Ana are mere… dulci

Numele ei este Ana, o fată destul de înaltă, subţirică în talie, sâni potriviţi, intre… nici prea mari, dar nici prea mici. Suficienţi de mari cât să-i cuprinzi cu mâinile din lateral, în timp ce buzele îi cuprind sfârcurile nu foarte proeminente, sugându-i şi alintându-i după pofta inimii. Ştia că vin, m-a întâmpinat cu bucurie, îmbrăcată provocator, destul de sexy… într-un set de chiloţei şi sutien de aceeaşi culoare, şi pantofi cu toc înalt… nerăbdătoare să mă cunoască să-şi arate calităţile în arta masajului erotic. …

M-a invitat să intru în cameră, nu avea rost să pierdem timpul. În timp ce mă dezbracam, am purtat o mică conversaţie. Ea a ieşit, iar eu am intrat la duş. Terminasem de făcut duşul când şi-a făcut apariţia înfăşurată într-un prosop mare.

– Imediat începem, să fac şi eu un duş… mi-a spus ea.

– Dacă ştiam, te aşteptam şi pe tine să facem duş împreună…

– Da, nu era deloc rea ideea, mi-a răspuns zâmbind.

Întins pe pat cu faţa în jos, am aşteptat să mi se alăture. A stins lumina din încăpere, lăsând doar o mică lumină roşie să se vadă de la o lampă de pe noptieră, culoare ei preferată. Mi-a amintit că trebuie să mă întorc cu faţa în jos pentru a începe cu masaj de relaxare. Nu insist asupra tehnicii, spun doar că a avut grijă să-mi ungă trupul cu cremă peste tot… începând de la tălpile picioarelor şi între degete, pe gambe, coapse, fese… şi restul trupului, pe o parte şi pe alta.

Stăteam cu faţa în sus, abia terminase de aplicat crema pe trupul meu. A luat în mână o cantitate destul de multă de cremă şi s-a uns pe abdomen şi pe sâni. S-a întins pe mine, urcând încet… sânii mi-au atins penisul, câteva mişcări înainte şi înapoi insistând cu sânii în jurul penisului. Cu fiecare mişcare du-te-vino a urcat mai sus.

M-a cuprins cu braţul pe după gât, în partea opusă, m-a sărutat uşor pe umăr, apoi mai sus pe gât… mmm… îi simţeam pubisul frecându-se de penisul meu. A întors capul spre mine, buzele noastre s-au atins timid, apoi mai îndrăzneţ… mai apăsat. Mâinile mele alunecau pe trupul ei… pe coapse, fese… mai sus pe spate. De câteva ori am strâns-o mai ferm de fese.

Mişcările în sus şi în jos, aluneca încet pe mine. Un sărut pe piept, unul mai jos pe abdomen, unul pe coapsă… a urcat din nou oferindu-mi săruturi pe abdomen şi piept. Sânii apăsau peste penisul meu, alunecând destul de lin. A ajuns din nou deasupra mea, mi-a căutat buzele şi m-a sărutat din nou. I-am prins sânii din lateral. Ana a urcat mai sus, cât să-i prind sânul drept cu gura… îl sugeam, ea gemea… insistam şi mai mult, gemetele ei erau prezente la urechea mea.

S-a ridicat în şezut exact deasupra penisului, mâinile mele desenau pe linia trupului ei… pe coapse, la mijloc… direct către sâni. Ana se mişca înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de penisul meu. Mâinile ei se plimbau în neştire pe mine.

Am dus o mâna între picioarele ei, apăsam cu degetul pe labii şi la clitoris, auzeam uşoare gemete din partea ei. S-a aplecat din nou peste mine, a mai făcut câteva curse în sus şi în jos, timp în care, penisul a primit tratament special, frecându-se între sânii ei.

Ana s-a ridicat, s-a poziţionat din lateral, dinspre partea dreaptă către stânga, exact cu sânii peste mădular. Se mişca continuu, frecându-l între sâni. Am pus o mână pe fese, am strâns-o de câteva ori. Mâna a coborât mai mult între picioarele ei… mmhh… i-am atins labiile… încet, încet mi-am făcut loc cu degetul în interior… aahh… se împingea în el şi gemea uşor.

Câteva minute mai târziu s-a urcat exact deasupra penisului, dar cu spatele la mine, a mişcat de câteva ori din bazin, apoi s-a întins încet. Mişcări lente înainte şi înapoi… urcând uşor spre mine. Penisul se afla între sâni, i-am masat fesele apoi mi-am dus mâna între picioare… Ana venea spre mine, am prins-o de mijloc şi am tras-o rapid.

Un sărut pe coapsă, încă unul pe fesa stângă… apoi direct pe labii… aahh… mi-am lipit buzele ele, le lingeam şi le sugeam pe rând. Ana mi-a prins penisul cu mâna stângă şi-l freca energic. Din când în când am primit câte un sărut pe coapsa interioară. Ea gemea şi se mişca încet înainte şi înapoi. Am tras-o de coapse spre mine, limba a intrat printre labii… ea gemea şi mai tare, se împingea în mine. Încercam să o pătrund cât mai mult.

Mi-am încordat picioarele, apoi abdomenul… mmhhh… o apăsam tare de fese, ea continua să menţină aceeaşi mişcare cu mâna asupra penisului. Îmi trecuse prin minte să-i dau mâna la o parte şi să continui eu, dar m-am răzgândit. Ceea ce făcea, făcea bine… mmhhh… gemeam înfundat cu capul între coapsele ei… mmhhh… sămânţa a ţâşnit puternic pe mine. A continuat mişcarea până când nu a mai ieşit nimic, rămânând deasupra mea.

S-a ridicat, a luat câteva şerveţele şi m-a şters cu migală pe abdomen. Încă nu-mi revenisem total, Ana s-a întins lângă mine, un picior la urcat pe mine, capul l-a aşezat pe umărul meu, braţul m-a cuprins. Câteva momente, nimeni nu a spus nimic, doar o tăcere din partea noastră şi muzica instrumentală asiatică ce se auzea în boxe.

– Ai fost minunată!… i-am spus eu.

– Multumesc.

O adevărată plăcere să o ţii în braţe şi să vorbeşti cu ea, să te săruţi pasional. Aş mai fi stat aşa, poate chiar toată noaptea, dar era timpul să plec. Ana s-a ridicat şi ea, s-a îndreptat către duş… hhmm… dacă nu am făcut duş împreună la început, putem face acum. Înainte să intrăm m-am lipit de fesele ei, am prins-o cu braţele de mijloc… am sărutat-o pe gât, apoi i-am căutat buzele. Întâi a intrat ea, apoi şi eu imediat. Ea m-a udat pe mine, apoi a fost şi rândul meu.

Credeam că se va spăla singură, dar ea a ales să mă spele pe mine. Ţineam duşul şi o udam pe spate. A coborât în genunchi, m-a spălat pe coapse, până aproape de genunchi, la testicule şi penis. A insistat o vreme acolo, foarte aproape de penisul meu. Perversul din mine, mi-o imaginam… cum ţine penisul cu o mână şi-l prinde între buze, cu buzele ei frumoase, îl strânge, îl suge, penisul aluneca treptat… aahhh… era doar în mintea mea.

S-a ridicat în picioare. Era rândul meu să o spăl. În timp ce o spălam, am prins-o în braţe şi ne-am sărutat pasional, o trăgeam fese… mmm… îmi venea să-i spun că putem continua de unde am rămas, pentru o altă oră memorabilă. Este timp pentru data viitoare, voi reveni cu drag.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Ana are mere… dulci”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: