntem în casă. Am realizat imediat că nu este loc de aşa ceva.

Gâfâiam pe modul silenţios… mmhhh… ddaa… primul jet a fost atât de puternic, încât, s-a speriat şi mi-a eliberat penisul. Jeturi din preţioasa spermă au stropit-o pe faţă, pe sâni şi pe haine, dar si pe trepte. Înainte să termin tot, mi-a prins penisul în gură, să culeagă ce a mai rămas.

– Wow!… wow!…

Nu aş putea să spun ce a fost diferit la sexul oral, faţă de ceea ce facem noi când suntem în dormitor, însă am simţit orgasmul mult mai puternic… poate adrenalina. Mă ţineam de balustradă, ca să nu cad. Ea îmi sugea încet penisul. Nu mai ieşea nimic, dar continua să-l alinte cu buzele şi limba.

Când mi-am mai revenit, am dezlegat-o de cătuşe. M-am lăsat în genunchi şi am sărutat-o pe gură, încă mai simţeam gustul pe buzele ei. Pe sâni erau stropi din sămânţa mea. Nu m-am lăsat până nu am curăţat locul… sânii întăriţi i-am supt, limba se juca cu ei. O vedeam cum îşi arcuieşte trupul, ofta încet. Mă gândeam că urmează partea a doua a serii, în dormitor.

– Iubita, hai în casă… trebuie să te fut!

– S-o crezi tu că mai primeşti pizdă de la mine!… mi-a zis ea râzând.

În acea seară am fost cuminte, dar următoare trebuia să mă revanşez. Lumina difuză, muzica romantică… dans lasciv… şi evident sex, mult sex.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Seară romantică, plimbare şi… o surpriză”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.