O nouă etapă din viaţa mea

Venită din provincie, îmi puneam mari speranţe într-un oraş atât de mare precum Bucureştiul. Plecasem de acasă cu gândul că voi reuşi să-mi fac o carieră, că-mi voi continua studiile, urmând o facultate. Am înţeles că părinţii nu mă vor putea susţine la nesfârşit. Comparativ cu locul de unde vin, aici sunt mai multe oportunităţi de reuşită. Cu gândul ăsta am plecat spre cel mai mare oraş al ţării, fără să cunosc pe nimeni, doar câţiva bani primiţi de la părinţi şi rude, cât să mă ajute, până îmi voi găsi de lucru. …

Reuşisem să-mi găsesc o cameră modestă cu chirie. Partea cea grea era un loc de muncă. Îmi doream ceva care să-mi ofere şi ceva timp liber, pentru a putea opta în toamnă la o facultate. Locurile de muncă cu program fix nu erau pe placul meu, unii dintre angajatori ofereau un salariu prea mic şi nici nu reuşeam să merg la cursuri. Intrasem în dificultate, devenisem stresată. Teama de eşec, mă făcea să mă gândesc că poate nu am procedat cum trebuie.

Am luat internetul în lung şi lat căutând ceva potrivit pentru mine. Timpul trecea şi nu-mi permiteam luxul de a sta relaxată. La unul dintre interviuri l-am cunoscut pe un tip, foarte drăguţ, ce venise tot pentru interviu. Când ne-am dat seama că nu era pentru noi, am ieşit împreună la o cafea. Mi-a plăcut de el şi am zis să-i ofer o şansă să ne mai vedem.

Într-una din zile m-am decis să intru pe un anunţ ce se intitula… Angajări videochat Bucureşti… Nu cunoşteam prea multe despre asta, doar auzisem de aşa ceva. Să-i contactez, să nu-i contactez? Înainte să-i contactez, m-am decis să mă documentez. Îmi făcusem o opinie, iar ca totul să prindă şi mai mult contur, am zis că trebuie să văd cu ochii mei, să simt că ceea ce se spunea pe diferite site-uri este real. Îmi era un pic teamă să merg singură, aşa că l-am rugat pe Matei să vină să mă însoţească. Ieşisem cu el de câteva ori şi am prins un pic de încredere în el.

Împreună ne-am dus la sediul CamStars Studio Videochat. Persoana cu care am vorbit a fost foarte amabilă şi mi-a răspuns la toate întrebările. Cum nu aveam nimic de pierdut, am zis că ar fi bine să încep cât mai repede, mai ales că există training specializat. Am plecat de acolo bucuroasă, aveam un job! De restul urma să mă conving ulterior.

Matei a zis că ar fi bine să sărbătorim. De ce nu?! Am zis eu. Dacă aşa se procedează aici, aşa facem. Ne-am plimbat printr-un parc, am mâncat îngheţată la cornet… la cât de cald era afară. Dacă tot a fost cu mine şi ne-am simţit bine împreună, am zis să vină la mine unde locuiam cu chirie. Nu aveam alte gânduri, dar era un moment potrivit să petrecem mai mult timp împreună.

Exact aşa cum nu ne-am propus nimic, totul a luat o întorsătură diferită. În joaca noastră, amândoi ne-am trezit în acelaşi timp că ne priveam atent unul pe altul. O uşoară emoţie se instala în sufletul meu. Poate că şi lui, din moment ce nu reuşea să mai zică nimic.

Stând în şezut pe canapea, unul lângă altul, mi-a prins mâna, a strâns-o nu foarte tare. Gestul ce a urmat m-a înmuiat de tot. Mi-a ridicat mâna şi a sărutat-o. În filme văzusem aşa ceva, citisem în cărţi, dar nu am mai întâlnit băieţi ce sunt în stare să sărute mâna unei fete.

Roşie toată la faţă, privirea uşor coborâtă. Mi-a prins bărbia cu două degete. A ridicat-o uşor, apoi a venit spre mine şi m-a sărutat pe buze. Îmi bătea inima, cum poate nu mi-a bătut vreodată. Nu aveam prea multe experienţe cu băieţi, iar dacă vă întrebaţi… da, eram virgină!… Matei a venit mai aproape în sufletul meu, m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe frunte, apoi… a coborât pe obraz, mi-a căutat buzele şi le-a lipit de ale lui.

Simţeam că mă topesc. Când mi-a pus prima dată mâna pe sâni, am vrut să-l opresc, să-l resping… dar, în aceleaşi timp… nu voiam să se supere şi să plece, plus că senzaţia era destul de plăcută. A băgat mâna pe sub bluza mea, a reuşit să-şi strecoare mâna pe sub sutien şi mi-a prins sânul cu toată mâna. Văzând că nu mă opun, a insistat mai mult. M-a ajutat să mă dezbrac de bluză. S-a împins spre mine până a ajuns deasupra mea.

Mă simţeam un pic stânjenită că eram în sutien în faţa lui. Chiar am încercat să mă protejez cu braţele. Şi-a făcut loc între picioarele mele. Simţeam ceva umflat între picioarele lui… mi-a dat braţele într-o parte, în timp ce ne sărutam pasional. Eram conştientă de faptul că nu făcusem sex până atunci, iar dacă lăsam lucrurile să evolueze am fi ajuns la sex.

Mi-a ridicat fusta deasupra şoldurilor. El continua să apese între picioarele mele cu penisul ce se făcuse foarte mare, la cât de tare îl simţeam eu. Cu răbdare, mângâieri şi săruturi pasionale, am rămas amândoi complet dezbrăcaţi. Penisul apăsa peste abdomen, inima îmi bătea cu putere, aveam nişte emoţii. În joaca noastră, am simţit la un moment dat ceva ud şi lipicios pe abdomenul meu. Ulterior am înţeles că era lichidul preejeculator.

Îmi era teamă şi ruşine în acelaşi timp că eram virgină. Multe fete de vârsta mea, 20 de ani, şi-au început viaţa sexuală cu mult înaintea vârstei mele. Matei părea că nu se grăbeşte să ajungem la sex. Mi-am propus să-i spun atunci când îl simţeam pregătit. Până atunci mă bucuram de senzaţiile noi trăite alături de el.

– Eşti virgină, nu-i aşa?… a fost întrebarea lui cu care m-a surprins total. M-a blocat în acelaşi timp, şi a trebuit să-i spun.

– Da, i-am spus eu ruşinată.

– Este în regulă, nu trebuie să facem acum, putem continua atunci când eşti pregătită.

– Eşti sigur?… i-am zis eu un pic temătoare.

– Da, foarte sigur.

Ca să uităm momentul, a început să mă sărute tot mai pasional, mângâieri mai senzuale. Mă trăgea de sâni, îmi mângâia coapsele… aahh… aproape că-mi venea să-i spun să între o dată în mine, trupul îmi lua foc, iar între picioare mă umezisem destul de mult.

Nu m-am aşteptat să-mi prindă mâna şi să o ducă la scula lui. A vrut să simt un penis real în mână, deşi doar în filme xxx, văzusem câteva, din curiozitate. L-am prins cu toată mâna. Matei îmi indica ce anume să fac. Fiind mai mare ca mine cu câţiva ani, sigur avea experienţă. Îmi plăcea cum se simţea la atingere… o textură aparte, cum poate nu am atins vreodată.

Din extazul trăit, l-am strâns destul de tare. Imediat a venit şi reacţia lui…

– Nu aşa de tare!… aaauu…

– Scuze, nu am vrut…

S-a dat într-o parte să verifice dacă totul este în regulă. Atunci i-am văzut instrumentul, real, fără pic de păr pubian, dar nici mai jos la ouţe. Curioasă, am întins mâna şi i-am atins din nou penisul. De data asta cu atingeri mai fine. Îl vedeam cum oftează şi suspină… s-a aplecat şi mi-a prins sânul drept în gură… aahh… se întărise şi-l sugea cu poftă, auzeam diverse zgomote din gura lui.

Nu mai realizam ce fac, aveam penisul în mâna mea şi-l frecam tot mai repede. Gemeam amândoi, cred că ne întărâtam unul pe altul, altfel nu-mi explicam amalgamul de zgomote incitante pe care le scoteam. El stătea pe o parte, lăsându-mă să-i frec penisul după cum mă pricepeam. Cred că o făceam cât de cât bine, din moment ce se auzeau doar gemete de plăcere.

Mi-a atins mâna câţiva stropi din lichidul preejeculator… din acel moment am intensificat mişcarea. Mă trăgea de sânul stâng, în timp ce îmi molfăia sânul drept. Nu ştiam ce-i ăla orgasm, cum se trăieşte, doar din teorie. Speram ca măcar unul din noi să aibă unul. L-am simţit cum se încordează şi da din picioare. Gâfâia tot mai tare, la concurenţă cu mine… hhmm… s-a oprit din supt, fără să-mi elibereze sânul… hhmm… sperma a ţâşnit puternic pe mine. Pe sâni, pe abdomen.

Acea substanţă lipicioasă se numea spermă. Văzusem în filme ejacularea, acum eram plină de sămânţa lui. Citisem undeva că este bună la gust, dar nu mă încumetam să gust de faţă cu el. L-am lăsat să-şi revină un pic. Mi-a eliberat sânul şi gâfâia, respira greu. L-am rugat să-mi aducă un prosop să mă şterg, să nu murdăresc peste tot. Când nu a fost de faţă, am luat un pic pe deget din sămânţa vâscoasă, apoi l-am băgat în gură să văd ce gust are.

Nu era aşa dulce cum găsisem eu scris pe diferite site-uri, dar nici atât de rea. Am mai luat o dată, mă obişnuiam cu gustul. Când a venit el cu prosopul, m-am şters rapid, apoi am rămas lipiţi unul de altul. Data viitoare vom face sex? Cât de tare o să doară? O să-mi placă?… Vom afla cu altă ocazie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O nouă etapă din viaţa mea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: