Visul meu… să rezist mult în pat ca să te satisfac!

Bună, draga mea… Sigur ești la fel de bună ca săruturile unui bărbat într-o dimineață de vară. De la sfârcurile obraznice care se scaldă în razele soarelui, în jos, direct spre coapse, care se depărtează ușor a dorință. La fel de bună ca o tartă de cireșe proaspătă, plină cu frișcă, întinsă pe tot corpul. Și apoi savurată de mine.Te simt. Ești mai mult decât o femeie. Ești o zeiță. O zeiță capricioasă, care își dorește să-l egaleze pe Zeus la futaiuri. Corpul tău vrea să cunoască toate senzațiile posibile și imposibile. …

Mica moarte să-i devină cea mai bună prietenă dintre toate. Tremurul intens, privirea încețoșată după orgasm să fie cea mai dulce și mai puternică amintire. Acum, aici! Dacă mai există și o altă viață, cu atât mai bine.

Vrei să continuăm sau vrei să știi cine sunt?

Îți văd ochii sclipind a poftă și entuziasm. Știi vorba aia, curiozitatea a ucis pisica. Dar simt că ție-ți place un pic pericolul. Și durerea. Așa, de gust, ca și cum ai pune un praf de sare peste felul doi. Sau cum i-ai arunca o privire plină de dorință străinului de la barul unde-ți îneci uneori zilele proaste.

Spune-mi domnul P.

Te întrebi cum arăt?

Poate sunt înalt, cu mușchi bine definiți. Poate am ochii verzi, părul șaten închis și-mi place să cânt la chitară din când în când. Pentru mine și pentru cine merită. Sau, poate că nu sunt nimic din toate astea. Nu vei afla până nu mă vei cunoaște cu adevărat.

Însă, trebuie să știi doar atât: că eu sunt bărbatul visurilor tale. Sunt cel mai bun și mai potent bărbat care te va satisface vreodată. Sunt bun pentru că rezist. Rezist în pat mai mult ca orice partener de sex pe care l-ai avut până acum. N-am secrete. Doar că, uneori, pe lângă rezistența pe care mi-a dat-o mama Natură, îmi place să mai condimentez un pic și cu pastile potență. Știu că tu poți să-ți dai drumul de multe ori. Eu nu pot avea la fel de multe orgasme câte îți pot oferi ție.

Și ăsta e planul. Să te simt în toate pozițiile, să te fut cum nu te-a mai futut nimeni. În pat, pe sub pat, pe mașina de spălat sau pe barul din bucătărie, în văzul vecinilor. Să-ți simt pizda umedă, pulsând frenetic. Ăsta e visul meu: vreau să rezist mai mult când fac sex ca să te satisfac. Pe tine, doar pe tine.

Ce-ai zice dacă ți-aș da-o adânc? Să-mi simți pula chiar și atunci când mergi la cumpărături. Să-ți vină să te atingi, să închizi ochii încet și să-ți muști buzele cărnoase. Dar să nu poți. Și să înnebunești de dorință, umezindu-te chiar atunci când mergi pe stradă.

Să te gândești cum mă călărești, cu ochii întredeschiși. Îți place să vezi că sunt excitat, nu-i așa? Gata, ți-ai terminat numărul? Atunci, ascultă-mi vocea și stai capră. Te mângâi cu o curelușă subțire de piele pe tot spatele și-ți lovesc bucile. Corpul îți vibrează de plăcere și te atingi pe țâțele alea obraznice care-mi încap perfect în mâini. Încep să-ți ating ușor labiile cu capul pulii și simt că vrei să spui… bagă-mi-o, bagă-mi-o mai repede, te implor!… Dar te iau prin surprindere:

– Fii fetiță cuminte și roagă-mă frumos să ți-o bag.

Tresalți ușor, dar nu mă rogi. Ești orgolioasă. Chiar și-n patru labe. Ador asta.

Să te simți ca și cum ai fi singura femeie de pe pământ…

Tangoul dintre noi stagnează. Tot nu ți-o bag. Aștept să văd, să simt că ți-o dorești cu adevărat. Să văd cum ți se prelinge o lacrimă pe fața aia de domniță rătăcită-n pădure. Știu că-ți place să nu ți-o dau imediat. Plăcerea e mai mare, extazul de nedescris.

Îți place să frămânți cearceaful ăla în palme, să-ți muți lasciv părul dintr-o parte și-n alta, ca o iapă în călduri. O iapă care n-a mai fost futută de un an de zile. Ești la apogeu, îți simt pizda umedă și pulsândă. Ți-o bag puternic și adânc, fără să te aștepți. Scoți un geamăt ascuțit de plăcere și vrei mai tare, și mai tare. Ce-ar fi să mă opresc acum? Dar nu, nu-ți voi face asta.

Gemetele tale se intensifică, îți ating clitul fierbinte apoi te strâng de păr. Doamne, cât de bine arăți de la spate și ce pizdă strâmtă și suculentă ai! Te-aș fute o veșnicie. Sau cel puțin două numere. Și știu că tu ai vrea și trei.

Terminăm amândoi în același timp și după câteva minute îți văd zâmbetul lasciv. Îți dau părul la o parte de pe față, te mângâi atent și răspund privirii tale cu o pulă gata de atac. Doar de aia am luat Pops pastile potență. Să te fut ca și cum ar fi ultimele noastre zile pe planeta asta.

Și, spune-mi, ți-a plăcut?

Poveste scrisa de: Elena

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Visul meu… să rezist mult în pat ca să te satisfac!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d