Alice… din Ţara Minunilor

Vremea s-a schimbat, este rece, bate vântul destul de tare, purtam mai multe haine… nu prea îţi arde să ieşi afară pe o aşa vreme, poate… doar dacă trebuie. Şi totuşi, am ales să ies din casă, să mă duc la ea, la Alice… din Ţara Minunilor. În ciuda vremii de afară, neprietenoasă, ştiu că la ea este cald şi bine, un loc primitor, relaxant… de unde cu greu ai vrea să nu mai pleci, mai ales când întâlneşti o femeie ca ea, plină de pasiune, incitantă. …

Camera de la etaj era pregătită, călduroasă, semi întuneric, din boxe se auzea o instrumentală lascivă. Cu vremea rece de afară, un duş fierbinte este numai bun. Apa curge pe tine, penisul, ce credeam că l-am pierdut de mic ce era, prinde viaţă. Ies din duş şi mă şterg meticulos sub privirile atente ale lui Alice, ce se afla înfăşurată într-un prosop mare şi alb.

Mă invită să mă aşez pe pat. Aleg să mă aşez cu faţa în jos, picioarele uşor depărtate, mâinile sub cap, faţa băgată în pernă. Nu uită să mă avertizeze că uleiul folosit, o să-l simt cam rece. Ştiu asta, este şi firesc să se simtă aşa, mai ales după duşul fierbinte. Are şi o parte bună, chiar dacă îl simţi mai rece… te ajută să-ţi stimuleze reacţiile, un fel de preludiu înainte de a face masaj erotic.

Alice s-a poziţionat între picioarele mele, îi simt mâinile pline de ulei atingându-mi coapsele… aah… este rece, plăcut ca senzaţie. Prinde curaj, văzând că nu mă vait şi pune din abundenţă. Îmi masează coapsele, coboară spre genunchi, gambe… laba piciorului şi talpa. Sunt momente mai rare când mă gâdil, dar acum nu am avut probleme. Masa cu încredere fiecare zona a tălpii piciorului.

Cum se întâmplă de fiecare dată, în scurtul masaj de relaxare, se poartă o conversaţie nevinovată cu maseuza, despre diverse lucruri. Mai târziu, nu o să mai poţi face asta, veţi afla de ce.

Mâinile dibace, au urcat din nou… pe gambe, pe coapse, mai sus fese… mmm… O vreme a insistat cu masajul pe zona feselor, anusului şi testiculelor. Îi simţeam degetele apăsând ferm, într-un mod foarte plăcut. Mi-am ridicat uşor bazinul să poată avea acces mai uşor la testicule… pe care le masa uşor. Nu a ocolit zona anusului. Degetele pline de ulei masau delicat zona.

A băgat mâna mai mult sub mine. Mi-a prins penisul erect… cu o mână îmi masa penisul cu alta zona anusului… aah… În astfel de momente, reuşeşti cu greu să mai ţii şirul discuţiei. Îţi poţi pierde foarte uşor cuvintele şi concentrarea. Tot ce poţi să faci este să oftezi, să gemi şi să trăieşti plăcerea. Titulatura de… Alice în Ţara Minunilor, spusă de unii clienţi, începe să aibă sens. Chiar face minuni fata asta!

Şi-a pus mai mult ulei pe mâini, a urcat mai sus… zona lobară şi pe spate. Apăsa nici prea tare, nici prea încet. Potrivit, pentru un masaj de relaxare. S-a urcat peste fesele mele… îi simţeam vaginul apăsat pe fese. A insistat mai mult cu masajul umerilor şi gâtului… eu mă gândeam doar la pizda ei. O simţeam continuu, ştiam că este acolo, lipit de pielea mea.

S-a dat puţin mai în spate, apoi s-a întins peste mine, sânii mari striviţi între noi, mişca din bazin, frecându-şi păsărica de fesele mele. În acele momente conversaţia noastră s-a întrerupt. Ea nu a mai zis nimic, iar eu nu am mai putut… din momentul în care i-am simţit respiraţia provocatoare la ureche. M-a sărutat la urechea dreapta… aahh… apoi pe gât, pe umăr.

Mâna dreaptă am dus-o la spate, i-am atins trupul… coapsele pline, ea ofta la ureche, muşcându-mă uşor, mişcările din bazin tot mai prezente. A continuat să mă sărute pe gât… apoi mai jos pe spate. S-a ridicat şi s-a aşezat între picioarele mele. Sânii mari mi-au atins fesele… se mişca în formă de cerc, frecându-i de mine.

A băgat o mână sub mine, mi-a prins testiculele, le-a masat uşor, apoi penisul. Aveam spatele uşor arcuit, fundul ridicat… îmi masa pe rând testiculele şi penisul. Sfârcurile întărite, ca doi năsturaşi, apăsau pe fesele mele. Săruturi pe zona lombară… s-a dat puţin mai în spate, limba îmi atingea fesele, desenând dintr-o parte în alta. Îmi eliberase penisul, mi-a despicat uşor fesele… cu un deget îmi masa anusul, cu limba făcea mişcări în sus şi în jos, aproape de orificiul anal. Era plăcut, niciodată nu am fost atins sau masat în acea zonă.

Îmi doream să mă întorc cu faţa în sus, amânam de fiecare dată momentul ca să nu stric fiecare senzaţie pe care mi-o oferea. Înainte să îmi spună să mă întorc cu faţa în sus, s-a mai aşezat încă o dată peste mine… sânii cu sfârcurile erecte striviţi între noi, săruturi şi muşcături la ureche, săruturi pe gât…

Întors cu faţa în sus, mi-am aţintit privirea către sânii ei mari. I-am spus şi ei cât de mult îmi plac. I-am atins trupul prin lateral, apoi i-am prins sânii şi i-am strâns uşor. Ea a pus puţin ulei în palme şi m-a uns pe piept, nu mult, cât să-l întindă lasciv pe toată suprafaţa trupului meu. După aceea, a luat din nou ulei în palme şi mi-a uns penisul şi testiculele. Mâna aluneca încet de-a lungul lui.

S-a urcat deasupra mea în poziţie verticală, şi-a aşezat vaginul peste penis… se mişca înainte şi înapoi, nu foarte rapid. În mişcările ei, se putea vedea vârful penisului frecându-se între labii. I-am atins sânii, am tras de ei. I-am prins pe amândoi spre centru… ahh… numai buni de supt… asta îmi trecea prin minte. Alice gemea uşor, frecându-şi labiile de penisul meu… dansa pe mine, aş putea spune.

Cred că a înţeles din privirea mea că vreau să gust acei sâni. S-a lăsat peste mine, îi ţineam pe amândoi… primul a fost cel drept… sugeam cu poftă, chiar am încercat să cuprind cât mai mult din el. Gemetele ei mă îndemnau să continui. Rapid, am trecut şi la cel stâng… mmh… oferindu-i acelaşi tratament. Sugeam cu poftă din amândoi, acompaniat de gemetele ei.

I-am eliberat sânii, mâinile alunecau pe trupul ei, pe spate, pe fese. Ea m-a sărutat pe gât, apoi mai sus pe bărbie, mi-a căutat gura şi m-a sărutat. Buzele s-au lipit într-un sărut lung, ne mângâiam unul pe altul, limbile noastre dansau ca într-un dans al plăcerii. O vreme am stat aşa, ea deasupra mea, sărutându-ne şi oferindu-ne atingeri şi mângâieri.

S-a ridicat de pe mine. Aşteptam cu nerăbdare să văd ce mai are în plan. A luat tubul cu ulei, mi-a uns din nou penisul, de sus până jos, apoi m-a încălecat, cu spatele la mine şi s-a aşezat peste el. La fel ca mai înainte, făcea aceeaşi mişcare înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de bărbăţia mea. Priveam la scena per ansamblu… aahh… gemete din partea la amândoi. I-am atins linia trupului cu mâinile… urcând şi coborând încet, apoi pe coapse.

Alice s-a aplecat uşor către faţă, iar ritmul mişcărilor era un pic mai rapid. A revenit în poziţia iniţială. La un moment dat, am înţeles gestul ei cu mâinile, chiar dacă era cu spatele la mine. Şi-a prins sânii şi trăgea de ei. Atunci, am tras-o uşor spre mine şi i-am prins eu. Trăgeam de amândoi, ea gemea şi mai tare.

S-a lăsat mai mult în faţă. Arăta ca o broscuţă aşezată peste mine. Îi puteam vedea destul de bine zona intimă cum se frecă de penisul meu. Nu ştiu dacă a fost ca o invitaţie, dar eu m-am dus direct acolo. I-am atins labiile cu un deget… aahh… nu ştiam dacă acceptă să o pătrund cu degetul, aşa că am continuat să o masez acolo. Văzând că-i place, şi mai ales că se se împingea în mine, i-am introdus uşor un deget în vagin. Imediat am remarcat cât de strâmtă este. I-am spus şi ei asta. În mintea mea perversă… îmi imaginam cum ar fi să o pătrund cu penisul, cât de plăcut ar fi fost

Degetul intrase mai mult în ea, masând zona peretelui superior al vaginului, iar cu un altul, îi masam uşor clitorisul. Ea gemea, eu insistam cu aceleaşi mişcări. Până la urmă nu am mai rezistat. M-am ridicat în şezut, i-am oferit un sărut pe spate, apoi am prins-o de mijloc şi am tras-o peste mine… ducându-mă cu gura direct la labiile ei excitate.

Alice mi-a prins penisul cu o mână şi-l freca uşor. Schimba mâna destul de des, când cu stânga, când cu dreapta. Eu, afundat între coapsele ei, lingându-i labiile şi clitorisul. Se mişca încet deasupra mea. S-a aplecat către penis… continua să-l frece un pic mai rapid… aahh… săruturi pe pubis, tot mai aproape de penis. Am simţit când a lipit penisul de obrazul ei, în timp ce continua să-l frece. A făcut asta de câteva ori, când la un obraz, când la altul.

Mă încordasem destul de tare… o ţineam de mijloc cu braţele şi o lingeam tot mai hotărât. Simţeam că urmează să ejaculez… am dus mâna la penis, ea l-a eliberat şi m-a lăsat pe mine. Îl frecam energic, ea mă săruta pe abdomen… şi-a lipit obrazul de penis, de câteva ori… aaahh… buzele lipite de labii… aahhh… Alice m-a simţit şi s-a ridicat în şezut peste gura mea. Sperma a ţâşnit… jetul puternic a stropit-o pe ea, pe sâni, pe abdomen, iar cea mai mare parte, pe mine.

Respiram greu, tremurând puternic. S-a dat la o parte de pe mine. Nu ştiu dacă s-a panicat un pic, dar, grijulie, a vrut să ştie dacă sunt bine, m-a întrebat de mai multe ori… eşti bine!… văzându-mi intensitatea orgasmului. Am avut nevoie de câteva minute până să mă liniştesc, timp în care ea a şters un pic din sperma de pe mine. Oricum făceam duş.

Înainte să fac duş, am povestit un pic… urmat de mângâieri şi săruturi scurte. Ca de fiecare dată, orgasmul a fost puternic. De data asta, numele maseuzei a fost Alice… şi a făcut minuni. Poate nu degeaba i se spune Alice în Ţara Minunilor. Trebuie să o mai vizitez! Vă aşteaptă şi pe voi la Ador Masaj!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Alice… din Ţara Minunilor”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.